Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
A PB arra jó hogy ki lehet szavazni vele a játékosokat. -.-
bakvarnyu
Azért leírhatnád mik azok a korrekt játékok a Red orchestra-n kívül.Talán OfP , ARMA, IL-2 ?

Jah, BF2 ben egy frissítés annyira fasza lett, hogy mindenkit kivágott 5ször a PnkBstrA vagy B exe miadt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Hiába dícséritek ezt a gamet, a garfikán kivûl semmiben nem veri meg a BF2-õt.
Majd A Battlefield 3. Az lesz a megváltó gyerekek.<#vigyor1><#vigyor4><#hehe>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Kovács legény
PB kb annyira jó ,hogy a tisztességes játékosokat kibassza mindenféle szánalmas hibaüzenetekkel.

www.czekoart.hu

A PB kijátszásához elég legyen annyi hogy /pb_sleep 500,majd c-var visszaállít,check megvár,vagy kilép,pb_sleep 500,ismétel........láttam olyan cfg-t ami kiiratta a violation cvarokat és minden gombra a kurva abc-ben egy bind volt rakva,minden apró kis szemétségre egy külön bind........
A különbözõ pb hack-eket már nem is említem inkább.
Egyébként a pb egy valóban hasznos kis program,mert azon kívül amit a kliens lát belõle sok mindenre képes<#ravasz1>
Ugyanis lehet vele loggoltatni c-var listát(a gyáritól eltérõeket),beépülõ bindeket(wh-k általában),exec bindeket(wh-k,multihackek,configok).

Csirke4
Az a legnagyobb baj hogy kurvára igazad van.<#rinya>
DarkSector
Ha így lesz, akkor is a falon átlövést ki kéne kapcsolni, mert különben írtó ciki lenne..bár + adrenalint adna....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

trident
Most jutott eszembe, anno a Heat of Battle (cod) és German Front mód (uo+cod2) nagyon sok dologban sikeresen orvosolta azokat a hibákat, amit nem csak én(!) hiányoltam.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kovács legény
jah ,de az értelmes emberek nem mennek oda ,igy leszarom mi történik ott. Az eddigi codokhoz még cd kulcsra sincs szükség ,persze hogy minden vérpistike csitel ,nincs vesztenivalójuk.
Biztos hogy lesz hozzá csalás ,amit fognak is használni ,nem is kevesen ,de jóval tisztább lesz a scene !REMÉLJÜK!

www.czekoart.hu

Hár a Starforce-os meg ilyesmi védelemmel ellátottaknál, már eltüntek a tört serverek. PL: Rainbow Six Vegas, Ghost Recon AW2, World in Conflict, BF2142. Szerintem ehez már nem lesz lehetõ tört servert csinálni, csak a Hamachi marad erre.

tommyg
Ha lesz tört szerver ha nem, nem nagyon izgat mert úgyis megveszem egybõl ahogy megjelent! 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Zomil
tört szerver mindenhez van, kérdés h mennyi idö elteltével😊 bf is reglös mégis van ranked tört szerver is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Kiderül már valami okból kifolyolag hogy ez a max graf ami a demoba van?

Next PC upgrade: 2022

trident
/elcsesztem, félkövérrel szerettem volna az utolsó bekezdést, mert tényleg szurkolok a cod rajongóknak és a cod-nak./

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kovács legény
remélem megoldják azt hogy csak eredetivel lehessen játszanni ,és nem lesznek tört szerverek ,ugy kevesebb csiter lesz

www.czekoart.hu

trident
Szia,

Légyszives összefüggésében, egészében nézd, én nem leragadtam a cod4 demónál.
"Sajnos nem csak a cod esetében érhetõ tetten a minõségre való törekvés hiánya..."
Ez csak saját véleményemet tükrözi (harmadjára írom le😊), én így gondolom, saját véleményemre, saját tapasztalataimra és több cikkre, riportra alapozva.

Nem fogunk ezen összevészni, nekem ez, neked más a véleményed.

Könnyen tudnék írni a leírásodnak megfelelõ játékokat/frencsájzokat, de a CoD 4 szerintem _kurvára_ nem az.
Igen, ezt javasoltam KoPf04 néven fórumozónak is. Nem kötelezõ senkinek sem ezzel múlatni az idõt, nagy valószínûseéégel én sem teszem, ha a multi demó alapján is ezen a véleményen maradok.

negyedjére írom, hogy saját véleményemet fejtettem ki, senkit sem akarok megbántani, amúgy meg õszintén kívánom nektek, hogy vegyék megminél többen eredetiben, legyen minél több eredeti, streamelt szerver és legyen miél több érett, kultúrált, hozzáértõ admin!<#eljen>

DarkSector
Ez rossz jel...<#miaz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kovács legény
a pb ugy szar ahogy van ,arra nem lehet épiteni...

www.czekoart.hu

DarkSector
És megalázlak multiban...ez meg hagyomány gyerekek...<#smile>

bodesz
a világítós cfg már a cod2 megjelenése után 2héttel jelentkezett de kb 1hónap alatt javították is 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

NEOreg3
single-t biztos végig tolom egyszer, de a multi az marad a cod2 a modern környezet valahogy nem vonz😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ffxi
COD2 rajongó vok és minden hibája ellenére az is maradok. Ez a hûség gyerekek 😊

Fákjúal!

crazyclone
bazz ilyen gammát még nem nyomtam életembe hihetetlen szép grafika és változatosság figyeltétek a végén a kövér fickoot?? hihhetetlen milyen kidolgozás a fegyverek kezelése egy picit könnyü cod hoz megszokott de kifogástalan teljesen ... 26 nap az még sok ugyhogy inkább nem irom hogy várom...

Nekem van COD2-es szerom, Én 120 ra tettem az fps korlátozást, hogy miért?
ha 120 on van igyis felmegy az fps 125 -re, e felett télleg kicsit unfair a másikal szembe, mert soknak 20-40 fps e van, és az nagyon kevés.
A cvarokal valo jáccadozás, pedig a pb-be belehet configolni, hogy adott parancsokra miyen rétékek elfogadhatok, természetesen ha nincs pb, kilehet vonni, a valakat, meg egyéb hasonlo dolgokat!
CFG:
ez nem csit, hanem buhera...
pl.: waron az egyik gyerek oyan gyorsan tölöttte meg a tomiját, hogy csak lestem....
akkor, láttam már olyan cfg-t is, hogy az ellen világitott, mintha wh lenne, csak nem falon át látod, hanem világit és bárhonann kiszurhato.

A wh-aim-speed rõl meg, ma is egy gyerek fenvolt 40 percig, és csak utána dobta ki a pb main/Cod2.exe miatt....
Szval nem egyböl reagál 😞
De kiderül hogy a 4. be milyen pb lesz, habár nagyon nem bizok benne, mert már most lehet elõrendelni private hack-et COD4-hez, ami klienses, és PB nem ismeri fel, de valoszinuleg lesz szerom, és ott aki ilyen bannolom, aztán a guidját továbitom a evenbalance-nak aki global bannolja!

"...minõségre való törekvés hiánya és a tartalom és újdonság nélküli sorozatgyártás..."

Vázolj már fel nekem nagyvonalakban egy, a saját igényeidnek megfelelõ, olyan új CoD játékot, amire az amit te írtál már nem illik.
Nem, nem úgy értem ezt, mintha ezt a részt az idézettel jellemezhetni lehetne sõt, szerintem egyáltalán nem.

Változtassák meg a játék fõcímét, vagy mit akarsz? Akkor már nem lesz sorozat...

Könnyen tudnék írni a leírásodnak megfelelõ játékokat/frencsájzokat, de a CoD 4 szerintem _kurvára_ nem az.

Bucsernek szánva: A játékban valóban segédkezdtek katonai szakértõk, de nem azért, hogy Operation Flashpointot csináljanak belõle - viszont ha csak a marketing kedvéért csinálták, akkor sem változik semmi. A játékos megkapja a filmszerû történetet és a pörgõ akciót. A tüzelési módokról meg talán az x360asok tudnának beszámolni, kétlem, hogy kihagyták õket a teljesbõl.

Aki meg szereti a sorozatot, de könnyûnek találja sokadik végigjátszásra, ott lesz a veteran és a realistic mód.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bulba
Akkor egyértelmûsítek:
Nem azt mondom hogy csitelni nem lehet, csak hogy a cfg buherálása szûrhetõ
WH vagy AIM ellen sajnos tényleg nem sokat ér a PB

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Zomil
teljesen igazad van😊 viszont lehet h sok a csit meg cfg, viszont sok játék hibát pl ki lehet küszöbölni egy jól beállitott szerverrel😄
mert ugye van fps korlát, meg stb beállitások 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JAG1
Ez a csítelni lehet, de majd megfogjuk a PB-vel dolog nem jött be más gémeknél sem...

"60s: drugs sex rock'n'roll, 90s: bugs sux plug'n'play"

Ezen jót mosoloygtam. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

bulba
"A lényeg akinek jobb gépe van az jobb eredményeket ér el!Beszarás."

én úgy hallottam hogy tervezik az FPS 60-ra korlátozását, azaz a PB folyamatosan ellenõriz és ha nem korlátozod le az FPS-t 60-ra egyszerûen kick (ez mûködik cod2-ben is csak nem 60-ra hamen 250 kell korlátozni)

"Pár paranccsal ki lehet kapcsolni olyan dolgokat mint pl fal!nap!fények!bármilyen grafikai részletek!valamint módosítani olyan dolgokat mint hálózati adatfolyam,és a játék jószándékú netkódja által találat növelõ értékek!"

A config illegális mértékben történõ módosítását PB-vel tökéletesen lehet korlátozni CoD2-ben, ha 60 alá korlátozod a maxpacketset elõször figyelmeztet majd kb fél perc múva kick, gondolom itt is megoldható lesz
A CFG-s kifejezést pedig szerintem csak divatból mondiogatják.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

KM
Pedig igaza van...<#szomoru1>

trident
/OFF. Nem, nem reklámozni akarok, van több korrekt játék is, nem egyetlen egy, szerintem többet is lehet taláni! <#vigyor0> Igaz a valóban igazán jó játékok nem tucatszámra hemzsegnek, de van egy pár. Meg igaz, hogy sokfélék vagyunk, ezért írtam hogy kinek a paplan..

A multi demót is ki fogom próbálni, de sajnos a cod2 és a cod4 beharangozó hírek és infók alapján nem vártam még ennyit sem. Nem akarom savazni a demót, elvégre tényleg egy demó egy pályával, sajnos engem nem gyõzött meg erényeirõl.
/ON.

tommyg
<#levele><#levele><#levele>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

JAG1
<#eljen>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
<#eljen><#eljen>

JAG1
<#eljen>

A red orchestra-ról beszélsz,tudom én😊
Hát igen....

trident
Sajnos nem csak a cod esetében érhetõ tetten a minõségre való törekvés hiánya és a tartalom és újdonság nélküli sorozatgyártás. Szerintem ennek több oka is van.

Szerintem keress olyan játékot, ami a szabaidõdben tartalmasan le tud foglalni, szórakoztat, kikapcsolódást nyújt, jó a közössége, jó a védelme, masszív alapokra épült, a kiadó, fejlesztõ emberekbõl áll és nem "managerekbõl".😊

Van ilyen, nem elérhetetlen, érdemesebb. Én is ezt teszem, sõt zárójelben jegyzem meg, hogy általában olcsóbbak is azok a szoftverek, amirõl fennebb beszéltem, csak eredetiben játszhatóak, aminek szintén több elõnye van. (Igaz, tényleg kevés az igazán korrekt játék, de fellelhetõek).

Szintén saját vélemény. Én sem szeretném megbántani a cod rajongókat, mert elvégre kinek a pap, kinek a paplan!😊

Estét!

Eddíg csendesen olvasgattam itt a postokat,de eljött az idõ hogy ki kell adjam magamból a sokaknak valószínûleg nem tetszõ véleményemet.
Most sajnos egy kis technikai szarság következik ami viszont olyan tényekre világít rá amiket illendõ lett volna javítani az elõzõ részekhez képest.

Kezdõdött ugye Quake sorozattal és azok rendkívül rugalmas,univerzális grafikai enginjével,aminek 3-dik kiadott példánya felhasználásra került MOHAA,CoD,CoD-UO nál.
Majd egyedileg továbbfejlesztett verziójára épült a CoD2 és mint tegnap rájöttem a CoD4 is.
Aki kicsit is komolyabban foglalkozott ezekkel az tudhatja,hogy melyek a jó és sajnos itt-ott nagyon rossz tulajdonságai ennek az enginnek.
Elmondanám röviden a negatívumokat amiket örököltek a CoD epizódok,1-tõl 4-ig,és azokat a változtatásokat melyek az elsõ és szerintem egyetlen utánozhatatlan rész óta változtattak a játék kárára.
Multiplayer sajátosságokat elõtérbe helyezve.
(lehet hogy ez senkit nem érdekel,de leszarom,leirom hogyan látom én)

Tehát,mivel teljesen megegyezõ a mûködése elve mind a négy pc-re megjelent epizódnak,ezért mindegyikre igaz az az orbitális faszság hogy a kliensnél futtatott játék sebessége visszahat a serverre,ezáltal megváltoznak olyan dolgok mint az adott játékos sebessége!találati esélyei!tûzgyorsasága!ugrási magassága!és még ki tudja mi.
EZ EGYSZERÛEN NEVETSÉGES ÉS SIRALMAS 2007-BEN EGY ENNYIRE HYPE-OLT JÁTÉKNÁL!!!!!
A lényeg akinek jobb gépe van az jobb eredményeket ér el!Beszarás.
Konkrét példákat mondok,CoDUO-ban(vagy akármelyikben)képes vagyok úgy lõni egy félautomata puskával kb 200fps környékén már hogy nem mozdul meg a fegyver és 2 mpalatt kilövöm a 10-es tárat!Beépített antirecoil!?!?!?!
Továbbá fix 125fps-el nagyobbat ugrok mint akárki korlát nélkül!fix 333 még nagyobbat,a lerakott hordó modelleket úgy ugrom át hogy nem érintem a tetejét!450fps fölött nincs hangja a lépteimnek!
Kérdezem tõletek ez jó?
Az fps-t félretéve térjünk át a játék felépítésére.
Nagyon egyszerû nem kódolt felépítés lehetõvé teszi a viszonylag egyszerû moddolást ami a multi rész fennmaradása érdekében hasznos dolog.
Nade!Ugyanilyen könnyû kliens oldalon megváltoztatni a játék felépítését,akár a console-ból!
Pár paranccsal ki lehet kapcsolni olyan dolgokat mint pl fal!nap!fények!bármilyen grafikai részletek!valamint módosítani olyan dolgokat mint hálózati adatfolyam,és a játék jószándékú netkódja által találat növelõ értékek!
Nem véletlenül van a legtöbb cheat a CoD-okhoz,mert még egy szefos is össze tud dobni egyet minimális ismeretekkel!
Ezen kívül,aki játszik valamelyik CoD-dal multit,biztos hallott már a bizonyos "CFG-s" kifejezésrõl.Nos igen,ez arra utal hogy akinél hihetetlen dolgokat tapasztalnak az valószínûleg használ egy a gyári
értékeken kívül,fentebb elsorolt értékeket befolyásoló cvar-okkal teli config fájl-t.
Mielõtt tévhitben élnétek ez a fajta csalás létezik és rengetegen használják is,úgy mint WH-t,aim-ot egyaránt,stb cheat-et.
Ezzel arra akarok rávilágítani hogy miért kell ilyen,ebbõl a szempontból köztudottan gyenge rendszert alkalmazni?
Kell nekünk egy ilyen játék 2007-ben?

A CoD2-nél kezdõdött az gyermeteg játékstílust támogató hitbox és találati esélyekre vonatkozó változtatás hogy gyakorlatilag a pálya másik végébõl odarántott célzatlan lõvés betalál!EZ SZAR!
Sajnos ezt vettem észre ebben a demoban is,pötyögtetve minden golyó talál célzás nélkül és még fejesre is adja😄,ha mondjuk mellkasra "célzok",ugye célzás nélkül😊.Aztán ez a regenerálódásos hülyeség,szar egyszerûen,CoD2-ben is egyik rettenet volt.(egyik ok amiért nem játszom vele multit)
Valamint a fegyverek nevetséges viselkedése,minimális mozgása a kézben,rántása nulla!
Ez teljesen irreális és élményromboló számomra.
Túlzásba vitték a könnyítést,a találatjelzõ faszságról már inkább nem is beszélek.
Persze az elsõ rész és kiegészítõje sem tökéletes,de szerintem a legnehezebb,és messze a legjobb az összes rész közül.
Még órákig pofázhatnék ezekrõl a dolgokról,de minek?Majd meglátjuk milyen PB lesz...illetve az account-os rendszer hogy fog mûködni.

Na azért had mondjak Jó dolgokat is😊
Természetesen rajongok a sorozatért,elõzõ részeket megszámlálhatatlanszor játszottam végig és a mai napig játszom az uo-t multiban,nem gyenge szinten szerintem.
Természetesen a negyedik rész is rendelkezik az utánozhatatlan CoD hangulattal és rá is fért a sorozatra a vér frissítés,váltás a modern korra.
A játék alapvetõen jó ötleteket tartalmaz és akár még jól is elsülhet a multi része,a fentebb leírtak ellenére.
A singleplayer részt biztos jól megcsinálják,ez 100%!Az esetleges hibáit nem érdemes feszegetni,mint pl fizikai bugok stb,más játékokban is megesik.A pályákról kiugrálás sem nagy ördöngõsség,aki erre gerjed csinálja.
Ezeket a játékokat a multi tartja,fogja életben tartani és ezért fontos ekkora feneket keríteni ezeknek a dolgoknak.
Nagy reményekkel szedtem le a demot és néztem meg minden elérhetõ videót a játékról,beigazolódott a sejtésem ez egy CoD2....
De még nem adtam fel a reményt,egy jó multiban bízok,egy cheater mentes játékban,mely nehéz és szórakoztató is egyben.
Ezt a szép hosszú monológot azért osztom meg veletek hogy például aki isteníteni készül a CoD4-et,az legyen tudatában ilyen dolgoknak is,Ne elsõ benyomásra ítéljetek meg egy játékot.

Na végeztem mára,kövezzetek,lincseljetek meg<#vigyor3>

Bogdogege
Baráti tûz" áldozatai lettek a dán katonák - Külföld
2007. okt. 2., kedd, 11.05.01
Elképzelhetõ, hogy az Afganisztánban lelõtt két dán katonát egy másik ISAF-egység lõtte le. A dánok és a britek is vizsgálatot indítottak.

A dán honvédelmi szervek tájékoztatása szerint felmerült a gyanú, hogy nem tálib fegyverek áldozata lett a két halott dán katona Afganisztánban. Az esetet, amelyben egy harmadik dán katona is megsebesült, most közelebbrõl kivizsgálják.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

NeBby
<#whatever>
Késõn jutott eszembe , hogy fel kéne venni , akkor mikor már nem volt ellen <#nyes>
Meg úgyis zavart , hogy ott bambul rám a fal mögül! Ha baja van velem álljön ki és mondja a szemembe...!<#idiota>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Bogdogege
TEAM KILLER <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

HUNMemphis
Szószerint kivégezted.
Részvétem a családjának.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tommyg
a társadat lövöd te szemétláda? 😄😄

köszi, ez érdekelt h át lehet-e lõni 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

NeBby
Páran mondták , hogy nem lehet átlõni a falon...
Azoknak: Csináltam kis videót (youtube)
<#nyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Nekem nincs ilyen gondom, nekem mindkét stílus bejön, bár az ARMA-t nem erõltettem most, mert ahoz nekem hangulat is kell, mostanában meg inkább a könyebb kikapcsolódást részesítem elõnyben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gerbill
Akkor bocs, ha nem volt teljesen érthetõ, igen, mindhármat extrára rakta.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Bucser
ARMA topicban már írtam ennél jóval sommásabb véleményt😄 itt elég finoman fogalmaztam a fiatalabb közönség miatt😄

recoil=visszarúgás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
azért azt lehetett tudni hogy arcade lesz.a felháborodás persze jogos,hiszen tényleg lépten-nyomon hangoztatták hogy ilyen-meg-olyan konzultánst használtak hogy minél autentikusabb legyen a játék,ehhez képest meg...

viszont az letagadhatatlan hogy eszméletlenül hangulatos lett,nincs egy másodpercnyi szünet sem,az adrenalin a topon,töltények cikáznak az ember füle mellett,robbanások 10 mp-ként,stbstb
nagyon könnyen kezelhetõ,nekem pl. az AA és társai már túl bonyolultak.nem hülye vagyok,csak nincs kedvem egér és billentyûzet párossal bajlódni egy katonai szimulátornál...
ez FPS,ehhez nincs kormány,mint az autós játékoknál

úgy látszik itt az idõ,hogy megtalálják az arany középutat!tudom hogy nem azt mondod,hogy 1000%-ig szimulálják le még azt is hogy egy ember mennyi idõ alatt tud megfordulni,hanem hogy pl. a fegyverek legyenek olyanok mint a valóságban

mi az a recoil? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.