90029
  • bardocz
    szerintem egy szervizbe nem 3dmarkal kéne próbálkozni,hanem játékkal:S
  • lacika17645
    Üdv all. Visszavittem az eladónak a videókártyát gépemmel együtt.
    Ki akarta próbálni vele, mert nehezen hitte el, hogy valami nem stimmel a videókártyával, 3dmark-ot.elsőnek a 06-osat, lefagyott minden, próbálta a 05 lefagyott minden, és végül a 01-st na azzal is fagyott.
    Majd betettük a régi ati 9600 xt-t, és futott minden rendesen, játék is meg a 34mark is. szerintettek?
  • BIZ0906
    thx akkor ezt inkább hagyom azt hittem más de ezt már láttam de nem szedem le ha ilyeneket csinálhat.
  • JaSoN HuNTeR #4833
    Google szereti az embereket.
    Am egy külön progi.Én még sohase használtam szóval tölem ne kérdezd.
    De még az se jó pl egy drivernek ha egymásra másolod öket,vagy olyan hiba lesz hogy winfosnál zöldeskék kép lesz vagy csak szimplán lelassul 1-2 játék.
  • BIZ0906
    Mi az a Driver Cleaner? Honnan tom leszedni az az Ati uninstall része vagy mi?
  • JaSoN HuNTeR #4831
    ismerős havernál is ez volt.:D:D:D nem használtál Driver Cleanert vagy mit.Az a baja de egy teljes windows újra rakása megjavitaná szerintem a hibát.Én pont igy basztam el haverom gépét.De 10perc volt megcsinálnia.
  • BIZ0906
    Na? Körülnézek a gépeden pill XD
  • JaSoN HuNTeR #4829
    nos a Nod miatt rengeteg FPS-t veszitesz xD Az egy **** Nekem pl nincs is tűzfalam se virusirtó.Nekem az a lényeg minnél jobban fusson a winfos.
    Am igy egy csomoval lelassitja a játékot.Felesleges.
  • grebber
    Nekem óra mellett van két spyware,+ még 1 ami hasonló azok futnak. Meg a nod.Nekem 430MB-ot eszik alapon.
  • JaSoN HuNTeR #4827
    Az is javithat egy kicsit a játékban.Pl: Nálam is ez volt jobban fútot,lementek a virusok és a winfos hibák.MEg ha nincs annyira leterhelve a winfos a háttérba akkor jobban is megy maga a játék.
    Nekem pl: nagyon levan butitva a winfos:D olyan 180 memoriát eszik.
  • grebber
    Azóta nem lett újrarakva!
  • JaSoN HuNTeR #4825
    de amiota megvan az új confingod azota raktad újra a winfost?
  • SASboy
    Sziasztok.

Nekem olyan gondom lenne, hogy vettem Saphire Radeon Hd3850 512mb-s videókarit. Miután feltelepítem a driverét és újraindítom a telepítő kérésére s miután újraindult a win. képernyő helyett liláskékes képet látok. Nem lehet semmit csinálni. Se alt+f4 se ctrl+alt+delete. A videókarihoz kapott telepítő cd-ről installáltam a drivert. Megpróbáltam netről letöltött driverrel is, de azzal sem sikerült. Nem találkozott valaki hasonló problámval? Vagy esetleg, ha valakinek van ilyen videókarija, nem tudná átküldeni az ő driverét? Előre is köszönöm a segítségeket.
  • grebber
    Wint csakis akkor szoktam újrarakni hamár a vírusoktól besem jön soha máskor.
  • JaSoN HuNTeR #4822
    egy winfos újra rakás talán jót tenne ha még nem tetted meg.
    Haverom gépen tisztára játszhatoan megy,nem megy 20fps alá 1000x.
  • grebber
    Hát kinek mi a játszható valaki 7300GT-vel tolta állítólag játszhatóan Highon.Én saját magamnak hiszek.Highon az én gépemmel jól fut de sokszor 15 fps-t verdesi sőt a végén a nagy szörnyeknél 1-2 szituban 10 alatti fps is volt ott le is tettem mindent lowba :D
  • JaSoN HuNTeR #4820
    Asus EAH3850
  • JaSoN HuNTeR #4819
    Pont ez a kártya.
  • JaSoN HuNTeR #4818
    Ja és egészen játszhatoan megy azon a confingon.
  • JaSoN HuNTeR #4817
    az ára.:D a kártyának.
  • grebber
    35-45 fps very highon igen biztos én meg USA elnöke vagyok.
  • Solten
    Klassz ez a panel
  • JaSoN HuNTeR #4814
    ez a teszt amit belinkeltél.Eddigi leghihetöbb teszt amit valaha láttam.
  • JaSoN HuNTeR #4813
    ilyenje van havernak.Crysis Very High.No élsimitás.
    E6750,2GB ram.
    Asszem 35-45 között van.Nagyon megéri.De inkább akkor már 8800GT vennék:)Annak jobb a szavatossága.
  • PTW
    megfejtve...

nem mindegy, hogy a 2 kimenetből melyikre van dugva a monitor..
  • PTW
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
    A napokban váltottam x800pro ról egy HIS hd2900XT-re. A problémám az lenne hogy, míg az x800-on hibátlanul ki tudtam nyomni a jelet extend desktop módban vagy clone-ban (igazából mindegy) addig ezen a kártyán ezt nem tudom megtenni. Ugyanazt a drivert használom (mondjuk próbáltam omegát is) de catalystban display managerben szürke a kis tv ábra, ergo nem érzékeli hogy rá van kötve a Tv. Ami érdekes még hogyha catalyst basic módban a kijelzőt állítom akkor kiküldi a jelet a tv re viszont a monitort kikapcsolja tehát a kettőt együtt egyszerűen nem engedi.
    Sima TV out, compositon, nem HDMI vagy ilyenek.
    Előre is köszönöm
  • strebacom
    Azzal tudod húzni a kártyát nem kell szöszmötölni, más progikkal:...
  • Dark Angel 666
    mire jó ez a panel ?
  • strebacom
    Na pont ezt akartam linkelni én is brutál jól néz ki!!!
  • Solten
  • NeoMaN
    ez szvsz driver hiba....
  • BIZ0906
    Hát a képek alapján nem kérdés, hogy szervíz vagy oda vissza vinni ahonnan vetted!
  • lacika17645
    akkor a válaszok szerint gó vissza szerviz szavazás győzött
  • Inquisitor
    Azt mondanám ram hibás lehet ... Vagy túlmelegszik/melegedett a GPU. De mindkettő garis probléma.
  • lacika17645
    oké, hívom az eladót, nem szenvedek vele tovább, azóta kín az életem
  • lacika17645
    próbáltam elsőnek a reinstall után a telepítő cd-n lévő drivert, de már azzal is rossz volt
  • Solt
    Vidd vissza
  • lacika17645
    akkor a válaszok, directx-9.2007. novemberi, az összes szenvedés után utoljára csináltam az xp reinstallt, tehát a régi meg az összes driver el lett távolítva, ennél jobban nem tudom
    catalyst 8.42, omegát próbáltam, elsőre kékhalál
  • Solt
    Driver Cleanar, utánna próbálj ki több drivert, legújabb directx-et, ha nem segít vidd vissza! Bios frissítéssel ne próbálkozz, ha véletlenül nem sikerül kicseszel magaddal! :))
  • Inquisitor
    Ja igen, melyik DirectX van fent?