Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah és a .:Ghost:. klán pub szerverére várunk mindenkit szeretettel
public szerver: 195.70.62.16:29030
Próbáltam a fórumkeresõt itt lent, ami vagy nem mûxik vagy nem talált semmit, ezért feltenném a kérdésem, remélem tudtok segíteni!
Ati HD3870-es videókarival hogy megy a cod4? Tökéletesen fut fullon? Lefogadom, hogy van vkinek itt ilyen karija ezáltal tapasztalata is vele. Nagyra értékelném, ha leírnátok!
Köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
azt hiszem uninstall lesz. aztán megpróbálom megint. aztán kivágom a francba!<#gonosz2>#gonosz2> optimal settings is volt....nekem sincs több ötletem<#falbav>#falbav>
"Megkért az admin épp az elõbb, igaz szépen, hogy ne használjak P90-et, mert panaszkodnak a plajerek, P90 tilos, következõ kikk. Inkább kiléptem, nem kezdtem el vitatkozni, mikor 3 karit nem tudok begépelni, hogy ne haljak meg, mert a játékosok min 70%-ka martyrral és launcherrel ment. Ilyen mutáns öszvérhez vezet a CB szabályzat hangoztatása.. "
Birkus Maximus
Ja, és Xfire-t honnan tok leszedni?
és lusta vok szerkeszteni mert egy kattintás..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha konzolból indítasz akkor is szar? /connect IPcím
nincs több ötletem...
talán még optimal settings...
kipróbáltam a játékot, sp-ben megy simán, minden ok, fps 100 felett(ha jót néztem) mp-ben továbbra sincs változás...:-( és ott az fps-t sem mutatja. ugyan azt írtam a konzolba- drowFps 1
és a vsync-t is kikapcsoltam. a driverben is. egyéb futó programok csak a messenger, steam, daemon. próbáltam úgy is, hogy azokat kinyomtam. semmi...
mi a f.. baja lehet??
server filterhez hozzaad: punkbuster_sv 0
(meg version 1.4 offkoz)
enjoy
Olyan problémával fordulnék a szakértõ fórumosokhoz, hogy az 1.4et mostmár szeretném felrakni, de vannak emberek akik ha felrakták 2 mp után Server disconnected üzenettel ledobja õket a szerókról...
Én mikor az 1.3-at tettem fel akkor is így jártam...
Valaki plz segítsen mert enélkül nem tok warozni....
Elõre köszönöm a segítséget!!
193.224.143.17:28960 TDM
193.224.143.17:28961 SD (JCSR)
193.224.143.17:28962 HQ (GBC)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Elvileg ez így mûködik.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy tudom megtartani az elért szintet, ha tört játékról akarom átmenteni gyári gaméra?
kössz
sajnos csak kicsit késõbb tudom kipróbálni...
Üdv!
KL
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha igen akkor más gond lesz, nekem gyengébb konfigon simán megy..
fps ed mennyi kb?