Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Én nem nagyon szeretnék kitûnni a többiek közül, csapatba szeretnék játszani bár lehet, hogy öregszem <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Sztem ez nem az XP gyüjtögetésrõl fog szólni csak az hogy miél többet játszol annál több job felszerelésed lesz. Pl.:Játszol, játszol és egyszercsak kiirja hogy új fegyver stb. vált elérhetõvé...... vagyis remélem igy lesz nem az hogy csak az egész multi csak abból fog állni hogy csak unlockolunk csak azért játszunk.

A játéknak mi lesz a minimum és az ajánlott rendszerkövetelménye?? Mit tippeltek???

Sztem meg kellenek ezek a XP gyüjtõs dolgok.Egy idõ után borzasztó unalmas tud lenni a játék(számomra)ha semmi újdonságot nem nyújt,lehet az AKÁRMI...CoD2 multi is jó...sokat játszottam vele,de bele untam!Most már minden szerver szét van moddolva,h legyen benne vmi változatoság.
Azért más élményt nyújt,ha van miért küzdened és igyekezni,h a "legjobb" legyél...ki tûnjél a többiek közül(már mindenhol ez van,erre van igény játékon kívül is).
Bogdogege
Remélem

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Csirke4
Gondolom lesznek olyan szerverek ahol ki lesznek kapcsolva vagy mindenkinek lesznek. De ha nem lesz csak idõ kérdése és a modderek megoldják.
Bogdogege
Hát nemtom ha annyira XP-t szertetnék gyüjteni felraknám a guild wars-t. A Bf 2142 -öt is azért raktam a polcra mert még szaladni sem tudtál mig fel nem oldottad az unlock faszságokkal .<#szomoru1>

Csirke4
Bevakultan falon keresztül késsel megölsz majd valakit hardcore módba és lépsz 3 szintet. 😄
"Azt hiszem, ezekbõl is látható, milyen brutálisan aljas kis multicsatákat lehet majd vívni... Hozzáteszem, maga a többjátékos mód rengeteg egyéb jóságot tartogat még, hiszen XP-t nem csak az egyértelmû fragekkel lehet gyûjteni majd, hanem mint egyes sportágakban, lesznek Assist pontok is, így azért is kapsz "strigulát", ha megsebzel valakit, és a haverod végzi ki szegényt – ez különösen a csapatalapú módokat fogja majd erõsíteni, és bátorítja az összeszokott klánok létrejöttét. További érdekesség, hogy lesznek próbatételek (Challenges) különféle kategóriákban, melyekért nagyobb XP jár, például ha egy villanógránát elvakít, bejátszik a Blindfire: minden kinyírt ellenség ilyen állapotban nagy adag pontot hoz a konyhára... És ha elég pontot értél el, jön az újabb szint, újabb fegyverekkel, fegyverálcákkal (ilyen is lesz!), no és perkekkel..."

]{redenc PC GURU
Adam II
Tudom de úgy meg lõni nem lehetett rendesen. És egyébként is sokkal izgibb volt belülnézetbõl <#zavart1>

Beers
Erre találták ki a külsõ nézetet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Adam II
De azért milyen jó volt szivatni a páncélosokat C4el.
Én azért utáltam páncélost vezetni állandóan forgattam a tornyot nehogy valaki telirakja a csomagtartó szeretetcsomggal bár az se használt ha közel jött akkor nem lehetett kilõni. Ilyen esetben vagy gyorsan kiszáltam és kinyírtam vagy eltapostam.

Bogdogege
Ja alattomos kis férgek

Adam II
Én azt de utáltam amikor 2-3 speces telirakott egy buggyt aztán mint valami terroristák belehajtottak a tömegbe és BOOOM

Bogdogege
Jó kis C4 hajigálgatások lesznek,aztán majd jön az új patch azt max magad elé ejtheted mint a Bf2-ben <#nevetes1>

Csirke4
Nekem nincs problémám az angollal. Már most lehetne felsõfokúm dehát az egész osztály megcsinálja majd addig meg ráérek. 😄

Amúgy nagyon szép vastagbetûs postokat írsz linkekkel úgyhogy sztem legyél te a házigazda! 😄
én tiltakozom minden erõmmel és befolyásommal <#bee1> <#hehe>

VRSDM
te nyitottad. én beleegyeztem ;]

u dont have to listen anybody else but me

ja elõfordul,a kevéske inglis tudásommal<#idiota>

Ha nem bánjátok szeretnék a topic házigizdája lenni,ha nincs ellene ellenvetések<#vigyor>
Csirke4
Deszar. 😄
Hallod hogy szedik a bombát elõ se kell jönni. Olyan mint UO-hoz a telepíthetõ satchel. 😄
Paranoia te szoktál a csárlioszkárdeltán fórumozni?😊
csuszi
most akko meikkel játszak??😊😊😊 valamelyik fanatik rabul ejtõ lesz, de ha az egyik szar lenne (nemlesz), akko legalább nem hasadna meg a szívem. tod mikó nincs csajod, aztán persze hogy egyszerre kettõ jönnö össze😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Drephis
sajna?!<#wilting>

help

csuszi
karaj ugyanígy vagyok
de sajna jó lesz mindkettõ😊😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Multiplayer Perk #5: C4

HD video
Bogdogege
Ja tisztára mint a mátrixban<#ravasz1>,azért én elõrendeltem a gamet remélem lesz demo is lassan. De ha szar lesz akkor Starcraft2 <#nyes>

Adam II
Hát nem néztél filmeket? A Die Hardban is John McClain is eltalálhatatlan meg sose fogy ki a lõszerbõl pedig tárat se cserél és sokkal jobban céloz mint az ellenfelei a Ramboról már nem is beszélve és akkor még Chuck Norrist nem is említettem. Ez természetes jelenség ,hogy a fegyver fizikai paraméterei megváltoznak ha elit arc vagy mert akkor már tudod görbíteni a teret és bullet timenak hála nem gond az ilyesmi<#idiota>

ezek a perkek mind server beállítástól függõek sztem...
Herold
Nem értem ezt a double tap és deep impact perkeket. Gondolok egyet - csiribú-csiribá - és hirtelen ugyanaz a fegyver egész másként fog viselkedni? Ilyen nincsen.

sztechnika
Felesleges már most lenézni majd meglátjuk mi lesz.

Csirke4
Ha jól emlékszem Double Tapnál bár kétszer olyan gyorsan lõ csökken a golyó ereje. Ami viszont hátránya a perknek.
Csirke4
Nem kell balance. A kiengyensújozottság(ra való törekvés) teszi tönkre szinte az összes online játékot. Hagy legyenek csak körbeugráló játékosok. Egy idõ után annyi lesz belõle, hogy akik dupla olyan gyorsan lõnek 3 ugrabugráló emberkét lõnek agyon mielõtt annyit látnának hogy van ott valami. Olyan mint a shotgun eleinte a cod2ben mindenki sírt a sötétben kempelõs kisgyerekek miatt de sniper ellen mit érnek a shotgunnal még ha ugrálnak is?
Malakai
Mondjuk ennyi erõvel bárki körbeugrálhatja a pályát, ha azokat választja ki. Viszont az ilyen választható extrákat nagyon ki kell egyensúlyozni, egyik se legyen túl erõs, ne nyomja el a többit, mert különben nincs értelme az egésznek (elég lenne alapba beállítani olyanra a játékot, mint amikor azokat az extrákat használják). Nagy hülyeség, az biztos. Pl sztem elég lenne az, hogy 1et választani és pl a legtöbb plussz ne legyen akkora plussz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Adam II
Hát ez elég hülyén hangzik. Ha rosszul lesz megcsinálva akkor teli lesznek a szerverek elit játékosokkal akik majdnem legyõzhetetlenek lesznek körbeugrálják a pályát és mindenkit agyonlõnek a játékélményt is beleértve.

Csirke4
* Juggernaut: Increased Health.
* Endurance: Longer Sprint.
És a büdös életben le nem lõnek. 😄
Mongyuk kíváncsi vagyok Hardcore modban lesznek-e ilyenek és ott mennyit ér a Juggernaut mert ott akkor (legalábbis úgy lenne jó) semmi értelme. :o
Csirke4
What are the confirmed perks?
We will be confirming new ones every week, so far we have confirmed:

* Last Stand: Fall to the ground and pull out your pistol for one last chance to kill the enemy before dying.
* Stopping Power: Increased Bullet Damage.
* Juggernaut: Increased Health.
* Martydom: Drop a grenade when you die. (Anti-Tbag Technology)
* Endurance: Longer Sprint.
* Deep Impact: Increased Bullet Penetration.
* Double Tap: Increased Rate of Fire.
sztechnika
jaja😄

Csirke4
Szép a doboza.
Nekik úgylátszik a Foxtrot is megvan 😄
sztechnika
CoD 4 elõrendelése:GN
<#alien>

Csirke4
Szerintem úgy is lesz de max 3.
Csirke4
Deep Impactot lehet növelni perkel.
Tehát neked átmegy de másnak nem.
Herold
Ennek úgy lenne értelme, hogy minél magasabb rangú valaki, annál több perket tudna használni egy idõben.

Herold
Deep impact? Az az, amikor átmegy a lövedék a falon? Az miért tõlem függ? Az a fegyvertõl és a lövedék típusától függ.

Ezt teljesen független a farcrytól.
De állitólag lesz farcry 2õsis...De elég volt a crysisból mosmá😄nem offolunk
Csirke4
Kiegészítõ lesz vagy folytatás esetleg?😊
Csirke4
Van hátrányuk mégpedig az hogy csak 3 lehet belõlük. PL Ha Sleight of Handet választod a last standet meg a gyorsabb lövést akkor ennyi már nem lehet Deep Impacted.
Malakai
Nem biztos, hogy van a perkeknek külön hátrányuk...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Most ennek a Sleight of Hand opciónak (a legutóbbi trailerben) mi a hátránya? Mert biztos van neki az is, különben semmi értelme berakni.

dante3
Azért a Crysis sem lesz rossz game, mindegyikben lesz valami egyedi dolog, amiért megéri végigjátszani!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mivel Crytek csinálta a farcry-t is meg ezt is<#vigyor3>
Csirke4
Elvileg ez a Crysis. Ha tényleg ez az akkor a screenshotok alapján fingom sincs hogy került a 2-ik helyre mert olyan Far Cry klón féleségnek néz ki de nem tom. 😮