90029
-
#7444 Épp azon gondolkodom... -
#7443 rendelj 1-et gyorsabb és megvan a CF-ed :D -
#7442 Úristen... szerintetek nem elírás egy kissé? -
#7441 PH X :XD -
#7440 -
#7439 Hát...semmi érdemlegeset nem találtam. :( -
#7438 ezeket nézegesd -
#7437 Tudsz linket? Mert egyelőre nem találom... -
#7436 a prohardveren van 1 videókártyateszt 2008-as
amibe hardwares HD Video lejátszást tesztelnek a vga-kon
ott nézd meg, hogy csinálták -
#7435 Igen, de a sima Media Player Classic mégsem boldogult vele, hiába volt fent a megfelelő kodek. PowerDVD-t egy ideje nem használok, mert korábban hardveres mpeg kártyával néztem a filmeket. BSPlayer jó volt, de egy ideje fizetős, nem? MPC jó volt, amíg nem akartam hardveresen lejátszani az .mkv-ket. :) -
#7434 4870 CFX leüti a GTX 280-at (már amelyik játék támogatja a 2 kártyát ) -
#7433 nem lejátszó hanem kodec függő
pl ilyen a K-Lite- új codec pack-be is bent van a Matrioska
BSPlayer legújabb 2.28 vagy PowerDVD 8-at javaslom -
#7432 Nincs fent PDVD7, nem is volt. Az itt leírtak alapján jártam el: KATT -
#7431 pl "A Radeonra épülő rendszer a GeForce-okat sújtó memória-túlcsordulási hiba miatt jobbnak tűnik a nagyobb felbontások használatához" -
#7430 olvasd végig amit már régóta irogatok ide
azok nagy részét már elismerik :D
fejlődik a ph :D -
#7429 nagy részét fraps-al mérték -
#7428 Ez hihetetlen. A prohardver az AMD-t hozza ki győztesként? Nah, ezt is megértük... -
#7427 Ez már az Ati kártyák érdeme hogy az nvidiára optimalizált built-in benchmarkban is büntet:
-
#7426 ja érdekes -
#7425 lejjebb -
#7424 "A World in Conflictban, Call of Juarezben és a COH Opposing Frontsban a játékba beépített teljesítménytesztet futtattuk le.."
Ezek sz@rt se érnek reális fps-hez közük sincs... Lásd: World in Conflict benchmarkom lejjeb... -
#7423 Az NVIDIA az elmúlt hónapban kiadott egy közleményt, amelyben kifejtette, hogy ha a függőleges szinkronizációt meghajtóprogramból kényszerítve kapcsoljuk ki, akkor egyes játékok (pl. WiC, Crysis) SLI alatti skálázódása nem lesz megfelelő, ezért mi a V-Sync-et alkalmazásvezérelten hagytuk, és minden egyes esetben a játékból kapcsoltuk ki (egyébként is ki szoktuk kapcsolni).
Lol
én meg pont be szoktam ezt kapcsolni, mert különben sok játékba "szétesik" a kép (enélkül nemigen játszok) -
#7422 http://prohardver.hu/teszt/sli_a_crossfirex_ellen/sli_vs_crossfire.html
egyre többet emlegetik az Abit alapokat a ph-n :D
meglátszik valamiféle nvidia pártolás folyik itt
amióta az nvidia "bepénzelt" az Abit-nál azóta Abit lapokról is van némi hír a ph-n -
#7421 Csehországban direkt lehet olyat rendelni spéci hűtéssel. De durván 9000 Ft-tal drágább mint a Sapphire Edition. -
#7420 Ez a neve:
SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E Dual Slot Fansink -
#7419 nagykerből jön -
ill'en kéne nekem! -
#7417 Nincs neki külön neve. Boltban mondani kell, hogy 2 slotost akarsz és akkor olyat kapsz.
link
link ehhez szerencse kell, hogy ilyet kapj -
#7416 Ne a neve érdekeljen, hanem a kódja. 11122-03-20R ha ez, akkor az az ami a képen van. -
#7415 bocsánat! benéztem!
akkor mi a piros 2 slotos ddr4-es? -
#7414 #7408 -
#7413 de ez komolyan a sapphire edition? -
#7412 Kikéne takarítani a port. -
#7411 Akkor óvakodj tőle. Nekem ilyen van. Amíg nem cseréltem le Accelerora a hűtőt, majd megbolondultam. Állandóan ki-bekapcsol, és irtózatosan hangos. -
#7410 nem akarok -
#7409 nekem egy sapphire 2600xt 256mb ddr3 kártyám van(nincs tuningolva) ,és azt szeretném kérdezni ,hogy milyen megoldás van arra hogy a kártya ne melegedjen túl,
hogyan lehet állitani a ventilátor sebeségét ,mert játék közben kb 90-100 fok között lehet ,most 67 fok terhelés nélkül. ujabb játékoknál pl grid kb 15 perc után leáll a gép :S ugy emlékszem h régebben játék közben hangosabb a videokártya ventilátorja ,de most ugyan olyan fordulaton megy játék közben ,mint terhelés nélkül ,szerintem ez lehet a baj .... szinte nem is hallani hogy pörög . , vagy lehet e rá venni egy normális ventilátort ? ,nem akarok még uj videokártyát venni. -
#7408 Ez a Sapphire Edition. -
#7407 Nem rossz az, ha rögtön hűtőcserén is gondolkodsz. -
#7406 Ilyet:
ez komolyan a Sapphire Edition? -
#7405 rendeltem sappire edition-t!
de valami kék egy slotos LITEot akartak rámsózni!