Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
A bolti eladót... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Punker
kit kell megölni hogy bejusson az ember multira?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boxer HUN
Inkább ezzel próbálkozz... Call_Of_Duty_4-Razor1911 + HOTFIX

Szabó Péter
ahha

Valaki tudna adni egy olyan daemonra linket,amvel betudom mountolni a clonedvd procyon os verziot ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Boxer HUN
<#eljen> <#hehe>

Elsõ Act után azthittem énis, hogy hajde hosszú lesz, de sajnos a másik kettõ kb olyan hosszú, mint az elsõ.

<#mf2>
törlöm mityá^^
Boxer HUN
TÉK...

dante3
Ma kezdtem el a gamet, etalon!!!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Balumann
-Frissítsd a directx-et, tedd fel a legújabb drivert ami ahhoz a vga-hoz van, esetleg .NET Framework 2 is legyen fenn, meg a Win XP -hez service pack 2 is lehet hiba ha nincs.
-ha nem oldja meg egyik se, akkor tedd újra a windows-t.

akkor próbáld meg újra tenni
vagy szedle hozzá a másik cracket,mert én meg azt olvastam ,hogy hasonló problémákkal mint a tied ,a második crackelmár ment rendesen

TVelvet
a sniperes vissza emlékezés, kb hanyadik küldetés?! :S

Boxer HUN
2-3 óra volt a single...

francois
na jólvan én azthiszem nem veszem meg. Tényleg nagyon jó hangulatú meg jól eltalálták, sok eddig nem látott megoldás van benne, viszont érezhetõ a linearitás meg hát igencsak rövid. A multi meg annyira nem jött be, tiszta szük a látószög, nem is veszem észre ha mellém jönnek. Másrészt meg tiszta káosz. Szal tuti h nem kerül megvételre.
Értékelés:
Single:94%
Multi :78%

hmm most akkor nemis 21 küldetés van SPben?<#confused>
Nah végigtoltam hardeneden... Nagyon jó lett szerintem! Fordulatos sztori, a bónuszpálya igencsak nehéz... De a sztori tetszik!

stonesour
hello már töltöm a játékot!! Mondjátok már milyen kütyük vannak benne (pl: demoban szemüveg, vakítgránát stb) még vannak ilyen kis ügyes cuccok?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Moti HUN
és amit baluman irt? :S

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Szabó Péter
<#mf1>

Boxer HUN
átmenni a következõ hangárba...

Szabó Péter

Nyomom a tapot mint az állat, de a target leesik és fogggalmam sincs mit nyomjak.

Szabó Péter

Szétvágtam, és utánna?

igen
csak ennyit tud a kari ,ami utána jön oda kell az erõ

Moti HUN
akkor végkép nem tom mi a rák lehet! majomrol szedtem le ! gondolom pár százan még onnan szal azzal se lehet gond

Boxer HUN
orrbavágni mögötted a dinnyét...

Valószinû a COD 4 hez új pb van, ha már fejleszettek valamit benne. Szedd le a pbsetup.exe-t, és frissítsd, és a Pnkbstra.exe-t vagy a Pnkbstra.exe-t engedd ki a tûzfalon.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Szabó Péter

Elakadtam...
<#vigyor>

A kiképzésen...
<#nyes>

A pisztollyal a kezemben nem tudom mit kell csinálnom...

<#violent>

Moti HUN
és amiatt még be se tölti ? pedig menü meg ezek bejönnek :'(

Balumann
Már írták sokan (köztük egy haverom is), hogy akadásmentesen fut 9600 pro-val, ez nem probléma.

Balumann
Tartod a bal gombot (ilyenkor bejön annak a zoomja, vagyis hát a nézõkéje). Látsz ilyen zöld téglalpokat (amik a tankok), és a célzó közepét ráirányítod a zöld téglalapra és folyamatosan rajta tartod (pittyog majd kiírja hogy Locked on, és akkor megnyomod a lövés gombot).

Egyébként vicces, 1x meghaltam attól mert felrobbant elõttem. Ez azért érdekes, mert elméletileg ha nem tudja kilõni azt írja nincs elég tér ^^ na mind1

az gyenge lesz
ati-ból minimum 9800 kell

lehet! Csak már nem tudtam mit csinálni és bemásoltam! van valami tipped mit csináljak h ne dobjon ki?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

szerinted a cod2 es pb jó lesz ide?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Moti HUN
neki még nem oldodott meg? :S

HELP PLS! kIDOB A pb PnkBstrB.exe fálj miatt! mikor a cod2-es pbt bemásoltam a cod4-re akkor nem ezzel paket over flot vagy valami! és mi ez?? mit csináljak h ne dobjon ki?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Én nem tudok mp-zni mert a litában nem jelenik meg egy szerver sem. Ötletek?
red bull
a másik gyereknek is ez a probémája a WRZ topicban

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Moti HUN
HIGHTECH EXCALIBUR RADEON 9600 (ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4150))

én is kipróbáltam ezt singlében és multiban is!nagyon nagy kellemes csalódás ért engem az mw-vel kapcsolatban!single:ezzel nem voltak kétségeim hogy jó lesz de hogy ennyire hangulatos,pörgõsebb mint a cod2.a zenék nagyon bejönnek meg az animációk a küldi elõtt.a multival nagyon negatív véleménnyel voltam a hírek alapján de hála rácáfoltak a véleményemre!nekem teccik a multi és lehet meg is veszem egy kis idõ múlva ha normális csítmentes lesz!remélem jó közösség lesz bár volt már negatív élményem ahogy kipróbáltam mint ugye mindenkinek furcsa az elején elnyomtam egy tk-t és rögtön anyucizás volt(mondjuk megszoktam cod2bõl nem újdonság).összeségében sztem fasza lett!
nem biztos!
videokari milyen?

Moti HUN
hát nem tom... ha video kari lenne akkor lehet eddig se hozta volna be nem?

van egy másik crack is ,de nekem a kölköknek simán megy a "razor"-al és fixel.
nem videokari probléma lesz?

uHs Gerzson
Válasz: bug 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LackoMester
egy rossz hir-most kaptem egy emilt-amiben ,megköszönik a rendeleésemet ami a COD4 volt-és tudatják velem,h.csak nov.12-én kapom meg-ez 1 külföldi cég...tehát úszott a multi pár napig..
baxki

élet a legjobb méreg

TVelvet
úristen emberek, ez a game maga az istenség!! ááááá erre vártam X millió éve, a sinper missonnél járok, amikor visszaemlékezik a csávókám, ez kb hanyadik pálya?😊 Hardon tolom...
Köszi Beast! Mire elolvastam az üzidet már ezzel amódszerrel megcsináltam. 😄 Nem semmi map volt az tuti. Baromi nagy feeling volt 800m-rõl leszedni azt a tagot 😄😄😄
Moti HUN
ahha felraktam! anélkül nem jönne be a játék! FAQ rol leszedtem azt a másik fájlt is amit kicseréltem a mapában ! igy már a játék bejött csak mikor a pályát betölteni akkor...

Ez az a hidról ment, most meg semmit nem csinál, nem pittyeg....

crackfix-et felraktad?