Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Fõleg, hogy már a Cod -1 a MoHAA is kicsit mérföldkõ volt akkor olyan hogy Crisis... 😛 "haggyukmán."
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
u dont have to listen anybody else but me
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És az fps amugy is csak szenvedés egér nélkül.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vagy ez már nem divat? 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
eléggé megoszlottak a szavazatok😄 (sajna)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
MJ rulz Pink Team The Only One
Eddigi videók nagyon nagyon felcsigáztak de ez lelombozott.
Next PC upgrade: 2022
PS: sorry ha picit elterelõdtünk off irányba, megpróbálok <#kuss>#kuss>-ba maradni 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
-pontatlan volt
-nem volt megbizhatóbb
-tártartó recsegése, olvadási gondok stb.
Akkor már inkább a H&K 416.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sebaj, utánajárok most, hisz láttam filmet, ahol vízbe ejtik, sivatagi rendkívül apró szemcsés homokba nyomják, és továbbra is müködik ;]
ezt egy m4/m16 -nél max a falidisz fegyverek gyártásánál csinálják 😄 mert hogy az nem lõ utána egy totális szétszedés erelyéig az fix.
hallottam a minap egy olyat, hogy az amik direkt használhatják trehányan a fegyvereiket iraq-ban, mert van valami szabályzat a maximális fegyverszámra, vagy valami ilyesmit habogott egy fickó, és ha kevés a fegyver akkor fejleszthetnek csak újatkat, és adhatják oda a katonáiknak /bár szvsz ez banáris faszság
Megbízhatatlan ha nem tisztítod meg naponta egy-két alkalommal akkor elakad és mivel a gyártó azt mondta ,hogy a fegyver öntisztító (LOL) ezért a Vietnámban szolgáló katonák nem kaptak hozzá tisztító készletet. A lõpor eltömítette a gázelvezetõ csövet és ez azt jelenti ,hogy a fegyver mûködésképtelenné válik amíg ki nem takarítják de ezt a problémát már kijavították.
A lõszert nem mindig megfelelõen tolja be a zártömb a csõbe emiatt gyakori volt az elakadás az elsõ változatoknál ezért az M16A1-es óta minden modellen van egy forward assist nevû gomb a fegyver jobb oldalán aminek a benyomásával a lõszert megfeleõ pozícióba igazítja ha rosszul állna de ehhez el kell engedned a markolatot és a tárazás idejét is meghosszabítja. Ennek ellenére ha nincs rendesen karbantartva akkor gyakori ,hogy a lõszer hüvely keresztbe áll és megakad a hüvelykivetõ nyílásban ezért a fegyver elakad és a hüvely eltávolítása nem egyszerû dolog és mondanom sem kell nem egy kellemes tevékenység egy tûzharc közben.
Vietnámban a fegyverek beáztak az esõ miatt és használhatatlanná váltak a sár meg csak hab volt a tortán. Emiatt az amcsik rengeteget szívtak és szívnak ma is nem csoda ,hogy meg akarnak tõlük szabadulni. A vietnámiaknak nem volt ilyen problémája mert az AK47es megbízható szélsõséges körülmények között is és nem igényel annyi karbantartást.
Végül itt egy video egy M4A1-rõl amit nem takarítottak ki rendesen.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyetlen elõnyük kb. hogy nagyon olcsón gyárthatóak
hátránya hogy borzalmasan kényes a hanszálatra, koszra, ütõdésekre, értsd minden féle külsõ behatásra, aztán az elég gáz ha akkor nem lõ amikor kéne :$
most jöhet Ádám ;]
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- Ezt ugy kifejtenéd kicsit bõvebben, nem kötekedésképp, csak mivel nem volnék nagy szakértõ a témában de gondolom ha annyira szar lenne, keresne mást az amcsi hadsereg.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nem okoskodni akartam csak gondoltam ha érdekel a téma akkor többet szeretnél róla megtudni.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A liszenszet a Coltnak adták el.
Az M16A2-est már nem nagyon használják van helyette M16A4 amit a tengerészgyalogság használ. A reguláris hadsereg M4A1 használ.
Az XM177-es és a Colt Commando is automata az ,hogy a civil változatok fél-automaták más tészta.
Az M9est nem tudom miért váltotta volna le amikor az egy pisztoly és oldalfegyverként használják és a mai napig rendszerben van.
Azt meg szeretik kihagyni ,hogy az M4esek és M16osok a világ legszarabb fegyverei közé tartoznak meg úgy általában minden ami AR15 tokra épül.
Az 1957-ben az amerikai haderõ kiírt egy pályázatot, melynek célja egy új, eddigieknél könnyebb, de erõs, egyszerûbben kezelhetõ fegyver és hozzá tartozó lövedék kifejlesztése. A pályázat amolyan meghívásos volt, az egyik fölkért cég a holland Armalite volt. A cég egy korábbi termékét, az AR-10-es rohamkarabélyt fejlesztette tovább. Az új modell az AR-15 nevet kapta. A fejlesztés nagy befektetést jelentett a cég számára, a rendszeresítés pedig a szokásos huzavona miatt késett, így a cég válságos helyzete miatt kénytelen volt eladni a konstrukciót mintegy 75000 dollárért, és 4,5 százalékos jutalékért minden eladott példány után. (egy M16A2-es elõállítása 300 USD-be kerül, ez 13,5 dollárt jelent egy olyan fegyverbõl, amit az egész amerikai haderõ használ).
Az idõközben M16-ra átkeresztelt fegyvert 1962-ben dél-Vietnámban vetették be eloször. A hatvanas évek vége felé a fegyver ráncfelvarráson esett át, M16A1-es típusjelzést kapta a javított változat. Ez jóval biztonságosabb volt elõdeinél. A változatot több, mint húsz évig használták.
1982-ben rendszeresítették a tengerészgyalogságnál, egy évre rá pedig a szárazföldi erõknél az új M16A2-est, melyet mai napig használnak, sajnos éles helyzetben is az amcsik. A karabély elõdénél szerintem jóval agresszívabban néz ki, az elsõ háromszög alakú elõágyat kör alakúra cserélték. Az A2-es elõdével ellentétben nem képes folyamatos sorozat leadására. A tûzváltókar biztosított, egyes és 3-as sorozatlövésre állítható. A fegyvert technikailag az új fejlesztésû lõszerhez igazították.
A legújabb változat az M4-es gépkarabély. A Colt a ’70-es, ’80-as években egy csomó AR-15 alapú módosított karabélyt gyártott, seregeknek, különleges rendõri alakulatoknak és civileknek (az M16-nak ugyanis rajongótábora az egész amerikai nép, így van rendesen igény a félautomata másolatokra). Ilyen a Colt Commando és az XM-177-es. A ’90-es évek elején viszont reneszánszát élte az elképzelés, miszerint a pisztolyokat, géppisztolyokat le lehet cserélni hatásosabb fegyverekre. Ugyanis a rádiókezelõ, szakaszparancsnok, századparancsnok, hadmûveleti tiszt, stb. pisztollyal vagy géppisztollyal végezte munkáját. A gyakorlatban ez már egyszer megvalósult, az M1 Garand karabélyokkal (második világháború, 1941-ben rendszeresítették). Az amerikai hadvezetés döntése a Colt 720-as modelljére esett, ami tulajdonképp egy rövidített M16A2-es volt. A katonai jelzése M4 lett. Az M4 sokhelyütt leváltotta az M9-es pisztolyokat, M3-as géppisztolyokat, és néhány helyen az M16A2-õt. Az új fegyver kisebb méreteivel, de nem sokkal rosszabb eredményeivel felhívta az amerikai különleges hadmûveleti parancsnokság, a SOCOM figyelmét, akik éppen olyan fegyver keresésén fáradozott, amit minden féle különleges alakulatnál alkalmazni lehet. Az M4 néhány módosítással tökéletesnek bizonyult erre a célra. Ez lett az M4A1. A tûzváltókar egyeslövést, 3-as sorozatot és teljes automatalövést tesz lehetové. Külön a SOCOM M4A1-eséhez a haditengerészet kutatóintézete kifejlesztette a SOPMOD M4 kiegészítõ csomagot. A csomag tartalmaz két különleges rögzítõkkel ellátott elõágyat, egy ACOG 4X távcsövet (Advenced Combat Optical Gunsight, használható 600 m-ig), egy ACOG reflex optikát (300m-ig), lézercélzót (300m-ig), infravörös lézert (csak éjjellátóval látható, 600m-ig), hangtompítót, elsõ pisztolymarkolatot, elemlámpát, és a jó öreg M203-as gránátvetõt.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯