Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabush
Hát az rendbe van, hogy nem használják együtt, de mégis kit érdekel?! Ha ennyire valóság közeliségre vágyik piciny lelked, és ebbe belerokkansz, akkor ne játszál vele, elég egyszerû szerintem. Menjél el irakba lövöldözni, ott nem lesz ilyen bug 😉

Grafikáról meg úgy alakítasz véleményt, hogy nem elérhetõ minden beállítás... Úgyhogy ennyit errõl, még az elérhetõ maxxal is szép a graf akárki akármit mond.

Battlefieldhez hasonlítani meg hülyeség, úgy tesztek mintha azért lenne ilyen, mert ezek a srácok nem tudnának olyat alkotni mint a BF... Tudtommal nem a Battlefield vérbeli ellenfeleként reklámozták, szal nem tudom mér vonnak párhuzamot a két játék között az emberek.. Anno ugyanez volt a COD2 esetében is, hogy az túl árkád. Akkor nem kell vele játszani 😄

Köszi megprobálok várni
ProGabe
ott nekem is megállt,de csak kb fél perce,és utána tovább ment!tehát várj!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kovecses
.X300

LOL

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

nem tudom játszottál-e az eddigi codokkal, de mint azokban is, itt is több hadszíntéren kell teljesíteni, és elõfordul, hogy nemzeten belül is váltasz karaktert, tehát ezt így nem lehet megmondani

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sziasztok segitene valaki abban hogy miért nem indul a játék mert 2.4-es procim van 768mb ram 9600-os Ati kártya a minimál igényeknek megfelel és elkezdi tölteni és megáll mikor kiválasztom hogy mijen erösséget akarok egy darabig tölti kb 1 percig és megáll és utána csak ugy tudok kilépni hogy ujrainditom a gépet.Segitsetek légyszi!!!
hát nem teljes egészében, de valóban anno az EAbõl vált ki az Infinity Ward

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a LEAN-t azt nem is néztem játék közben mert ha jól emlékszem az a fedezékbõl kilesés szokott lenni bár már volt olyan game ahol a huncut készítõk összekavarták a kettõt.
lehet hogy itt is ez van,megnézem megint köszi a segítségeket!

DarkSector
Amúgy Q mg E már alapban van...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
jaa!bocs!

itt strafe=move!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem vagyok nyelvtantanár, de: játssza, amije - vaze

akkor megint megnézem,biztos bediliztem a heti játékdömpingtõl😛

DarkSector
Controls...
asszem alapban nincs rá beállítva gomb...
Vagy lehet hogy nem egyre gondolunk...
Van LEAN L meg R és van és TURN L meg R...
Az egyik az lesz, amire te gondolsz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem tudom mi van vele, nekem teljesen a szokásos az irányítás, ahogy leírtad

NeoMaN
pont fordítva kérdi...

Nem!!!
Pont azt írom hogy ilyen lehetõséget találtam csak a játékban,olyat NEM hogy két külön gomb van jobbra balra.
Vagy csak én vagyok a balfék és nem látom de azért már 12 éve nyomom az FPS-ket megtalálnám.Kellene egy ilyen hogy "strafe right" meg "strafe left".Hol van??????

hello all.Gondolom Fx5200-n nemindul ugy?

ProGabe
micsoda?nem értelek.te úgy szoktál strafe-elni hogy benyomsz egy gombot és mellé a jobb/bal nyilat? 😮

W-A-S-D!

Sziasztok!
FPS játékokban megszoktam hogy az oldalazást(strafe)két különbözõ gombra lehet konfigolni(left,right)Namost itt találtam de csak egy gombra lehet+hozzá kell nyomni az irányt.Ez engem baromira idegesít és nem is találtam altetnatívát😞Ezt miért kellett így elbaxni,miért nem volt jó a hagyományos irányítási mód???
Csak engem zavar ez?

MW Master
laptopon egész szépen ment 800*800-ban gefroce 6200 1.8 ghz proci 1gb ram az árnyékot és a glowot kapcsoltam be és a textúrák minõségét normálra

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

LackoMester
mindenki azon játsza amilye van-kész

élet a legjobb méreg

ToCsEk
Kellemes csalódás a game. Örülök hogy egyáltalán elindult a gépemen 😄
2800+, 9600, 1gb ram. Még 2x elsimítást is raktam rá, és ugyse akadt. 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Igaz hogy a multiba, el lehet érni szinteket, mint pl a WOW-ba?
És pl xy szint elérésénél, vannak uj fegvyerek, ruha, perkek?

DarkSector
Ne haragudj, de tiszta gáz, hogy van FAQ, ahol le van írva a gépigény!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha egy százéves kártyával próbálkozik valaki egy mai játéknál, akkor felesleges megnéznie a gépigényt, mert nem csoda, hogy nem fog menni....
Amúgy meg remélem szerencséd lesz, és le tudod cserélni a vGA-dat.. és akkor egy jót játszhatsz...X300se pl egy alap VGA ami használtan dobnak utánad, és 100x jobb az FX-tõl...

Rage47
Sztem is az elsõ MOH volt a legjobb a sorozatban. Nem is tudtam, hogy a CoD4-et õk csinálták, most már értem miért lett ilyen király😄
Csirke4
Sztem ez a játék kitûnõ példája annak, hogy nem a grafikától lesz sikeres a játék.
Amikor kijött a cod4 azon az estén volt szerencsém kipróbálni a MOH:Airbone nevû csodát fullra tolt grafikával minden überpöpec 60FPS ide fókuszál oda fókuszál, csak hiányzott belõle az az apróság amit úgyhívnak játékélmény...
Azt a többi MOH-hoz képest elb@xták.
Amúgy sztem a legjobb a MOHAA lett azt meg azok csinálták akik most a COD4-et.
Shep
Hát pl. a COD2- ben 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GanXstaZoleeWrk
Nagyon ütõs már a demó is kiváncsi leszek max graffal milyen lesz, az hogy ellenfelet megsebesitem földre kerül de azért még lövöldöz rám volt már más játékban? kissé meglepõdtem 😊

GanXstaZolee#2709

csuszi
köze nincs a veteránhoz...

MJ rulz Pink Team The Only One

Shep
PL az elején amíg nem mész le a ház oldalához akkor a házban folyamatosan újrajönnek és lõnek az ablakból, a végén megint meg kell ölni vagy 30 embert mire rájönnek, hogy á ezt a nagy szar házat nem tudjuk bevenni csak ha jön két heli és szétlövi az egész, na persze ez a kerítéssel lekerített megoldás is érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

totyak
Nálam sajna nem indul. Asszem kevés a gépem. Ez a hibaüzi jelenikmeg:
Szerintem a vidikari a hunyó (FX 5200)

Csirke4
USMC-be vagy. Tehát a hõs amerikai tengerészgyalogoskkal mész a gonosz csúnya arabul kiabáló tenoristák ellen.
DarkSector
De mi végtelen..
Én ha egyszer megölöm a katonákat, akkor már több nem jön...

Shep
Én is megnéztem tegnap, de számomra elég kaotikusnak tûnt az egész, ráadásul ez a végtelen számú ellenség a házban, mára már eléggé röhejes, azt hittem ezt kinõtték már a készítõk. Egyébként hangulatos meg minden, de a demo alpján nem az igazi.

DarkSector
Érdekes már ketten vagyunk akik így vélekedünk a játékról!
"...a Cod2-bõl vettek ki jó elemeket és a graf meg elég jó lett..."

htxbye

DarkSector
Iszonyatdurva Dx9-ben még 1 magos procival is!!!
Nekem Crysis nem éppen folyamatos, de eddig minden más full 1280-ban 40-60fps-en megy!!!!!!
Ha hozzájutsz egyhez, akkor nem fogod megbánni....

mrbaba
Csá all!! Sztem qrva jó game...a Cod2-bõl vettek ki jó elemeket és a graf meg elég jó lett...kiváncsi leszek mien lesz maxon....😛 (kicsit könnyû az a veterán mód)😛😊

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Jó,Frankó,Istencsászár.Ez egy tényleg jól megcsinált fps.Nagyon bejött nekem.
Barney Tech
hejesiras 1-es.

Az télleg ugy elsz, hogy a multiba saját egyenriha, meg ugy alakitjuk ki a dolgokat mint a sims-be?
mert iyet olvastam vhol

TVelvet
Most toltam végig az összes fokozaton, háát nem egyszerü 😄D
Végre az a "korszak" amit igazán szeretek😊

A grafikáról még ne beszéljetek emberek, mert a demóba, max-ra kisem lehet tolni a grafot😊
Nevem senki
Így is van. Neked való a cod

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Engem például kurvára nem érdekel senkinek a katonaélménye meg hogy miért volt jó vagy rossz...

wedge31
Nem tudom milyen emberekel beszéltél de mindegy is ugy probálsz véleményt mondani valamiröl, hogy csak innen-onnan halottál valamit én viszont tapasztalatból beszélek te megcsak elképzeled milyen lehetett, ami nagyon messze van a valóságtól.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nevem senki
YES SIR!

Barney Tech
Na , kiprobáltam én is a demó-t, ahogyan sokan tették.
Röviden véleményt nyílvánítok:<#eljen>

Grove4
Ez a topic meg a cod 4 rõl szól!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nevem senki
Arról szól, hogy a rangban feljebb levõknek engedelmeskedj, hogy megtörjenek. Mert ez az élet.

magus
ki mondta hogy szégyelld
az hogy én tudok ölni az azt jelenti hogy ölni is fogok?
oooh hárítsd rám ezaz, szép húzás, azok az emberek akiktõl hallottam (nem egy) azok szemét módon biztos csak átvágni akartak, a katonaság a barátságórl, a hazaszeretetrõl, a kitartásról a fegyelemrõl szól, nagy lófaszt.