90029
-
#42787 -
miniszterke #42786 nem szarok azok inkább kicsit gyengébbek.... ennyi amd olcsobb -
#42785 ehh -
#42784 AMD procik szarok. Intel és Ati párositás most a legjobb :) -
#42783 Hmm...lehet, hogy ő nem is egy fórumtárs, csak egy sima fika-bot?
Tegyük próbára a MI-t? vajon tudja értelmezni a hozzászólást ha mondjuk m i n d e n_b e t ű_u t á n_s z ó k ö z_v a n? -
#42782 -
#42781 "Csak valami normális matricát szerezz, nehogy lejöjjön róla mire tényleg piacra dobják az új kártyákat.:D"
Ez utott... Grebber szakforumtarsunk kisse skizoid. AMD topikban AMD-t fikaz, Intelben Intelt, Nvidiaban nvidiat. Itt meg arrol nyavajog 2 eve lassan, mennyire nem jo az Ati es o csakazert is nvidiat vesz... -
#42779 Miért érdekel téged a DX11? Ha jól sejtem te most éppen a DX12-es kártyák árcsökkenésére vársz...
Tényleg nem értem, hogy miért jársz ide, mint ahogyan az AMD topikos jelenlétedet sem értem. Ha úgyis Intelt akarsz, meg úgyis nVidiát akkor mit csinálsz itt? Tényleg az ellentábortól várod a megerősítést, hogy jó lesz ha a másikat veszed? Vagy mi? Már ha egyáltalán akarsz valamit venni, mert ahogy nézem te mindig mindenből a következő generációra vársz.
Tudod mit, tessék: vegyél nVidia kártyát! Valami jó erős gtx-et. Ne törődj a generáció váltással, egy matricát te is tudsz házilag csinálni. Majd ráírod, hogy GTX380 és kész.:) Sőt, ragassz matricát a 8800GT-re. Neked lesz a világon elsőként DX11-es nV kártyád. Csak valami normális matricát szerezz, nehogy lejöjjön róla mire tényleg piacra dobják az új kártyákat.:D -
#42778 jaja, megis van: TESS
am nv-nek nemnagyon van már miből lefizetni a játékfejlesztőket, és ha azok hosszútávon gondolkodnak, akkor inkább opencl, mert ez az eladási adatoknál is meglátszik. -
#42777 opencl sdk asszem most jelent meg, szóval ott van ati oldalon is a gpu fizika számítása (meg bármi más), szóval ezt a dolgot szerintem hagyjuk, szerinted melyikre fejlesztenek? arra ami mindkét kártyán fut, vagy arra ami csak az egyiken, szerintem ha az eladásokat tartják szemelőtt akkor egyértelmű a dolog, physx vakvágány nincs mit tovább ragozni rajta... -
#42776 Nv-nél is lesz dx11. Open cl fizika meg még nem igen van.
Amíg vannak olyan cégek akiknek kell a pénz (ilyen mindig is lesz) addig PhysX is lesz! -
#42775 AMD oldalon meg DX11 van és fizixet alázó opencl fizika. Na és?:) Tényleg nem értem mit keresel ebben a topikban:) -
#42774 De pont az az egy ami + van az nv oldalon halott az egy dolog de amíg vannak/jönnek rá játékok addig egy + dolog ha nem is nagy de +. -
#42773 és nv-nél van ilyen (a physx-et nahogy felhozd mert az egy halott platform) -
#42772 Mit osztok? Te olvasod is miket írok vagy csak nézel ki a fejedből?
Mutassál már olyan helyet ahol bármelyik VGA-t is istenítettem pláne a GTX 295-öt.
-
Gibor #42771 Akkor miért nem tudsz vissza takarodni a dzsíforsz tápigodba... Nemértem itt osztod az észt ahelyett hogy a fa*zod vernéd a 2magos 295ödre... -
#42770 Valaki esetleg erre #42744 -
#42769 Az felettébb proci igényes csak VGA szinten nem olyan nagy az igénye! -
#42768 Ehh GTA4?? -
#42767 Flém? Írnak valami és reagálok rá tudtommal ezért fórum a fórum!
Nem lennék Krájsziszbúza ha lenne még 1 olyan game ami ennyire megeszi a VGA-kat így csak ezt tudom felhozni. -
Apocalipto #42766 Vegyél ilyet, habár ezen se fut maxon... -
#42765 Na Krájsziszbúza gondolhattam volna!
Ide jársz flémelni? -
#42764 Alázhatja felőlem és fordítva is lehetne hogy nv alázza az atit,nekem attól nem lesz jobb.
Megmondtam akkor veszek új VGA-t ha már fogja vinni a Crysist vagy Warhead-et 1920*1200-ba Very high 8xAA/16XAF.
De ez nagyon erős kijelentés volt részemről,mivel erre még lehet hogy 2 évet is várhatnék :( Aztán lehet nem is lesz ilyen VGA.
Abu írta erről:
"Annak a motornak a sok textúrázó és a nagy memória-sávszélesség fekszik. A gyártók meg mennek a giganagy shader powa fele, mert a DX11-nek az a jó. Ez ilyen dolog a Cry-ék elbaszták a motort a tervezésnél. Rosszul jósolták meg, hogy mik lesznek az új hardverek felépítései."
-
#42763 Már a 3870 is:) Lényeg, hogy lassan 2 éve az NV csak a kondenzcsíkot látja:) -
#42762 mit nyomtatok? -
#42761 Hát pedig az ati a 4850 óta csak alázza a zöldeket :\ -
#42760 Az azért túlzás hogy próbálkozok.Semmi késztetést nem érzek arra hogy atit vegyek.Nincs semmi ami miatt azt mondom hogy az ati jobb és az nekem előnyt jelenteni!. -
#42759 Attól függően, hogy mennyi percepció appercipiálására képesek, a monászok
egyfajta hierarchiába rendeződnek. -
#42758 Jól van emberek azért nem kell kiutálni a grebbert!
Próbálkozik ő ATi felé húzódni de a sötét oldal erősebb!
Hétvégén szitekbosszúját néztem -
Gibor #42757 alá -
#42756 Most ment el tolem -
#42755 próbáld meg megkeresni a ccc profilt és írd át, ccc-ben nemtudom hogy kell, mert én ati tray toolst használtam, de az az 5000-es sorozatot nemtudom hogy támogatja-e, ott lehet állítani profilhoz feszt meg órajelet. -
Dobronski #42754 14 éves vagyok, oszt'? -
#42753 Én legalább felvállalom a koromat nem úgy mint 1S-ek! -
#42752 8800GT 1es -
#42751 Igen mert direkt flegma elrontott írásból helyesírás kézi lexikont adsz elő lol.
De nem tépem magam úgyis jön a "mindenható" azt törli ezeket! -
#42750 8800GT 1es -
Dobronski #42749 18-25 grat...
-
Dobronski #42748 Miért? Kidrült a napi 1 HSZ-emből milyen a gondolkodás módom? Loller. -
#42747 Jézusom gondolkodásmódod 1S.