90029
  • Barny

mik a gep adatai?XD
  • BiG G
    nem úsztatok meg, találtam netcafét a balatonon is
  • grebber
    Neki nem szükésges ilyen jó neki ahogy most müködik.
  • Quki
    hát nem elég átállítani...mondom bios csere kell...írd be google-ba h ati bios mod...kiad egy magyar oldalt, asszem egy fórumét, ott egy csávesz leírja h kell módosítani...
  • grebber
    Haverom valamit állított és már megy neki a szabályozás de még mindig elég furcsán.Mintha a VGanak 80 fokon fasza lenne mert venti fordulat nem nagyon akar neki 32% fölé menni terhelés alatt (GPU Caps viewer közben)
  • Quki
    mi megberheltük a kareszt :P ki lett cserélve a paszta rajta máris jobb lett a hűtése...meg bios frissítés is lett rajta csinálva...na így már magától állítgatja a ventilátort...nem úgy mint anno ...mikor már 80 fokon sem akart beindulni a kibaszott venti :D
  • Quki
    jahm frankó, mert végre nem szarik be a gép winfos telepítése után XD és ez legalább cross fire-es :)) szal majd lesz egy másik 4870 is mellé ^^ :DD na az más hasítani fog XD
  • Mokus1
    Nem ugy értettem a fix összegre gondoltam.
  • Solten
    Hejj milyen frankó kis lapot vettél...
  • Quki
    na , meglett az új alaplap remélem ezzel már nem lesz gond ^^
  • Solten
    Majd ha te fizeted nem vigyorogsz a számlán..
  • Solten
    S1-el is gariztatták...? Hm...
  • Mokus1
    S1-et használok szóval a zaj nem tényező:)
    Remélem sikerül gariztatni mert akkor adom is el ezt a kis karit:P
    öhm...Villanyszámla nem probléma nekem fix:D
  • Solten
    Nos, nem fogyaszt hűdesokkal' kevesebbet a kártyád, Maszek: link
  • Solten
    Hát "performance-ban".. nem lesz túl nagy váltás.. Vígasztaljon a tudat hogy kevesebb lesz a villanyszámlád és kisebb zaj jön a géped felől... :D
  • Mokus1
    21000Ft volt ujonnan és nem akartam többet költeni a VGA-ra.Így is nagyon remélem jön majd vissza a XT-m mert azzal nagyon jó játszani.
    Pl Test drive unlimited 1680ba 4X full érezhető a különbség.
    Csak azt mondták a Xt-re h csak 3870re tudják gariztatni:(
  • Solten
    van
  • Solten
  • berczely
    Van valami hír az új ATi-kban található fizikás cuccról?
    Mikor lessz az elérhető?Vagy nem is lessz?
  • grebber
    Mindegy akkor megkérdezem ph-n.
  • Solten
    Le van írva (hűtés legördülő menü mint már említettem..).
  • grebber
    Letudnád írni hogy olyat hogy lehetne csinálni hogy ne engedje a VGA-t 75°c fölé?? Vagy akár ezt az 50%-os dolgot? Bár ugy már hangos aztmondja.
  • Solten
    Akit zavar a hőfok, annak ajánlott + tegye be a füldugót ha a hang is zavarja.
  • grebber
    No mindenkinek ajálgatják a toxicot kiváncsian várom majd az észrevételeket vele kapcoslatban.
  • Solten
    Ilyen szvsz nem létezik. Hűtés menü -> manuális szabályzás. Csináljon 2 profilt, egy "terheletlent" meg egy terhelésest. Állítsa pl 50%-ra.
  • Solten
    Vegyél most. Toxicot. Magyar nyelvtan egyes, leülhetsz.
  • grebber
    Haverom most vett 4870-et és ventiszabályzása érdekelne.
    Hol lehet azt beállítani hogy automatán szabályozza magának a a venti fordulatot a VGA?? Mert bevan állva neki stabil 30%-ra terheleés alatt is annyi és nem változik.
  • Solten
    Nos.. agyonszűrőzve a játékban az 512 bit valamivel gyorsabb... Csak megdobja a gyártási költségeket. Val.szeg ezért preferálják a 256-ot. Egyébként miért nem 4850-et..??
  • Sponnyabob
    Most gondba vagyok mert nem tudom érdemes még várni a 4850-es vásárlással vagy most is nyugodtam vehetek mert nem lesz olcsóbb vagy jobb hűtésű az bajom hogy én a gyári hűtéssel használnám és azt mondják az nagyon melegszik várjak még amíg lesznek jobb hűtővel vagy vegyek most? mit javasoltok thx
  • Mokus1
    Volt egy 2900XT-m és mivel gariztatva lesz remélhetőleg vettem egy 3870et.Hát az XT ssokkal erősebb,10-15FPs-sel tud többet 1680ba van használva várom már a régi karim nem érdekel a fogyasztás.Csak a teljesítzmény.
    Ezt javaslom mindenkinek.De nem értem mitől jobb...A +256Bit ennyit tudna??
  • ffxi
    Ja shaaam!
  • MaSzKa
    kis fogyasztásu médi centeres pc-be

pl htpc vagy barebone vagy stb

filmes gépnek jó dvd helyett pl
  • ffxi
    HTPC-be
  • ffxi
    Sosem voltam ATI-s mint most. Hajrá ATI!!!! De télleg!!!
  • Solten
    hátépécébe...
  • MaSzKa
  • Solten
    Fantasztikus...
  • Solten
    A végeredmény nem volt kérdés...
  • MaSzKa

esküszöm pont ilyen vga-m van

de komolyan!
  • MaSzKa
    kár hogy előre lelötted a poént