Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Jó reggelt <#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Bármi kérdésetek van ittrögtön megválaszolják

RNadal1203
Nekem vmi ilyet ír ki: Az eljárás belépési pontja (_BinkGetFrameBuffersInfo@8) nem taláható a DLL -ben (binkw32.dll).

ezzel mit csináljak??? elõre is thx

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

mentsd ki a players mappát

HD JOHNNIE
akkor most zsegala? megy a füles is?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

BigReaper
megvan a hangkari, es ugynezki mono lehet benne! nem vistaztam egyebkent, csak az XP😄 de mind1, mukodik, banta egy kis penzem, de ez van!

www.team-gigabyte.com

HUNMemphis
Rendben.Természetesen EREDETI a játék ezért lenne fontos hogy mielöbb megcsináljam.Megnézem a F.A.Q.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mademan
Pihikézzél!

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

Sarapetike
na szép a fáratságtól már irni sem tok XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
szia!
bizonyára félreértetedd Kaszi46-ot mert ö azt irta neked hogy a FAQ ban benne van csak el kell olvasnodnézd meg jobban a képet és akkor már észreveszed hogy nem is szértõ a kép (a kéz forditva van csak felfelé mutat és nem azt mutatja amire te gondoltál)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ha törtöd van, akkor másold ki a players mappát, és amilyen key-el telepitetted, azal telepitsd szintén vissza, aztán ird felûl a players mappát...

HUNMemphis
Gratulálok!Ilyen kultúrált emberrel még nem találkoztam.Köszönöm a sok segítséget és a hozzértõ beszólást/beintést.
Tényleg büszke lehetsz magadra az ilyen megnyílvánulásért.
Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne szólj hozzá de egy ilyen faragatlan tuskót még nem láttam.
Ha bajban leszel majd jól bintek én is hogy érezd törõdök veled.

Bazdmeg az empátiádat......................Jah nem is tudod mit jelent az "empátia" szó.
Bocs ez magas neked.
Az én hibám.<#mf1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HTS s3rg1nh00
nem,amúgy a magyar szerverek kb.fele 1.5😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tobias88
még alig van ami használja, aki feltette, az tud az 1.4el játszani?
Zomil
aha pm-ben adhatsz linket 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kaszi46
csináltam többet is köll?😊

*Posse*T.W.D*

csadam
<#nyes>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Zomil
lol ez mekkora kép😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

800 ft os genius.. én nyertem <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kaszi46
😛

*Posse*T.W.D*

HUNMemphis
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy mielött újraraknám a windowst elötte újratenném a C.O.D.4-et.
Viszon 55-ös a szintem és ezt nem szeretném elveszíteni.
Szóval az lenne a kérdésem hogy mit kéne backupolnom?Hól találom?
Szeretném megtartani ezt a szintet szóval tudtok segíteni egy picit?
Tényleg csak annyi kéne, hogy honnan másoljam ki azt a fájlt.

csadam
hmm fiuk fiuk 😄 én kemény 2500Ft-os Logitech egérrel nyomulok 😄

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Zomil
g5-öm van nekem is az uj fajta kék, de elég jól birja, ez elötte lévö mx510-emet már teljesen szétnyuztam😄
bár én inkább a billentyüzetet büntetem, az egeret békén hagyom 😄DDD

mNzJean
Hát én már egy logitech g5 -öt hazavágtam hasonló okok miatt, most egy cyber snipa egerem van ,kiváncsi vagyok meddig bírja.<#hehe>

Zomil
inkább az lesz vicces, h egy elbukott kör után kicsit "megütöm" és palacsinta lesz az egér😄

igen , csak nekem a favorit az ak , ezért hoztam fel😄
Fujiryu
Egyébként sztem adnak egy gyurmát és egy lecsupaszított egeret gombokkal.Aztn add oda a szomszéd 5éves pistikének aki visszaadja készen<#vigyor3>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sarapetike
csak két oldalt kell visszaolvasnod és megkapod a válszt

Fujiryu
Csak azt nem értem hogy tartja meg az alakját játék közben.Vagy fel kell hevíteni 7000 fokra és úgy rányomni a kezedet erõsen?<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mNzJean
Hát ez tök jó <#eljen>,de el nem tudom képzelni ,hogyan valósítják meg.Fõleg a szabadon variálható gombokat.<#fejvakaras>

Fujiryu
mp5 is elég és onnantól kezdve minden van <#hawaii>

BEAST
kb, de ugyan ez bevalik mp5tel es m16tal is xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jaja , csak kell 1 ak , deep impact meg stopping power 😄
mNzJean
Nem hiszem ,hogy érdemes lenne használtan megvenni ,mert az eladók 80% a úgy is átverne a cd-kulcsal.Vedd meg a boltba akkor tuti nem fogsz pórul járni.

Zomil

BEAST
es? 😄 kit erdekel mennyit jatszottal? ... nevetsegesen konnyen megszerezheto az az 55. Arrol nem isb eszelve hogy alacsonyabb rangokon sem leszel akkora hatranyban a tobbiekkel szemben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zomil
m16-al is lehet ugyanolyan jól löni mint p90-el...

norbi56
nekem télleg elküldhetnétek mert ahogy irtam elveszett a mentés mer hülye fejemmel mert kb 1 hónapja letöröltem mert ujra elkezdtem tf2-zni de most megint cod4-ezhetnékem van(igazolni is tudom hogy mán játszottam vagy 50 órát xfire kiirja)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

akkor nem... játsz.

két nap alatt elérhetõ. iaz, kurva álmos leszel a végén <#ravasz1>

<#ejnye1>

Hassel606
nem

pls segicsetek !!! [email protected]

Dj Xyberpunk
Szerintetek hülyeség "használt" COD4-et venni ?:-) Van esetleg itt olyan emberke, aki eladófélbe tenné az eredeti példányát :-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

ha nincs meg a profilom cd keye akor nem tudom be másolni mi ?

pls pls

tigeroo
anyád picsája xd
jáccál
sziasztok kérlek segicsetek!!!a profilom el veszett 55 szintü voltam valakinek nincs egy profilja amit tudna adni ?

Nekem is help pls!

HTS s3rg1nh00

<#nevetes2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D