Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még szerencse hogy rég elõrendeltem)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
egyszerüen ütni fog nagyot multiban biztos 😊
Toza te meg beszivtál sztem, hol lehet itt tankot irányitani egy gombal?😄DD, meg ha annyira odavagy ww2-ért akkor szia lehet innen elmenni nem kell minden 3.hsz-ban fijázni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az elején én is azt mondtam havernak a videókról, hogy nagyobb a füstje mint a lángja, de ez pont ellenkezõleg van a netes videóknál sokkal kúlabb "élõben" látni!!!!!!
De rád bízom a döntést...
Na csõ most már télleg megyek aludni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de cserebe csodaszep!tyuuu
Na jó legyen 4db...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Magyarul ilyenek nincsenek a demo-ban...
Már hibátlan a Demo...
Ezt jelenti a béta = nem kész még a játék teljessen = bugos =hibákkal van tele!!!
Jól lerohamoznak minket a készítõk...
Én az Area 51-et hiányolom már csak a repertoárból...na meg kis helyet hagyok a gépen a FEAR2-nek is...<#vigyor1>#vigyor1>
Jó éccakát!
szep,mert annak kell lennie es ezenkivul ?! nekem csak ennyi volt a gondom..nincs itt semmi baj...csinaltak egy ...egy ..szep jatekot.. ennyi
Ez is vérbeli multis játék(lesz....).
Majd figyeld csak meg...aki unja a 2VH-ut és már optimalizáltabb/irányíthatóbb játékra vágyik, mint a Battlefield, az ráugrik, mint macska az egérre...
De nem meggyõzni akarlak, mert haverokkal én is COD2-zök még mindig, de én már most tudom, hogy váltani fogunk, ahhogy a haverok feltunningolják a masinájukat....
Jó cod-ozást...!
Minden nap egy alma és a doktor alma!
wedge31 meg igaza van....timeshift meg hoz legalabb vmi tok uj zsir dolgot,igaz h mar 2 eve ,de legalabb vegre megcsinaltak.es nem csak loni kell agytalanul..es meg vicces is...
De lécci nyomj a válasz erre gombra, mert így nem lehet tudni, hogy kinek válaszolsz...
biztos ez a vilag legfantasztikusabb jateka kb 1 honapig amig ki nem jon a kovetkezo vga amivel masik jatek meg szebb lesz..de az is ugyanojan lapos szar ...ennyi
A lényeg ugyis a multi lesz mert sp-be lesznek, meg mindig is voltak nála jobbak, nekem hiányzik a világháborús feeling ez így nem illik a cod sorozatba de ezt majd idövel talán meglehet szokni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Namost ezt akartam mondani, hogy képek alapján lehet hogy senkinek nem üt nagyot, de mozgás közben brutális....
Vagy csak engem nyûgözött le a demo???
Mert akkor nem szóltam semmit...
Csináltam pár képet.
Linket légyszíves, hogy meg tudjam nézni, és utána majd megbeszéljük...
Amúgy nézted a 4-nek a demóját?
Vagy csak látatlanba mondtad, amit....
Mert eddig egy szó sem fedi a valóságot, amit leírtál...
Jó a konzol, meg olcsóbb de 1 az, hogy eddig még semmi nincs rá se full sem demo (tudtommal).A másik meg az lenne, hogy nem a csít az ujdonság a játékban, az már van a régiben is.
És harmadikként EZ SINGLE PLAYER DEMO és nem MULTI!!!!!!!!!
2007 ben flesselni arra h egy jatek szep az meg eleg gaz mert kotelezo annak lennie..a ageped szar az ujakhoz,de nem a te hibad h geci draga a grafik karty..vegyel konzolt kozepkategorias kartya aarabol inkabb es elvezheted minidig fullban 100 gigas install meg mindnefele torogetes nelkul...
De a reagálások a MOH-ban is megvannak!
Igaz kúszni nem láttam õket, de megbotlanak meg ilyesmi...legalábbis ha nem a fejét lövöm...<#vigyor3>#vigyor3>
youtubon nemtalalom videot csak szarminosegbe de ott van..
fejlesztesrol meg annyit h semmi sem valtozott...megoldottak h meeg szebb legyen vhogy es ennyi..MINNDEN MAS UGYANAZ!!!!puffogo fegyverek,szorasbol 100% ban fejes,ennyi,csak at lett ultetve mai kornyezetbe azt kesz..csinaltak par mappot, azt ennyi...
mellesleg cod2 BigredOne az meg rohatt jovolt...magasan verte szaros 2 t is..
sztem..
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Arra ottan van a MOH....
arrol nem is beszélve hogy a súlyosan sebesült ellenfelek próbálnak kikúszni a tûzvonalból😊
V9ykn8_TZL0
Itt azt kell figyelembe venni hogy megjelent 1 új csillag az égen...
Ez már igaz, hogy nem a régi COD...hanem attól jobb!!!!!
Bár érdekességképpen megjegyzem, hogy valahol mélyen számítottam az igényes munkára, mert CoD2-õt, is úgy rakták össze, hogy Max-on még a mai napig is k..va szép!!!!!!!!
Amúgy meg EZT jól megmutatták a többi fejlesztõnek..EZT kéremszépen én így képzeltem el !!!!
Maradjon meg a faxa irányítás....de mégis más legyen...
Kiszedték a régi rendszerbõl a jó tulajdonságokat, és egy brutális Enginere ültették...
Ezzel brutális multikat lehet majd nyomatni, és csak az nem fog rákattanni, aki nem tud vele játszani a gépén....!!!!!
Gratula...
Amúgy a Sierra már bizonyított nem egyszer...valszeg ez a külsõs cég neve....
jó lesz nekem a cod 2, régi fegyverek, régi hangulat.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Már nem is merem azt mondani, hogy ez a legszebb játék, mert a végén kijön még egy Demo..amire megintcsak ezt lehet mondani....
EZ CSAk EGYSZERÛEN SIRÁLY...
Én mondjuk az elején nem hittem el, hogy a GamePlay videók minõségét tudják majd hozni, de baromi nagyot tévedtem.....<#wow3>#wow3>
multi nyilvan jolesz,mert fegyverek majd szepen puffognak majd ugyanazon a hangon,ahogy cod 2 ota illik,meg lehet tankot is iranyitani egy gombal,ami megint csak realisztikus meg hiheto is h kepes ra barmejik ordenare szoldzser stb stb...
(arrol beszelek csak h kar h kullemre megy mar mindenki a hangulat meg fos...egyebkent filmeknel is ua ez van stb stb..)
ettol fuggetlenul vegig fogom tolni en is,es ott figyel majd eredetiben tobbi mellett..