Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor barikadbol lonek, es kerites van.ott hogy meek tovabb?
i7 azt szevasztok :P
Jók a képek ha te nyomtad a demóból. <#eljen>#eljen>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
képek
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Este tudom csak kipróbálni 😞
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
(omg új vasat kéne már vennem 😞
KL:
A demoban egy map van, az sem szabadon bejárható.
De ez SP, multiról lövésem sincs.
Próbáltam besülni a kocsikba, de csak felrobbantak. 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
a tankot lehet használni vagy csak dísz?
www.czekoart.hu
(ilyen gépem van nekem is)
MJ rulz Pink Team The Only One
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pl. érdekelne hogy 1 giga ram al, ati 9600 al, 3,2 es CPU val van e remény, hogy megy minimun graffon ? 😄
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
asszem ezzel elleszek 2évig 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Graf tényleg nem a legjobb , de amint észrevettem , valamit csak med. ra lehet állítani , szal majd a teljesbe jobblesz! (remélem)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ez vmi piszok jól fut. Mondjuk szvsz nem olyan forradalmi a graf, de kellemes.
Maga a játék nekem bejön
Minden max, egyedül a shadow off. Ezt már az eleén a játék megkezdése elõtt kilõttem, de sztem simán bírná a vas.
yahorol töltöttem le
please help és ne mondjátok azt hogy olvassak vissza mivel ti is látjátok mit mûveltetek az utobbi pár órában (kb percenként uj üzi ugyh nem olvasok vissza)
www.818clan.eu
szal újra sry:
-ak47
-g3
-w1200shotgun (ezt az elõbb kifelejtettem)
-dragunov sniper
-rpd (terrorista nagypapa)
-m249 s.a.w. (szövi nagypapa)
-m4a1
-m4a1 grenadier
meg a szövi pistol😊
két utóbbit nem így hívják csárlioszkáron...
na én ennyit tudtam összehullarabolni, egyéb esetleg?😊 mindent ki kell prószálni, feladat le van szarva😄