90029
-
#42827 Zene függő. -
Dobronski #42826 #42821
Energy XT-ben.. faszom tesóm ért hozzá, a lényeg, hogy egy 5000+ is elég már a zenéléshez. (DnB,goa stb.)
Te aztán gazdag vagy. -
#42825 Arról nem beszélve, hogy nem mindenkinek olcsóbb AMDre váltani. C2Dről Quadra váltani pl. egy csöppet olcsóbb. -
#42824 Bizony van köze, és nagyon is sokat számít a CPU, még egy minőségi hangkártya mellett is. -
#42823 Próbálj meg bármilyen AMD-n full grafon FSXezni pl., ha már játékok. i7en kívül semmin nem megy, jelenleg. -
#42822 Mi kerül kétszer annyiba? Hol kerül egy Q9550 kétszer annyiba mint a 955? Linket már plz. :D -
#42821 Jól van, értelek, nem akartam elterelni a témát.
Dobronski téged viszont nem igazán. :) -
#42820 Hidd el ugyan olyan minosegben ossze lehet hozni csak egy kicsit tovabb tart . Beszeltek itt hulyeseget . Mi koze van annak hogy hany magos egy CPU hogy milyen minosegben kodol . -
#42819 Rosszul fogalmazol .... again . Itt nem arrol van szo hogy csak jatekban , hanem arrol hogy a dvix stb. keszitesenek semmi koze a VGA CPU parositasanak ... Ez egy VGA topik ahol a kartyakrol van szo ... kvazi hogy milyen teljesitmennyel birnak es lathatoan ku...ra mindegy hogy £200 i7 vagy £90 AM3 X3-sal megy . Na errol szol . Arra meg teszek hogy valaki 1-2 percel hamarabb csomagol be-ki , filmet 5-6 percel hamarabb vag szerkeszt kodol.
Peace -
Dobronski #42818 5000+-on próbáltuk cpu akasztást, körübelül 100x raktuk be ugyanazt a zenét, és akkor akadt csak (realtime számolta) -
#42817 Melyikben?A legóból űrhelyót proci építgetősbe?: DDDD
Hagyjukmár.
Max a régiekben ahol nincs többmagos optimalizáció. -
#42816 Ez most csak az én példám, és nagyon sarkosítva. -
#42815 Próbálj meg vele egy épkézláb, összetett, jó minőségű zenét összehozni. -
#42814 Egyetértek, mindenki kizárólag a játékbeli teljesítményt figyeli, és az alapján minősít. -
#42813 Peldaul ??? Mit nem tudok a fele annyiba kerult CPU-mal megcsinalni???
Talan egy kicsit tobb ideig tart , de ugyan ugy megcsinalja . -
#42812 Kepzeld ... jatekban igen . -
#42811 koszonom szepen errol van szo -
#42810 Az superb és elég. -
#42809 "Annak kell venni mereg draga Intel CPU-t aki 1280x1024-ben tolja ."
Meg annak aki mást is csinál a gépen, nem csak játszik. -
Dtomka #42808 Sziasztok!
Tegnap este kaptam meg az uj vga-t!
Sapphire Hd4830 as vettem.A resident evil 5 variable benchmarkjában átlagosan 75 FPS kaptam.3dmark eredményt még nem tudok mondani de sztem jó vga kari ez:)!
sziasztok! -
overx #42807 Azért volt fura mert az előző gépnél nem hallottam ilyesmit, aztán belegondoltam, hogy maga a gép hangja olyan volt mint egy felszálló repülő és azért nem hallhattam a különbséget.
köszi szépen -
#42806 Persze, hogy normális...d2 ben visszaveszi az órajeleket->kevesebb hőt termel->nem kell annyira húteni...d3 ben magasabb órajelek>több hő.stbstb.. -
overx #42805 Üdv
Kaptam egy cserevideókártyát és amikor belépek egy játékba ( xmen origins ) akkor hallhatóan fölpörög valószínű a hűtője, vagy nemtudom ... ez nomrális dolog hogy kint wincuccba csöndes a gép ,játékba viszont hallani hogy dolgozik :) amúgy ati radeon hd 4600 széria a kártya.
-
#42804 MIlyen kamu teszt ez már kéremszépen?:CCCC
x3 odaveri a 940 es x4 et...hogyne. -
Dobronski #42803 Nem arra érti, hanem kb. mindenki (csak én nem.) nagyobb felbontásokon játszik, és ott úgyis VGA limit lesz, akkor nem mindegy milyen erős a CPU? Alényeg, hogy 2x-3-vagy akár 4x kevesebbe kerül. -
#42802 Próbáld értelmezni a hozzászólásomat! Köszönöm. -
#42801 persze, gyufásdoboz alá itt a piros hol a pirosozni tökéletes ;) -
#42800 Miert .... te talan a CPU-val jatszol ??? -
#42799 Tudom és köszönöm, ;) -
#42798 Procitesztnél miért vennék feljebb? Azért, hogy VGA limitálja az értékeket? Nagyszerű ötlet. -
#42797 a lehető legjobb felbontásokon tudták tesztelni... -
#42796 az SuperB, és sztem elég. -
#42795 Hat ... elegnek kell lenni . Majd jonnek a PSU guruk azt megszakertik , hogy a Gigabyte eme tipusa jo e . -
#42794 Oké!
Akkor még egy kérdés:
Egy Gigabyte HyperB 460W-as táp elég-e neki szerinted?ha nem milyet ajánlanátok mellé? -
#42793 Nem akarok vitazni mester de ezzel is csak engem igazolsz.
1; Az X3 720 nem szerepel a tesztben
2; Mint lathato ( ltd. kep 2. kep 5 ) magasabb felbontasban edes mindegy , ezert erdemesebb megvenni azt a CPU-t ami fele annyibe kerul .
3; 3D fos gyar mint az nv eseten igen szereti az Intel CPU-kat .
Annak kell venni mereg draga Intel CPU-t aki 1280x1024-ben tolja .
Annyit szeretnek meg hozza fuzni hogy azt kell venni amit megthet az ember ... es nem szabad abba a hibaba esni "show off" .
uff -
#42792 Szép eredmény, de azért maradjunk a realitás talaján:)
-
#42791 Ez orok vita tema
Ha meg tudod tenni vedd meg a 2GB-st ( ha annyi mint az 1GB-as )
Ha gyorsabb is a 2GB ( tesztje valogatja ) akkor is minimalis a kulonbseg ( most , de senki nem tudja mit hoz a jovo ... lehet kesobb jol jon ) -
#42790 Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy szerintetek a SAPPHIRE HD4890 2GB GDDR5 VAPOR-X BSP PCIE jó kártya-e,gyorsabb-e az 1 gb-os testvérétől?
Vagy ha ez annyira nem jó,mostanában melyik a legjobb választás,ha VGA-cserén töröm az agyam?Esetleg érdemesebb várni egy kicsit,amíg az új szériának lejjebb megy az ára?
Üdv
zan -
#42789 Great !!!!!!!! -
#42788 muhahahaaaa