Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
Sziasztok, van valakinek ötlete arra, hogy a kb 1 hete indított szerverünk vajh miért nem látszódik xfire-ben?
A játék belsõ szerverkeresõjében látszik, xfire-ben meg csak kedvencekhez tudom hozzáadni, ahol mutatja is az aktuális állapotát meg minden, de így hiába várjuk hogy feltolja végre valaki rá az arcát...
Gamemonitoron megpróbáltuk beregelni, hátha az a gond, de ott meg azt írta, hogy már benne van az adatbázisban a szerver ip-je.

*Posse*T.W.D*

Morfi
Anya csak egy van, de a kivétel erõsíti a szabályokat <#vigyor1>

bigapó
off:

az ilyet vagy nem anya szülte vagy csak szimplán velem van a baj...remélem nem utóbbi...

el tudom képzelni, hogy az ilyen emberek hogy "mûködnek" valódi életükben és már nem csodálkozom azon hova tûnnek milliárdok a zsebünkbõl...

sorry..on:

The Matrix has you...

Multhéten az egyik serveren elõadta két hülyegyerek miután erõen wh gyanusak voltak és vagy 20-30 frages elõnnyel nyertek mindig a népek elött,hogy miért baj hogy wh-znak ahhoz is kell tudás és attól hogy wh-znak még kell tudni pontosan lõni....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az a baj,vagy inkább a szomorú tapasztalat,hogy az ember elvárná hogy a cheater kasuk legyenek oly bájosak és ne zaklassák a szemétdomb játékukkal a pb szervereken lévõ normál playereket de baxtatják...
És mégszomorúbb amit az elmúlt 1-2 hét 4-5 warjában tapasztaltam,hogy ezek a cheaterek bizony warban is elõfordulnak és büszkén loloznak hogy hogy tudnak...legalább warba ne tolnák be a pofájukat....Kb annyira szánalmas mint suzuki 1.6-os kupát egy forma1es kocsival megnyerni és melletpüfölni a dobogón....

repro
America's Army - xSU

bocs skacok az offért

N0 TXT TLK PLZ!4!

Zomil
4év alatt sokat fejlödtünk 😊
amugy honnan ismersz minket?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

repro
pázzeg! most nézem, a HEW-bõl milyen nagy klán lett 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

AntiHero
Hmm... Én is akarok WAR-ozni (durci)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
thx tényleg jó war volt 😊
föleg az elsö mapon nagyon megizzadtunk 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Köszönjük a wart HEW nagyon frankó meccset nyomtunk , bf2 óta nem játszottunk ilyen jó fej és normális klánnal . <#eljen> /

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

törlés,ban...

Na bazdmeg, te nem vagy normális, törölje már valaki.

áááá Sgt Feri....😄😄😄😄😄
Gyanõs volt most hogy a banlistá látom már egyértelmü😄

Kmarha
komolyan kérdezed?

persze, megéri, vedd meg! (omfg)

(gondold át, ha meglenne a játékod mondjuk eredetiben, akkor eldobálnád e másnak a kódokat?!)

Ne vedd sértésnek, de ne légy ennyire naiv ! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

0202milan
csá!vki szokta neten jáccani a cod 1-t?mert engem mindig ledob a szerver,hiába van punkbuster-em!nem tudjátok mi lehet a baj?

FORZA MILAN!!

ilyen volt mar valakinek?
madarka
Zerénd
Mert esténként a statjára maszturbál, mint rendes ember az ökm-re. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kmarha
nem azt nem értem, hogy miért nem banolják ki.. hanem azt, hogy hogy tud elleni valaki a gép elött órákig azzal, hogy nomja a két gombot, és közben nézi, ahogy a statja megtriplázodik fél percenként. és közbe nem csinál semmi mást az égadta e világon.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hassel606
Na, ez már beszarás...

http://www.mpcheat.eu/index.php?topic=664.0
Ezt már nézte valaki? Megbíható a cucc?

Hassel606
"azért szeretnék egy kicsit csalni mer elvesztettem az 55-ös szintemet és a kezdõ fegyókkal szarra se megyek"...

Hassel606
Csak át kell nézni az off topicba...

Morfi
Killcam részben jó részben nem. Szerintem te se szeretnéd hogy lelövöd az illetõt, megnézi honnét, meg hogy kb merre mehetsz, majd bevár egy kis sarokban és lelõ. UItánna meg el is szabadulhata pokol. Amúgy a másrésztõl meg jó, mert egybõl kiderül, hogy esetleg használ vlaami segédprogramot.

én se szeretem õket,de azért kulturáltabban...
Hali!
Eggyet értek az elöttem szólókkal!
Mi jó abban, hogy valaki csal egy multis játékban? Azzal õ nem lessz nagyobb a való életben, nem élvezi úgy ki a játék adta élményt! Eggyáltalán akkor minek is játszik a game-el? Az ienek fényképezzék le a jó édes annyukat, rakják fel gépükre és arra ve**ék ki a fa**ukat!
Vagy inkább akásszák fel magukat mert a való letben ilyen módon nem lehet csalni! Ja és egyre több a sok zsidó és cigány már a szervereken is! <#boxer> Meg az is fassza mikor jó néhány szerveren ki van kapcsolva a killcam
aztán nem tudom vissza nézni hogy, hogyan nyírtak ki! Pedig szerintem jó vissza nézni azt h más hogyan írtott ki engem. <#idiota>
Na ennyi vólt a véleményem, bocs a dúrva szavakért, de ezt gondolom!

Morfi
Nem fix, de csak az utolsó 2 szám változik, egyszer elfogy a kiszolgáló tartománya 😄

A minap waroztunk vmi holland klán ellen olyan gyanusan leírtottak minket szinte mindig,meg igencsak hemzsegett a játék a fura jelenetekkel,kitaláltuk hogy megállunk spawnpontra és várunk...érdekes módon kb 1 perc se telt el és az összes ott hemzsegett nálluk de kapásból gránáttal,géppuskatûzzel nyitva...😊

tommyg
lol

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
A nem fix ip-címek és a szabadon megváltoztatható nevek miatt még gyûjtheted sokáig...

Morfi
Én is megnéztelek vagy 3-szor is 😊
Viszont engem lecsítereztek már, más fps-ben is, meg itt cod4-ben, még az elején mikor kezdtem, pedig azt se tudom hogy mi van és merre menjek. És még ahoz is lusta vagyok hogy csalás után nézzek 😄

Morfi
Én is gyüjtögetem a neveket, ip-ket, de szerencsére már nem annyira sok jön...

Morfi
Részben egyett értek, más részt rengeteg van. És a "legszebb" hogy egyeseknek még feljebb áll, hogy most miért lett kickelve (no persze ha lenn itt is egy szép síp hang, mint a TV-ben, akkor nem lenne gond <#vigyor1> ), és ugyan úgy visszajön a szerverre. A másik, hogy azok akiknek nem megy azok, agyba-fõbe csítereznek, és akkor még a sípszó is elhúzódik közben. Vajon ezeknek a játékosoknak a szüleik minek vettek PC-t? Vettek volna nekik egy rubik kockát és oldja meg egyedül 😄

Birk@
Hát az esetek többségében elsõ 3ban bennevagyok, de még komolyanvéve nem csítereztek le, szal részemrõl respect, a legtöbben tényleg megnézik hogy így van-e mielõtt beszólnak

Birkus Maximus

tommyg
youtube->> cod4 hack és kiad egy csomót

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tudtok nekem mutatni egy ilyen wh-s, 'automatikusan forog és tüzel, fejest osztva' ingame videót?😊
bigapó
ezt is kibeszéltük már. nem azokról van már szó akik "csak gyanúsak", hanem azokról akikrõl ténylegesen kiderül, hogy csalnak/csaltak. nem találgatunk, van listánk...

The Matrix has you...

bigapó
Ezen a képen azt se tudom, hogy mit kell nézni...nem vagyok rá kíváncsi, csak úgy beírtam😊

The Matrix has you...

Látom nagyon beindult itt ez a csiteres téma...Pedgi szerintem legtöbbször nem is csiter az akirõl azt hiszitek. Szerintem a legtöbben azért csitereznek le másokat mert nem megy nekik és így töltik ki a dühüket. Én is már elég sokat Cod-oztam de még életemben nem láttam egy csitert sem, szóval szerintem a "csiterek" minimum 80%-a nem csiter valójában!

Sadist
Ez csak négy oldal. Nézd meg, hogy pl. AASA csak Armyban hány csalót buktatott le. És abban a játékban még aránylag kevés is a csaló, CoD-ban messze többen csalnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szerintem a banoltak egy jó része ugyanaz a pár ember csak különbözõ nickekkel, mondjuk ez nem menti a helyzetet :/

Persze hogy órákig tudják csinálni mivel senki sem akadályozza ebben õket, kickvote szart sem ér, admin vagy van vagy nincs ráadásul utólag sem banolnak senkit mert a kulcsával együtt egy csomó más becsületes playert is kibanolnának (már amennyire egy warezos "becsületesnek" számít hehe <#hehe>)

Sadist
Vagy inkább meg lett piszkálva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hassel606
Csak megnyúzzuk, és a bõrét kitömjük szalmával.<#gonosz2>

Kmarha
hát ez valami hihetetlen hogy elszaporodtak a szünet alatt a cheaterek a szervereken..

De mi a f...t élvez a hülyegyerek azon hogy nyomja az elõre gombot meg, a progi meg automatikusan forog és tüzel, fejest osztva? És ezt órákig tudják csinálni. Épp ésszel fel nem tudom fogni, de tényleg.

A másik fajta pedig aki "csak" azért használja hogy különféle kihivásokat teljesítsen. A jó életbe nem tudja akkor az unlock patchet leszedni, hogy minden ki legyen pipálva? Miért kell ehez aim szarságot használnia?

Komolyan, hogy a fenébe születnek ilyen degenerált állatok e világra?

mindenféle sértödés és anyázást mellõzni fogok, de legyen már egy ilyen istenbarma, aki ezek közé tartozik, hogy megirja nekem privibe, miért teszi?! Tényleg, még a nevét sem fogom világ színe elé tárni!

Marci0115
sok a kinai meg a cigok is szaporodnak rendesen sajna

így születtem így is halok+ 😄D

g.i.joe mink nemisvagyunk 11m-an 😞( sok már a bevándorolt 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mNzJean
Most nézegetem ezt a bannlistát ,komolyan mondom szégyen ,hogy mennyi magyar bukott be.<#wow2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

G.I.JOE
Ja, meg volt párszor, hogy nem fejessel lõtte le a másikat és elkezdtem basztatni, hogy: "Mi van, szarakszik a cucc?" <#eplus2><#nevetes2>

G.I.JOE
Múltkor egy külföldi szerverre jött fel egy magyar mombotos. Lexartam, jókat röhögtem rajta. Azt mondta hogy õ csak az arany fegyverek miatt mombotol! <#rolleyes> Aztán irkáltam neki, hogy nem zavarja-e, hogy nekem csit nélkül szinte olyan a statom mint neki a kis célzóberendezéssel ... Szépen kilépett! <#nyes>

G.I.JOE
Sok? Azok nem 11 millióan vannak, mint mi!!!