Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Ilyet még nem jelentenék azért ki, voltak és lesznek itt még nagy nevek:
ET:QW, BioShock, Unreal Tournament III, Crysis.

Regards,

Tomsteel
ha a hajós részre gondolsz az elején, akkor az a hajó mozgásából ered...szal nem lehet kikapcsolni...nem is kell <#nyes>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Sziasztok!
Full minimuon Menne: Nvidia 6200; 1,5 ram; 3ghz proci?

Tomsteel
tompika ott van a SPAM topik...ne legyünk szánalmas hülyegyerekek.

Neked a BlindWrite nevû progi kell......

Tomsteel
baromira tetszik, hogy más játékokkal ellentétben itt alig (szinte egyáltalán nem) fogja vissza a gépet a blur.

a daemon azt írja ki hogy Unable to mount image.Invalid image file.
szeles😊

ha arra vagy kivancsi hogy torzul e a kep akkor a valasz nem..
mar a cod2be is volt 16:9 16:10 keparany..
kizs
wide screenen milyen a játék?

A játék már le ven töltve de egyszerûen nem tudom felrakni mert a fájlok *.b00 *.b01 *.b02 *.b6i *.b6t kiterjesztésûek és semmivel sem tudom megnyitni.Segítsen valaki kérem mert a tökeim már eldurrannak hogy nem tudok vele játszani.
üdv. egy kis help kéne. van a játékban az a bizonyos mozgás. amikor megyek. nem lehet ezt a hullámzásos sétát kikapcsolni, mert baromira bosszant... köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

zeus89
felraktam a gémet😊 most jutottam el a demóban szerepõ pályáig, igy most kicsit kiléptem és a véleményem

Hang: 10
Grafika: 9
Hangulat: 10
Történet: 10
Mozgások: 10
Bejátszások (ingame) 10

ÉV JÁTÉKA 😊

crysis csillog villog, de a COD 4 nek legalább jó storyja is van .....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

gondolom csak én nem látok Normal-nál nagyobb beállítást a grafikánál.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

sharpwrz
Utólag köszönöm szépen a segítségedet NAGYDÖG!

...

sharpwrz
Én nem hittem azt, hogy az AC-130 helikopter!
Csak azt kérdeztem, h mi a lényege a pályának?
De most már oké, hogy azért van Mission Failed, mert a saját katonáimat lelövöm! És nem kell egybõl hülyének nézni, mert nem tudok valamit!
Ok?
Na béke mindenkinek! Amugy nagyon faxa a gamma!

...

AntiHero
Ez nem te vagy. Hanem egy túsz. Csak az õ szemszögébõl látod.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jaja ,de sztem már az elsõ map nagyon jo volt! nekem eddig azt tetszett a legjbban fõleg a menekülés(kb 4. mapnál vok)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tobias88
hány karakterrel megyünk? mert végigvittem, de pl ezt a részt se értettem, meg nagyon nem is figyeltem oda
Neked annyi vazze! <#vigyor1> (Most kezdtem, sztem rohadt jó...)

red bull
Ne sajnáld, mert nincs vége. Mivel a multi a végtelenig megunhatatlan 😉

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Azoknak akiknek ezt írja ki: " It appears that Call of Duty 4: Modern Warefare did not quit properly.......stb,
Rossz a crack, így a megoldás a www.gamecopyworld.com -on lévõ crack-el való csere...
Sephi
RAKJATOK KI BANNERBE!!!

VARJATOK MEG A CREDITS UTANI RESZT! EGY BONUSZ MISSIOT KAPUNK!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én is erre gondoltam, hogy talán ott keresnek valami csúnya bácsit, vagy oda vették be magukat valami ellenek akiket ki kell füstölni. Mondjuk jó nagy hülye, aki azon a környéken Pripjatyban bújkál, mert egybõl ott keresné minden épeszû ellensége. Arról nem is beszélve, hogy az egész környék egy b*szom nagy síkság, katonailag irdatlan nehezen védhetõ.
bakvarnyu

Egyértelmû Stalker nyúlás de annyira nem bánom.
Vagy lehet, hogy a Cod készítõk is szeretik a Stalker-t és nekik akarnak kis reklámot csinálni.

Sephi
Na vegig vittem. Hihetettlen mekkora hangulata volt. Ujra egy jatek aminek sajnalom hogy vege van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

red bull
506 új üzenet 😊 . Mirõl maradtam le?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

AntiHero
Gondolom mivel nincs ott semmi ezért ott lehet üzleteket bonyolítani. vagymittudomén...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Erre a pályára én is marha kíváncsi leszek, már csak azért is, mert jártam Pripjatyban. Az ötletet marha jónak tartom (naná, egy Csernobil-Pripjaty mániásnak ez az istencsászárság), csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy valódi konfliktusban mi a búbánatért kéne akármelyik félnek is Pripjaty. Se közel, se távol semmi, stratégiai, taktikai értéke 0.
Gonosz Élien
a kúszós küldetésnél mi a titok nyitja?
Egyelõre csak szopok vele, pedig triviálisnak tûnik a megoldás.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

bodesz
na megvan 25ös szint és kalas kimaxolva 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

0ppika
telepítésnél 1 pillanatra ez villan be :S

1 giga ram, a virtuális memória kb 1,5 giga ...

http://epica.nl

nagyon jo a játék

\\__/) (O.o) ( } { )

Boxer HUN
Lehet, hogy gyengusz a gép?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

multiplayerben hibás a config automata irása, ezért a config_mp.cfg-ben kell átirni cuccokat

sziasztok valakinek valami ötlete hogyan lehetne elinditani?elöre köszi az options után kilép!
Ugyanez nálam is, egyenlõre semmi ötletem sincs........
Nagylaci
Hát ez nem volt semmi! A Pripjaty -os küldetés az általam valaha látott egyik leghangulatosabb FPS pálya annyi bitos. Annyira eltalálták a hangulatot, hogy az csuda. 😊
Egy kép arról ahogyan végre kimentenek az óriáskeréktõl helikopteren. Ránézek a puska távcsövének a lencséjére erre mit látok?! Parajelenség wazze'! Valaki erdõt telepített a helikopterbe??!! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

kissadamvikt
szasztok!

ami le van írva faq-ban(warezre gondolok) megcsináltam mégsem akar elindulni a single rész. multi megy de a single nél nem akar. elõször azt írja hogy elindítom e safe modban ha igen ha nem ra megyek nem indul. ötlet?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

srácok, az lehetséges hogy olyan key-t generáltam ami mûködik origin is?!?!??!?! mert mindegyik game-monitor.com -os szerverre fel tudok menni 😊

tegnap Délután 15:00kor leültem, regularon már este 21:00kor végeztem a játékkal... na?

a játék legvégén a repülõgépes mókát csináltátok ? azt a hülye bombát nem lehet kivágni a gápbõl nekem kellett kiugranom😄 yó sokan felrobbantak a repcsin 😊
szbm
Azért az vad, hogy pont olyan ember segített, akinek ugyanilyen baja volt, mint nekem. Nem a "nagyok"(??), kockafejûek, vagy akik értettek hozzá. Inkább az ember lelép pár hétre...
Azthittem a forum arra is jó, hogy kérdezzünk, ha bajunk van, nem csak konkrétan a pályákról lehet beszélgetni. De mindegy. 😊

de majd fogsz jövõhéten

tsarffi
Hát ilyen játék mégegy soha nem lesz.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

f.a.q. F.A.Q

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szenzációs <#vigyor>

Az összes FÁK-ban megadott szerver fullon van?
Vagy ez az XFIRE egy fos?
soha életemben nem láttam a bf-t. ezért nekem kurvára bejön.

nincs mivel hasonlítgatnom 😊

Sephi
Ennel jobb jatekot nem hinnem hogy jaccotam ebben az evben.

IMADOM!

átpörgettem én is a vége kurva yó utolsópillanatos lassitottfelvétel 😊
amúgy szerintem eladásirekordot fog dönteni a gémsz... sõt talán az év fpse is lehet. fõle hogy szép grafika és nem kell spéci gép hozzá