Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Üdv , most olvastam amit írtál ,és egyet bizton állíthatok ,a JCSR-s surakin rajtam kívül 2 embernek van admin joga ,mindkettõben úgy megbízom adminolás téren ,hogy egyszerûen kizártnak tartom amit leírtál . Aki feljár a serverünkre tanusíthatja ,hogy milyen birkatürelemmel szoktunk , szinte könyörögni ,hogy tartsák be a server szabályokat, egyszerüen nem tudom megérteni ,hogy ha a console 10 percenként beírja ,hogy mellõzzük a gl használatát ,akkor ezen mit nem lehet elfogadni. PL.Ha valakihez vendégségbe megyek ,én sem kérdezem ,hogy miért kell levetni a cipõmet amikor nálunk nem szokás, viszont ha begyalogolok cipõvel valakinek a tiszta lakásába ,akkor nem csodálkozom ,ha megkérnek,hogy fáradjak ki. Remélem ebbõl lejött amit mondani akartam.

Legközelebb pedig ha problémád van , mielött primitív bunkónak neveznél minket,légyszíves screenshot-al támaszd alá ,vagy nevezd meg az illetõt.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

A GL szerepe a játékban pillanatyilag annyi hogy engedi érvényesülni azokat is akik amúgy nem igazán boldogulnának a "normális" fegyverekkel.

Fölösleges ez ellen tiltakozni meg mindenféle önigazoló magyarázatot kitalálni, a GL-t az iw-sek túl erõsre csinálták és ezért a jelenlegi formályában egy "cheap" fegyver amit jóérzésû player elvbõl nem használ mert nem égeti magát egy kvázi-exploit használatával, nem véletlen hogy egyre több szerveren tiltott a GL.

Legyetek gyorsabbak, vagy taktikusabbak...
ROFL!

Fuji!

Te valamit keversz...miféle esélyt adni a visszalövésre???
Inkább sakkozzatok ott van esélyetek visszaütni.
Ja hogy oda nem reflex kell? So-sorry...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

kifli
Én csak HC szerókon szoktam szolni a gránátvetõért meg a tiltott dolgokért ahol tiltva van mert ha hard core akkor má legyen tényleg az!
Fujiryu
Egyébként meg ne vedd sértésnek de azok szoktak sírni az ilyen hülyeségek miatt, hogy lehessen használni, akik mással nem tudnak sikert elérni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ja, és ezt minden körben megcsinálja.

ami talán arra elég hogy erõs középmezõnyben végezzen -talán...

viszont elbassza 20 másik ember szórakozását

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fujiryu
Hát ha neked az a sikerélmény hogy megnyomsz egy gombot amikor meglátod az ellenfelet kijönni a fal mögül esélyt se adni a visszalövésre,akkor sztem nincs mirõl beszélni.Egyszerûen arról van szó, hogy elege van az embereknek az olyan majmokból, akik mennek elõre elnyomják a két gl-t aztán semmit nem tudnak csinálni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

figy barátom, bog mapon sd.

a csávó indulásnál kifut a fal mögül és elküld egy gránátot az ellen kezdõjére..

90% ban leszed 3 embert

aztán persze meghal, mert ennyi amit produkálni tud.

ez színesíti a játékot szerinted?

Ugyan már!
Ki nem xarja le ki milyen skilles(nek hiszi magát).
Egy a lényeg kinyírod vagy sem.
Sokaknak fáj, hogy lerombolják a maguknak felépített "ÉN VAGYOK A LEGÜBEREBB" hitét..na ez a nevetséges.

Beast!
Hidd el kikopnak az ilyen "sikeres" emberkék.

Persze, mer igy kell 😉
Assault-GL + Sonic Boom + Martyrdom

Amugy vannak olyan szerverek, ahol kiniznek ha nem igy mesz, egyik classom fixen egy ilyen AKs konfig, ki tudja mikor basznak fel agyilag a launcheres martyrok. <#vigyor>
BEAST
Veteranon vittem vegig ... de nem latom hogy ez miert lenne erv a GL hasznalata mellett ... mazlifaktor? ugyanmar. A granatvetonek az lenne a szerepe hogy a fedezek mogul lovoldozo ellent vagy a nagyobb tuzerovel rendelkezo ellent gyorsan leszedd ... de nem arra hogy szanalmas GL/MD/LS emberkek rohangaljanak 2 granat / elet jatekstilussal, mert amint kifogy belefutnak az elso ellenfelbe mert ezek szerint maskepp nem megy. Azzal nem ertek egyet hogy tiltsak ezeket a fegyvereket(talan a Martyrdom es a Last Stand tiltasaval meg egyetertek, felesleges perkek)... de hogy vannak emberek akiknek meg HC modban is ilyesmik kellenek a sikerelmenyhez, az nevetseges.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aha, maradjunk annyiban hogy a GL ebben a formában nem éppen a szkilles játékos szimbóluma 😊

Láma setup:
Assault-GL + Sleight of Hand + Martyrdom

Über-ultimate lámaság:
2xAssault-GL + Overkill + Martyrdom

Egyre szánalmasabbak a magyar szerverek, sok kis lama pöcs végigsírja a napot hogy; "azok a lámák gránátvetõt használnak..."
Mindenki láma, ha tudja használni a fegyvereket?
Talán azért került bele, mert színesíti a játékot és próbál visszaadni valamit abból, hogy a valóságban is szükséged van a mázli-faktorra?
Frankón gusztustalan, ahogy rinyáltok.
Mindenkinek aki sír ajánlanám a single végig vitelét veterán fokozaton, és ott is játszatok úgy ahogy a multiban...kiváncsi lennék a fejetekre.
Sok vérpistike...

Fujiryu
Most anyázhatsz, de igazán megérthetnéd, hogy az adminoknak más dolguk is van, mint az olyan embereket figyelmeztetni akik nem képesek betartani az egyszerû szabályokat.Egyébként meg nemhiszem, hogy egy admin anyázott volna be neked.Ha gránátvetõt használsz kapsz egy konzolüzenetet és utána ha folytatod jön a kick.Anyázni nemszoktak, max ha te kezded a sértegetést...

Sadist
Ilyennel én is találkoztam. Asszem 28 éves (szellemileg nyílván kevesebb) klánleader, de amikor haverral ketten egy CTF szerveren földbe döngöltük a klánjuk nagy részét (Kar98-al, nem Thompsonnal nyuszi módjára ugrálva, mint õk), akkor jött a csítezerés, aztán kiszavaztak minket a szerverrõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
ezzel egyetértek, az idösebb kor nem = a kulturált viselkedéssel
erre legjobb példa egy cod2 klán leadere aki ugyan 35 éves de megmaradt az ovodás szintnél, vagyis amig waron ök a jobbak, addig jópofiznak, ám amint egy klán elveri öket jön a cfg-zés, cheaterezés, mert nem birja elviselni h vki jobb az ö klánjánál. a kedvencem az amikor killcam-böl vett képekkel akar bizonygatni...mikor szinte mindenki tudja h a killcam eléggé bugos
és ismerek értelmes fiatalokat is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
én úgy gondolom hogy nem életkorra hanem IQ-ra kellene korlátozni a pc használatát. Én pl nem vagyok 18 de akkor se ugatok be elsõre hogy fasszopó meg ilyenek. Hanem mondom hogy ne használjon gl-t mert itt nem lehet.
Sadist
Lézer nincs.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
m4-re alapbol van grip 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az lehet de hogyan rakott fel egy fegyora két dolgot??/Lézert,fogantyut/
Zomil
egylövetüböl nem lesz sorozatlövö, te összekevertél egy M16a4-et egy M4-essel 😄

Morfi
Akkor egészen véletlenül ismerjük szerintem is egymást 😄

semmit sem számít a színe

Hali skacok!Mondja már meg valaki,hogy a fegyverek szine számit valamit??Csak azé kérdezem mert az egyik szeron a gyereknek KÉK volt a fegyvere volt rajta fogo és lézer meg persze sorozat lövõ.Nekem ez a fegyo egylövetû,és csak egy valamit tudok rá rakni./bár az enyim még nem KÉK/
A SURAKI szerver adminjai bekaphatják az összest ilyen bunkó primitív szerverkezelõkkel rég találkoztam.
Nem lehet gránátvetõt használni.Akkor szóljon és ne fasszopózzon le elsõre,mondja azt hogy nem lehet azt kész.
Azt kívánom hogy csak 18+ fölött használhassanak pc-t az emberek de lehet hogy még ez is kevés néhány nárcisztikus túl egozott embernek <#mf2>
ja és én vagyok veled szemben 😊
oké kössz.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Törölt felhasználó
dvd tokban lévõ kódot irod be akkor betudsz majd menni és nem ír ki ilyen hibaüzit
tört játékkal nem fogsz eredeti szerveren játszani

magyarok általában törtek

BEAST
vajon miert...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

miért van az ha külföldi szerverre akarok felmenni, hogy mindegyiknél azt írja ki hogy "key code in use"?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

figy, ha megnyomod a TAB feliratú billentyût halál pontosan kiírja, hogy mit kell csinálni.

Ha minden alkalommal ráesett a heli az emberre, sejtheted, hogy annak rá kell esni...

egyébként nem írtam tovább, nem akartam a játékodat elbaszni, azzal hogy elmondom mi fog történni, a másik meg hogy nem fogok neked bepötyögni egy egész végigjátszást.

vinni kell a csávot magaddal és néha le kell rakni és löni , nem lehet eltéveszteni , nem a sugár fertözött terepen kell menni .
Amugy semmi okosság nincs benne mert nem emléxek rá hogy valami nehézség lenne benne ezért nem is tudok normálisabb választ irni . A pálya végén pedig 1 bizonyos helyre kell majd leteni a csákot hogy tudjon téged tüzerövel támogatni de az a hely is kilesz hájlájtolva .....
Tiszta 1xerü ameddig itt sirsz hogy nem segitenek már 3-4xer nekifutottál volna már lehet hogy végig is vitted volna 😊))
bigapó
Én szívesen válaszolnék, de nem játszottam végig😊)) 3. pálya oszt annyi😊 jöhet a multi.

The Matrix has you...

de jó hogy senki se válaszolt! köszönöm! ez a jó fórumok titka, hogy ne segítsünk a másiknak?

Nincs más hátra mint előre!!!

Na végre! jóideje nem tudtalak hová tenni,most már leesett..
azóta baztatja a csöröm mióta betetted a lábad a szerverünkre.
Na meg ott volt még a Petyus is...............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Timber
ez talan segit 😄

(Eleg volt nekem WoWban szintezni 😄 mondjuk itt se volt mar sok hatra, de vilag lustaja vagyok 😄 )

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
egeszen veletlenul de 😄 mondjuk egy jo ideje ismet code szinekben 😄 a dF csak egy 'kitero' volt 😄 de nagyon jo kitero! 😄

Timber
miert lenne accountos? Azaz mar most is az. A te accountod a CD Key-ed. Azt pedig leellenorzi szerintem minden MP jatekkor. En hogy csinaltam volna: Mikor belepsz egy szerverre akkor a szerver lekeri a kozponti szerverrol a te statodat. A szerver igy is ugyis figyeli, hogy mit csinalsz tehat akar vezethetne a statjaidat is (ezzel kiszurve a memory-hack-et ami kliens oldalon megoldhato lenne) proci idot meg nem igazan vinne. Ezt utana elkuldi a playernek akinel ha nem egyezik ami van azt felulvagja. Kliens oldal leellenorzi, hogy a te beallitott kasztjaid lehetsegesek-e vagy sem, ha olyat talal amit nem (szoval valamit butykoltel vagy lehet diszkonnektaltal/fagytal es az alatt megvaltozott mondjuk valami) akkor azt a beallitast torli/reszeteli. Amikor egy player kilep a szerverrol akkor egyreszt neki lokalban elmenti a cuccost (hogy tudj create a class-t csinalni) valamint feltolti az auth szerverre.

Na most ezt leprogramozni szerintem kb 5-10 perc lehet (kell egy CD kulcs alapu adatbazis kereses, egy file le- es feltoltes kommunikacioja az auth reszbe, valamint a szerverre ki/belepeshez kell egy file le- es feltoltes, valamint egy class-check rutin .. kb.) es mint irtam az adatbazis tartalma az max 100 gigabyte lehet _10 millios eladasnal_.

Egyszeruen csak a designerek nem gondoltak vegig 😄 vagy csak szartak ra, hogy mindenki golden weaponos 55os lehet egy fel mozdulattal.

Timber
hat ez nagyon nem igaz 😄 (jatekfejleszto vagyok szoval van lovesem 😄) A CD Key auth szerverrel valo komunikacioba siman belefert volna. Nekem az mpdata (a file ami tarol mindent) 8.476 byte (asszem mindenkinek ennyi). Na most ha ezt nem localban hanem az auth szerveren taroljak akkor is 10 millio vasarlonal ez ~85 GBytenyi adat lenne. Es nem hinnem, hogy tulsagosan durva motor kellene hozza, hogy ezt ellasa... Szoval ennek semmi koze az engine-hez 😄 ez az auth/netkodban egy kb 2 perces melo lett volna 😄

AntiHero
NA ez jaóó vót^^ (nem is anyázott senki😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

báttyó02
ja..jó tudni .|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Morfi
CD kulcs kell hozzá, az ami bent van az aktuális profillal. A program által lementett adat anélkül nem ér semmit.

Drephis
tõled loptam és megmutattam az én topikomban, ennyi.

help

báttyó02
milyen topikból? :|
ez az én képem,nemtom mirõl beszélsz :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Morfi
Na jah, nem semmi, de ez van 😊

Te nem a .::.Timber vagy véletlenül?

Morfi
Te tudod, de többen mondták hogy úgy elveszik a rangod, no de mindegy.

Drephis
enyim.

help

Balumann
Mindnekinél ilyen tiszta a CHAT, meg a szövegek a játékba? Nekem multiba jóval homályosabb, 1280-as felbontásba meg semmit nem bírok elolvasni, mert kicsik és homályosak. 1152x864 -be játszok, hogy jó is legyen, és el is tudjam olvasni a szövegeket <#szomoru1>... de akármilyen felbontáson homályos, csak méret változik 😄
Mind1 végülis nem vészes.

Sadist
Jah, bele kellett volna még rakni 2-3 osztályt, ami kezeli az accountokat, tényleg marha nagy változtatás.