Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ez meg m16 a socom féle...
1. 2. 3.

u dont have to listen anybody else but me

Herold
Na ugyi hogy M4.

Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Ez egy M4-es. Az arányaiból és a tusából jól látszik.

VRSDM
na ránézek, amúgy az m16-nak is ugyan ilyen válltámasza van... éjjel jövök és csekkolom

Herold
Látszik a válltámasz teleszkópja, abból gondolom, hogy M4.

VRSDM
ha a játékban az van ami a képen akkor az m16, de majd énis lecsekkelem ;]

Herold
Inkább M4.

Shep
A második mondtato érdekesen fogalmaztam, bocs azért gondolom érthetõ mire is gondolok. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
amit mutattál az az, a játékból még nem figyeltem 😄

Shep
A gránát jelzõ tényleg érdekes, viszont a regenerálódás szerintem jobb mint a van 100hp-m téma. Bár szerintem a legjobb az OFP+Pacific Assault egybegyúrva lenne jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez a felturbozott M16os (SOCOM)ugye?Ami a játékba is van.
Kép
Malakai
Az nekem is tetszene, ha itt is lenne felcser..
Remélem multiban viszont alapból se lesz regeneráció...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

VRSDM
köszönöm az engedélyt 😉 mától akkor 😄

Ez a "Gránát indikátor" tényleg egy hülyeség. Épp elég volt ha hallottad a koppanást esetleg még a kiáltást, hogy: "GRENADE"!

A gyógyulás egyedül a MoHPA-ban tetszett: mikor döglõdtél, a végén már hallhattad a szívdobbanásodat, aztán fekete-fehér kép és kiálthattál a felcserért. Ha idejében odaért.
(ha meg nem, egy japán katona szuronnyal biztosan 😊

Link

A videó amirõl szó van😊

linkelhetnétek nyugodtan<#vigyor>
Herold
Gránát indikátor? Automatikus gyógyulás? Nem kaptak ezek elég gyalázkodó levelet ezek miatt a CoD2 kapcsán?

grebber
Most néztem meg ezt a videót: CALL OF DUTY 4 E3 2007 INSERTION AND ASSAULT GAMEPLAY.Elég komoly lesz!!

Next PC upgrade: 2022

Shep
tiszta kínzás ezeket a videokat nézni. 1 tök durván fest az egész és csak imádkozhatunk, hogy valami hasonlót láthassunk a gépünkön elfogadható sebesség mellett. 2. totál égõ ahogy kontrollerrel szenvednek és ha egyszer nagy nehezen rácélzott legalább a lábára az ellennek akkor addig tartja ott és addig nyomja a gombot míg vagy meg nem hal vagy ki nem fog y a tár. Á, hogy lehet így fps-t játszani?

Shep
Hát ha ez úgy fog menni a gépemen maxon mint annak idején a 2 ment dx9ben maxon akkor nem elsz egy szavam se (20-40 között volt az fps)

Malakai
Hoppá, most néztem a hosszabb több helyszínes gameplay E3 videjót, aminek a végén a rakétával lõ (ami amúgy tök jó), ott amikor megsérül kiírja, hogy "megsérültél, menj fedezékbe", szal itt is megmarad a regenerálódás, aminek nem örülök. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem ez nem fut a gépemen

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

sztechnika
cod 2 nél is mindneki retteget akkoriban h csak 7800GTX en fut majd azt ott vot a dx 7 options és ati 9550 en is futott

VRSDM
kérem szépen ez egyre jobban tetszik ;]

+ Képek:

Herold
Sztem azok többnyire konzolos videók.

Shep
Megnéztem a legújabb videot, nagyszerû meg minden, de milyen erõmûvön fog ez így kinézni?

sztechnika
BEN!

AntiHero
BAN!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sztechnika
X360 ra nem jelenik meg idén a game meg az UT 3 se csak ps3 ra me g a többire.gamestar

Herold
Senki nem fog neked kattintani, ha arra sem veszed a fáradságot, hogy belinkeld.

Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
sztechnika
<#ejnye1><#alien>

AntiHero
2nél több<#nyes><#hehe>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

VRSDM
hány szál hajad van? -.-

Mikor lesz Béta teszt?
Malakai
Visszaolvasol 1-2 üzenetet és láthatod, hogy igen. 😊

Amúgy tényleg jó a vidi, hangulatos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Casper007
Látta már valaki az új gameplay videót? Amikor egy sniper társaságában lopakodunk Ukrajnában? Eszméletlen.

Hello World!

uHs Gerzson
M21 <#eljen><#eljen><#eljen>

Már ezért érdemes lesz várni <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sztechnika
A Sniperes naon üt.(ha újra nyitva lesza betateszt most újra regisztrálok,de vegyenek is fel)

Ûûûûûûû.nagyon komoly<#vigyor3>
grebber
A nagyobbik 203MB-os 4perc 21sec-es videó nagyon ottvan a szern!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
XBOX 360ra már készülödhetnek a bétások:

Remélem nemsokára PC bétára is lehet jelentkezni...
sztechnika
<#alien>

Herold
Áááááááááááááááááááá <#banplz>

Egyébként karácsonykor, de ne mondjátok el senkinek.

szucsy89
loál<#idiota>
Malakai
Külföldi oldalak meg október-novembert írnak, hivatalos források meg semmit, csak, hogy Fall 2007...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tommyg
Szó sincs Október 30-ról!! http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20070709175857Nevtelen.jpg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit