Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Nem tudjátok le lehet-e valahonnan tölteni a játék zenéit?

Naja csak nem a hungarische szervereken....

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tobias88
a légicsapás egy jutalom, azért felesleges anyázni bárkinek is<#kacsint>
Ha már így megszólítottál.
Nem írtam szerver nevet, direkte általánosítottam. Amúgy meg már nem járok magyar szerverekre, mert a gyermeteg lelkû felhasználók próbálják le degradálni a CS szintjére.(Na azt is sikerült szétbarmolni a sok sírógépnek)
Járok szépen a jó kis HC-s német szerverekre, ahol jön minden mint a moziban, nem anyázgatnak csak mert valaki nonstop légicsapást hívogat, vagy el-el pukkant egy GL-t. Szerintem ezek a dolgok nagyon is feldobják a játékot, pörög mint a disznó.

Simonl!
Akinek nem inge...
Amúgy lehet hogy idösebb vagyok nálad te láma<#vigyor>

0Fritz0 ! #14613 <#worship><#worship><#worship>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

csak ezért gáz hogy mindenki mindig más néven tolja, az ember véletlen se jön rá, hogy fórumtársával tolja, pedig úgy fainabb lenne😄
én lenni mától tdm serveren JarmoMyllis
akkor ott voltam😄 - egyrõl dumálunk
2.3. helyen tanyáztál nem? mintha ak47el toltad volna ha jól emlékszem. bár én backlot után léptem.
a p90 nel legalább célozni kell, az nem gáz sztem...

a másik nagy kedvencem a juggernaut... belemegy egy tár a csávóba mint krisztusba a százas szög, és még le tud szedni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem az a baj, hogy nincs elég szerver hanem, hogy a CB ben nagyon egysíkuan vannak a szabályok létrehozva. És nincs COD4 csak valami COD
Miért nem lehet egy olyan laddert is csinálni ahol benne van minden. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy sikertelen volna. A légi csapásokat persze abból is ki lehet szedni meg lehet HC, de fegyvereket és perkeket tiltani NC. (mondom ezt úgy, hogy én is agybajt kapok ha valaki GL-t használ vagy P90 et)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

teljesen igazad van.

felmész egy szerverre, és megkérnek, hogy itt ne használj gránátvetõt, akkor keress egy neked megfelelõ szervert...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szerintem kis idõ után mindenki megtalálja a habitusának megfelelõ szervert és a továbbiakban remekül fog szórakozni😊

Azokkal a személyekkel akik szándékosan rombolják a játékot - sõt, alant olvasom, hogy már a szervereket is - ugysem lehet mit kezdeni.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szia,

Kötelességem megvédeni a kedvenc szerveremet😊,bár hivatalosan semmi közöm hozzá.....
Soha, senki nem anyázással fogadja a gamereket és utána sem folyik egymás ordenáré fikázása, többek között ezért is ragadtam le itt.

1. szépen nagy betûkkel ki vannak írva a szabályok, sõt szerintem enyhítettek is a srácok rajta mert a helik ellen lehet használni az RPG -t és talán a GL -t is.

2. Az elsõ és még a második alkalommal teljesen normálisan KÉRI az admin a tisztelt gamert.

Általában az kezdd el anyázni aki feljön és normálisan szólnak neki.

L H Oswald HUN
Ne haragudj,hogy ki lettél rúgva,de a minap feltörte valaki a szerverünket és sajnos ennek az áldozata voltál. 😞

Még a tagokat is bannolták,miközben az adminok dolgoztak és nem tehettünk semmit.Szóltunk az Obinetnek,hogy nézzenek már fel a szerverre,mert fel lett törve,de nem is foglalkoztak vele.
Nemtudom,hogy miért jó az egyes embereknek,hogy elcseszik mások szórakozását.

Mégegyszer bocsi.

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

sziasztok. egy nagy problémám lenne..
Ha elindítom a játékot, a gépem elindít egy folyamatot is SYSTEM névvel, ami a processzoromból levesz 25 vagy 50%-ot akkor is, ha nem játszok és csak a menüben vagyok. (multiplayer) Ha a gép bekapcsolása után indítom a játékot, akkor 25% on marad non stop. Viszont, ha a windowsom már futott pár órát és úgy indítom, akkor mindig felmegy 50%ra a processzor leterheltség és ilyenkor nem lehet játszani, mert úgy szaggat. (intel core duo proc. van) Tehát az egyik processzor 100%ra leterhelt, mondom akkor is ha csak elindítom a játékot és be sem lépek egy szerverre. Mi lehet ennek az oka? Nálatok is fut egy ilyen system nevû folyamat? Amint kilépek a játékból ez a folyamat is leáll, tehát biztos, hogy a játék indítja el... segítsen valaki....
Nálunk is ez megy, már mióta megcsináltuk a szervert, azóta próbálom rábeszélni a többieket, hogy kickelhessek martyrdomért. A GL-el nincs sok bajom, nem is használom, meg a last stand se okoz túl nagy gondot, de a martyrdom semmi másra nem jó, csak arra, hogy tönkreb*ssza a normális emberek játékát, nem beszélve arról, hogy ilyen nem létezik a valóságban. Most nem arról beszélek, hogy nem lehet megcsinálni, hanem, ha valakit hátbakéselek, az észre se veszi, hogy meghalt, de azért még eldobja, vagy kap egy fejest 100 méterrõl, de még eldobja... aha. Ráadásul, mivel nálunk pörgõs HQ van, nagyon gáz ez a martyrnoob szarság, én alapból kitiltanám, a játékból.

Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!

1szonakis100avége ... ,meg az okoskodásnak is .<#hehe>
Hassel606
Én úgy látom, hogy ezen a szerveren (amirõl szó van), kezd összefutni az idõsebb korosztály.<#wink>És ez így van rendjén! Lassan fizetni kellene privát slotért <#worship>

0Fritz0
Ha csak a száraz tényeket nézzük:
A készítõk direkt tették be a gránátvetõt és a perk-eket ebbe a játékba.
Ezek használatáért leanyázni a gémereket elég nagy ostobaság.
Mindenki menjen a saját szájíze szerinti szerverre.
A másik, hogy ha ennyi minden nem tetszik egy játékban, akkor egyszerûen nem játszok vele. 😊

UFF

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szia,

Nem igazán értek egyet veled, én nem olyan régen játszom az általad említett szerveren de rákattantam teljesen, sokkal jobb a játékélmény a meghozott játékszabályokkal.
Neked annyiban lehet igazad, hogy a singliben (mi is végigtoltuk veteránon, hidd el) te is taktikai okokból használtad a GL -t bizonyos helyzetekben. Mi is.

Ámde ha multiban visszanézed a killcam -kat Te is láthatod hogyan használják a GL -t. Futás közben, puska az égnek, ész nélkül a pálya túloldalára.....

Személy szerint, így 30 felett a "láma pöcsöt" kikérem magamnak😊
És szerintem senki nem rinyál, olvashatóan tudomásodra van hozva mit lehet és mit nem.....ha nem tetszik lehet választani más szervereket.

Egyébként ajánlom neked, hogy ne add fel, 1-2 órát gyere és játsz velünk😊

Bocsi ha hosszú lére eresztettem....

ja és ez freeforallba volt nemláttam mást csak mindeniránybol gránátokat😄D kurvajovolt leis farsult mindenki.
hát igen de ez van itt nálunk kéremszépen :xD , kb 3orát voltam most valami külföldi serveren lengyel aszem , 24es server fullon és nem vitték tulzásba ezeket a szarságokat . nem ugy tegnap hajnaltájt magyar serveren
épphogy megvoltunk 5en erre jön géza (vagy mitoménki) és majd megmutatja hogykell játszani9 elkezdte osztani gl-el nem is kellett több jancsika is bevadult erre a harmadik is és már elis lett baszva a nyugis kis vadászat 2másodperces gyilokokra xD
Nem egészen érted te sem a dolog lényegét..
ad1,ezek a pályák meglehetõsen picik ennyi ember számára,hátmég az RPG,meg a GL használatakor..
Ráadásul ott a térkép,ahova csak ugy vaktába belelõ..képzeld el,mondjuk 30 embernél van egyszerre és mindenki szorja 50 m2-en,ez kb olyasmi mint egy T34-el teniszezni a salakon..
Ha ehez hozzáadjuk azokat a hibákat ami a multiban van,mint az összevissza respawn épp egy martyrfragon éledtél ujra és még sorolhatnám mennyi idegesitõ szar van benne...
Nemtudom te mikkel játszottál eddig,de ennyi fegyver csak érdekesség ebben a játékban,de nem ide vagy igy való..
Ha mondjuk tdm-be nincs respawn es max 9v9 akkor sem érténék egyet vele,persze semmilyen uav es hasonlok,de még elnézném..
Én,mindent kivennék,még a géppityukat is,a 3 fragot is,tulajdonképpen semmien perket nem hagynék,de ha már mégis akkor legalább a gusztustalan dolgokat mellõzzük,mint ahogy ez nálunk a HSF is van..
Ez az én véleményem és nem kell egyetérteni vele..DE ezért van az,hogy vannak olyan szerverek ahol használható (én itt sem veszem elõ) és van olyan ahol nem..
Ez ilyen egyszerü.. gondolom már elég nagyfiu itt mindenki ahoz,hogy eldöntse milyen hangulatu szerveren akar játszani..
És hidd el semmikyen probléma nem volna akkor ha ezt mindenki megértené...ennyi

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nálam az 2.
Az M40 nekem jobban bejön,könnyebb,nem üt akkorát és ugyanolyan halálos..
Bár én sosem voltam sniperes,ahoz nincs elég türelmem,igaz mostanában csak azzal nyomulok,mert még hiányzik néhány fejes,hogy meglegyen az összes "gold"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

"ZiZi" voltam és du fél 3-ig voltam ott...
Akiról pedig szó van,az pitu és valami klántag elötte..
Ö lett votekickelve,erre értem be én..
Aztán jött a Puma srác és elküldte az admint .."oda"
Miután el lett magyarázva,a haverja mér lett votekickelve,visszajött pituka is és ott volt egész nap,aztán lassan ö is felfogta miért távozott a szerverrõl ön akaratán kivül..
A továbbiakban,már csak arról szólt a vita,milyért is ne elég skiles a gránátvetõ...kb ennyi................

Facek
hát én sok ember mellé szoktam lõni 2 centivel és nem halnak meg, szokott is idegesíteni 😄
Zomil
barret egy nagy nulla sniper, csak a kis vérpistik hiszik azt h jó fegyver akik vérben forgo szemmel szerezték meg azt a 49 szintet 😄

r700 rulz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Hihetetlen hogy elcseszték a snipert az 1.3-ban. Ha 2 méterrel mellémlõnek akkor is simán teljes értékû találatnak számít, és egy lövéstõl már fekszek is. Ha egy kicsit is nagyobb a pálya minden balek Barrettel kuksol egy sarokban. Persze közelharcban meg ugrálnak, mint a nyuszik, és fél másodperc alatt tudják ellõni mind a 10 lõszert. Úgy kéne, hogy zoom nélkül el se lehessen sütni a fegyvert. Persze csak sniperre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
sztem double tap és deadly silence simán beférne még 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaja..a c4/claymore meg rápakolják a bombákra, marha élvezetes lenne😉 nem véletlen lettek offolva. juggernauth: így is halhatatlan a kiabszott ember. pont a last stand volt régen on. azt nem értem miért szedték ki.
egy részük feleslegessé vált pl az uav témák, a 3 granyót ugye nem kell magyarázni sd ben miért is lenne gáz...😉 stb stb. majdnem tökéletes lett ez a pam, és nem csak szerintem, ezt a cb nagy része elfogadja, kivétel a maradiak, azok az offosak.
két mód:
pam_mode cb
pam_mode cbperks --->elõre meg kell beszélni a kihívásban melyik mód fog futni.
Timber
miert ne kene a tobbi? Csak par van ami nem kene (MD, LS igy kapasbol 😄)... de ez a megmondjuk mid lehet... ez annyira Microsoft

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

aha akkor nem így volt be állítva a server. thx

sleight of hand; stopping power; bandolier; extreme condition; deep impact; iron lungs;
melyik az a 6?

6...és a többi nem is kell😉
Ez pontosan mit jelent? Az a két perk amit engednek? 😄
Ennyi erõvel COD2 vel is játszhatott volna mindenki tovább.

cb perks on vagy off...kurvára nem mindegy. perks onnal teljesen korrekt lett.
Ma volt alkalmam egy fun meccset játszani CB beállításokkal. Hát tömören így a játék COD2 modern fegyverekkel.
Ami maga nemében jó játék, de én COD4 et szeretnék játszani nem egy teljesen lebutított verziót. És nem úgy ahogy azt a régi COD2 es arcok megszokhatták.
Az ,hogy nincs heli és légicsapás az rendben van. Legyen HC ez is oké, de, hogy a perkeket szinte mindet kiszedik. Pedig ugyan azok az esélyek lennének akkor is csak színesebb lenne a játék.

Vitekickrõl meg annyit hogy a rohamsisak serveren amikor két állandóan ugyanonnan snipe-oló lámagyereket kezdtem agyonszivatni sniperrel 4-5 elhalálozásuk után megpróbáltak becserkészni szépen megis kapták a kis késüket megint snipeoltak megint megkapták 2-3szor erre egyszercsak megjelenik a vitekick és hoppp hirtelen 2 igen aztán a többi kis csapattársuk is szépen igen....Énmeg bumm😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Pl2 ma voltam surakin,kb percenként kiírja hogy gl tilos,szépolvasható betüvel abból a 15-20 emberbõl aki fennvolt érdekes mindenki fel tudta fogni elsõre...
Gl-el amúgy én fõleg az amatõr (hangsúlyozom nem profin) kampelõket szoktam szépközelrõl hátulról fejbedimmenteni...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Timber
😄 te ilyen cuki vagy? 😄 😄 😄

Timber
Amugy szerintem ideje nekem is hozzaszolni a 'szemet adminok' topichoz 😄

Ugyanis melysegesen egyetertek a dologgal! Hihetetlen mit meg nem engednek maguknak az adminok... de most komolyan. Eloszor is fogjak magukat es szervert biztositanak a nepnek, hogy lehessen rajta jatszani. Es ez meg nem minden! Napi 24 oraban a het minden napjan! En meg felmegyek a szerverre es jatszom. Egesz ejszaka! Mert ugye a szerver nem all le mondjuk 2-3 ora jatek utan egy par orara, nem laggol mint allat mert a szemetlada adminok bizony jo vasat tettek ala! Mert ha laggolna akkor ido utan megunnam es esetleg mennek mast csinalni. El sem tudom mondani hanyszor volt mar, hogy olyan jo volt egy szerveren jatszani, hogy eszre se vettem, hogy a baratnom elaludt! Ezek az elmaradt egyuttletek mind mind a ti hibatok ti mocskok! Szemet adminok! FUJ! Aztan meg... a sajat szerverukon szabalyokat hoznak. Kesz rohej! Azt hiszik csak azert mert ok uzemeltetik egybol szabalyokat is hozhatnak egy esetleges kulturaltabb, szorakoztatobb jatekert? Megis mit kepzelnek? Meg mi az, hogy nem anyazhatok, kuldhetem el a p***aba a tobbi playert? Mert akkor rogton istennek kepzelik magukat! Aki csak ugy kirughat egy kis anyazasert! Hat milyen vilagban elunk mi keremszepen ahol mar anyazni meg bunkonak lenni se lehet?

Szoval igenis szegyelljetek magatokat azert, hogy egyreszt egy lagg- es akadasmentes szervert uzemeltettek nekunk stabilan, 7/24-ben, masreszt meg azert mert megprobaljatok mindenfele szabalyokkal jobba tenni a szerveren toltott jatekidot. Az ilyenek mint ti a tarsadalom mocska aki csak magara gondol es senki masra! Meg is erdemlitek, hogy jol leflameljenek titeket a forumokon!

de backlot volt? meg valami klántag is volt a srác neve elõtt.kiszavaztuk, visszajött rinyálni hogy az anyját az adminnak és elment...édesség?😊 nem emlékszem, pedig ez beugrana...😄
amikor én bementem akkor lett 2v3,de nem azon a néven..
most édesség vagyok

MadBence
Jöjjönmárki az editor!
Megcsinálnám Pécset megint 😄
Pont egy éves a CoD2-es verzió 😊

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

szia! ma délelõtt? milyen néven toltad? nem 2v3 volt? backlot?
Hassel606
<#nevetes1><#worship>

Ráadásul nem csak,hogy tudatlan bunko vagy,de gerinctelen kis pöcs is..
Mivel pont jelen voltam az esetnél,igy leírom helyetted mi is történt..
Pont akkor léptem fel a szerverre,mikor téged votekickeltek,mégpedig azért mert 2v2 be voltatok és folyamatosan gl-eztél,annak ellenére,hogy arra kértek fejezd be..
De ezt te is megtudtad,mivel késöbb visszajöttél és közölve lett veled,mi is történt..
Ennek ellenére,te leugatsz prímitiv modon egy admint,de nem is ez dühit,hogy akora láma vagy,hogy még az sem tünik fel (sárga betükkel,votekick xy)hanem az,miután beírtad a fazságaid csenben elsunnyogsz mint egy kis buzi...
Elég lett volna csak annyi "bocsi tévedtem"
Azt ugyan nem tudom,te a Puma vagy a Pitu vagy,de ez már nem is érdekes
<#lama><#banplz>

tommyg
xDDDDDDDDDDD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

0Fritz0
Végelgyengülés, illetve szívroham a b@szott nagy robbanásoktól. 😊

A heli pl. kiszed az épületbõl, ha akárcsak egy kis rés is van a tetõn.
Szellempilóta rulz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
"távol minden ablaktól"

Ráadásul még nem is a földszinten, úgyhogy ha az ablak mellett robban, akkor is egy szintel lejjebb van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem