Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Vki tud SD szerót mondani?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Moti HUN
bakker senki se tudja mér van amikor elkezdené tölteni a mapot egy jol megszokott xp hang az a BANG aztán cod4 képernyöje megfagy és kész? singleban se tok belépni a mapra mer betöltésnél ezt csinálja és multinál is :F ! akkor csinálja mikor menne a csik szal még üres de BANG

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Köszi, nyomom a bal egér látom a zöld kockákat, de nem zoomol, és csak ezt irja:LOCK-ON REQUIED...ez mit jelent...

gabi89
Jé tényleg elnéztem 😄 látszik,hogy alig aludtam az éjszaka 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

király game! 😊 2 percet játszotam multiba 😄 mennyit fogok én msot hétvégén... 😄

uHs Gerzson
Úgyan úgy kell használni a Javalin rakétát mint amikor a hidról lötted le a tankokat.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danman
az azt jelenti hogy jobbegérgombbal célkeresztbe veszed a tankot, megvárod amíg a pittyegés abbamrad és akkor lesz meg a lock-on, akkor lõheted.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Balumann
Nyomod a bal gombot mikor zoomolva van, látod zöld kockákkal h hol vannak a tankok. A zöld kockára nézel, majd mikor kiírja hogy hogy bemérve, akkor egér egyes gomb.

Punker
na jó hát úgy tûnik én ma nem multizok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
full

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

#6937-helló nem játszik senki single-t, vagy még nem tartotok ott....

Bandee1987
én is nehezen jutottam be. a 193.6.242.242:28962-es volt, amire felfértem speciel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szucsy89
áh g*cinagy game minden tekintetben...év játéka sztem...multiban hosszu idõt fogok vele eltölteni xD
Punker
10 perce nem jutok be, mind tele.....

Moti HUN
öö leszedtem faq rol azt a fájlt be is raktam mapába elindul a játék! kiválaszotm hogy new game! dumál a csávo és mikor elkezdeni betölteni hallok egy hangot mintha hibát észlelne és leállna és megáll a képernyö és csak áll! nah ilyenkor mi van? faq-ban erre nem találtam semmit!

Morpheus
Megvan.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Sziasztok!

Srácok a szerverek elé milyen parancsot kell beírni, hogy csatlakozni tudjak a szerverhez?

Köszi elõre is:

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Bandee1987
Uhh, srácok, ez kegyetlen jó😊

Most kicsit pihi, aztán go vissza 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

POI33
Wanadoo megint meghalt...

Egy kis off..... léci vki irjon privit,aki ért a wanadoo-hoz,mert lenne egy kérdésem.köszii..
ON

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Punker
minden szerver full? 😞

Sziasztok, a farmon vagyok, ki kellene lönöm a tankokat a rakétával , de valami olyasmit ir ki hogy LOCK-ON REQUIED, ha jól irtam ,mit jelent ez, mit kell itt csinálni???

Köszi!!<#worship><#worship>

LackoMester
cpt.Price klónozva van, nemtudtad :-)

élet a legjobb méreg

Kovács legény
kicsit késõn kérdezed

www.czekoart.hu

Viktorr
nekem 2 giga ram van,de az 512 a kártyáé😊

Rolika16
A videókártya gondolt,az 512 Mb-s:-D

gabi89
Viszi de az 512mb ram hát elég kevés nekem az 1gb éppen elég neki.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

formatuq
Nekem is az tetszik a legjobban, gyonyoruen megcsinaltak.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Viktorr
Nekem is iylen kártyám lesz holnaptól,Gigabyte 8600gt csaj 512 rammal!De lazán viszi!

geri777
Most vetem 1 video kártyát még nem szereltem be de szerintetek fogja vinni ??

http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=08574

??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Rolika16
Neked is FAQ. OMG

Rolika16
FAQ...

Van vagy lesz valakinek eladó cod 4 sapkája??? Megvenném
Punker
megy most magyar multi? ip?

Már az elõdöket is nagyon bírtam, fõleg a hangulat miatt. Kíváncsi vagyok rá. Egyedül Captain Price-t találom furcsának a storyban. Akárhogyis nézem úgy kb. 100 évesnek kéne ebben a részben lennie.
találkozott vki azzal, h nem lehet a numerikus billentyûkkel irányítani?
thx
www.gamecopyworld.com
Moti HUN
#6917 help <#vigyor3><#vigyor3>

red bull
tökéletesen igazad van 😉

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

nem erre neeem. maga a karakter mozgása. hányingerem van ettõl a hullámmozgástól😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

zeus89
azért adtam 9 -et a grafba, mert a Crysis-ra gondoltam mint Év játéka 2, az kapna mindenbõl 10 pontot tõlem, csak a story 8 -at 😊 ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Moti HUN
váze! megcrackeltem ! elinditom és kiirja mindig hogy : iw3sp hibát észlelt ezér leállt! mi a rák lehet ?

gabi89
Talán máskor ne regularon vidd ki a gamet.Nem mondom,hogy hosszú lett de azért regularon marha könnyû ha nekem a veterán alatti szint asszem hardened vagy mi a neve és nekem is könnyû 😄 igaz nem játszottam még vele sokat de 3óra játék után a 11. pályán vagyok.

Gonosz Élien
Jaja, ott.
Kösz, így már csak sikerül.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Punker
mikor? ahol a nagy mezõn jönnek a jármûvek + a horda ott lapulj 1 fánál amíg elmennek.

Hát, végre sikerült végig tolnom! Nagyon jó volt már régrn volt ilyen játék ami ennyire megfogott!
Remek történet, de tényleg filmszerû sztori, nagyon nagy!
Best of!
Csak ajánlani tudom, tiszta Rambo!
Gonosz Élien
#6879-re tudnátok mondani valamit?
Azon túl hogy hasalok, mit kellene még csinálni? Valahogy mindig észrevesz az ellenség.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Tomsteel

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Szabó Péter

Milyen faq? Vagy cak nálam nem jó?

Tomsteel
FAQ a barátod !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.