Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
jól tudom hogy xfire-ben az sv_punkbuster 1 es szûrõvel mutatja a pb-s szervereket ugye?

*Posse*T.W.D*

The Garrett
nem csak hogy megnyugtat, de nem kell felkapaszkodni a kisebb tereptárgyakra, hanem felugrasz siman 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

driver: nv4_disp 6.14.11.6921 - nVIDIA ForceWare 169.21
Hassel írta, hogy neki is ez van fennt..szerinte nem ez a gond. de ha ez lenne, akkor nem kellene szarakodnia sp-ben is??

Morfi
A videókártya driverét nézted?

Morfi
Izlések és pofonok. De akkor nekem izlés ficamom van? 😛

Hassel606
Tudom, nem ezen múlik, de engem a fix 125 fps megnyugtat.<#smile>És azért nem annyira van butítva, hogy a grafika rovására menjen.

csak azért írtam a konfigot és a pinget, mert szerintem ezzel a konfiggal és ezzel a ping-el nem így kellene mennie-egyik sem lehet a probléma. hozzáteszem a megjelenése óta játszok a cod4-el és az elején, ha a gépet újraindítottam, ment rendesen. 1 idõ ota viszont semmi sem segít...és csak a multy csinálja<#falbav> ami azt illeti, nem buheráltam a configot sem.

Morfi
Pingnek csak a net kapcsolatodhoz van köze.

Morfi
Nekem gyengébb a gépem még is fullon vanés a v-sync meg az anti-aliasing is van és így, igaz kicsit ingadozik, de 30-70 közt van és nem buheráltam meg egy config fájlt sem 😊 Meg kell szokni és jó lesz 😄

The Garrett
es miköze a pingednek a proci/mem/vidkaridhoz?<#confused><#zavart2>

Dick Riddick
Azt hiszem kicsit félreérthetõen fogalmaztam. Nekem nem a gépemmel van problémám, imádom, egy gyöngyszem. Majd új gépet veszek késõbb, de még halogatom a dolgot.
Attól megy fel a pumpa bennem, ha valaki henceg a konfigjával, és mellé még butának is tetteti magát.
Nem azokról beszélek akik komolyan segítséget kérnek.
Ti is tudjátok mire gondolok, hisz mindenki találkozik ilyen írásokkkal, fórumon, újságban vagy máshol.
Szóval csak písz, legyen elég ebbõl a témából ennyi. <#wave>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hassel606
Az optionsban a graphics beállításoknál az Anti-aliasing-et off-ra, a Textura Settigsben az Anisotropic Filteringet húzd le. Van még két konzolparancs is, ami szokott segíteni:
/r_gpusync 0
/r_multigpu 1
Több ötletem nincs, ezen a konfigon hasítani kellene full beállításokkal...

Fujiryu
Szerezz okos konfigot.Tele az internet velük😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hassel606
Az kevés ezzel a configgal...

ja!

config E6600, 2Gb memoria, 8800gts....és kb 60-as volt a pingem.

hello mindenkinek!!

megbuheráltam a játékot(uninstall, install+windws is-"kellemesen" töltöttem az éjszakát) most már látom az fps-t multyban is. a helyzet az, hogy 1024x768-as felbontásnál, optimális beállítások mellett 30 és 80 között volt az fps-em. általában 50-60 körül, de volt olyan is, igaz csak rövid ideig, hogy 20 köré(alá is) ment.
nálatok milyen az fps??

BigReaper
Noh, hát akkor, Dicket sajnálom, nekem sincs szar gépem, de nem a legrosszabb, szal bocs, hogy errõl írok : Nekem van egy Elég zsír laptopom(notebookom) 1 GB ram, ati x1600, intel core2 t7500, ez nekem 250000be került, de nem játékra vettem, csak akartam egy jo laptopot, én ezene Codozok, koliból! Ezen 90 fps szinte mindenhol megvan ,sza lbõven elég! A crysis minimumon, néha egy-egy kis akadással siman fut, szal azon amit elobb itt irtak, nem fogsz sütni semmit, enyem is max 60 fokos, de a crysis nekem nem fekszik, szal, régen neztem csak! Az a latop, meg max 350-400be fog kerülni, mert nem akkora gigateljesítmény, mint elsõre látszik! az enyem boltba 325 volt amikor en vettem 250er, szal jol nezz ködül merre fogod megvenni!

Más: valszeg a GBC serveren lesz HQ/SAB váltó! e sztem ugy,hogy egy mapon, mindketto egymás utan! 😄 gyertek csak! 😄

www.team-gigabyte.com

Fujiryu
Pedig ez nem is off...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Lehetne egy láma kérésem? Valaki leírhatná a FAQ-ba, vagy ide részletesen, hogy lehet Hamachi-n keresztül jáccani a CoD4-el...milyen fix, beállítás, stb... tHx
Dick Riddick
Az agyhúgykõ már megvan. Gombás-sonkás-hagymás gazdagon.
De lenyugodtam, ismét átjár a csi. <#smile>

Mellesleg futni fog rajta még a Crysis is.
Élvezhetõen, közepes beállításokkal.
Kivéve azt az esetet ha sokat utazol, nem érdemes otthonra ilyen gépet venni. Kib*szottul drága. Mennyi lenne, 5-600000?
És inkább laptop mint notebook.

Crysis mindenen szarul fut, többi úgy fog mint egy kisangyal.
Ha majd kibasztad rá egy pár éves kocsi árát kompletten meséld majd el légszi, hogy fél óra Crysis után elnyomja e a hûtõ a porszívó hangját, meg lehet e rajta rántottát sütni, gombás-sonkás-hagymásat gazdagon...

Hmm lehet reggeliznem kéne. <#wow1>
Hassel606
Ennek az árából meg olyan asztali gépet kreálhatnál...

😮FF | SPAM |WRZ: << Itt lehet,különben törlöm<#felkialtas>
Hassel606
Ne kérdezz ilyeneket, mert Dick Riddick-et szellemileg fusztrálja, és agyhúgykövet kap tõle! <#ejnye1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Sziasztok,

OFF kérdéssel kezdeném a mai napot, elnézést mindenkitõl:
Van egy kiszemelt notebook: HD X2600 512 MB videókari, 2 magos proci, 2 GB RAM stb.
Fenti konfigon várhatóan hogyan fog futni a COD4, GRAW 1-2, nagyon halkan kérdezem: Crysis???

Köszi a válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Peetboy
Az lenne a problémám,hogy miért van teli már most minden server büdös f.szopó csiterekkel? mindenhol meglát, és követ.elbújni se tudok elõle.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

The Garrett
md5 tool mismatch el dobalnak ki public szerverek, akkor mi a baj?

(utso 2 oldalon nem volt rola szo 😛 )

Majd elédtérdel egy benga néger és rádordít, hogy
- "most mondd hogy nem jó a 6600GT",
majd puskatussal pofántunkol, földre zuhansz, ráül a fejedre, és
- "MOST MONDD TE SZEMÉT!"

Szerintem segítene, utána tuti más szemmel néznél a gépedre... <#whatever>
Nézd meg a filtereknél mik a beállítások, lehet hogy azért nem látszik mert változtattak valamit a szerver beállításain.

ghost rider
Sziasztok az lenne megint a probléma hogy beírom a favoritokhoz a kívánt server ip címét és nem jeleníti meg a favoritok között.azt írja hogy "added to favorite server" de nem tudom hogy miért nem jeleníti akkor meg.SEGÍTSETEK!!!<#rinya>

hc-ben is látszik

Zomil
hát ha nem akarsz bünti pontot kapni sürgösen irj egy kezdö hsz-t

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azt simán én nyerném! <#hehe>

Dick Riddick
Egy terápiás csoport jó lenne.
"Akarsz róla beszélni?" jelleggel.
Rámhúzzák a fasza kis dzsekit, hátul megkötik a pántokat, oszt mondjad a magadét a sarokban...

<#bee1>

- A friends fülön van az MSN szerû chat rész, gamepaddel joinolsz rá haverra.
- Servers fül: alul All-nál ráállsz a CoD4-re
- Kinyitod jobb oldalt a panelt, ott vannak a szûrõk.
- beállítasz két szûrõt:
+ shortversion => 1.4
+ sv_punkbuster => 0
szuku
Helló!

Bomb sqaddal, hc-ben is láthatóak az ellen robbanó cuccai vagy esetleg ki lett véve ez az opció?
Más: annyira ment itt a CB szabálymódosításról a vita, gondoltam megnézem, miben is áll ez, de nem igazán sikerült összebogarászni, vlki hozzáértõ összefoglalná, elõre is kösz.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

ghost rider
Nyitottam egy "kinek van a leggagyibb gépe" témát<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

"4 éves géppel kodozok!!!"
Én is 😊 még de GeForcet nem veszek!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Indítani kéne egy ki játszik szarabb géppel threadet az önbizalmának növelése érdekében, mint vmi online terápiás csoportot.. <#bee1>
Hassel606
De nem értem, mi bajod? Bántott valaki? Vagy valaki tehet róla, hogy neked milyen géped van? Add ki magadból, ne tartsd bent! <#nyes>

mNzJean
próbaképp valameiket majd átálítjuk sab-ra

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Hogy a hajamra ne kenjem a "Fut a Geforsz 16700 kártyámon 18 giga rammal meg Intel oktogon procival a Starcraft?? Légyszike írjatok vissza, 1600000-ba került a gép!" típusú beírásokat.
Hogy a fórumok ezekkel vannak tele, még megértem, de bakker, már az összes újság levrovja is.
Nem a témához tartozik, csak egy kirohanás volt.
Az ilyen emberkéknek: 4 éves géppel kodozok!!!

És ha ASE-t használok? Azt nem lehet valahogy megjavítani úgy hogy ne jöjjön elõ ez a Server disconected féle hiba 1.4-nél?
Jah és a .:Ghost:. klán pub szerverére várunk mindenkit szeretettel
public szerver: 195.70.62.16:29030
war szerverünk is van és a kihívásokat 1-2 héten belül szívesen várjuk...
http://ghost-cod4.atw.hu
Sadist
SD vagy TDM helyett kéne végre egy Sabotage.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amúgy jól kell mennije a játék gépkövetelménye elég fika,egy gyengébb gépen is elfut.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ha még nem vetted meg ne csinálj hülyeséget,geforce-t vegyed!....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BigReaper
ÚJRA éledted a JCSR/GBC szerverek éljen! Tessék játszani! 😄

www.team-gigabyte.com

Zomil
elmenni a boltba és megvenni 😄

amugy csak simán lan szervert kell inditani és menni fog

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Firerock
helosztok
valaki elmagyarázni nekem ezt a hamachit?mert nem értem. odáig megvan hogy belépünk 1 szobába mind a 2-en de utána nemtudom mit kell csinálni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HD JOHNNIE
Nem... Hagytam, h bátyám rábeszéljen az ati-ra. Meglátjuk mi lesz. Biztos nem lesz rossz, csakhát nem nagyon ismerem még így ezért kérdeztem amit kérdeztem 😊
Remélem kapok választ is!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]