90029
-
#7484 Radeon HD 4870 X2 R700 Beats GeForce GTX 280 -
#7483 -
barmi #7482 Dél-Korea megbüntette az Intelt -
#7481 Powerplayt a 3k series-be tették be először (desktop-kártyák). -
#7480 De nekem vissza sem áll, mindig ennyi. Egyébként ez egy MSI laptop-ban van AMD konfigban. -
#7479 Nincs azon a karin véletlen Ati Powerplay? Mert nekemis a Hd3850 et viszaveszi 300mhz re ha nincs terhelve, játék alatt meg persze gond nélkül viszaáll. -
#7478 Hi! Tudom nem X széria, de hátha akad valaki hozzáértő:
Van egy Ati X1200-esem és a GPU órajele 57MHz-en áll, 400MHz helyett! Ezt hogy tudom visszaállítani az eredeti értékre, vagy legalábbis többre?
Köszönöm! -
#7477 -
#7476 aki megteheti...
Amúgy várom máraz új karikat,kíváncsi vok mit tud a GDDR5-ős chip. -
#7475 wtf? Visszakaptad a "régi nicked"? Mostasztánjókisfiúlégy! -
#7474 Naprakészen tartja a vasat... -
#7473 most vettél új gépet 2x is és már fejlesztesz is :D -
#7472 Szerintem nalunk lesz ... ha nem is a boltaban de az eBay-en bizti. -
#7471 Arra várni kell mire az országba ér! -
#7470 Akkor 24.en megkaphatom a szulinapomra -
#7469 :S -
Bircsike #7468 Én ott leszek a szerencsések közt akik először fognak HD 4870-et. Abban a pillanatban ahogy lehet itthon kapni már le is foglalom. Remélem vagy 5-600 db bejön kezdésnek. -
#7467 Egy hetet csúszik a HD 4800-as Radeon kártyák premierje
Vagyis a 4850 a 4870-el együtt debütál.. (június 23) -
Bircsike #7466 Nagy lett a csend a HD 4xxx sorozat körül. Ez a vihar előtti csend... -
#7465 Miért nem veszel iceq3-at? Főleg ha 24k-ért van.. -
barmi #7464 A kétszlotos piros már kifutott termék (nem kapható már). Sapphire edition van meg talán még egy-két special edition meg toxic is akad még talán (az sem rossz). -
#7463 na sehol nem találok két slot-os 3870-et, igy marad a Sapphire Edition -
#7462 és direkt az nvidia hátráltatja a fejlődést
pl kiszedetik az új játékokból a dx10.1-t pl Assasin Creed :( -
BIZ0906 #7461 Pontosan :| és elég szégyen. -
#7460 A fejlődés a lényeg Teshow, még 2 év múlva is a dx10-el b@szakszunk? :( Az Ati legalább töri magát, kicsiként, egy szinte nvidia uralta piacon. Az nvidia ül a babérjain és sz@rik az egészre. De legalább is mindenkire. -
#7459 Ne haragudj ..... De ez a felhasznalos dolog eleg egyszeru. Azt hiszem nem jar sem az ATI sem az nVidia kopogtatni , hogy az enyemet vedd meg. Mindenkinek adott a lehetoseg ... a valasztas . Az nVidia az INTEL sorsara fog jutni ( legalabb is bizok benne )
Nem az a mutatvany hogy sok penzbol jot csinalni (nVidia) , hanem kevesbol nagyon jot (ATI)
Most szolok , ebben semmi szemelyeskedes , csak nekem is kijott . -
strebacom #7458 Te kb. tudod, hogy normális embernek látszó tárgy vagyok e mártixban, de ez a DX10.1 olyan de olyan parasztvakítás(utánna néztem és sokat olvastam róla, na nem németül), aminek csak a Microsoft örül és kaszíroz rajta milliókat, mármint a semmin, a nullán a vitákon, meg mindenen...én nem vagyok Nv fan szeretem ezt is azt is, és tisztelem a fanokat is ki ide ki oda és tiszteletben tartom mindenki véleményét hisz nem vagyunk egyformák...na de ez a DX10.1 ti elhiszitek hogy egy kerti partin ahol a Nv és az Ati is jelen van nem isznak együtt, na neeeem, éppen arról diskurálnak hogy milyen jó kis pletyi volt ez az Assasssins, majd adunk nektek vagy 10milliárdot oszt jó van, persze a Microsoft meg ügyis vizet minannyiunknak, pénz erröl szól az egész a felhasználók le vannak szarva..hisz ebben a mátrixban nem te irányítasz, de egyelöre nem akarok felébredni...
Köszönöm és elnézést, de ez kigyütt... -
#7457 "sokan a Crysis alatt mutatott teljesítmény alapján választanak videokártyát"
Ez a fő módszer a -k kiszűrésére... -
#7456 "A Crysis sokaknak tetszik, míg másoknak nem, de kétségkívül napjaink egyik legjobb grafikájú játéka, és sokan a Crysis alatt mutatott teljesítmény alapján választanak videokártyát, márpedig ebben az AMD le van maradva (igaz, nem csak és kizárólag önhibájából). És ez persze más játékokra is igaz, nem csak a Crysisra..."
Forras: itt
Ez csak 1 pelda , de van ra millio .Ezt kelle mar belatniuk az nVida-s kartyakat hasznaloknak , hogy csak azert tunik olyan jonak az a nVidia mert az nVidia kulonbozo modokkal ellehetetleniti az ATI kartyakat . Lsd megvont DX10.1 tamogatas jateknal
( UBI ) , abba bele sem merek gondolni mi lasz a FAR CRY 2-nel.
Szoval le az nVidia-val ...... bunozok . :-) -
#7455 Nekem mindig azt küldték. -
#7454 3 nagykerrel beszéltem de sehol sincs már 2 slotos piros HD3870 :( -
#7453 az ipon akkor egy átbaszás, nemis azt küldték amit megrendeltem -
#7452 amugy meg 35eFt -
#7451 passzív hűtés sosenemkell -
#7450 hd3870 ultimate a jó 38eFt -
#7449 Sapphire PCI-E HD3870 Toxic -> ez jóez?
(Nagykeremben nincs 2 slotos piros 3870 :( ) -
#7448 Azta kurva.
Rohadt jó ára van. -
#7447 akkor a ramoknak is reális az áruk ha a gyártó előállítási ktg-n adja :D
minden gyártó kövesse azt a példát :P -
#7446 Figyeld meg, sok karinak lement az ára. A 9600 GSO-kat 22-kért dobálják: végre a reális árukon kapni őket -
#7445 utalj nekik előre
ha kifizetted akkor már meg kell, hogy kapd
így van a pixmaniánál is