Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt szerencsém kiprobálni ,xbox360-on a cod4 béta multit és azt kell ,hogy mondjam ,hogy aki cod2 fan az nem fog csalódni ebben sem.

AntiHero
Szuper a demó. Isteni játék.<#worship>
(még szerencse hogy rég elõrendeltem)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

csuszi
10/10. nem megyek megrendelni, már rég megrendeltük. 3-at😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
pont ez lesz multiban...az a gond h te világmegváltást vársz egy multira kihegyezett játéktol ami nagy hiba...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hát én is ideriom h sztem is iszonyat jó játék lesz ez 😊 sp része annyira nem izgat de a hangulata szinek, stb nagyon ott vannak, falon átlövés poén, fegyverek fizikája/hangja nagyon eltalált
egyszerüen ütni fog nagyot multiban biztos 😊

Toza te meg beszivtál sztem, hol lehet itt tankot irányitani egy gombal?😄DD, meg ha annyira odavagy ww2-ért akkor szia lehet innen elmenni nem kell minden 3.hsz-ban fijázni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Szerintem próbáld inkább ki...
Az elején én is azt mondtam havernak a videókról, hogy nagyobb a füstje mint a lángja, de ez pont ellenkezõleg van a netes videóknál sokkal kúlabb "élõben" látni!!!!!!
De rád bízom a döntést...
Na csõ most már télleg megyek aludni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem az volt a lenyeg ,az pont veletlen lett az,nem arra gondoltam..a kepekre meg a sp videokra bemutatookrol..bocs
lehetne benne fejlodo accuraci,% okkal vagy egyeb skillek akarmik,medic,igazibb csapatmunka szeru filing,tomeg jeleneteknel nem kizarolag teged lodozo ellensegek tarsaid meg semmit se csinalnak csak 1 meterrol toltogetnek ellenseggel szemben fegyvert stb...nem vok jatek fejleszto de csomo regi stuffban siman vannak hasonlo es a jatekot meg elvezetesebbe teevo dolgok..itt meg csak teljessen ugyanojan hangon puffffogo fegyverek...es ennyi...

de cserebe csodaszep!tyuuu
DarkSector
Nekem is 2-õt!!!!<#vigyor3>
Na jó legyen 4db...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Blacksite Area-ra én is nagyon kiváncsi vagyok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tommyg
végigvittem a demót...megyek elõrendelni!! xD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DarkSector
Béta = nem a végleges játék...
Magyarul ilyenek nincsenek a demo-ban...
Már hibátlan a Demo...
Ezt jelenti a béta = nem kész még a játék teljessen = bugos =hibákkal van tele!!!

DarkSector
Igen...Az Unreal Tournament 3 Ma teszi nálunk tiszteletét...
Jól lerohamoznak minket a készítõk...
Én az Area 51-et hiányolom már csak a repertoárból...na meg kis helyet hagyok a gépen a FEAR2-nek is...<#vigyor1>

Jó éccakát!

Davidus
a video amit beraktál a hibákról szól amik a bétában vannak-.-

V9ykn8_TZL0

nemertem ezt most mire mongyatok ezt a betazas dolgot...egyertelmuen semmi uj nincs a jatekban..csak valtottak ww 2 rol,ezaltal van csomo uj fegyver,meg atlehet loni a falon es akkor kicsit tobbet kell fedezekbe ugrasra figyelni...

szep,mert annak kell lennie es ezenkivul ?! nekem csak ennyi volt a gondom..nincs itt semmi baj...csinaltak egy ...egy ..szep jatekot.. ennyi
DarkSector
Nem ez nem csak szép!
Ez is vérbeli multis játék(lesz....).
Majd figyeld csak meg...aki unja a 2VH-ut és már optimalizáltabb/irányíthatóbb játékra vágyik, mint a Battlefield, az ráugrik, mint macska az egérre...
De nem meggyõzni akarlak, mert haverokkal én is COD2-zök még mindig, de én már most tudom, hogy váltani fogunk, ahhogy a haverok feltunningolják a masinájukat....
Jó cod-ozást...!

Davidus
ú b+ azis ma jön😄

V9ykn8_TZL0

Nevem senki
MEG olyan buzin is néz. Ugye ebben nem vigyorognak az áldozatok mint a cod1 ben - akkor le sem töltöm

Minden nap egy alma és a doktor alma!

bordy
nekem is bejönn,de most eletszem magam délutánra az ut3-ra.

Davidus
nem viccbõl hívják bétának

V9ykn8_TZL0

OFf

wedge31 meg igaza van....timeshift meg hoz legalabb vmi tok uj zsir dolgot,igaz h mar 2 eve ,de legalabb vegre megcsinaltak.es nem csak loni kell agytalanul..es meg vicces is...
Nevem senki
Lt Vasques milyen buzin tartja a kezét LOL

Minden nap egy alma és a doktor alma!

DarkSector
Egy hülye is tudja, hogy mit jelent a béta....akkor neked még jobban kéne tudnod..
De lécci nyomj a válasz erre gombra, mert így nem lehet tudni, hogy kinek válaszolsz...

"de mozgás közben brutális"(-an szep..es ennyi...de ma ma egy jatek csak szep lehet..erre nem lehet raflesselni h deszep...annal tobb kell..en csak ezt mondom elejetol...
biztos ez a vilag legfantasztikusabb jateka kb 1 honapig amig ki nem jon a kovetkezo vga amivel masik jatek meg szebb lesz..de az is ugyanojan lapos szar ...ennyi
wedge31
Hát ez hangulatilag gyengécske lesz a graf rendben van de pl a timeshift világa jobban megfogott.
A lényeg ugyis a multi lesz mert sp-be lesznek, meg mindig is voltak nála jobbak, nekem hiányzik a világháborús feeling ez így nem illik a cod sorozatba de ezt majd idövel talán meglehet szokni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nem kell demo ha latom ezeket..

ezta jatekot ne ismerni WWII es fannak az meg ejnye...

minek?!attol all a hazad?attol meleg az etel azer kell meg egy pohar a sorbol?!akkor meg kussoljal ...ennyi
csuszi
spanok akik tolják 10-bõl 13-at adnak rá😊

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
Igen...
Namost ezt akartam mondani, hogy képek alapján lehet hogy senkinek nem üt nagyot, de mozgás közben brutális....

DarkSector
Az engem nem is zavar annyira, de szent meggyõzõdésem, hogy ha valaki végignyomja a demo-t, az ilyeneket még illuminált állapotában sem írna...
Vagy csak engem nyûgözött le a demo???
Mert akkor nem szóltam semmit...

CalebJoe
Szerintem jól optimalizált lett szinte meg se röccen, a Timeshift jobban szagatott meg fõleg az Airborne.
Csináltam pár képet.

DarkSector
Az meg mi?
Linket légyszíves, hogy meg tudjam nézni, és utána majd megbeszéljük...
Amúgy nézted a 4-nek a demóját?
Vagy csak látatlanba mondtad, amit....

DarkSector
Szerintem te be vagy lõve...
Mert eddig egy szó sem fedi a valóságot, amit leírtál...
Jó a konzol, meg olcsóbb de 1 az, hogy eddig még semmi nincs rá se full sem demo (tudtommal).A másik meg az lenne, hogy nem a csít az ujdonság a játékban, az már van a régiben is.
És harmadikként EZ SINGLE PLAYER DEMO és nem MULTI!!!!!!!!!

wwII re inkabb mar red orchesra a legjobbabb...szvsz..
falon atloves lett kb az "uj"fejlesztes,de ez eddig is ment szaros csiteloknek😄
2007 ben flesselni arra h egy jatek szep az meg eleg gaz mert kotelezo annak lennie..a ageped szar az ujakhoz,de nem a te hibad h geci draga a grafik karty..vegyel konzolt kozepkategorias kartya aarabol inkabb es elvezheted minidig fullban 100 gigas install meg mindnefele torogetes nelkul...
DarkSector
De azé az szebb szerintem 1 fokkal, mert ottan a helyszínek is élethûbbek...

DarkSector
Igen igazi háborús érzés!!!
De a reagálások a MOH-ban is megvannak!
Igaz kúszni nem láttam õket, de megbotlanak meg ilyesmi...legalábbis ha nem a fejét lövöm...<#vigyor3>

Davidus
moh ehhez képest tertis

V9ykn8_TZL0

soma22
egyetértünk😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hade akkoris szalad a mezon a sznajper a haztol 20 meterre a fuszoknyaba...ijet raknak bele?!? tenyleg hangulatos...

youtubon nemtalalom videot csak szarminosegbe de ott van..

fejlesztesrol meg annyit h semmi sem valtozott...megoldottak h meeg szebb legyen vhogy es ennyi..MINNDEN MAS UGYANAZ!!!!puffogo fegyverek,szorasbol 100% ban fejes,ennyi,csak at lett ultetve mai kornyezetbe azt kesz..csinaltak par mappot, azt ennyi...

mellesleg cod2 BigredOne az meg rohatt jovolt...magasan verte szaros 2 t is..
sztem..
soma22
ez igaz, hogy multizni nagyon jó lesz de single playerre...hát nekem nem bejövõs, de persze elismerésem mert szép és ahhoz képest nem kell erõmû hozzá

DarkSector
Neked is igazad van 1 részrõl, de single-ben már unalmas is lett volna a 2vh téma...
Arra ottan van a MOH....

Davidus
végre egy FPS amiben nem a ragdoll faszság van hanem rendes halál animációk. meg ha lábonlövöm a komát miközben fut felém akkor megbotlik.
arrol nem is beszélve hogy a súlyosan sebesült ellenfelek próbálnak kikúszni a tûzvonalból😊

V9ykn8_TZL0

DarkSector
Jó nem 2.világháborús, de ez már az elejétõl fogva egyértelmû volt..
Itt azt kell figyelembe venni hogy megjelent 1 új csillag az égen...
Ez már igaz, hogy nem a régi COD...hanem attól jobb!!!!!

Bár érdekességképpen megjegyzem, hogy valahol mélyen számítottam az igényes munkára, mert CoD2-õt, is úgy rakták össze, hogy Max-on még a mai napig is k..va szép!!!!!!!!

Amúgy meg EZT jól megmutatták a többi fejlesztõnek..EZT kéremszépen én így képzeltem el !!!!
Maradjon meg a faxa irányítás....de mégis más legyen...

Kiszedték a régi rendszerbõl a jó tulajdonságokat, és egy brutális Enginere ültették...

Ezzel brutális multikat lehet majd nyomatni, és csak az nem fog rákattanni, aki nem tud vele játszani a gépén....!!!!!

Gratula...
Amúgy a Sierra már bizonyított nem egyszer...valszeg ez a külsõs cég neve....

soma22
hát én csalódtam. ez nem cod, hanem valami régi sof folytatás inkább.
jó lesz nekem a cod 2, régi fegyverek, régi hangulat.

DarkSector
ISZONYAT HOGY ILYENRE MEG TUDTÁK CSINÁLNI!!!!!!
Már nem is merem azt mondani, hogy ez a legszebb játék, mert a végén kijön még egy Demo..amire megintcsak ezt lehet mondani....

EZ CSAk EGYSZERÛEN SIRÁLY...
Én mondjuk az elején nem hittem el, hogy a GamePlay videók minõségét tudják majd hozni, de baromi nagyot tévedtem.....<#wow3>

mozesapo
Hát nagyon érdekes játék. Demonak szerintem nagyon rövid, max. 10 perc játékidõ. Szép meg minden, de valahogy nem az igazi, annyira nem fogott meg, mondjuk ehhez köze van, hogy szívesebben várnék valami 2. vh-s játékot.

a harmadik részt egy külsõs csapat csinálta,mert a fejlesztõk nem akarták összecsapni 1 év alatt,a kiadó meg akarta a 3-mat... ez a rész már orig fejlesztõk kezemunkája,az 5 jövõre megint külsõs muna lessz..

nem laccik semmi
epp ez az...igazabol egy lenne a "ril"nem?!? cod 2 meg elmegy,de a 3 mar naon szar lett,csak szep,es van benne vmi szerintuk nyilvan utosnek hitt sztori es ettol imagyak magukat biztos,de inkabb tok fos az egesz..es erre mar nem tuttak mit kibelezni wwII bol esakkor most lett belole ez...biztos szep lesz,meg hangulatos meg minden csak szar a sztori...

multi nyilvan jolesz,mert fegyverek majd szepen puffognak majd ugyanazon a hangon,ahogy cod 2 ota illik,meg lehet tankot is iranyitani egy gombal,ami megint csak realisztikus meg hiheto is h kepes ra barmejik ordenare szoldzser stb stb...

(arrol beszelek csak h kar h kullemre megy mar mindenki a hangulat meg fos...egyebkent filmeknel is ua ez van stb stb..)

ettol fuggetlenul vegig fogom tolni en is,es ott figyel majd eredetiben tobbi mellett..
bordy
nekem bejönn, eddig minden demo tetszet amit leszedtem a 7en 😄
királyság. nekmegyek 3x-orra is 😄