90029
  • G18XM8
    Igen én is úgy tudom hogy a Crysisnak inkább nagyon izmos vidkártya kell mondjuk egy 8800 ultra. Szerintem legfeljebb a core 2 extreme lehet iszonyat nagy teljesítményű a többihez képest a quadhoz képest is de meg lehet nézni az árát. Le se merem írni.
  • BaliBoy
    Hát erről nem tudok nyilatkozni mert négy magos procihoz nem volt még szerencsém személyesen. A Crysis-ra amúgy is az a jellemző, hogy nem proci igényes hanem vidkari. Legalábbis ez jön le a júzerek elmondásaiból. Van egy videó amiben a Crysis-el játszanak, egy négy magvas prockó alatt, és a legdúrvább jeleneteknél sem használja a procit 60%-70%-nál jobban.
  • G18XM8
    Meg pláne ha valaki xp-t használ azon amúgy sem tudná kihasználni a négymagosat, csak vistán azok közül is csak az ultimate-on. Ez az egész vista, négymagos, dx 10 egyelőre felejtős majd ha kiadnak egy normális vista sp-t hogy érdemes legyen azt felrakni a gépre plusz a játékok is támogatják a négymagosat meg a dx 10 is jelentősen szebb lesz mint a 9 akkor gondolkodom majd ezeken addig jó lesz az xp, meg duplamagos proci a játékok még a duplamagost sem használják ki igazán.
  • MaSzKa
    CoreQuad vs PhenomX4
  • MaSzKa
    1 és 2 mag-ra váltásnál ott érdemes mindenképp a 2magosabb sztem

de 2 és 4 magosnál már sztem egynelőre még a crysis se használja ki a +magokat azt sokkal többet fogyaszt feleslegesen

AMD-nél jó mert ott kikapcsolja azokat a magokat amik nincsenek használatba
  • Torretto13
    B.U.É.K Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BaliBoy
    Már boccs! De nagy hülyeséget mondtál. Mi köze annak, hogy hány bites az oprendszer ahhoz, hogy az op rendszer támogatja-e a több magot?? Egyébként nem tök mind1. Te találgatsz szvsz, én meg tapasztalatból beszélek!
    Abban azért már több az igazság amit Maszka mondott, hogy nagyobb az órajele az új két magosnak mint a régi egy magosnak. De sztem akkor is számít a több mag. Játékoknál is. Mert renderelésnél semmi kétség!
  • bertino
    akkor meg méginkább tök8...
  • taptarap1
    Vistanak mindegy hány bites támogatja a több magot.
  • NeoMaN
    Mivan? Az opredszer nem használja, hanem támogatja a 2 magot.
    A szoftvernek kell kihasználnia, amit futtatsz.
    Nemhogy a vista de még a 32bites xp is támogat 2magot...
  • bertino
    nem használhatja ki

más kérdés, hogy nálam a sony vegas, az adobe premiere és egy rakás renderelő program kihasználja 100%osan mindkettőt 32bites XP alatt

kicsit se mondott marhaságot
  • davidka003
    Azt honned szedted, hogy a 32 bites VISTA nem használja ki mind a két magot?
    Szerintem nagy hülyeséget mondtál.
  • MaSzKa
    azért mert gyorsabb procit vettél

nem sok játék van ami 2-3%-nál többre értékelné a több magot

athlon64 3800+ vs a athlon64 3800+ x2 -re gondolok
  • bertino
    mert ?
  • gabr
    Xp alatt tuti nem lesz gyorsabb semmi, esetleg 64-es XP-n! Visa-n is csak a 64-es használja a két magot, a többi kamu. Már bocs.
  • BaliBoy
    Ez butaság. Nagyon is érzehető a több mag hatása. Tavaj nyáron () váltottam egy magosról több magosra úgy, hogy semmi mást nem cseréltem és biza gyorsabbak lettek a játékok. Pedig egy x700pro-s video karim van.
  • davidka003
    De az egymagos proci nem hajtja ki a HD 2600XT-t. Vagy igen?
    Mert akkor a VGA is lassabban jár és játékokban is kevesebb FPS-e lesz.
  • MaSzKa
    max ha több párhuzamos alkalmazás fut

meg 3Dmark06 is sokra értékel a több magot

de csak simán játszol semmit nem érzel többet
  • davidka003
    Tuti, hogy a te géped is gyorsabb lenne, ha egy 2 magos proci lenne benne.
    2600XT-hez kevés az egy magos.
  • JaSoN HuNTeR #2857
    1mag elég xD
  • strebacom
    Ja de nem éri meg lecserélni, mert a játékokban semmit nem ér a 4mag...nekem volt úgy hogy hidd el!!
  • G18XM8
    Maszka látom ugyan olyan procink van a videókártyára kíváncsi lennék hogy megy rajta a Crysis?
  • G18XM8
    Hát azért ha lecseréli egy quadra, vagy egy 6850-re már nagy teljesítmény növekedést lehet elérni. De akkor már inkább egy quad 6600 mint egy duo 6850 és majdnem egyáron vannak. Ja B.U.É.K!
  • JaSoN HuNTeR #2853
    B.U.É.K!!!!!
  • TomBond
    Szerinted Miért kérdeztem? Nyilván azért mert nem igazán értek hozzá. Tehát: Köszönöm a válaszodat!
  • MaSzKa
    de hülye 1 kérdés

és ha nem akkor veszel új procit? +2-3%-teljesítményért +30000Ft?
  • MaSzKa
    BUÉK
  • Ari18
    BUÉK!!!!
  • Grove4
    BUÉK!!!
  • Solten

BÚÉK!!!
  • Evogordon
    Ki tud csak húzd fel vagy 3,2 ghz-re
  • TomBond
    Ki tud hajtani egy Intel E6420 egy HD3870-et, vagy vegyek erősebb procit?
  • MaSzKa
    vicc Drivers: Catalyst 7.11-el
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    itt a teszt
  • Solten
    Ezt a Fincsi kártyát figyeljétek:

GECUBE Radeon HD 3850 X-Turbo III

• Evogordon
    Nincs olyan.
  • MaSzKa