Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék belsõ szerverkeresõjében látszik, xfire-ben meg csak kedvencekhez tudom hozzáadni, ahol mutatja is az aktuális állapotát meg minden, de így hiába várjuk hogy feltolja végre valaki rá az arcát...
Gamemonitoron megpróbáltuk beregelni, hátha az a gond, de ott meg azt írta, hogy már benne van az adatbázisban a szerver ip-je.
*Posse*T.W.D*
az ilyet vagy nem anya szülte vagy csak szimplán velem van a baj...remélem nem utóbbi...
el tudom képzelni, hogy az ilyen emberek hogy "mûködnek" valódi életükben és már nem csodálkozom azon hova tûnnek milliárdok a zsebünkbõl...
sorry..on:
The Matrix has you...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
És mégszomorúbb amit az elmúlt 1-2 hét 4-5 warjában tapasztaltam,hogy ezek a cheaterek bizony warban is elõfordulnak és büszkén loloznak hogy hogy tudnak...legalább warba ne tolnák be a pofájukat....Kb annyira szánalmas mint suzuki 1.6-os kupát egy forma1es kocsival megnyerni és melletpüfölni a dobogón....
amugy honnan ismersz minket?😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
föleg az elsö mapon nagyon megizzadtunk 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Gyanõs volt most hogy a banlistá látom már egyértelmü😄
persze, megéri, vedd meg! (omfg)
(gondold át, ha meglenne a játékod mondjuk eredetiben, akkor eldobálnád e másnak a kódokat?!)
Ne vedd sértésnek, de ne légy ennyire naiv ! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
FORZA MILAN!!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ezt már nézte valaki? Megbíható a cucc?
Eggyet értek az elöttem szólókkal!
Mi jó abban, hogy valaki csal egy multis játékban? Azzal õ nem lessz nagyobb a való életben, nem élvezi úgy ki a játék adta élményt! Eggyáltalán akkor minek is játszik a game-el? Az ienek fényképezzék le a jó édes annyukat, rakják fel gépükre és arra ve**ék ki a fa**ukat!
Vagy inkább akásszák fel magukat mert a való letben ilyen módon nem lehet csalni! Ja és egyre több a sok zsidó és cigány már a szervereken is! <#boxer>#boxer> Meg az is fassza mikor jó néhány szerveren ki van kapcsolva a killcam
aztán nem tudom vissza nézni hogy, hogyan nyírtak ki! Pedig szerintem jó vissza nézni azt h más hogyan írtott ki engem. <#idiota>#idiota>
Na ennyi vólt a véleményem, bocs a dúrva szavakért, de ezt gondolom!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Viszont engem lecsítereztek már, más fps-ben is, meg itt cod4-ben, még az elején mikor kezdtem, pedig azt se tudom hogy mi van és merre menjek. És még ahoz is lusta vagyok hogy csalás után nézzek 😄
Birkus Maximus
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
The Matrix has you...
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Persze hogy órákig tudják csinálni mivel senki sem akadályozza ebben õket, kickvote szart sem ér, admin vagy van vagy nincs ráadásul utólag sem banolnak senkit mert a kulcsával együtt egy csomó más becsületes playert is kibanolnának (már amennyire egy warezos "becsületesnek" számít hehe <#hehe>#hehe>)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De mi a f...t élvez a hülyegyerek azon hogy nyomja az elõre gombot meg, a progi meg automatikusan forog és tüzel, fejest osztva? És ezt órákig tudják csinálni. Épp ésszel fel nem tudom fogni, de tényleg.
A másik fajta pedig aki "csak" azért használja hogy különféle kihivásokat teljesítsen. A jó életbe nem tudja akkor az unlock patchet leszedni, hogy minden ki legyen pipálva? Miért kell ehez aim szarságot használnia?
Komolyan, hogy a fenébe születnek ilyen degenerált állatok e világra?
mindenféle sértödés és anyázást mellõzni fogok, de legyen már egy ilyen istenbarma, aki ezek közé tartozik, hogy megirja nekem privibe, miért teszi?! Tényleg, még a nevét sem fogom világ színe elé tárni!
g.i.joe mink nemisvagyunk 11m-an 😞( sok már a bevándorolt 😞(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info