Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafikáról meg úgy alakítasz véleményt, hogy nem elérhetõ minden beállítás... Úgyhogy ennyit errõl, még az elérhetõ maxxal is szép a graf akárki akármit mond.
Battlefieldhez hasonlítani meg hülyeség, úgy tesztek mintha azért lenne ilyen, mert ezek a srácok nem tudnának olyat alkotni mint a BF... Tudtommal nem a Battlefield vérbeli ellenfeleként reklámozták, szal nem tudom mér vonnak párhuzamot a két játék között az emberek.. Anno ugyanez volt a COD2 esetében is, hogy az túl árkád. Akkor nem kell vele játszani 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
lehet hogy itt is ez van,megnézem megint köszi a segítségeket!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
itt strafe=move!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
asszem alapban nincs rá beállítva gomb...
Vagy lehet hogy nem egyre gondolunk...
Van LEAN L meg R és van és TURN L meg R...
Az egyik az lesz, amire te gondolsz...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pont azt írom hogy ilyen lehetõséget találtam csak a játékban,olyat NEM hogy két külön gomb van jobbra balra.
Vagy csak én vagyok a balfék és nem látom de azért már 12 éve nyomom az FPS-ket megtalálnám.Kellene egy ilyen hogy "strafe right" meg "strafe left".Hol van??????
W-A-S-D!
FPS játékokban megszoktam hogy az oldalazást(strafe)két különbözõ gombra lehet konfigolni(left,right)Namost itt találtam de csak egy gombra lehet+hozzá kell nyomni az irányt.Ez engem baromira idegesít és nem is találtam altetnatívát😞Ezt miért kellett így elbaxni,miért nem volt jó a hagyományos irányítási mód???
Csak engem zavar ez?
az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van
2800+, 9600, 1gb ram. Még 2x elsimítást is raktam rá, és ugyse akadt. 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
És pl xy szint elérésénél, vannak uj fegvyerek, ruha, perkek?
Ha egy százéves kártyával próbálkozik valaki egy mai játéknál, akkor felesleges megnéznie a gépigényt, mert nem csoda, hogy nem fog menni....
Amúgy meg remélem szerencséd lesz, és le tudod cserélni a vGA-dat.. és akkor egy jót játszhatsz...X300se pl egy alap VGA ami használtan dobnak utánad, és 100x jobb az FX-tõl...
Amikor kijött a cod4 azon az estén volt szerencsém kipróbálni a MOH:Airbone nevû csodát fullra tolt grafikával minden überpöpec 60FPS ide fókuszál oda fókuszál, csak hiányzott belõle az az apróság amit úgyhívnak játékélmény...
Azt a többi MOH-hoz képest elb@xták.
Amúgy sztem a legjobb a MOHAA lett azt meg azok csinálták akik most a COD4-et.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GanXstaZolee#2709
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem a vidikari a hunyó (FX 5200)
Én ha egyszer megölöm a katonákat, akkor már több nem jön...
"...a Cod2-bõl vettek ki jó elemeket és a graf meg elég jó lett..."
Nekem Crysis nem éppen folyamatos, de eddig minden más full 1280-ban 40-60fps-en megy!!!!!!
Ha hozzájutsz egyhez, akkor nem fogod megbánni....
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
mert iyet olvastam vhol
Végre az a "korszak" amit igazán szeretek😊
A grafikáról még ne beszéljetek emberek, mert a demóba, max-ra kisem lehet tolni a grafot😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Röviden véleményt nyílvánítok:<#eljen>#eljen>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Minden nap egy alma és a doktor alma!
az hogy én tudok ölni az azt jelenti hogy ölni is fogok?
oooh hárítsd rám ezaz, szép húzás, azok az emberek akiktõl hallottam (nem egy) azok szemét módon biztos csak átvágni akartak, a katonaság a barátságórl, a hazaszeretetrõl, a kitartásról a fegyelemrõl szól, nagy lófaszt.