90029
  • Tomsteel
    Zene függő.
  • Dobronski
    Energy XT-ben.. faszom tesóm ért hozzá, a lényeg, hogy egy 5000+ is elég már a zenéléshez. (DnB,goa stb.)
    Te aztán gazdag vagy.
  • [HUN]FaTaL
    Arról nem beszélve, hogy nem mindenkinek olcsóbb AMDre váltani. C2Dről Quadra váltani pl. egy csöppet olcsóbb.
  • Tomsteel
    Bizony van köze, és nagyon is sokat számít a CPU, még egy minőségi hangkártya mellett is.
  • [HUN]FaTaL
    Próbálj meg bármilyen AMD-n full grafon FSXezni pl., ha már játékok. i7en kívül semmin nem megy, jelenleg.
  • [HUN]FaTaL
    Mi kerül kétszer annyiba? Hol kerül egy Q9550 kétszer annyiba mint a 955? Linket már plz. :D
  • Tomsteel
    Jól van, értelek, nem akartam elterelni a témát.

Dobronski téged viszont nem igazán. :)
  • gurubefree
    Hidd el ugyan olyan minosegben ossze lehet hozni csak egy kicsit tovabb tart . Beszeltek itt hulyeseget . Mi koze van annak hogy hany magos egy CPU hogy milyen minosegben kodol .
  • gurubefree
    Rosszul fogalmazol .... again . Itt nem arrol van szo hogy csak jatekban , hanem arrol hogy a dvix stb. keszitesenek semmi koze a VGA CPU parositasanak ... Ez egy VGA topik ahol a kartyakrol van szo ... kvazi hogy milyen teljesitmennyel birnak es lathatoan ku...ra mindegy hogy £200 i7 vagy £90 AM3 X3-sal megy . Na errol szol . Arra meg teszek hogy valaki 1-2 percel hamarabb csomagol be-ki , filmet 5-6 percel hamarabb vag szerkeszt kodol.

Peace
  • Dobronski
    5000+-on próbáltuk cpu akasztást, körübelül 100x raktuk be ugyanazt a zenét, és akkor akadt csak (realtime számolta)
  • solo
    Melyikben?A legóból űrhelyót proci építgetősbe?: DDDD
    Hagyjukmár.
    Max a régiekben ahol nincs többmagos optimalizáció.
  • Tomsteel
    Ez most csak az én példám, és nagyon sarkosítva.
  • Tomsteel
    Próbálj meg vele egy épkézláb, összetett, jó minőségű zenét összehozni.
  • Tomsteel
    Egyetértek, mindenki kizárólag a játékbeli teljesítményt figyeli, és az alapján minősít.
  • gurubefree
    Peldaul ??? Mit nem tudok a fele annyiba kerult CPU-mal megcsinalni???

Talan egy kicsit tobb ideig tart , de ugyan ugy megcsinalja .
  • gurubefree
    Kepzeld ... jatekban igen .
  • gurubefree
    koszonom szepen errol van szo
  • [HUN]FaTaL
    Az superb és elég.
  • [HUN]FaTaL
    "Annak kell venni mereg draga Intel CPU-t aki 1280x1024-ben tolja ."

Meg annak aki mást is csinál a gépen, nem csak játszik.
  • Dtomka
    Sziasztok!

Tegnap este kaptam meg az uj vga-t!
    Sapphire Hd4830 as vettem.A resident evil 5 variable benchmarkjában átlagosan 75 FPS kaptam.3dmark eredményt még nem tudok mondani de sztem jó vga kari ez:)!
    sziasztok!
  • overx
    Azért volt fura mert az előző gépnél nem hallottam ilyesmit, aztán belegondoltam, hogy maga a gép hangja olyan volt mint egy felszálló repülő és azért nem hallhattam a különbséget.
    köszi szépen
  • solo
    Persze, hogy normális...d2 ben visszaveszi az órajeleket->kevesebb hőt termel->nem kell annyira húteni...d3 ben magasabb órajelek>több hő.stbstb..
  • overx
    Üdv
    Kaptam egy cserevideókártyát és amikor belépek egy játékba ( xmen origins ) akkor hallhatóan fölpörög valószínű a hűtője, vagy nemtudom ... ez nomrális dolog hogy kint wincuccba csöndes a gép ,játékba viszont hallani hogy dolgozik :) amúgy ati radeon hd 4600 széria a kártya.
  • solo
    MIlyen kamu teszt ez már kéremszépen?:CCCC

x3 odaveri a 940 es x4 et...hogyne.
  • Dobronski
    Nem arra érti, hanem kb. mindenki (csak én nem.) nagyobb felbontásokon játszik, és ott úgyis VGA limit lesz, akkor nem mindegy milyen erős a CPU? Alényeg, hogy 2x-3-vagy akár 4x kevesebbe kerül.
  • Tomsteel
    Próbáld értelmezni a hozzászólásomat! Köszönöm.
  • Klemice
    persze, gyufásdoboz alá itt a piros hol a pirosozni tökéletes ;)
  • gurubefree
    Miert .... te talan a CPU-val jatszol ???
  • Klemice
    Tudom és köszönöm, ;)
  • Tomsteel
    Procitesztnél miért vennék feljebb? Azért, hogy VGA limitálja az értékeket? Nagyszerű ötlet.
  • Klemice
    a lehető legjobb felbontásokon tudták tesztelni...
  • pxxl
    az SuperB, és sztem elég.
  • gurubefree
    Hat ... elegnek kell lenni . Majd jonnek a PSU guruk azt megszakertik , hogy a Gigabyte eme tipusa jo e .
  • Zan
    Oké!

Akkor még egy kérdés:

Egy Gigabyte HyperB 460W-as táp elég-e neki szerinted?ha nem milyet ajánlanátok mellé?
  • gurubefree
    Nem akarok vitazni mester de ezzel is csak engem igazolsz.

1; Az X3 720 nem szerepel a tesztben
    2; Mint lathato ( ltd. kep 2. kep 5 ) magasabb felbontasban edes mindegy , ezert erdemesebb megvenni azt a CPU-t ami fele annyibe kerul .
    3; 3D fos gyar mint az nv eseten igen szereti az Intel CPU-kat .

Annak kell venni mereg draga Intel CPU-t aki 1280x1024-ben tolja .

Annyit szeretnek meg hozza fuzni hogy azt kell venni amit megthet az ember ... es nem szabad abba a hibaba esni "show off" .

uff
  • MerlinW
    Szép eredmény, de azért maradjunk a realitás talaján:)

• gurubefree
    Ez orok vita tema

Ha meg tudod tenni vedd meg a 2GB-st ( ha annyi mint az 1GB-as )
    Ha gyorsabb is a 2GB ( tesztje valogatja ) akkor is minimalis a kulonbseg ( most , de senki nem tudja mit hoz a jovo ... lehet kesobb jol jon )
  • Zan
    Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy szerintetek a SAPPHIRE HD4890 2GB GDDR5 VAPOR-X BSP PCIE jó kártya-e,gyorsabb-e az 1 gb-os testvérétől?

Vagy ha ez annyira nem jó,mostanában melyik a legjobb választás,ha VGA-cserén töröm az agyam?Esetleg érdemesebb várni egy kicsit,amíg az új szériának lejjebb megy az ára?

Üdv

zan
  • sith7
    Great !!!!!!!!
  • pxxl
    muhahahaaaa