90029
-
#7604 uj Ati-k mikor jonnek?
-
Ari18 #7603 Nem tudom mennyire hiteles,de nekem tetszik link -
#7602 csak figyeljenek hogy ne a FAN verziót adják mert azon mókuskerék van:D -
#7601 Simán lehet,email-be is;de sztem a telefon a legjobb. -
#7600 Akkor lehet hogy ICEQ lesz:) -
#7599 Személyesen megyek érte, tehát nincs futár:) -
#7598 Van benne. -
#7597 Ha még nem adták oda a futárnak akkor tudod módosítani.
Nekem írták emailben, hogy a rendelési számra hivatkozva lehet módosítani a rendelést telefonon. -
#7596 Hőszenzor még mindig nincs a HIS kártyáin? -
#7595 hivd fel őket -
#7594 Naná hogy inkább iceq... -
#7593 Asszem' lehet módosítani. -
#7592 Ó basszameg . Most nézem hogy az HIS ICEQ HD2600XT AGP ugyanannyiba kerül az IPONban mint a Sapphire. Lehet még utólag módosítani a megrendelést telefonon, nem tudja valaki? Vagy egyáltalán megéri? Sapphire kártyáim eddig megbízhatóak voltak, viszont volt egy HISem (nem ICEQ) ami meg szar volt:D -
#7591 hihi -
Abu85 #7590 Vannak fizikai hírek a Computexről. Az nV hivatalosan is nyilt szabvánnyá minősítette PhysX-et. Arról is biztosította az AMD-t, hogy ha implementálni akarják akkor minden segítséget megkapnak. A zöldek úgy vélik, hogy az R600 alapú kártyák alkalmasak a PhysX teljes támogatására. Mivel a későbbi PhysX fejlesztések CUDA alapon fognak zajlani, így az AMD-nek kellene egy CUDA driver a kártyáihoz.
Eközben arról pletykáltak a kiállításon, hogy az Intel is megkereste őket a saját HavokFX-es ajánlatával.
Lehet, hogy az AMD mindkettő megoldást támogatni fogja. -
#7589 At least in 3DMark06
Someone told us that the Radeon HD 4850 will beat the 8800 GT by about 8 to 9 percent, and while this might not sound by much, considering that the expected retail price of the Radeon HD 4850 will be less than some 8800 GT cards, then it’s getting interesting.
The 3DMark06 scores we heard were around 10,800 for the 8800 GT with the Radeon HD 4850 coming in at about 11,760. Not a huge win, but this is with beta drivers on a reference GDDR3 card, so with some help from AMD’s partners, we might see some better scores.
We haven’t seen a single partner-made card so far, but some partners will have shipped cards into the channel by the time AMD is ready to announce the new cards, and we’re not talking a handful of cards, we’re talking 1000s, if not 10,000s, of cards.
Things might just start to look up a little bit for AMD, at least in the upper mid-range and lower high-end of the market, which should be quite a good money making segment these day -
Mobility Radeon 3650, 3870 and 3450. -
#7587 http://planar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=149 -
#7586 HD48xx
http://planar.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=80&Itemid=149 -
barmi #7585 Amerikai vizsgálat az Intel praktikái miatt (Cikk) -
barmi #7584 Az AMD is elkészítette külső grafikus kártyáit (Cikk) -
#7583 Hello
Gyorsabb. -
#7582 Még érdemes itt is olvasgatni: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=31870&st=1920#entry5534678
Elég részletesen le van írva itt, én is innen "tanulgattam" a homecinema dolgait. Ja és persze folyamatosan fejlesztik a MPC-HC-t, érdemes szemmel tartani, és az aktuális újabb verziókat mindig beszerezni. -
#7581 Érdekes mert valamit visz, valamit meg nem. Találtam olyan 1080p-s felvételt amit tényleg hardverből visz szépen. Szóval a lényeg, hogy még ez sem tökéletes.
Köszi a tippet. Ezt eddig nem ismertem. -
#7580 Jah... Hát a 720p nem gond erőből. :)) Az 1080p-s az érdekes. Egyébként Vista alatt ugyanúgy nem jó pedig arra még semmi kodek/splitter nem volt feltéve. (a linkelt képen egy régebbi printscr volt azért van ott a matroska splitter, de azóta az már nincs ott.) -
#7579 A splittert blokkold! Egyébként az 1080-as filmek nagy részével egyelőre nem működik a hardveres gyorsítás. Ha van, inkább egy 720p-ast indíts el az állítgatás idejére.
Itt a legújabb - még béta - HC: http://ipon.hu/?page=utils&q=MPCHC_beta -
Dzsur82 #7578 Hali!Az lenne a kérdésem hogy a hd3870 crossfireben milyen szinten van pl. 8800 gts 512mb képest! -
#7577 Nálam ez nem működik akárhogy állítom. A proci kb. 60%-on van.
-
#7576 Itt az oldala, itt is írnak róla pár dolgot, hogy hogyan kell eljárni: http://mpc-hc.sourceforge.net/
A lényeg, hogy a belső szűrőknél pipáld be a DXVA-s dolgokat (talán kettő lesz), a külsőknél blokkold a Haali Media Splittert, a Core AVC Video Decodert és a DirectVobSubot, különben szoftveresen fogja lejátszani!!!
Illetve a Playback/Outputnál vagy Overlay-t vagy pedig VMR9 renderlesst használj. Ha Vista az oprendszer akkor pedig valami mást (kukk a belinkelt oldalt, ott írják)
Nekem VMR9 renderlessnél a kép túl világos volt, és ugyan lehet állítani a fényerőn, de ha bekapcsolom az állításhoz szükséges VMR9 mixer mod-ot, akkor a fényerőt ugyan tudom állítani, de a kép csak fekete lesz. Overlay-nél viszont hiába húzom át a kiterjesztett módban 2. megjelenítőként használt plazmára a képet, ott csak feketeség van, míg a monitoron fasza minden, így most overlay-el használom, de színház módban, így automatikusan kiviszi a képet a plazmára, a monitoron meg akár le is lehet rakni a lejátszót a tálcára. 0-3-5-8% között mozog így a procihasználat, átlagban olyan 4%-os lehet, míg a GPU sem terhelődik nagyon, csupán 1-2%-on megy. -
#7575 Csak nálam 50%-on van a proci vele.
Nézd meg pls. hogy neked mit ír ki itt. -
#7574 Igazad van. Ez tényleg belső kodeket használ. Mindjárt összehasonlítom a képét a CoreAVC-vel. -
#7573 Mindjárt megnézem ezt a Home cinema dolgot, mert én csak a simat WMPC-t ismerem. -
#7572 Hogy érted, hogy nem adja át? Bizonyos külső szűrőket ki kell lőni a csudába, különben nem hardveresen fog lejátszani, a lejátszó saját belső szűrőinél viszont engedélyezni kell a DXVA-s szűrőket. -
#7571 Hát ha megtudják oldani, hogy a BD lejátszás hardveresen támogatott legyen benne akkor nem kell majd lemondani róla. -
#7570 :( Pedig ott is minden szart lehet állítani, azt hittem nem kell lemondanom róla:D -
#7569 Sajna nem. Én is azt használom amúgy. -
#7568 A KMPlayer nem képes erre? Mert jelenleg azt használom. Vista van betervezve a kártya mellé (nem a DX10 miatt, hanem mert tetszik, és semmi problémám vele a gyenge nvidia drivereken kívül) -
#7567 Tudom. Én is azt használom. De az még önmagában enm adja a át a feladatot az UVD-nek. Nézd meg, hogy miylen filtert használ. -
#7566 A megoldás egy ingyenes progi: "Media Player Classic - Home Cinema", ezzel - megfelelő beállítások mellett - 5% körül lesz a proci terhelés egy 720p-s .mkv fájl lejátszásakor. -
#7565 Az UVD az AVIVO része. De az AVIVO ezen kívül több mindenért is felelős.