90029
-
#4876 Te hallod van az a kandallos kép!!!!!!
A DX 10-et is ezzel prezentálták!!!!!!!!!!
Ezen a képen ment körbe a kamera, és mutatta mi a külömbség,a DX 9 és DX 10 (vagy 10.1) között asszem!! -
#4875 Na, melyik játékot utálják a legjobban az nvidia kártyák? :)
Ezt:
-
#4874 Egy biztos: a CoJ nem az nvidia játéka :) -
#4873 -
#4872 -
#4871 http://prohardver.hu/tema/re_wolfdale_a_harommagos_phenom_ellen/hsz_134-134.html
Ez a 'ki tud hajtani" dolog egy nagy ökörség, ugyanis attól függ, melyik játékról beszélünk, és mekkora felbontásról.
Példának okáért ott a CS:Source, ami lényegesen igényesebb a processzorra, mint a VGA-ra. Egy 2GHz.es Core2 mellé 1280*1024-ben mindegy, hogy 7600GT-t teszek vagy 8800Ultrát, 30 emberrel lemegy 60 fps alá.
Ugyanígy egy Crysis alatt mindegy, hogy egy Q6600 vagy QX9770 van, még a 8800Ultra is kevés.
Szóval hagyjuk már abba ezt a kihajta-nem hajtja ki marhaságot, minden a játéktól és a felbontástól függ.
-
#4870 csak azért érdekes ez, mert akinél eddig volt a kártya, nála nem jelentkezett semmi ilyen probléma. A kártya különben novemberi és alig volt használva. -
#4869 Szemetelést nem a táp okozza. Ha kevés lenne a táp, akkor a gép újraindulna. Jól teszed, hogy veszel normális tápot.
Erre a kártyára felesleges az 1 GB memória. -
Inquisitor #4868 "sis agp vezérlő:2001. 07.havi driver"
Meg kéne próbálni egy pár évvel frisebbel is, hátha. Amikor utoljára használtam a jó öreg P4S8X Deluxomat, akkor kb. havonta volt friss hozzá.
[URL=http://www.sis.com/download/agreement.php?id=155871&url=download_step1.php?id=155871]Itt van az utolsó 1.21-es, ez 2005 áprilisi. SP2-nél is "picit" frisebb.[/URL] -
lacika17645 #4867 a sis-hez kerestem újabb drivert, de sehol semmi -
lacika17645 #4866 directx-2007.novemberi
a legvégén az xp-t installáltam újra, de az sem segített
sis agp vezérlő:2001. 07.havi driver -
Inquisitor #4865 A SIS AGP driver, aminek frisebb verziói nélkül egy halom VGA nem megy a lapodban normálisan, az mikori van felrakva?
A driverek között ugye előzőeket törölted szakszerűen?
Biztos kérdeztem már, de DirectX melyik? 2007 novemberi? -
lacika17645 #4864 mikor visszatettem a régi kártyámat, 9600 xt-t, azzal megint minden ment rendesen, és még telepíteni se kellett, mert működött az új driver-rel -
#4863 Attól esetleg előfordulhat ez a szemetelés hogy nem megfelelő táppal használom? játszani egyelőre nem istudok vele mert csak egy 400 as (gagyi noname) táp van alatta.. játékokból 2 perc után kifagy az egész gép. Szóval lehet attól , hoyg nem kap elég löketet? héten ha minden jól megy már lesz egy 500 as Zalman vagy Chieftec -
lacika17645 #4862 driver: kezdtem a telepítő cd-vel, az 7.10-es volt-nem volt jó
7.11 jött ez után-nem volt jó
7.12-es-nem volt jó, bár a cod2-ben már nagyon kevés volt a hibás szin, de még akadt, de a wow még mindig sz** volt
-
Inquisitor #4861 AGP driver mikori? -
#4860 Nem az alaplappal van probléma mert nekem ugyanilyen hiba van gigabyte alaplappal. Csak nekem még a játék se jön be, mert ha felrakom a drivert egyből megfagy. -
lacika17645 #4859 asus p4s8x-x alaplap -
Inquisitor #4858 Amikor elöször írtad, akkor is kérdeztem az alaplap pontos típúsát. Csak mert van egy pár, hogy gebedjenmeg a gyártójuk, ami nem szereti a Rialto chipset vagy simán olyan válogatós, mint pár gagyibb VIA-s deszka. -
lacika17645 #4857 -
lacika17645 #4856 A wow-ban a betük elmosódva jelennek meg, a cod2-ben rózsaszín a házak teteje, meg a hordók, illetve a karakterek meg úgy néznek ki, mintha valamelyik birodalmi (star wars) egység tagjai lennének.
Próbálkoztam mindennel, új és régi driver-el, xp újratelepítéssel, inf file-ok átírásával, mindennel ami fórumokon találtam, de semmi eredémenye.
Aki tud valami segítséget, az plz írjon vagy ide vagy az email címemre.
Ja azt nem árt tudni, nem tudom, hogy számít e, hogy a gépem elég régi,p4 2.4 celeron, 1 G ram, ja és 300w-os táp.A kártya doboza szerint 400 w-os kellene minimum, ez pl. okozhat e ilyen jellegű problémát?! -
lacika17645 #4855 -
Inquisitor #4854 Hát ha jó is lesz, attól még sokkal lasabb is.
Elég érdekes. Eladtunk nem egy AGP-s 2600XT-t, mind Sapphire ... és nekünk meg nem jöttek vissza.
Tulajdonképpen mi is volt a hba? -
lacika17645 #4853 Csá.
Tegnap visszavittem a Sapphire HD 2600XT videókártyát cserére.
Tesztelték a szervízben is egy géppel, azon is rossz volt.Hoztak egy másik újat, az se ment. Így bejelentették, hogy valami nagyon nem stimmel az AGP-s verziókban.
Most hozattam helyette egy MSi nvidia 7600 gt-t, remélem az azért már jó lesz. -
#4852 Nálam totál ilyen függőleges csíkok voltak és azt mondták rá, hogy VGA memória hiba. -
Inquisitor #4851 Miért lenne egyértelmű? Ha tudnás hány ennél is furább hibát láttam már amit pl. alaplap Biosa, vagy sz*r driver okozott. Csak az a legvalószinübb :) -
#4850 Egyértelműen a VGA memóriájával van baj.
Nálam is ilyen volt a régi 9600 XT-mmel. -
G18XM8 #4849 Szerintem az 51 fok még nem olyan sok, 31%-ot azért írhatott ki mert ha nincs terhelés alatt akkor a ventillátor kissebb teljesítményen fut. -
G18XM8 #4848 7.11 drive már kicsit régi ennek a kártyának, a cd-n lévő driverrel mennie kell normálisan, ha nem, akkor más lesz itt a probléma nem a videokari. Törölj le minden előző illesztőprogramot driver cleanerrel, töltsd le a legújabb catalystot az ati/amd.com-ról, azt rakd fel. Legújabb directx van a gépen? Ha ezek rendben vannak, windows reinstall, ha az sem oldja meg a problémát akkor vidd vissza, mert te vagy az az 10000 ből egy aki hibás kártyát vett. -
#4847 Tegnap vettem észre. Mint mondtam windows is teljesen friss, új driverek, és a káryta se gyárilag se általam nem volt húzva. Visszavitel lesz ebből vagy mi? -
#4846 Ok. Csak nekem ugyebár a multkoriban hasonló hibajelenségem volt az új kártyával és a NIS volt a bűnös. -
Inquisitor #4845 Lehet más vírusírtó vagy antispy progi is, összeset érdemes telepítéskor kikapcsolni. -
Inquisitor #4844 Mióta van ez a probléma? Ha csak nem valami bonyolult szoftver hiba vagy alaplap összeférhetetlenség, akkor valószinüleg Vram hiba lesz ... -
#4843 Hali!
Egyik probléme a másik után!! Mitől lehet hogy szemetel a kártya? His hd2900xt 1gb, niincs húzva semmi, 8.2 es catalyst, friss windows. Everesttel megnéztem, hőmérsékletek: Gpu:51, GPU körny.:45, GPU VRM.: 52 . ventilátor 31%on megy. Normálisak ezek az értékek? MI lehet a baj?
KÉP -
#4842 Valamilyen Symantec program nincs fenn? -
#4841 Hi.
Nekem egy sapphire hd3850 512mb-s videókarim van.
Próbáltam már a 7.11-es driverrel, a CD-n való legújabb driverrel, és egy másik fajta driverrel amit javasoltak.
A CD-n való driver kékhalálhoz vezetett. A másik 2 patchel nincs baj csak ha behozok egy játékot egyből megfagy .
Mi lehet a baj?
Próbáltam már a driver cleanert is. Többször újraraktam a drivereket ill. windowst.
CoD2-vel és BF2-vel ugyanúgy megfagy.
Ha tud valaki segítsen pls, nagyon fontos!
Előre is kösz.
Üdv:Chronic -
#4840 haverodnak nincs msn-e véletlenül? -
#4839 jó.Me utána nem én raktam helyre a gépet xD -
#4838 nem használtam. de most azzal megjavult vagy azzal cseszted el? -
#4837 Mit szerintünk szar az új vgad ennyi!Cseréltesd ki vagy javítsák meg ha lehet!