Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy belegondolva kb. a Dead Silence lenne az egyetlen olyan, aminek az elvesztése télleg fájna. Nem is csoda, hogy 44 felett boldog boldogtalan azt viszi mindenhez és megy szopatni a jónépet...
E6600, 2GB memoria, 8800Gts. nem nagyon szoktam olyan szerverre menni, ahol 80-nál nagyobb a pingem, a grafikát illetõen, csak a felbontást húztam fel. de szerintem azt meg vinnie kell. az fps nem néztem

bla

Battlelog: Purga5

Fujiryu
BF2-ben is a statrendszerrel kúrták el.A sok hülyegyerek nem tdta elhinni hogy semmmire se jó, aztán amikor elbukták a pontokat jött a sírás😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

nincs valakinek onnantól mentése mikor jön a konvoj és a toronyban állok??lefagyott a gép akkor és azota hibaüzivel kidob mikor elkezdem betölteni.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

konfigod?

grafika beállítás?

játék közbeni fps, ping?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sziasztok!

segítségre lenne szükségem!! valami oknál fogva nem mûködik a játék rendesen, akad, szaggat, teljesen élvezhetetlen. a furcsa, hogy csak multinál. van amikor indításkor is totál kész. a játék eredeti és egy csomót nyomattam már (elértem az 55-öt). egy ideje viszont szinte játszani sem tudok vele. újra telepítettem windows-al együtt, de semmi sem változott. 1.4-es patch fennt van.
ha valakinek van ötlete, vagy járt már hasonlóan, írjon!!
köszönöm!!

mNzJean
"Továbbra is a Call of Duty 4 vezeti a toplistákat
-------------------------------------------------
Továbbra is a Call of Duty negyedik része vezeti a PC-s eladási listákat: az NPD Group felmérései szerint december utolsó hetében is a Modern Warfare volt a favorit.

A tavalyi esztendõ utolsó hetében a további kedvencek a Sims 2 illetve a World of Warcraft voltak: elõbbi esetében a bõvített alapjáték mellett három másik kiegészítés is helyet kapott a listán, míg napjaink legnépszerûbb MMORPG-je az elérhetõ összes kiszerelésben népszerû volt.

Call of Duty 4: Modern Warfare
The Sims 2 Deluxe
World of Warcraft
Half-Life 2: The Orange Box
The Sims 2: Teen Style Stuff
Crysis
The Sims 2: Bon Voyage
World of Warcraft: Burning Crusade
World of Warcraft: Battle Chest
The Sims 2: Seasons "

Forrás : www.gamekapocs.hu

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
Bakker. Tényleg.
Köszönöm mégegyszer!

\"Heroes never die. They just reload.\"

mNzJean
Menü : enable console

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

gabi89
Menüben engedélyezni kell a konzolt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dick Riddick
Én azért szeretem a HC-t, mert jelentõsen csökkenti a fegyverek különbségeit. GL-el nem sokra megy. + akkor tolom ha adminok is vannak fent.
Írták párszor hogy az M16 így jó meg úgy jó. És milyen igazuk volt!
Nem hittem volna hogy ellenfele lehet bárkinek közelrõl is. És mégis.
Kipróbáltam és megszerettem. Elsõre. Le a kalappal.
Valakinek van ötlete hogy a konzolt miért nem tudom elõhívni 0-val?
1.4 patch, eddig nem volt ilyen gondom. Az újratelepítés nem oldotta meg a problémát.
Eõre is kösz a segítséget.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Ron Ragm
Millió egyszer ki lett már tárgyalva: túl pontos, túl nagy a tûzgyorsasága, túl nagy a tárkapacitása és nevetségesen kicsi a visszarúgása.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Prince23
Mi a flancért utálják a p90-est? Vannak gl-esek is, szemet hunyok rajtuk, mindenki olyan fegyót használ amilyet csak akar, nemde?!
Max lámavetõknek nevezzük õket xd De hogy p90-ért?! hát ez lol.

Clan PuB & WaR SerVeR 1.4 | Powered by fgcklan.hu & AdminS
nem HC szeró, FFA, Shipment, szokásos vágóhíd, mondom sebaj húzok P90 headshotot ujjgyakorlatként.

Megkért az admin épp az elõbb, igaz szépen, hogy ne használjak P90-et, mert panaszkodnak a plajerek, P90 tilos, következõ kikk. Inkább kiléptem, nem kezdtem el vitatkozni, mikor 3 karit nem tudok begépelni, hogy ne haljak meg, mert a játékosok min 70%-ka martyrral és launcherrel ment.

Ilyen mutáns öszvérhez vezet a CB szabályzat hangoztatása.. <#taps>
tommyg
akkor így jártál 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

<#wilting>

Hassel606
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ferro

V43 1105
Nézd .. találkozunk valahol élõben szívesen megdoblak ezzel :

Origi <#mf2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hassel606
3 éves is lehet...

Zomil
persze nekem meg adjon már vki egy uj bmw-t -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
itt úgy sem fogsz kapni, bye

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hassel606
Hát, sok sikert! <#worship>

Hát pl az aki csak singlibe nyomja!
Hát de vki aki olyan kedves jó lélek és szerezne nekem egyet akkor nem tom mit csinálnék! 😛
Hassel606
Szerinted ki az a hülye, aki a 10 ezerért megvásárolt játékának a serial-ját átkûldi Neked?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hassel606
Eredetivel??? Nem kis kérés...<#hehe>

Vki megdobna 1 eredeti kulccsal? 😛 privibe 😛
mike0013
és ha nem mûködik úgy sem:S?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Firerock
helosztok
tudtok olyan szerót modnani Xfire-ön amhol délelõtt is vannak?
fateromnak kéne mert én d.u jáccok és neki meg az az idõ van amikor suliba vagyok.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tommyg
ugyanazat a serialt visszaírod amit eddig használtál

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mike0013
valaki leírná, hogy akkor hogy is lehet visszaállítani a profilt, ha van róla mentésem?:S
FAQ-ban nincs benn, keresõ nem jó, nagyon köszi a válaszokat!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Morfi
Neknk cod4-re kellett várni, de tényleg nem sokat 😊

NeBby
A másik , meghogy miért nem csinált mentést róla?
...vagy ottvan a lvl55 patch...

Morfi: Már régebben is vettem tõlük , de akkor semmit se kelett várnom... <#vigyor3> Nahjó , talán kicsikét türelmetlen vagyok <#whatever>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Morfi
Befizetés után pár napra rá elérhetõ lesz a szerver.

Zomil
ha téged az bosszant h hülye 55szintröl visszaesel 1-re és nincs p90-ed
akkor örülök h abbahagytad a játékot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ghost rider
jaja oda kattintottam csak valahogy amikor beírom oda az ip-t akkor nem jelenik meg egybõl a server.Most jöttem rá hogy csak késöbb rakja be(nekem).

Prince23
New favorite-ra katt, és gyakorlatilag lehet írni a címet.
(filtersre állítani)

ghost rider
SZIASZTOK!

Az lenne a kérdésem hogy hol lehet beírni az pi címeket?Mert én csak a favoritnál találtam de ott meg beírtam az ip-t és nem jelenik meg a magyar server.Légyszíves segítsetek hogy hol kéne beírni.

Prince23
Térkép ne legyen má benne... legyünk magunkra és társainkra utalva😊

Prince23
Teljesen egyetértek!!!!!

NeBby
Ezt ha többen írják kiszedem , erre énis gondoltam...

TDM nemlesz az tuti , abba semmi taktika , de beteszek egy tdm et is azért <#vigyor3>

Amúgy FGC tõl vettem a szerót , tegnap beis fizettem , de azóta semmi válasz nemjött <#shakehead> Aki ismeri õket nemtudja h mikor érnek haza?

Prince23: Azt nemlehet kiszedni! (legalábbis nemhiszem és nemis találtam)

Prince23
sry: Térkép, akart lenni😛

Prince23
JAH ÉS NE LEGYEN BENNE M A P !
(sry akiabálásért, de ez fontos, sztem)

Zinaj
tdm legyen 😛

i7 azt szevasztok :P

Prince23
Hát attól függ h hc mod vagy tdm...
de jó lenne ha nem hentelõs szerver lenne... piff-paff összevissza csitt-csatt.
Annak örölnék spec én ha bombákat kéne "eladni😄D

Zinaj
Brenyo ne legyen heli, meg bombazas....

i7 azt szevasztok :P

Mekkora rosszul van ez igy megcsinálva , én is majd 60 órát játszottam a játékkal multiba, lvl 55 voltam minden fegyverrel , gépet újratettem és a profilom meg eltünt , utánna repült is ki az utcára az eredeti(!!!!) CoD 4em tokostul , habzó szájjal ordítottam egy 12-13 éves körüli srácnak hogy vigye el a bánatba az egész játékot. És nem bántam meg hogy áttértem UT 3ra.

NeBby
Valsz még ma vagy holnap indul a szerverünk és jólenne ha írnátok , hogy milyen beállítások legyenek rajta , ugyanis olyan szervert szeretnénk , hogy mindenkinek teccen!<#rolleyes>
A szerver 22 es lesz , fõleg sabotage és pár domination (max 40perces mapok), legjobb mapokat betettem többször is! Legfrissebb PB lesz , Mombottal se lehet majd feljönni! GL t kiszedtem , az se lesz!
Várom az 5leteket!<#vigyor3>