Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ilyen falat egy kalassal is átlõsz és nem csak a szám jár hanem tudom 😄
u dont have to listen anybody else but me
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Más honnan:
"No system specs were ready but if you didnt have a good enough card for CoD2 in DX9, you will need one for CoD4."
ami végre tetszik hogy a falak átlõhetõek, úgy ahogy a valóságban... nem csak a fahordók, vagy még azok sem... ígéretes ;]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De gondolom ezt a hozzászólást is konzolról írtad. =)
Amúgy ha jól látom a gugli elsõ találatra 149,899 Ftért talált nekem PS3-at. Azért a 150 ezer és 50 ezer forint között van egy pici árkülönbség...
És 150 ezerbõl szerintem tudsz olyan gépet venni amin eldöcög a CoD4.
MICSODA KÖLTEKEZÉS
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Warez = Illegális szoftver forgalmazás.
Másrészrõl ne lepõdj meg, ha teljesen offtopic dologra nem jön értelmes válasz.
offtopic = Nem témába vágó.
Szóval keress egy Unreal Tournamentes témát inkább...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Végre eltûntethetnék a 😊 meg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa néven jáccó 12 éves wallhackes hülyegyerekeket.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Csak erre jött az, hogy kapsz mégegy esélyt miután lelõttek, erre írtam, hogy ez nem tetszene...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Viszont sztem nem ezt kéne csinálni, egy ilyen fícsör szerintem inkább tönkrevágja a játékmenetet (még ha reális is, a CoD alapból egy arcade játék, szal sztem nem kell erõltetni).. Most képzeld el, hogy vkit lelõsz utána mégegyszer annyit bele kell lõni a földön is (kb ez jött le a videón), ráadásul továbbra is vissza tud lõni. Valszeg nehezen megkülönböztethetõ egy halott és egy elfeküdt ember (sokszor elmentek mellette)...
Ráadásul, ha a regenerálódást nem vették ki, akkor pár másodperc múlva a földön fekvõ újra teljes életerõvel lövöldözik tovább...
Abban benne lennék, ha lenne medic és a súlyos sérülés után csak a földön döglõdnél, a medic pedig meggyógyíthat, viszont addig lövöldözni se tudsz... Mint a BF-ben, vagy a Quake Warsban...
Persze ahogy elején is írtam, remélem nem így lesz, csak a videón ez jött le.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
megoldhatták volna jobban is..<#idiota>#idiota> így már nem élethû😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
last stand: remélem ez sebesülés függõ lesz, ergó ha fejbelövöd a faszit utána nehogymá elkezdjen kispityuval sorozni.. 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ezt most így sokan befogják bukni,ahogy vki megfexik indul tovább,aztán nemis számít rá,h még utána lönnek sõt,h megis halhat😄.jó lesz jólesz<#eljen>#eljen>