Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ez nem akad

Mikor megjelent a CoD 2 rá 1 hónapra el is kezdték a CoD 4-et.
u dont have to listen anybody else but me
még jelenleg a kettõ is új, vagy vmirõl lemaradtam ?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A game DX10-es lesz??
\\__/) (O.o) ( } { )
Hacsaknem rátérnének a dinamikus környezetre, a fizikára, az viszont már tényleg durván terheli az adatforgalmat, ma még nem igazán lehet bevállalni (persze nagy mennyiségbe). Crysisban is erõsen le lesz húzva a fizika multiban (nem lesznek rombolható épületek pl).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Írtál már programot?
Mert az a baj hogy hova rakja a lyukat egyrészt. Másrészt így amit te mondasz, végig kéne néznie minden egyes textúrát hogyott most van-e lyuk vagy nincs namost egy mapot tizedmásodpercenként végignézni... Az kicsit luxus, azt még sztem Delta Force 1-el sem bírná egyetlen gép sem. 😮
Ahhoz hgoy lyukak maradjanak pontosnak is kell lennie tehát minden játékosnak ugyanott kell hogy megjelenjen különben szart sem ér nemrt akkor neked van te látod hogy jön az enemy de neki nincs tehát az szar. Namost ha mindenkinek ugyanottvan a lyuk amit sztem semelyik játékban nem sikerült szinkronizálni akkor a szervereknek olyan teljesítményûnek kéne lennie hogy leolvasztaná paksot.
Jó az hogy nincsenek ott lyukak.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
innen <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
másrészt újra mondom, egy lövedék tudjátok mekkora? ha akkora lyukakat kéne raknia falba, és azon keresztül is netán számolni a fényt. legyen hozzá géped cask ennyit mondok ;]
nincs ezzel semmi baj. 😊
/az meg hogy a fát szétlõhesd, értem hogy jó dolog, csak épp 1körig lenne poén ... bár tény hogy reális 😊
Tudom, hogy nem ide tartozik a COD 2, de a COD 2-ben nem mûködnek Nálam a cheatek! Gondoltam kipróbálom-nem mintha cheater lennék-PLEASE! HELP! LÉCI! :S
5N193R
Nem olyan lesz mint a CS hanem számolni fogja, hogy milyen anyagon és hogyan megy át tehát nem biztos hogy átmegy rajta ha már x távolságtól messzebb lövik rá a golyót.
"That said, what you can shoot through depends on three main variables:
The Ballistics of the weapon you’re using.
The relative ‘thickness’ of the object you’re shooting through.
The distance between you and the object you’re firing into.
These three things determine IF you can shoot through the object, and if you can, how strong the bullet will be once it passes through it.
"
Másrészt: "Keep in mind though; you are limited to only three perks per custom class. So in order to have Deep Impact, you’re giving up something else, such as LAST STAND, or another perk. Choices…. Choices!"
Tehát ha valaki nagyon jól feltuningolja az M4-esét hogy azokon is átmenjen amiken a más emberkék m4-ese nem visz át akkor nem lehet neki pl Last standje... Érdekes 😄 Tehát last stanbõl pisztolyal már alapból szarul indulsz faltunk ügyileg. xD
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ha meg ez lesz amit most láttunk, akkor legalább ne legyen olyan, hogy egy 10 méteres gránitfalat is átlõ az ember (ala cs)
ez teljesen korrekt ahogy meg van oldva.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ááh azt ne, qrvára nem reális, ha már azért akarod hogy kihulljon a fal hogy legyen realitás akkor ez nem a legjobb megoldás😊
igen, tényleg a kettõ közt kéne valami hogy ha már átlõsz a falon legalább a golyó ne sebezzen annyit vagy változtasson irányt vagy valami mert ez így elég gáz...
tdm-re meg semmi idõ sztem egy olyan modulust beíratni, hogy pl 30 mp-nkét újraterem a fal.. jobb lenne mint a mostani állapot az biztos 😊
Sztem az lenne a legjobb ha nem menne át sehol. xD
Így a kempelés kicsit más lesz... Látod oldalról hogy lõnek ki a házból csak megtunkolod a ház oldalát és kész ennyi.
Betanulod a pályát hogy mikor és honnan jönnek akkor a kör elején még ellenség nem is látott téged de már van egy csomó killed. 😄