Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A cod és társai már csak ilyen arcade játékok, akinek profizmus meg realizmus kell azoknak se kell Irakba menniük önkéntesnek, hanem ott van pl az ARMA.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
Ha megszólítanak válaszolok. bocs. Ha békénhagytok nem írok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tommyg
jólvan elmondtad párszor hogy nem testszik a demo meghogy szarok a fegyverek...szal bye

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bucser
LOL😄

Ne kelljen már minden forum post elé kitolni, hogy SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT... bazze...

HA meg valamit hirdetnek valahogy hadd kérjem már számon... ráadásul valszeg még hasznos funkció is az a kibaszott lövésváltó gomb a fegyvereken... JAaa ahogy nincs recoil akkor meg mirõl beszélünk.. ennyi erõvel lehetne Moorhuhn 5 is a neve.

Jó igaz látszik, hogy a 14 körüli korosztálynak lett kitalálva a játék engem már nem fog lekötni.

A Szabad véleménynyilvánításhoz meg jogom van. ha nem tetszik nem olvasod a negatív véleményem. de ha valami nem tetszik mert mást ígértek a fejlesztõk azt szóvá teszem. Az olyanok akik ezt nem teszik a cégek álomfogyasztója, mert elvárja, hogy megvezessék és utána az ocsmányságot amit az arcukba vágnak, szó nélkül eltûrik. sõt még meg is védik a terméket.. holott belül tudják, hogy nem stimmel valami...

Na mindegy. Demo kipróbálva és számomra nyílvánvaló, hogy ez sem üti meg az elvárt mércét....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hello egy problémával fordulnék hozzátok.
ezzel a hibával rak vissza windowsba mikor el akarnám indítani. mi lehet a gond és hogy lehet orvosolni ha lehet

koschwarz
rákkattintasz, és kiadja részletesen is, ahol állíthatod<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Igen ám, de a Texture Quality manual vagy automatic lehet. És a manualon belül még van 3 beállítás: Texture resolution, Normal map resolution, Specular map resolution. Ezért kérdeztem és ezért nem derül ki a válaszodból. Vagy mind a hármat alapból extrára rakta?

Shep
De a játkban is lehet állítani miért akarod driverbõl ráadásul mi értelme a 8x-nak mikor már a 4x is bõven elég, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
A textúra minõséget. De ha elolvasod amire válaszoltam, akkor szerintem ki is derül

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nálam ez a módszer nem mûködik, ugyanannyi mindkét beéllítással az fps. Bár a sebességre nem panaszkodom.

Áhh..legközelebb gondolkozok,mielõtt írnék.Megint eszembe jutott valami.Ha valakinél textúra nélkl jelennek meg a tereptárgyak(zöldek), akkor a vga driverben a textúra-részletességet rakja át Qualityre high performance-ról!!
Jah, és látom többen is gondban voltak a felbontásváltással, mert kibodta õket DX hibaüzenettel.Erre az a megoldás,hogy a játék indítása ELÕTT ki kell kapcsolni az Xfire-t!!!(mindkettõ saját megoldás 😛 )
Kéretik betenni a FAQ-ba,hogy ha valakinek gyalázatosan kevés az fps-e a gépéhez képest, akkor a Sounds options-nél kapcsolja ki Sound filter EQ-t. A kisebbik gépemen max grafon eddig 15-25 fps-em volt, most felment 30-50 közé, a nagyobbikon eddig 30-50fps-em volt, most 40-60, de zárt tereken sem ment 80 fölé, most mértem valahol 170-et is!!!
Akkor nézd meg visszább esik-e így a sebesség. Vagy vegyél elõ egy nagyítót és hesszeld meg úgy. 😄

nekem driverrral 8xoson van,játékban 2 xesen és megyen,csak nem tudom,h 8 szorosn megy vagy 2 szeresen 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Mit rakott extrára neked alapból?

256os a kártyám,és extrára lehetett simán rakni a texturákat......és jol is megy nagyon.....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kipróbáltam, a driverrel állítottam 8x-ra, a játékban off-ra raktam és szétesett a kép. Ez így használhatatlan. Legalábbis nálam ez lett belõle.

Gerbill
Szerintem csak 512-es kártyával lehet extrára állítani. Legalábbis a grawnál úgy volt. Nekem az 512-es x1650-on alapból extrára rakta.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nem érted a kérdésem..tudom,h belehet állitani,de a kérdésre várok választ

Shep
Játékon belül lehet állítani és jó sokat eszik.

Azt szeretném kérdezni szakértõ urak,hogy ha a játékon belül csal 2x antalasing van bekapcsolva,vagy ki van teljesen kapcs. az AA de a rivatunner progiba 8x van álitva,akkor a játékon belül van AA.bvagy nincs ? mert PES 2008-ban nem lehet bekapcs.és ha it bekapcsolom,akkor van a játékban AA.....

Csirke4
Nekem is ugyanezt dobja az én gépemen.
Geforce2TI.
Nem lepõdök meg. 😄
Bár asszem a cod2-õt viszi^^ xD
Csirke4
Az Infinity Wards készítette a MOHAA-t majd késõbb otthagyta az EA-t a pi-be (biztos nem volt elég WC papír) és készítgette a saját játékocskáját amit úgy hívtak Call Of Duty. (Talán még a Spearhead-ot õk csinálták a MOHAA-hoz és utána léptek ki de nemtom. 😊)
Azt tudom, hogy a Breakthrough-ot már nem õk csinálták. Jó szar is lett... 😄
NeBby
Az más...<#rolleyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Texture settings-nél. Legalábbis nekem csak ott.

NeBby
Hooogy?

Starcraft2 e-mail: [email protected]

tommyg
nekem is engedi az extrát

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

azért, mert ez demo.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Gideon Wieth
nekem személyszerint nem jött be a Bioshock.. Kicsit játszogattam vele, érdekes volt, meg voltak jó ötletek de nem kötött le 😊 Amugy az miért van h nekem nem is engedi Extra-ra állítani a textura minõséget ? 😄
komolyan . normalnal feljebb nem engedi.Mondjuk nem is kell mert most árnyékok nélkül 1024x768ban vígan fut akadás mentesen 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Szerintem kellenek az ilyen hozászolások is mert igy teljes a kép.
Én azon a vérpistike hsz-eken szoktam mosolyogni ahol agyon dicsérnek egy játékot és a nyilvánvaló hibákat / mert az mindig van / sem akarják észre venni, és ha ezt valaki megteszi azt mindjárt lepuffogják.
Konkrétan ez a sp demó nem olyan nagy szám mert a cod-nak a multi az erössége mégis ha itt valaki beleolvas a topicba még azt hiszi hogy az év sp játékáról beszélünk pedig például a Bioshock agyon gyalázza.
A multijára viszont látatlanba is fogadni mernék a rengeteg ujitásal hatalmas durranás lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

örök hálám!!

<#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JAG1
Istenem, tudod te mit beszélsz?
Komolyan mondom orvosi eset vagy...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

totyak
Most lehet ez hülye kérdés lesz, de valami patch nem lesz, ami szarabb kártyákon is elindítja a gémet? Csak egy próbát szerettem volna tenni az FX 5200-vel, hogy bírja e minimumon, de b@xik elindulni.
Egyébként nem olyan rossz kártya ez mint ahogy itt írta valaki. Egész jól futnak rajta a játékok. Na persze az ilyen újakmár nem annyira, de sok helyen olvastam, hogy barátságos a gépigénye és tettem egy próbát.

TVelvet
Nemtom ki hogyvan vele, de én amikor átállítom a textura részleteségget extrá-ra konkrétan meghal a game😊 -20-30 fps, szaggat mint a nyavaja
Balintrial
és milyen beállításokon?low minden?
lehet nekemis meg kéne próbálnom...
Baker20
Ezzel a konfiggal nekem vígan fut, elsõ indításkor nem volt semmilyen galiba, pöccre indult:

Intel Celeron 1.7 GHz,
768 MB RAM
ATI Radeon 9600 Pro 128 MB

Valamelyik oldalon néztem meg a minap, hogy a fenti gépen még el sem szabadna indulnia...

\"Baker, a II. vh-s játékfordítók céhének nagymestere.\"

DarkSector
Nem szabad lebecsülni...
2000-é nagyon is sokat tud....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TIBI
Osztom a véleményed abban, hogy jó játékhoz jó játékos kell!Én pl. a GS fórumán a Bioshock topicban olvastam egy kedves hozzászólótól, hogy "érdekes fejlesztés érdektelen tartalommal".Nos, enyhén szólva kapott az illetõ hideget-meleget a többiektõl, hiszen valószínûleg nem indokolatlanul kapott az a game mindenhol 90 feletti értékelést...

^^

tommyg
Remek, de ez mégis mi??

tommyg
Nem!

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

koschwarz
<#hehe><#eljen>

érdekes egyébként hogy volt olyan rész ahol elfogyott az ellenség, a legtöbb helyen meg jönnek mintha klónoznák õket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gideon Wieth
veled egy baj van.. Illetve nem. REngeteg.
de a lényeg hogy akármelyik topikot olvasom, és látom a kommented már elõre tudom hogy negativ lesz. MÉRt nem lehet egy játéknak a jó oldalát nézni? Én pl szarok rá hogy mi miért van, mert szép a grafikája megy a gépemen szépen, hatalmas a játékélménye. Nem törõdök azzal, hogy mi az amit egy sima golyó átvisz mi az ami nem. hogy néz ki az éjjelátó stb.stb...

Jó játékhoz jó játékos kell.

Vagy ne játsz vele, vagy ne ide kommenteld a baromságaid, ami az egyszeri olvasónak elveheti a kedvét...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

TIBI
Ha ez a válasz nekem(is) szólt, akkor ezer köszönet, ui. emlékezetem szerint pont ezzel a hibaüzenettel dobott ki a demó!!!!ki fogom próbálni, viszont amilyen lúzer vagyok, tegnap éjjel dühömben letöröltem a demót.Most tölthetem le újra..., mert megérdemlem...<#falbav>

^^

KeKKSZike
Nemtudjátok,hogy magyarul kiadják majd a játékot?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

barcsak olvasnek faq t..bocs
Nem vagyok elfogult, de örülök, hogy nem olyan a látásmódom mint neked, ezért tudom élvezni ezt a fost.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem tom h volt e tema kozben de vki irta itt h jatek nem indul el iw3sp.exe hibaval..erre itt van mego..

bocs ha mar volt

had the same exact problem. But with a bit of trial and error, I fixed it.

Your problem is not with "iw3sp.exe". That's the demo executable. Chances are, your problem is with a file called "mssmp3.asi". It has something to do with the sound handling. Not sure what it does, but apparently, it's not necessary to run the game. I re-named the file, and I don't get the crash anymore. Presumably, you can delete it, but I simply chose to re-name it just in case.

Go into your CoD4 Demo installation folder. Go into the "miles" sub-folder. It should look something like:

c:\Program Files\Electronic Arts\C0D4 Demo\miles

Locate the file: "mssmp3.asi"

Rename it: "mssmp3.bak"

Run the game and see if that solves your problem. Hope it help
TIBI
Szintén segítséget kérek: akad itt valaki, akinek AMD AthlonXP 2600+ procija van(mellette GF7600 GS 256 Mb, 1 G RAM) és tud játszani a demóval?Tudom, a min. konfigkövetelmény szerint a proci nem elég, de olvastam itt néhány hozzászólónál alacsonyabb proc.órajelet, akik viszont nyomják a demót, csak nem írták, konkrétan milyen procival?Az Airborne és a Bioshock pl. röccenésmentesen futott a számomra kellemes beállítások mellett.Annyit még elmondanék, hogy a demó installálása közben a setup során a "zöld kockákból álló" csík nem futott fel 100 %-ig az installálás során, megkérdezte, telepítse-e a legfrisebb directX-et(bár fent van), mondtam, oké, nem történt semmi, a zöld csík maradt úgy kb. 85-90 %-nál, majd kiírta, hogy "Finished".Elindítottam a demót, intró szépen lefutott, utána egy fél mp-re láttam, hogy be kéne írnom a Player nevet, ezután kidobott a desktopra.Reinstall sem segített...Kérem, segítsetek!Az se baj, ha valaki végre leírná, mi lehet a baj, legalább tudomásul venném, hogy a proci a gond és akkor lemondok a gémrõl...<#rinya>

^^