90029
  • mapi
    és ha a ventilátor sebességét megnövelném?
  • Solten
    Ref. hűtős esetében nem.
  • mapi
    Hi!Szerintetek alapon a 75 °C grafikus kártyának,az már sok?(a VGA Ati Sapphire HD4850)

• Tomsteel

Egyébként nekem bejön így a topik, (firefoxot használok)
    Ezeken a legördülő menükön lehetne szépítgetni egy picit, de ettől eltekintve jó így !
  • Solten
    fincsi...
  • Solten
  • BIZ0906
    Nekem is káprázna ha a gépemben lenne xD
  • pirosBoci

tf2 után 10 perccel
  • Solten
    Álregek, alregek mellőzzék a szavazást... (+aki ideír életében 1 × per hó...)
  • UUUU
    Ettől a háttértől csak a szemem káprázik, inkább legyen az alap.
  • Solten
    Így van, 4870X2 (speciel thx to: BIZ)
  • Solten
    Itt kib@szott nagy demokrácia van...
  • BIZ0906
    És Soltennek mert ő tette be :)
  • BIZ0906
    THX all :)
  • Banyapapa
    jó ez a háttér.
  • Prince of Máté
    Nekem is tetszik a háttér! Solten powaaEgyébként ez egy 4870X2-t ábrázol?
  • berczely
    A mostani sztájl és háttér fasza!
    +1 a mostaninak!
  • barmi
    Eddig 4 szavazat a fapadosra...
    Nem egészen 10 perc alatt :)
  • [Jakuza]
    Alap hatteret a nepnek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az én véleményem is az alap háttér... de hát, mit számít itt a demokrácia?...
  • davidka003
    Bocs Solten, de nekem is jobban tetszene az alap háttér.
    De a háttér kivételével minden kurva jó a topicban, főleg a legördülő menük.
  • barmi
    ...fapados igénytelen sg-alap :::

1 szavazata már van a fapados nonpikcsör fórumnak.
    Én rá szavazok.

Leadhatnátok ti is a szavazatokat hogy Solten
    lássa az látogatók többségének véleményét!

Hajrá Magyarország!
  • MaSzKa
    én mondtam neked a sapphire edition vacakot felejsdt el

vag heat-pipe-osat vagy ultimate+12cm-es ventit vegyél
  • Solten
  • kulabácsi
    remélem h nem megy ez így tovább, ha jóltom most költöztek, biztos kell a pénz a festésre :D
  • Prince of Máté
    Hát igen, én sem értem... Mindegy, 1 napig volt egy ingyen kártyám amivel majdnem mindent maxon toltam :D
  • mrzoltan
    yaya,amúgy kötelesek vissza venni.
    Elég köcsög az elnevezésük...
  • Solten
    Na ennyit a "gagyi" garancia- és egyéb ügyintézésről.. :) Urban legendekkel tele a világháló...
  • Prince of Máté
    Na szóval, voltam az Iponnál, és azt mondták, hogy a Sapphire edition az az, amit kaptam, a honlapon rossz kép van róla. Amit én akartam az a Sapphire Edition Dual Slot nevű VGA volt, de szó nélkül visszavették a kártyát, szal majd Dualost rendelek.
  • mrzoltan
    Maradjon....
    I vote it.
  • Solten
    Na jó, sztem' mindenki fejezze abba' az ovis műsort. Imyke: direkt "lebutítottam" egy kb. 1800*1000-es képet, hogy ne legyen gond a töltődéssel. Szóval érdekes, mikor belök 5db 1GB-s képet egymás alá valami nagyokos, senki nem szól semmit... Szubjektív dolgok, ha többségnek tetszik a fapados igénytelen sg-alap, leveszem. Egyébként mindent meg lehet szokni.
  • mrzoltan
    Megint emelték az árat az IPON-nál...
    Bszák meg....
    Remélem lesz ICEQ4 mire gépvételre kerül a sor...
  • davidka003
    Egyáltalán minek a háttér? Engem nem zavar de semmi értelme szerintem. Jobb az alap háttér.
  • BiG G
    0.25mb a háttér, ez még mobilnettel is hamar lennvan. és egyáltalán nem lassú a topik betöltése, ugyanolyan gyors mint a többié.
  • IMYke2.0.0.0
    1.: A háttér valóban rossz
    2.: A háttér miatt lassabban töltődik be az oldal - sokkal lassabb ez a topik, mint bármely más - akár képes - topik
    3.: Mivel az SG motorja nem támogatja a topikonkénti kép tiltást/engedélyezést, így elég macerás [lenne] állandóan engedélyeztetni és tiltogatni a képek megjelenítését, ha az ember nem csak ezt a topikot tette be a Kedvencek közé az SG Fórumban...
    4.: Firefox-ban felejtsd el a "Jobb gomb -> Háttér tiltása" opciót
  • mrzoltan
    Mit baszogatjátok a hátteret.
    Solti dolgozik vele mint a hülye mert vkinek mindig nem jó...
    Sztem fasza....
    Ha meg nem tetszik jobb gomb képek tiltása...
  • BiG G
    ezt szajkózom már elég rég óta, de flessnek kell leírnia, hogy elhigyjék a népek... nókomment :) egyébként túloz, egy 4850-es teljes kihajtásához pl már 2.8GHz is elég, de tuning mellé nem jön rosszul a 3GHz sem. viszont efölött már tényleg teljesen felesleges.
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugodtam... :

"Ami a megahertzeket illeti, az is kiderült, hogy a Core 2 Duo sem mindenható, 2,33 GHz-es órajelen vegyes limitnél egy ilyen processzorral is csak az előző generációs videokártyákat tudtuk kihajtani, a HD 4850-hez már kevésnek bizonyult. 3 GHz-en már más a képlet, ezen az órajelen gyakorlatilag elég mindenre, még a GTX 280-at is meghajtja. A Core 2 Duót az eredmények ismeretében egyszerűen felesleges 4 GHz-re tuningolni, hiszen a lassabb VGA-kon nem segít a VGA-limit miatt, a gyorsabb videokártyákhoz pedig már 3 GHz-en is bőven elegendő, játszásra alkalmas képkockamennyiséggel futtatják az összes játékot. Rekordok megdöntésére elkelhet a 4 GHz, de itt és most nem ez volt a kérdés."
    Újabb VGA-CPU párosok
  • Solten
    van egy...
  • Facek
    Aki olyat kapott az örüljön :)