Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel mit csináljak??? elõre is thx
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
www.team-gigabyte.com
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
bizonyára félreértetedd Kaszi46-ot mert ö azt irta neked hogy a FAQ ban benne van csak el kell olvasnodnézd meg jobban a képet és akkor már észreveszed hogy nem is szértõ a kép (a kéz forditva van csak felfelé mutat és nem azt mutatja amire te gondoltál)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Tényleg büszke lehetsz magadra az ilyen megnyílvánulásért.
Ha nem tudsz segíteni akkor inkább ne szólj hozzá de egy ilyen faragatlan tuskót még nem láttam.
Ha bajban leszel majd jól bintek én is hogy érezd törõdök veled.
Bazdmeg az empátiádat......................Jah nem is tudod mit jelent az "empátia" szó.
Bocs ez magas neked.
Az én hibám.<#mf1>#mf1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Arra gondoltam hogy mielött újraraknám a windowst elötte újratenném a C.O.D.4-et.
Viszon 55-ös a szintem és ezt nem szeretném elveszíteni.
Szóval az lenne a kérdésem hogy mit kéne backupolnom?Hól találom?
Szeretném megtartani ezt a szintet szóval tudtok segíteni egy picit?
Tényleg csak annyi kéne, hogy honnan másoljam ki azt a fájlt.
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
bár én inkább a billentyüzetet büntetem, az egeret békén hagyom 😄DDD
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
két nap alatt elérhetõ. iaz, kurva álmos leszel a végén <#ravasz1>#ravasz1>
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
😛