Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ki legeli le a biteket a floppy bokrokról ha õ nincs?
E3 ekszlúzív tréler HD
és ugyan az alacsony minõségben.
u dont have to listen anybody else but me
Minimum rendszerkövetelmény
Intel Itanium 2 Dual Core
Geforce 8800Ultra
RAM nak sztem egy olyan 4GB elég lesz hogy low-on elfusson.
És vegyél hozzá Razer Copperheadet (pirosat) mert az úgy jól néz ki.
Kicsit elcsezték a forráskódot úgyhogy csak Microsoft Windows Server Codename "Centro" ia64 Editionön fog futni sajna de max veszel 5-ös licenszet mert kisebb sajna nincs. (De választhatsz az 5 gépes licensz vagy 100 useres között.)
ez azt jelentené hogy egy totál más részhez értem gondolatban, ergó az már nem tartozik ahhoz a posthoz, csak épp nem szokásom flood/flém üziket nyomatni, így egybefogalmaztam...
na mind1, kibeszéltük eztis
Csak pár post-ot olvass vissza b+!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nem mondták hogy nem lesznek benne jármûvek. Azt mondták hogy a multiplayer részben nem lesznek vezethetõ játmûvek.
Példa Call of Duty alap játék nemtudom hanyadik ruszki pálya ahol tankozni kell. :o
A multijában viszont nincsenek tankok.
single-rõl meg még nem láttunk olyan sokat, bár az a pár hangulatelem ami volt az ütõs 😉
/csak én emélkszem nagyon rosszul hogy láttam jármûvet benne? ala tank? :S
Remélem a SingelPlayer része,hozza a régi formát😊<#eljen>#eljen>
Az a jó hogy mindig tudnak valami újjatt mutatni. Ezekszerint szép hosszú játék lesz :o
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ez az õsz egy játékparadicsom =)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Két darab Red Orchestra meghívómat próbajátékra már odaajándékoztam, de ha benézel a topikba lehet tud más adni, érdemes kipróbálni, egy hétig tudod kötelezettség nélkül megismerni a RO-t
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://www.gametrailers.com/player/21257.html
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Csak a beta videokat latom..
Sabotage ez is jó lehet..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
DE milyen tesztröl beszélsz te? ha lett volna bármilyen test akkor a fileplaneten 90% hogy kiirjak és hogy ha van fizetös accod akkor letöltöd és go game...
Vagy én tévedek?!
Ott az S D éljen😄
Min 2.4ghz es gép
x1900/7800
1Gb rendszermemória
De hát meg volt minden,de mégsem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy én akkor is a beta ra mennék legszívesebben,de nem vettek fel....
THX fileplanet<#szomoru1>#szomoru1>
(lépj be)
remélem accoutn rendszer lesz mitn cs be és akkor me kell venni ha csítelsz bannolnak,én elõrendelem az fix
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
DoubleTap meg jah, az, megnöveli a tûzgyorsaságot, de lecsökkenti a pontosságot (közelre hatásos).
Mondjuk, hogy most ezek a fegyvermodok, hogy lesznek a játékban azt nemtom' (gondolom, ha van ez, akkor lesz más is)...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgymeg lehessen már véleményem!
Meg mi ez az egész képernyõt kitakaró sok visszajelzõ?
Max CoD2 modern korban... + hozzá tesznek pár MODot...
játszottál már battlefield el?😄 Akkor nem mondanál ekkora zöldséget<#gonosz1>#gonosz1>
Sztem meg tisztára hozza a rusholós CoD hangulatot...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯