Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Meg mik azok a cvar,md5tool??
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
THX elõre is. csáó
Békét <#hawaii>#hawaii>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sg szégyenfal 😊)
2.Senkit nem tartok hülyének, és nem értem miért gondoljátok azt, hogyha ellentmondok neketek akkor az azt jelenti hülyék vagy bénák vagytok.Nem gondolom azt hogy jobb vagyok nálatok/okosabb
3.Azért mondom hogy ne cheaterezzetek annyit, mert már 20000x láttam hogy lecheatereznek valakit egy public szerveren aki nem cheater.Engem is lecheatereztek már ezerszer.De a legidegesítõbb az amikor normálisan játszom és kickelnek/bannolnak azért mert egy pár okos gyerek elkezdte szajkózni hogy cheater vagyok...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
csak hogy spammeljünk <#ravasz1>#ravasz1>
át kell menni másik szerverre, prob megoldva
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
3 féle játékos van , az egyik csítel ,a másiknak a szemébe mindenki csíter ,és a harmadik szarik mind kettõre és játszik normálisan,döntse el mindenki ,hogy melyikhez tartozik.
Én a csítert többször elküldtem a jó .... szóval oda, lehet h ez alapján nyomták nekem a kicket. Vagy csak mint írtam, szimplán hülyék voltak páran.
Egyébként volt már olyan h a szerveren _játék közben_ több csíter azt beszélte meg, hogy állítsák be a aimbotot (mombot), hogy ne írja a dolgokat. Ugyanis a "took headshot by xy from xy feet" szöveget automatikusan küldi a aimbotscript public chatbe, gondolom elég sokan látták már.
Szóval sok ilyet láttam, én nem tévedtem, ha elhiszed(hiszitek), ha nem. Nem akartam vitát, csupán leírtam, hogy ilyen is van.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
velem is elõfordult,hogy lecsítereztek,miközben még a büdös életben nem csaltam.ez persze 25v25-ös szervren szokott elõfordulni,még akkor is ha többször haltam,mint öltem...
viszont amit spammer írt,vagyis hogy a gyerek aim-ezett,az cod-ban mindennapos eset.minden játékban,minden szerveren elõ-elõ fordul félóránként.a legdurvább,amikor bindolva van neki,hogy fejlövésenként kiírja hány lábról és melyik csítel csinálta
spammert nem kell egybõl hülyének nézni,viszont a csítereket igenis ki kell kickelni,és hozzájuk még egy "kurvanyáád" is belefér
egyébként én a csítereket pszichológiai szempontok alapján szeretném egyszer megérteni.mi a jó neki ebben?majd amikor feleszmél,hogy volt egy idõszak az életében,amikor az okozta neki a legnagyobb örömet,hogy egy játékban mindenki õt szidja,mert csal,akkor lehet elsírja magát a saját maga ellen érzett szánalomtól :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És 1 szóval sem mondtam h én vagyok a legjobb, ezzel a szar géppel amin nyomom nem is lehetek (sõt, nem is akarom, én szórakozásból játszok), nem errõl van szó. Én simán elfogadom ha valaki lelõ, ha ügyes es aim nélkül nyomja. Kit érdekel? Errõl szól a játék.
Ellenben próbáld már elfogadni, hogy nem vagyok hülye és meg tudom állapítani, hogy aimes e vagy nem. Mert mint mondtam _többször_ nem 1x, mondom TÖBBSZÖR is sorozat headshotot lõtt mp-ek alatt. Killcamben pedig tisztán látszott, hogy nem õ célzott. Nem tudom, ezen mi olyan hihetetlen, public szerverren minden nap egyre gyakoribb a mombotos majom.
Ha te nem találkoztál mombotos szarokkal, az a te dolgod, de ne próbálj meg hülyeséget belém magyarázni. Köszi
Nagyon köszi a választ, külön köszönöm a mellékelt képeket.
Mindent úgy fogok tenni ahogy javasoltad de hol is találom azt a config-mp.cfg fájl -t?? 😄
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyszerûen el kéne fogadni, hogy nem te vagy a legjobb játékos és igenis léteznek jobbak nálad.Én is játszottam párszor olyan emberek ellen akik beledöngöltek a földbe, de én nem azzal töltöttewm az idõmet hogy vitatkoztam velük és lecsítereztem õket.Hanem megnéztem hogy mi lehet a hiba, miben volt jobb nálam és próbáltam tenni ellene.Sztem így sokat lehet fejlõdni egy játékban, és ennek lényegesen több értelme van mint flémelni és anyázni ami nem vezet sehova vagy kikickelni valakit akinek csakj volt egy jó köre...
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
2. Tudod mutatja bal alsó sarokban headshot, headshot, headshot.... 1mp alatt 4 kill, melybõl 3 headshot.. És nem 1 alkalommal.
Alap nélkül nem csíterezek le senkit, ezt sem az elsõ gyanús dolog után, néztem többször is killcamben.
Te teljesen hülyének nézel mi?
Az a problémám, hogy jelenleg szar a gépem, és a CoD4 rarokba van meg és nem tom kicsomizni me CRC hiba na mind1... és a havertol elkértem a PROGRAM FILE-os CoD4et és azlenne a kérdésem,hogy tudok uugy multizni?
Jo lesz? persze a cd kulcsot megváltozatom, meg a profilomat...
HELP ME PLS!
thX!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Sok fogyatékos játszik. <#idiota>#idiota>
én tegnap jártam hasonloképpen , felmegyek egy 6v6-s sd serverre , belépek a játékba , valaki irja hogy menjen le valaki mer föl akar jönni haverja ,énmeg odairtam hogy menjél le te , aztán következö körben megölök egy embert és mitad isten szavazás azt mindenki igent nyomott azt kick, hát komolyan mondom az összes ilyen szorakozo 12 éves csicskageci szopjon f*szt
felmentem egy random magyar szerverre,azt sem tudtam mi van,elsõ játék,és hát ugye nem árt bemelegedni 😊
hc sd volt,5v5.csapatból egyedül én maradok életben,a többibõl mindenki!,bénáztam egy sort(mint már írtam elsõ játék ma),meg is öltek ahogy kell
köv. kör,dobom a granyót,egy ember a másikból halott.ok.dobom a következõt,látja a társ hogy dobom,de belefut,maghal.nem tudtam hogy van tk,de lehet õ sem,vagy csak simán hülye
gondolom kitaláltátok mi jött ezután:szavazás.kick
ha így "osztogatnák" mindenkinek,akinek egy kicsit nem megy,kb nem lennének a szervereken...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.