Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Akkor nekem arra az egyszerû dologra tudnál nekem válaszolni hogy a mi szerverünk a repülõ kicsit hibás. Ha hívod akkor felvllanik a radaron, jön a hang is frankón majd semmi és a hang bent marad a játékban. Na most akkor mi is van?! <#duma>#duma>
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Megjegyzem nekem is van olyan setupom ahol van GL, mert igenis jo kis eszkoz. Ne keverjetek azt aki allandoan azzal er el 2 fraget a halal elott es azt aki taktikusan hasznalja ha az adott helyzet azt kivanja! LS meg MD szerintem iszonyat balfek perkek mivel LS meg 'bugos' is (ha lelosz valakit aki LS-t hasznalsz es utana mas lovi le az LS alatt akkor nem te kapod a fraget... LOAL). Az MD meg kivalo modja a csapattarsaink szopatasanak... mert masra igazan nem jo hiszen altalaban kilometerekrol lonek le... a close combat nem igazan jellemzo szerinem (na jo a kamikaze hajlamuaknak talan az ellenfel ellen is hatasos 😄)
Szerintem nagyon egyszeru a dolog.
1. a szerveren fel kell rakni valami modot ami X idonkent kiirja (1x angolul 1x magyarul), hogy tiltva van es a _hasznalatukert_ kick jar. Aki ezt nem kepes ertelmezni az utana mehet sirni a forumokra stb.
2. sok helyen latom, hogy a szerver neveben is benne van (ezekre jarok eloszeretettel 😄)... igy mielott belepsz mar tudhatod.
Persze lehet MD perk vagy LS perk berakva 'veletlenul' 😄 de ilyenkor az elso kick utan tessek kiszedni es visszamenni.
Vegezetul pedig tessek mar megerteni, hogy EZ CSAK EGY JATEK! Azert van, hogy szorakozzon az ember. Ha valaki csak granatvetovel tud jatszani akkor az valszeg nem egy pr0player akit a magatokfajta anti-glmdls-pro-k miszlikbe apritanak barmikor. Ja igen lehet, hogy 10 talalkozasbol 2x O fog le GLezni titeket... OMG! Irany a forum es tessek szepen whineolni! Mit vesztesz vele ha egy uber-lama-noob-nokedli leGLezik? Sajnalod tole azt az 1 fraget? Lehet neki ennyi a szorakozas. Ne sajnald tole. Nem hinnem, hogy olyan szinten rontana el a jatekod, hogy az ongyilkossag gondolata kerulget miatta (elnezest ... EMOsok ne jatszanak ilyen veres jatekkal... nekik ott a Barbie Desktop Builder 😄) Megvarod a respawnt es mesz tovabb akciozni.
Ellenben amin az uber-pro-god-playerek elgondolkozhatnak az a kovetkezo: Ha egy szerveren palyarol palyara a ti csapatotok 1000-25-re veri a masik csapatot akkor az mennyire szorakoztato? Engem pl. sokkal jobban zavar az ha lathatoan nagy kulonbseg van a 2 oldal kozott es senki nem hajlando arra, hogy atmegy a gyengebb csapathoz csak azert, hogy kiegyenlitetteb legyen a jatek. Szerintetek az mennyivel jobban rontja a jatekelmenyt mint az, hogy bejon a pistike es GL-t hasznal?
Szoval csak a kedvenc WOWos jelmondatot tudom idezni:
Less QQ more PEWPEW!
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szar napom van...
ilyenkor felbasz, de kb 5 perc múlva nyugodt vagyok, írtam lent
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
erre nyomja a kretén f@szságot tovább...
primitív szarjancsi <#bdead>#bdead>
lelõ a pöcsarc, és elkezd Õ kurvaanyazni...
hihetetlen..
nekem ez a kikapcsolódás meló után miért kell néhány nagypofájú senkiházinak elbaszni,magyarázza már el nekem valaki...
szerencsére holnap suli talán elkotródnak alukálni...
(a westendben van valami bolt, én ott vettem)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PSN ID: Lord_Mortanius
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Még szertném kikapcsolni a szavazás a menübõl, de nem sikerült valamiért.
A server.cfg be felvettem ezt a sort: "set ui_allowvote "0"
de még mindíg aktív, szerver restart után is.
Ha simán játékban consolba írom be rcon login után, hogy "/ui_allowvote 0" akkor inaktívvá válik.
CFG-bõl hogyan lehet megoldani?
Köszi!
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Letöltöd, elindítod majd "Test Services". Ha baja van telepíted, ha nincs szerintem akkor is.
Végén win restart.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
(szerencsére nem veszett oda mind hála backupnak)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Szertnénk kikapcsolni a szerverünkön a martyrdom perket. Ez hogyan oldható meg a szerver cfg file-ban? Ha átírom a
"set perk_allow_specialty_grenadepulldeath"-nél az 1-et 0-ra és restartolom a szervert akkor nem történik semmi változás.
Valaki tud segíteni?
Köszi!
Amugy játék közben ezt irja:
Próbálnék játszani egy magyasr tört szerveren de nem sikerül, mindig kidon a PB-r. A FAQban lévö filet lesezdtem és felraktam és futtattam de semmi. Ezzel dob ki. Help me.<#help>#help><#help>#help>
Emlékszel esetleg, hogy milyen nick-rõl jött az üzenet ? Milyen mód ment ? esetleg egy screenshot ? Én szoktam csinálni egyet kick elõtt pont azért, hogy, ha valaki nem emlékezne a mondataira, el tudjam neki küldeni 😊
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azért nem engedélyezett a JCSR szerveren a GL használata, mert mindenki képes arra hogy egy fal mögül kempeljen vele.Aki annyira béna hogy másképp nem képes fregeket szerezni az menjen máshova játszani.Mi nem akarunk olyan emeberek ellen/együtt játszani akik csak egy helkyben tudnak kempelni egy GL-lel.Aki meg ennél több, az tud érvényesülni GL nélkül is és tudja élvezni a játékot, és nem sír amiatt hogy nemhasználhatja a GL-t, mert anélkül is hasznos része a csapatnak.
Egyébként meg akik a szervert üzemeltetik azoknak megvan a joguk arra hogy olyan szabályokkal játszanak, ahogy akarnak és kedvük tartja.Annyi cod4 szerver van a világon ahol engedélyezett a GL használata hogy meg se lehet számolni.Mért olyan nehéz azon játszani, miért kell azért sírni hogy nemlehet?Egyszerûen lemegy a szerverrõl átmegy egy másikra és elmajomkodik ott, vagy megpróbál GL nélkül értelmesen játszani és marad...
Ha én látom meg elöbb akkor meg majd copik...
A freg miatt játszol vagy szórakozásból?
<#ravasz1>#ravasz1><#rolleyes>#rolleyes>