90029
  • daneelolivaw
    ezt én is tapasztaltam,az oldotta meg a problémát,hogy teljesen letöröltem a catalystot,majd újra feltettem,aztán már jó volt.
  • MaSzKa
    7.12-essel az üdvözöljük a winxp-be lilás és más helyenken is
    majd javítják
  • pulti
    nekem szűz xp-re sem sikerült megoldani a problémát tehát nem hiszem a telepítéssel van a gond sokkal inkább a driverrel. Amúgy ezek nem havonta frissítik max pár típusnál és lásd ha dolgozni kell vmit elb-ák
  • davidka003
    Lehet, hogy akkor a többi ember elb*sz valamit telepítés közbe és azért lesz sz*r.
    Az a lényeg, hogy nem nincs semmi gondom.
  • JaSoN HuNTeR #2832
    érdekes nekem minden tökéletes :D:D
  • davidka003
    De ez csak XP-n fordul elő.
    Vistán tökéletes.
  • moba
    8600gts-röl,de új alaplap,vinyo, stb...!
  • barmi
    A kék és a piros szineket keveri össze pl a goolgle talátoknál eyplorerben meg az üdvözöljük bejelentkező képernyő betűárnyéka piros kék helyett meg pl az avg betűszínei is megváltoztak.Én ezeket tapasztaltam 2600 xt-vel 7.12-es driverrel.
  • G18XM8
    Miért rossz a 3850 a catalyst 7.12-vel, mit tapasztaltál?
  • G18XM8
    Lehet hogy az előző karidnak nem teljesen törölted le a driverét, ilyenkor szokott ilyeneket kiírni. Milyen nvidiáról váltottál erre a 3870-re?
  • moba
    Sziasztok. Vettem egy ati hd 3870-s karit. (nem is tudom miért váltottam nvidiáról)nem tudom telepiteni a driverét. (notify felirat jelenik meg)-kérlek segitsetek!
  • pulti
    az tudom azzal rossz a hd3850
  • Solten
    Most jött ki a 7.12. Úgyhogy nem egyhamar...
  • pulti
    mikor jön már az új catalyst?
    már unom a rossz színkavalkádot vitzzzzz...
  • MaSzKa
  • Solten
    zsír
  • davidka003
    A PCI Express a jobb, mert az 16x-os és minden kártyát arra csinálnak már.
  • JaSoN HuNTeR #2819
    srácok melyik a jobb az AGP vagy a PCI???MI a külömbségük?Azt vágom hogy egyik 8X másik 16X és hogy egyik régebbi mint a másik...DE nem vágom.
  • Barny
    koszonom a segitseget.huztam le valami via driver csomagot es mostmar megy.
  • Inquisitor
    Hát, öööö, azzal a kemény 4x-es PCIe-vel lehetnek gondok.
    Amúgy meg 2x újra kell indítani (ha minden oké) a gépet, mert 1x megtalál egy szabványos VGA kártyát, másodszor pedig az ATI kártyát és csak ekkor megy fel a Catalyst.
    (Ha ekkor sem megy fel, akkor meg ki kell csomagolni a drivert egy könyvtárban és "kézzel" feltelepíteni)
    Ha VIA-s a lap elötte nem árt egy nagyon friss chipset driver ...
  • Torretto13
    hy all!
    Végre megjött a kis szépség!!!!!!!!
    Shapphire HD3870.

Első nekifutásra semmit nem piszkálva 10234 pöttyöt kapott!!!!
  • MaSzKa
    EuroCase 500W - ezt a x@rt vetted? vitz
  • MaSzKa
    ilyenem nekem is van 1 felesleges de vigyázz mert itt reklámért a bannamákon nyaralsz
  • Panzeradler #2813
    ez van AGPs ben is?
  • rucinho
    Sapphire HD3870

hátha vkit érdekel!
  • Barny
    OK mar no problemo.A kari elindult nagynehezen.nemtudom hirtelen mitol.mostis ez a kari van a gepemben.viszont felmerult egy ujabb gond.
    megpedig nemtudom feltelepiteni a driver-t.a Catalyst meg nemindul.Azt irja,hogy nem talalt ATI Hardwer-t.elegem van ebbol a szar VIA-bol.......
  • Barny
    rajta van minden.most elojott a kep addig,hogy kiirja HD3800 Series aztan sotetseg.
  • Inquisitor
    Normális, mondom NORMÁLIS 6 tűs PCIE VGA tápcsati van azon a hiperszuper tápon? És rá vagyon dugva a VGA-ra?
  • strebacom
    Az "EuroCase" az milyen márka még sose halottam róla(jóT!!), nem valami nyerö lehet mennyi pénz volt...
    "ha eltudom inditani az alaplapomon akkor nekemadjak" ezt meg hogyan érted csak úgy a tied oszt jóvan???
    Ha másik kari gond nélkül megy a lapban akkor a kari hibás...sajna!
  • Barny
    helotok.van nalam egy HD3870 Sapphire DDR4 512 MB-os kari.ha eltudom inditani az alaplapomon akkor nekemadjak,de mikor beteszem es bekapcsolom nemjon elo a kep.pittyanas sincs.vettem egy EuroCase 500W-os tapot de ezzel sem megy.help
  • MaSzKa
    nekem az x1950 pro-val is jól futott
  • Barny
    BIOSHOCK DX10 1280x1024 high minden.24-47FPS.catalyst 7.12
  • MaSzKa
    ezebből a 2 nagyfelűletü ram borda ér valamit tehát 2-ő csomaggal kell felhasználnod ha fasza cuccot akarsz

a kicsiket meg eladod
  • uzsidoboz
    igen és tényleg azt a limited edtion-t? mennyiért? :D
  • MaSzKa
    ilyet tudok 1 hete szerezni már
  • MaSzKa
    világít?
    ezt nem is tudtam
  • uzsidoboz
    HIS 3850 TurboX
  • uzsidoboz
    http://hisdigital.com/html/product_ov.php?id=358&view=yes