Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem van egy olyan érzésem, mint ami a Crysis-nál is van, hogy ha az eredetit próbáljuk majd, vagy átváltunk Vista-ra DX10-be akkor feljebb lehet majd állítani, mert High-nak is kell lennie...ez azért biztos (véleményem szerint), mert ha valaki sok játékkal találkozott már, az tudhatja, hogy amikor 2 lehetõség van, akkor nem LOW meg NORMAL van...hanem LOW meg HIGH....
Úgyhogy én korlátozásra gyanakszom, ami csak azt erõsití, hogy ez grafikailag egy király játék...Háát ha még High is lesz, akkor meg aztán....újjújjúj!!!<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Mert jó a COD3-is, de már herótom van a 300 2vh-ús gémektõl, ami 1 hónap alatt kijön...
Lesz BiA HH...meg iszonyatos valami nem tudom már milyen HOURS....ami kicsit medálos...
Elég ennyi 2.vh....
Én személy szerint rühellem a battlefield-et...már csak az only Multi miatt is...
És örülök, hogy végre egy kiválló minõségû játék dolgozza fel ezt a mai korban játszódó háborús témát....
Rengeteg 2vh van, engeteg jövõben játszódó van, jelen korhoz közeli nem nagyon ... fõleg nem ilyen minõségben...
10-bõl 12pont!<#smile>#smile>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De médiumon 100%-ra....faxa a motor...mellesleg TimeShift-el is ugyanígy menne...Úgyhogy azt már nem kell külön megkérdezned...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mondom ezt sok év codozás után, miota kijött a cod1 azota multizok benne aztán cod2-ben és most majd váltok erre 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Csak a piac kedvéért adták ki COD néven. Szomorú.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
én sajnos lowon játszok igy nem láttam a kréta nyomát 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kényszered van mindenkinek lámaságokat válaszolni?
Mikor játszol, ha éjjel-nappal itt ütöd a billt?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1 kerdesem lenne,singlebe amikor 1 gepagyut kell felrobbantani ,majd tole balra hazba bedaszkazott ablakokbol lonek,azokat nemtudom kiszedni es nem is tudok hozzajuk felmenni. hogyan kell oket kiirtani onnan? THX
nekem nem lehet a water detail,model detail,dynamic light-ot csak normal-ra rakni. másnál?
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Így tutkóra megveszed...
Nekem a megvétlre elég volt 3-4x lõnöm a játékban... és tudtam, hogy ej igazi multis játékot fogok kapni...na meg a Single is enyhén faxa...
MI AZ A FALON ÁTLÖVÉS DOLOG!!!???
Nekem 8800gts-el iszonyat fps-en megy....
Mikor mentünk fel társsal ketten a lépcsõfordulóban egy fegyveres eldobta a fegyverét, és NEM RÁM, hanem a TÁRSAMRA TÁMADT, és KUNGFUZTAK!!!!!!
Bazzeg én heggesztettem le a haverrol a faszit...
Végre nem egy olyan ai, aki csak engem lõ és a társaim, meg csak láthatatlanok!!!
Kemény....FULLOST akarok!
Lehet a jelen idõben is legalább akkora nagy feelinget elõhozni, de úgylátszik ehhez csak õk értenek....
Area 51 meg idegenes lesz, úgyhogy le van fedve a paletta rendessen!!!!
Világháborús....mai korban játszódó..... jövõben játszódó....idõlassításos...multimayer-es...Ki mit szeret!!!<#whatever>#whatever>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
amit enged a játék bekapcsoltam 4x AA-val együtt és stabil 80-100fps körül fut bár néha felszökik 150-re is 😊
a gépem: 2.13ghz core 2 duo, 8800gts 320mb, 2gb ddr2 ram
a röhely az h 4xAA nélkül és dx9-be minden maxon a cod2 is kb ennyi fps produkál😄DD bár ott a stabil 125 megvan de azért néha leesik, szoval nemtudom mi történt az IW-nél, de ugy tünik nagyot fognak robbantani a multi terén(mivel fps szépen kinyerhetö és egyelöre ugy néz ki a játékélmény is ott lesz)
elvakult cod2 fan-ként, már biztosan tudom h át fogok térni erre, cod1-ota nyomom a multit, de már kezd uncsi lenni a ww2, pont ilyen vérfrissitésre volt szüksége az online társadalomnak 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub