Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legközelebb pedig ha problémád van , mielött primitív bunkónak neveznél minket,légyszíves screenshot-al támaszd alá ,vagy nevezd meg az illetõt.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Fölösleges ez ellen tiltakozni meg mindenféle önigazoló magyarázatot kitalálni, a GL-t az iw-sek túl erõsre csinálták és ezért a jelenlegi formályában egy "cheap" fegyver amit jóérzésû player elvbõl nem használ mert nem égeti magát egy kvázi-exploit használatával, nem véletlen hogy egyre több szerveren tiltott a GL.
ROFL!
Fuji!
Te valamit keversz...miféle esélyt adni a visszalövésre???
Inkább sakkozzatok ott van esélyetek visszaütni.
Ja hogy oda nem reflex kell? So-sorry...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ami talán arra elég hogy erõs középmezõnyben végezzen -talán...
viszont elbassza 20 másik ember szórakozását
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
a csávó indulásnál kifut a fal mögül és elküld egy gránátot az ellen kezdõjére..
90% ban leszed 3 embert
aztán persze meghal, mert ennyi amit produkálni tud.
ez színesíti a játékot szerinted?
Ki nem xarja le ki milyen skilles(nek hiszi magát).
Egy a lényeg kinyírod vagy sem.
Sokaknak fáj, hogy lerombolják a maguknak felépített "ÉN VAGYOK A LEGÜBEREBB" hitét..na ez a nevetséges.
Beast!
Hidd el kikopnak az ilyen "sikeres" emberkék.
Assault-GL + Sonic Boom + Martyrdom
Amugy vannak olyan szerverek, ahol kiniznek ha nem igy mesz, egyik classom fixen egy ilyen AKs konfig, ki tudja mikor basznak fel agyilag a launcheres martyrok. <#vigyor>#vigyor>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Láma setup:
Assault-GL + Sleight of Hand + Martyrdom
Über-ultimate lámaság:
2xAssault-GL + Overkill + Martyrdom
Mindenki láma, ha tudja használni a fegyvereket?
Talán azért került bele, mert színesíti a játékot és próbál visszaadni valamit abból, hogy a valóságban is szükséged van a mázli-faktorra?
Frankón gusztustalan, ahogy rinyáltok.
Mindenkinek aki sír ajánlanám a single végig vitelét veterán fokozaton, és ott is játszatok úgy ahogy a multiban...kiváncsi lennék a fejetekre.
Sok vérpistike...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
erre legjobb példa egy cod2 klán leadere aki ugyan 35 éves de megmaradt az ovodás szintnél, vagyis amig waron ök a jobbak, addig jópofiznak, ám amint egy klán elveri öket jön a cfg-zés, cheaterezés, mert nem birja elviselni h vki jobb az ö klánjánál. a kedvencem az amikor killcam-böl vett képekkel akar bizonygatni...mikor szinte mindenki tudja h a killcam eléggé bugos
és ismerek értelmes fiatalokat is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem lehet gránátvetõt használni.Akkor szóljon és ne fasszopózzon le elsõre,mondja azt hogy nem lehet azt kész.
Azt kívánom hogy csak 18+ fölött használhassanak pc-t az emberek de lehet hogy még ez is kevés néhány nárcisztikus túl egozott embernek <#mf2>#mf2>
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
magyarok általában törtek
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ha minden alkalommal ráesett a heli az emberre, sejtheted, hogy annak rá kell esni...
egyébként nem írtam tovább, nem akartam a játékodat elbaszni, azzal hogy elmondom mi fog történni, a másik meg hogy nem fogok neked bepötyögni egy egész végigjátszást.
Amugy semmi okosság nincs benne mert nem emléxek rá hogy valami nehézség lenne benne ezért nem is tudok normálisabb választ irni . A pálya végén pedig 1 bizonyos helyre kell majd leteni a csákot hogy tudjon téged tüzerövel támogatni de az a hely is kilesz hájlájtolva .....
Tiszta 1xerü ameddig itt sirsz hogy nem segitenek már 3-4xer nekifutottál volna már lehet hogy végig is vitted volna 😊))
The Matrix has you...
Nincs más hátra mint előre!!!
azóta baztatja a csöröm mióta betetted a lábad a szerverünkre.
Na meg ott volt még a Petyus is...............
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
(Eleg volt nekem WoWban szintezni 😄 mondjuk itt se volt mar sok hatra, de vilag lustaja vagyok 😄 )
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Na most ezt leprogramozni szerintem kb 5-10 perc lehet (kell egy CD kulcs alapu adatbazis kereses, egy file le- es feltoltes kommunikacioja az auth reszbe, valamint a szerverre ki/belepeshez kell egy file le- es feltoltes, valamint egy class-check rutin .. kb.) es mint irtam az adatbazis tartalma az max 100 gigabyte lehet _10 millios eladasnal_.
Egyszeruen csak a designerek nem gondoltak vegig 😄 vagy csak szartak ra, hogy mindenki golden weaponos 55os lehet egy fel mozdulattal.
ez az én képem,nemtom mirõl beszélsz :|
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mind1 végülis nem vészes.