Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem a Normal a legnagyobb...
De nekem van egy olyan érzésem, mint ami a Crysis-nál is van, hogy ha az eredetit próbáljuk majd, vagy átváltunk Vista-ra DX10-be akkor feljebb lehet majd állítani, mert High-nak is kell lennie...ez azért biztos (véleményem szerint), mert ha valaki sok játékkal találkozott már, az tudhatja, hogy amikor 2 lehetõség van, akkor nem LOW meg NORMAL van...hanem LOW meg HIGH....
Úgyhogy én korlátozásra gyanakszom, ami csak azt erõsití, hogy ez grafikailag egy király játék...Háát ha még High is lesz, akkor meg aztán....újjújjúj!!!<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tiburon26
nem haragszom tényleg nem sok játékkal játszottam még!idén kezdtem és kb30-at toltam végig.de nem ismerem a timeshift-kifejezést.a battlefild2-t jelenleg is tolom!multiba szerintem türhetõ.bár a kedvenceim-rainbow six vegas,graw,graw2,armed assault!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Adam II
Dettó ugyanez nálam is

Adam II
Nah király. Elindul megnézem a videokat megjelenik a menü beakad a hang és viszlát kidob asztalra hibaüzenettel.

Videókártyától függ a grafikai beállítás!Amit alapból nem támogat a VGA, nem is mutatja hogy be lehetne állítani!
kovecses
Nálam nem indul el! Valaki tudna segíteni?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ennyi idõ alatt már biztosan kipróbáltam volna 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

0Fritz0
Gondol a High-hoz DX10 kéne.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mondja már meg valaki,hogy a water,model,dynamic light-ot lehet e high ra rakni,vagy a normal a legnagyobb?

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

DarkSector
Ne haragudj, de akkor te valszeg még nem sok játékkal játszottál eddig, mert ez igenis vérbeli COD...és ennél jobban még én sem tudtam volna megcsinálni, vagy elképzelni, hogy megmaradjanak a régi jó tulajdonságok, de mégis valami újjat mutasson...
Mert jó a COD3-is, de már herótom van a 300 2vh-ús gémektõl, ami 1 hónap alatt kijön...

Lesz BiA HH...meg iszonyatos valami nem tudom már milyen HOURS....ami kicsit medálos...
Elég ennyi 2.vh....

Én személy szerint rühellem a battlefield-et...már csak az only Multi miatt is...
És örülök, hogy végre egy kiválló minõségû játék dolgozza fel ezt a mai korban játszódó háborús témát....

Rengeteg 2vh van, engeteg jövõben játszódó van, jelen korhoz közeli nem nagyon ... fõleg nem ilyen minõségben...

10-bõl 12pont!<#smile>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tiburon26
nem fogom...mert fogalmam nincs hogy mi az!<#nevetes1>azért köszönöm!

DarkSector
Szerintem közel maxon futna...
De médiumon 100%-ra....faxa a motor...mellesleg TimeShift-el is ugyanígy menne...Úgyhogy azt már nem kell külön megkérdezned...

tiburon26
hali!érdekelne hogy:p4 3Ghz 2×512RAM x1950pro(vista ultimate)-ezzel mijen sikerrel tudnám futtatni a demot?érdemes leszednem?köszi!

koschwarz
végre mgejelennek a hivatalos fikázók is<#hehe>(no offense)<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

a 2430-asra tudna valaki válaszolni? mert hagyárilag nem lehet nagyobbra rakni,akkor nem kezdem el átírni a cfg-file-t!

Sztem sincs a hangulattal semmi baj!Éppen olyan rusholos mint az eddigi CoDok.Nekem nem okozott csalódást(fõleg,h megy a gépemen😊Jó a videó betöltés alatt,remélem mind1ik map elõtt lesz ilyen<#eljen>
Ombika
Tevedsz,de nagyot!! 😊)

Azt hiszem nem szabad egy pályából messzemenõ következtetéseket levonni a hangulatról. Illetve szabad, csak nem biztos, hogy jól teszed 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zomil
sztem meg nagyon is visszajön a cod-ok hangulata 😊
mondom ezt sok év codozás után, miota kijött a cod1 azota multizok benne aztán cod2-ben és most majd váltok erre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én minumumon játszok de a texturát mediumra tettem és nem laggol semmi baja!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nevem senki
Hát gyerekek ennek már más a hangulata. Tudjátok mihez hasonlít, A régi VW bogár újonnal legyártott másához. Ülj be egyikbe, aztán a másikba. KÖZE NINCS a hangultnak, érzésnek egymáshoz.
Csak a piac kedvéért adták ki COD néven. Szomorú.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

jah hogy azért mutagatott ott valamit a csávó a tankon 😊)))
én sajnos lowon játszok igy nem láttam a kréta nyomát 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JAG1
Nem mondták még neked, hogy kiba idegesítõ tudsz lenni?
Kényszered van mindenkinek lámaságokat válaszolni?

Mikor játszol, ha éjjel-nappal itt ütöd a billt?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ombika
Jezusom ez vmi durvan jora sikeredett,mindent felulmul!!

1 kerdesem lenne,singlebe amikor 1 gepagyut kell felrobbantani ,majd tole balra hazba bedaszkazott ablakokbol lonek,azokat nemtudom kiszedni es nem is tudok hozzajuk felmenni. hogyan kell oket kiirtani onnan? THX

hi!
nekem nem lehet a water detail,model detail,dynamic light-ot csak normal-ra rakni. másnál?

REAKTOR
Hát ennek a játéknak ugyan az az enginje, mint a cod 2- nél volt. Azért megy mindenki gépén ,mert talán egy uj efektet ha raktak bele,csak a kasztok változtak meg.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Nyomd meg még1x a "N" betût és nem lesz zöld 😄
koschwarz
7800gt az ajánlott kari...

Zomil
lol nem tünt fel h át lehet löni a falakon? 😄 cs-ota várom h hátha berakják egyik cod-ba és végül a 4-be bekerült 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Pont ez a lényeg, hogy ütös legyen a demo, de mégse láss mindent...
Így tutkóra megveszed...
Nekem a megvétlre elég volt 3-4x lõnöm a játékban... és tudtam, hogy ej igazi multis játékot fogok kapni...na meg a Single is enyhén faxa...

MI AZ A FALON ÁTLÖVÉS DOLOG!!!???

DarkSector
De én ennek is örülök!

repvez
Én csak azt nem értem , hogy mi ez az uj tendencia, hogy esti pályát adnak ki demoban(Airborne, Cod4).Igy nem lehet jol megnézni hogy hogyan is néz ki valojában, szinek, árnyékok, meddig lehet ellátni stb...A fele pályán meg csak zöldet látsz az éjjelláto miatt.
Zomil
az csak egy egyszerü script amugy 😊

TrIp
4xAA nélkül!? a bioshock elfut vele akadás nélkül 1440x900ban szûrések nélkül. remélem csak vicceltél 😊

DarkSector
Igen lazán...
Nekem 8800gts-el iszonyat fps-en megy....

TrIp
jah amúgy egy 7950gt-n el megy maxon nem?!

DarkSector
Igen van ai rendessen...
Mikor mentünk fel társsal ketten a lépcsõfordulóban egy fegyveres eldobta a fegyverét, és NEM RÁM, hanem a TÁRSAMRA TÁMADT, és KUNGFUZTAK!!!!!!
Bazzeg én heggesztettem le a haverrol a faszit...
Végre nem egy olyan ai, aki csak engem lõ és a társaim, meg csak láthatatlanok!!!
Kemény....FULLOST akarok!

koschwarz
azt hiszem a II. WW-os témát a kritikán aluli airborne-nal le is zárhatjuk egy idõre, bár lesz még az általam nagyon várt BiA hell's highway, bár az nem sorolható egy kategóriákba az árkád csihipuhikkal, mint pl. MoH.

koschwarz
néztem az ajánlott gépigényt, és teljesen korrekt egy mai játékhoz képest, és még szépnek is tûnik.<#taps>

DarkSector
Ugye hogy nem fontos a 2 világháború...
Lehet a jelen idõben is legalább akkora nagy feelinget elõhozni, de úgylátszik ehhez csak õk értenek....
Area 51 meg idegenes lesz, úgyhogy le van fedve a paletta rendessen!!!!
Világháborús....mai korban játszódó..... jövõben játszódó....idõlassításos...multimayer-es...Ki mit szeret!!!<#whatever>

dante3
Nagyon tetszett benne, hogy amikor elém dobtak egy gránátot a társam is velem együtt odébb szaladt a sérülést elkerülni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

koschwarz
leírom 1000000x-re is: muszály nem jó, muszáj jó.<#nezze>

TrIp
MUSZÁlY<#taps>
vegyél helyette nyelvtankönyvet! xD

Zomil
jah még egy kis megjegyzés: csipa rulz 😄DDD

Dante73
Negyedórát nyomtam a demót. Sajnos még egy játék, amit MUSZÁLY lessz megvennem. Hangulata nagyon ütõs, grafika nagyon szép, az ellen nem csak engem lõ, megfelelõ a nehézsége, tényleg komolyan összerakott játék. Végigvittem ugyan a MoH;A-t, és le is húztam, annak ellenére hogy mindenkinek tetszett, és a II.WH a kedvenc FPS témám, de innen üzenem a készitõknek; Na ÍGY kell JÓ háborús fps-t csinálni! Az sem zavar, hogy modern helyszinek vannak. irtózatosan ütõs lett! <#worship>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Zomil
én is csak azt tudom ismételgetni mint mindenki 😊
amit enged a játék bekapcsoltam 4x AA-val együtt és stabil 80-100fps körül fut bár néha felszökik 150-re is 😊
a gépem: 2.13ghz core 2 duo, 8800gts 320mb, 2gb ddr2 ram
a röhely az h 4xAA nélkül és dx9-be minden maxon a cod2 is kb ennyi fps produkál😄DD bár ott a stabil 125 megvan de azért néha leesik, szoval nemtudom mi történt az IW-nél, de ugy tünik nagyot fognak robbantani a multi terén(mivel fps szépen kinyerhetö és egyelöre ugy néz ki a játékélmény is ott lesz)
elvakult cod2 fan-ként, már biztosan tudom h át fogok térni erre, cod1-ota nyomom a multit, de már kezd uncsi lenni a ww2, pont ilyen vérfrissitésre volt szüksége az online társadalomnak 😊

dante3
Kövesd a fehér nyulat!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A grafika ellen szerintem nem lehet kifogas. Amugy sem ertem pontosan, milyennek kene lennie a forradalmi grafikanak. A demo kuldetes engem inkabb idegesit. Nem szeretem a korben all egy kislanyka cimu jatekot Kalasnyikovok ellen. Ennek ellenere pillanyatnyilag azt mondom: mászthev!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

El se hiszem,kis 9600xtmel megyeget a játék<#gonosz1>
csáó! lehet írtátok már, de nem tudtok róla vmi hogy ezt kiadják e magyarúl???