90029
-
#16632 és ha a ventilátor sebességét megnövelném? -
#16631 Ref. hűtős esetében nem. -
#16630 Hi!Szerintetek alapon a 75 °C grafikus kártyának,az már sok?(a VGA Ati Sapphire HD4850)
-
Egyébként nekem bejön így a topik, (firefoxot használok)
Ezeken a legördülő menükön lehetne szépítgetni egy picit, de ettől eltekintve jó így ! -
#16628 fincsi... -
#16627 -
BIZ0906 #16626 Nekem is káprázna ha a gépemben lenne xD -
pirosBoci #16625
tf2 után 10 perccel -
#16624 Álregek, alregek mellőzzék a szavazást... (+aki ideír életében 1 × per hó...) -
#16623 Ettől a háttértől csak a szemem káprázik, inkább legyen az alap. -
#16622 Így van, 4870X2 (speciel thx to: BIZ) -
#16621 Itt kib@szott nagy demokrácia van... -
BIZ0906 #16620 És Soltennek mert ő tette be :) -
BIZ0906 #16619 THX all :) -
#16618 jó ez a háttér. -
#16617 Nekem is tetszik a háttér! Solten powaaEgyébként ez egy 4870X2-t ábrázol? -
#16616 A mostani sztájl és háttér fasza!
+1 a mostaninak! -
barmi #16615 Eddig 4 szavazat a fapadosra...
Nem egészen 10 perc alatt :) -
#16614 Alap hatteret a nepnek. :) -
#16613 Az én véleményem is az alap háttér... de hát, mit számít itt a demokrácia?... -
#16612 Bocs Solten, de nekem is jobban tetszene az alap háttér.
De a háttér kivételével minden kurva jó a topicban, főleg a legördülő menük. -
barmi #16611 ...fapados igénytelen sg-alap :::
1 szavazata már van a fapados nonpikcsör fórumnak.
Én rá szavazok.
Leadhatnátok ti is a szavazatokat hogy Solten
lássa az látogatók többségének véleményét!
Hajrá Magyarország! -
#16610 én mondtam neked a sapphire edition vacakot felejsdt el
vag heat-pipe-osat vagy ultimate+12cm-es ventit vegyél -
#16609 -
#16608 remélem h nem megy ez így tovább, ha jóltom most költöztek, biztos kell a pénz a festésre :D -
#16607 Hát igen, én sem értem... Mindegy, 1 napig volt egy ingyen kártyám amivel majdnem mindent maxon toltam :D -
#16606 yaya,amúgy kötelesek vissza venni.
Elég köcsög az elnevezésük... -
#16605 Na ennyit a "gagyi" garancia- és egyéb ügyintézésről.. :) Urban legendekkel tele a világháló... -
#16604 Na szóval, voltam az Iponnál, és azt mondták, hogy a Sapphire edition az az, amit kaptam, a honlapon rossz kép van róla. Amit én akartam az a Sapphire Edition Dual Slot nevű VGA volt, de szó nélkül visszavették a kártyát, szal majd Dualost rendelek. -
#16603 Maradjon....
I vote it. -
#16602 Na jó, sztem' mindenki fejezze abba' az ovis műsort. Imyke: direkt "lebutítottam" egy kb. 1800*1000-es képet, hogy ne legyen gond a töltődéssel. Szóval érdekes, mikor belök 5db 1GB-s képet egymás alá valami nagyokos, senki nem szól semmit... Szubjektív dolgok, ha többségnek tetszik a fapados igénytelen sg-alap, leveszem. Egyébként mindent meg lehet szokni. -
#16601 Megint emelték az árat az IPON-nál...
Bszák meg....
Remélem lesz ICEQ4 mire gépvételre kerül a sor... -
#16594 Egyáltalán minek a háttér? Engem nem zavar de semmi értelme szerintem. Jobb az alap háttér. -
#16593 0.25mb a háttér, ez még mobilnettel is hamar lennvan. és egyáltalán nem lassú a topik betöltése, ugyanolyan gyors mint a többié. -
#16592 1.: A háttér valóban rossz
2.: A háttér miatt lassabban töltődik be az oldal - sokkal lassabb ez a topik, mint bármely más - akár képes - topik
3.: Mivel az SG motorja nem támogatja a topikonkénti kép tiltást/engedélyezést, így elég macerás [lenne] állandóan engedélyeztetni és tiltogatni a képek megjelenítését, ha az ember nem csak ezt a topikot tette be a Kedvencek közé az SG Fórumban...
4.: Firefox-ban felejtsd el a "Jobb gomb -> Háttér tiltása" opciót
-
#16591 Mit baszogatjátok a hátteret.
Solti dolgozik vele mint a hülye mert vkinek mindig nem jó...
Sztem fasza....
Ha meg nem tetszik jobb gomb képek tiltása... -
#16590 ezt szajkózom már elég rég óta, de flessnek kell leírnia, hogy elhigyjék a népek... nókomment :) egyébként túloz, egy 4850-es teljes kihajtásához pl már 2.8GHz is elég, de tuning mellé nem jön rosszul a 3GHz sem. viszont efölött már tényleg teljesen felesleges. -
#16589 Megnyugodtam... :
"Ami a megahertzeket illeti, az is kiderült, hogy a Core 2 Duo sem mindenható, 2,33 GHz-es órajelen vegyes limitnél egy ilyen processzorral is csak az előző generációs videokártyákat tudtuk kihajtani, a HD 4850-hez már kevésnek bizonyult. 3 GHz-en már más a képlet, ezen az órajelen gyakorlatilag elég mindenre, még a GTX 280-at is meghajtja. A Core 2 Duót az eredmények ismeretében egyszerűen felesleges 4 GHz-re tuningolni, hiszen a lassabb VGA-kon nem segít a VGA-limit miatt, a gyorsabb videokártyákhoz pedig már 3 GHz-en is bőven elegendő, játszásra alkalmas képkockamennyiséggel futtatják az összes játékot. Rekordok megdöntésére elkelhet a 4 GHz, de itt és most nem ez volt a kérdés."
Újabb VGA-CPU párosok -
#16588 van egy... -
#16587 Aki olyat kapott az örüljön :)