Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Na meg UT3!!!
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem forradalmi a grafika, csak éppen a legszebb játék eddig....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zinaj
naon komoly game.istenem!
Amikor barikadbol lonek, es kerites van.ott hogy meek tovabb?

i7 azt szevasztok :P

Törölt felhasználó
Köszi.
Jók a képek ha te nyomtad a demóból. <#eljen>
LackoMester
már töltöm ,délre kész azt végzek munkából és hajrá...

élet a legjobb méreg

gduck
OFF: És feltétlenül nézzed meg a Timeshift demót is 😉 Eszméletlenül jó!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

red bull
már alapból amikor bejön a demo ilyen de mostmár jó csak ki kellett venni valami szar beállítást :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

képek
JAG1
Hö? :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

0Fritz0
Júz dö pávör end dö görgetõsáv tú lefele.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dienesoft
Én is azon vagyok kiakadva, hogy éppen infon az égvilágon semmit se csinálunk, de otthon a demo ott fityeg letöltve, feltelepítve, de idõm nem volt még kipróbálni. 😊 Tegnap este is: HL2Episodes, Portal, F.E.A.R Perseus Mandate demo- egyszerûen nincs idõd, hogy mindengyikkel játssz...Nem baj, itt a hétvége 😊. Alig várom már, hogy végre kipróbálhassam mert eddig nagyon sok pozitív dolgot hallottam, fõleg gépigény terén, ami nagyon sokat jelent számomra 😊

Törölt felhasználó
Vélemények ill. képek a demóról?
Este tudom csak kipróbálni 😞
koschwarz
jó, jó, jó?<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kovács legény
durva ujgenerációs graf😄
és thx

www.czekoart.hu

0Fritz0
Az ellenség fénygránátot dobott hozzád, vagy vistat. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

red bull
Lenne egy olyan problémám hogy amikor jáccom egyszerûen nem lehet látni semmit mert a kép befehéredik. A gépem jó (a nevem alatt le van irva mi van benne) és a fraps is 250-260 fps-t mutat. MI lehet a gond? PLS HELP!!!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Hát elég csicsás remélem ezen még azért lehet butítani! <#idiota>

(omg új vasat kéne már vennem 😞

0Fritz0
Nálad így fog kinézni. 😊

KL:
A demoban egy map van, az sem szabadon bejárható.
De ez SP, multiról lövésem sincs.
Próbáltam besülni a kocsikba, de csak felrobbantak. 😊

gduck
Tegnap is így kellet volna jönnie 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KeKKSZike
Végigvittem a demot, ez a game, valami isszonyat dúúúrva! Ilyen jó játékot én még életemben NEM láttam!!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Kovács legény
mekkora mappok vannak bf2 mappokhoz viszonyitva?
a tankot lehet használni vagy csak dísz?

www.czekoart.hu

wesker24
Nálam a minimum szint minden PASS a Recommended is pass lenne a CPU kivételével egyedül csak csak a CPU Fail !!
Na erre a postra vártam!
(ilyen gépem van nekem is)

Nekem meg be sem hozza nem tudja valahogyan bevizsgálni a gépem.....

574 új üzenet tegnap óta. Ebbõl már gondoltam, hogy kijött a demó.<#nezze> Ma kötik be az új netem, azzal már gyorsabban lejön majd. <#hehe>

balvin
mondjuk ittaztmondja hogy nem tul jó hozzá a gépem... recommended 7800 or better plusz dualcore 2.4GhZ de ez várható volt

Videokártyád???

balvin
ja de persze ramom csak 512 van:S

balvin
szerintetek hogy menne egy Intel Pentium 3GhZes Gef6600ason? várjak vele mig lesz 7600am vagy 7800am vagy lowon ki lehet értelmesen próbálni? tudom hogy már ezt kiveséztétek de érdekel😊

k, köszi, 1 óra és kiderülne ha nemlenne suli :@ , délútán írok hogy mien 😊

csuszi
kibaszott jól optimalizálták, szrtm szép is és nem kell paks hozzá

MJ rulz Pink Team The Only One

Nálam amd 3200, 1Gb ram, 6600gt, optimális beállítások felett kiválóan megy 1024x768-ban.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

eddig biztató 😄D

csuszi
spanomnak ennél gyengébb gépe van és fut rajta lowon egész tûrhetõen. szal nemkell 9800 pro sima 9600on is fut 3000-es amdje van + 1giga ram. ennyi, és megyeget rajta.

Végre egy fps ami gyengébb masinán is élvezhetõen fut <#worship>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lehetne vmi faq 😄

pl. érdekelne hogy 1 giga ram al, ati 9600 al, 3,2 es CPU val van e remény, hogy megy minimun graffon ? 😄

Alwares
Nem azért de én grafikailag sokkal jobbra számítottam, már a béta se tetszett annyira, de úgy látom ebben a demóban se változott semmi. Mindegy jó játék ez, azért be fogom szerezni 360-ra mindenképp, az árnyékok nagyon sokat dobnak rajta...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

teddymac
iw3sp.exe hibaval el se indul 😞
valaki valami ötlet ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

remélem a teljes gameig még kijön egy mp demo is 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

elvileg töltenék gyorsabban is, csak a modem nem bírja már, sé venni kéne másikat 😊

Maxtreme
Nemtudom milyen neted ann, de a hardwiredrõl jött nálam stabil 2300-al.

nah szedem is, hardeiredrõl 1 megával jön 😊 20 perc múlva már nyomom is még suli elõtt 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Na elkezdtem letölteni én is 😊

Maxtreme
jah. Ez sajna bevett szokás mostanában a demoknál.
Na mind1, annyi baj legyen.

bodesz
istenem ez 2szer gyorsabb mint a cod2.mármint grafikailag :o
asszem ezzel elleszek 2évig 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

NeBby
Egyetértek , nekem minden maxon , 4×AA és stabil 60 FPS!
Graf tényleg nem a legjobb , de amint észrevettem , valamit csak med. ra lehet állítani , szal majd a teljesbe jobblesz! (remélem)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Maxtreme
Na mivan az infinity Ward-os srácok a cod2 tetû lassú motorja után, megtanultak programozni? :up:
Ez vmi piszok jól fut. Mondjuk szvsz nem olyan forradalmi a graf, de kellemes.
Maga a játék nekem bejön

Minden max, egyedül a shadow off. Ezt már az eleén a játék megkezdése elõtt kilõttem, de sztem simán bírná a vas.

zee21
srácok letöltöttem a demot de amikor rákattintok a setup exere akkor azt irja ki hogy nem win 32 alkalmazás
yahorol töltöttem le
please help és ne mondjátok azt hogy olvassak vissza mivel ti is látjátok mit mûveltetek az utobbi pár órában (kb percenként uj üzi ugyh nem olvasok vissza)

www.818clan.eu

csuszi
utánanéztem😊
szal újra sry:
-ak47
-g3
-w1200shotgun (ezt az elõbb kifelejtettem)
-dragunov sniper
-rpd (terrorista nagypapa)
-m249 s.a.w. (szövi nagypapa)
-m4a1
-m4a1 grenadier
meg a szövi pistol😊
két utóbbit nem így hívják csárlioszkáron...
na én ennyit tudtam összehullarabolni, egyéb esetleg?😊 mindent ki kell prószálni, feladat le van szarva😄

csuszi
találtam ak47et, terrorista nagypapát (nemtom a nevét), m4a1 és m4a1grenadier, dragunov sniper, szövetséges nagypapát, meg valami gp3-at. egyéb fegyót találtatok?