Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biz
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Sztem ez csak neked meglepõ, sok ember nem csalt más ellen életében.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bevallom én csaltam de csak csicska szervereken ahol alapbol sok csaló volt mert pb sem futott. Szépen finomítottam a reflexem azóta ha belejövök úgy szórok mindenkit mint állat 😄 és ez tök komolyan mondom. Persze vannak szar napjaim is azért.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
CoD4 Hack
Im kinda lazy, so here's just some basic input.
Features:
- Wallhack
- ESP
- Cvar unlocker
Usage use the loader to inject the library into
your COD MP. For the esp to work, make sure
cg_drawFriendlyNames is set to 1.
A usefull cvar that's been unlocked is
cg_drawShellShock. Set it to 0 to remove shellshock
and flashbang.
PB proof for now, however no clean screenshots.
Enjoy!
és mikor elinditom a cod4 vw .exe fálj akkor be kell taloznom a cod 4 mp .exe fálját ez meg volt d eutána kér 1 dll. fáljt is és gondoltam h a cod4vh dll kell neki mert ez volt még a zipben de hibát ír ki pls segítsetek elsösorban h mit jelent a txt leirás és ha vki használt vagy használja még akkor atól várnám a segítséget tom h vki használt mert mentem serverekre és ott irták h r...hadt vwh😄😄
62.112.194.109:28975
De ez már nagyon OFF, inkább hagyom a témát. 😊
Adnátok egy IP- ti melyik szerveren szoktatok játszni? Benéznék én is hozzátok, ami ip korábban volt irva az nem él...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sok csíter köcsög XD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Banolásnál figyelj arra, hogy tuti legyen. Inkább maradjon bent egy ügyes csiter, minthogy ártatlanul rúgj ki vkit.
Nézd majd vissza FTP-n a pb logfile-okat, az alapján visszamenõlegesen is tudsz majd banolni.
Ha a pb nem fogja meg az illetõt, /pb_sv_plist, majd az itt kapott slot számmal /pb_sv_getss slotszáma. Ezzel az adott playerrõl csinálsz egy screenshotot, ezt is FTP-n tudod megnézni.
Persze van olyan csít, ami ezt is átveri, de akkor legelább spectbõl gyõzõdj meg róla(esetleg demo vétel), hogy csalóval van dolgod.
Üdv!
KL
Mi vagyunk a magyarok, a kis hülyéket pedig ki kellene közösíteni+aki ismer ilyent verje pofán szigorúan.
Kellenének a folyamatosan figyelt szerverek, normál adminokkal, www.game-violations.org-ról frissített banlistákkal(és nem érdekelne, hogy egy banolt kulccsal elszáll akár 100 ember).
KL
lol most kickeltek a public tdm serverrol
ok : ismeretlen
nemis csaltam nyugodtan játszottam, alig volt killem, erre valamelyik csicska 12 éves faszláma elinditania szavazást ellenem , errel a többi kis noobgyerek f1-t nyomott,
hát komoylan mondom az ilyen mennyen a jo tetves kurva annyába hogy szorakozásbol kickelget normálisan játszo embereket,bezzeg aki csalt azt meg ki se akarták dobni , a sok 12 éves inkább szopjon faszt mint játszon a cod-al
magyar serverre biztos nem megyek fel többet
ennyita magyarokrol
Crash meg kurva jó volt.Mindenesetre élveztem az elsõ cod4-es waromat 8)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
mitol van az hogy vistan nem indul a COD miutan megjelenik a nagy logo kiirja hogy ugy eszleli ez a program leallt ???
A segítségeteket szeretném kérni.Megvettem a COD4-et Steam-on keresztül eddig fasza.
Letöltöm egy gépre a közel 8-9 gigát és csinálok belõle backupot.
Ez gyakorlatilag több "SID" kiterjesztésû fájlból áll, ha jól emlékszem.
Régebbi backupjaimnál volt közte egy exe vagy hasonló fájl amelyre klikkelve feltelepítette magát.
Ez most nincs?!?
Na most ezek szerint ez megváltozott?
Valaki próbálta ezt mostanság?
Petya
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy a Csf eredeti gamma nekem, és még is csaltak... igaz felpeccseltem meg krekkeltem.
A cod-ok full új vagyok, szal multizni nem multiztam még ezzel...
És ahogy látom, itt is a cod4-ben is vannak csalók, az ilyet rühellem, elvégre azért multy a multy, h emberi AI küzdjön egymással. Mennék szívesen, marinecorps nevezetû klánnal összejöttem... de ide is szívesen csatlakoznék gyakorlás képpen. Majd meglátjuk... remélem nem lesz összetett a regiszt
most töltöm az 1.4-es patchet a gamershell oldalról. reméelm az alapra mehet, tehát 1.0 to 1.4. egy 69 megás tapasz.
Nelem van netframework 1.1, mivel a medieval 2-höz kell...
És még valami!
mikor instaláltam, kérte, h tegye fel e a punkbustert. OK. leokéztam, viszont a programok telepíteseknél nem találom a Punkbustert😮O
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.team-gigabyte.com
na szeretnék multyzni a cod4-el? Mi a teendõ?
már feltettem újra a gammát + punkbustert is... Faq-ot olvastam, de muszáj netframework 2-õt feltenni?
cheat: original server (nagyon fontos), pb update, és az életem ráteszem, hogy havonta ha 1 cheater feljön a szerverre akit nem kap el a pb - a shot azt is elkapja, csak nézegeti a hóhér, pubot minek, azért az 1/1000 gamer miatt?, ezt nem értitek meg... mi a faszt vártok cracki servertõl? szar pb-tõl? de még a prõ cheatert is elkapja a pb shot, de mi a fasz értelme van cracki serveren a shotokat nyálazni, hát igazán idõmilliomos lehetsz😄 én nézem a shotokat de csak cb után, ott is csak ha valami gyanús, szal nagyon, NAGYON ritkán...
MJ rulz Pink Team The Only One