Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De köszi.....figyelni fogom
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Én is szívtam emiatt 4 napot mire minden mûködõképes drivert megtaláltam......ha gondolod megosztom veled a tapasztalataimat.
Ui: nekem a kamera nem mükszik a laptopban mert még nincs hozzá XP -s driver.
Kíváncsiságból kérdezem, hogy nem lesznek új mapok a jobb és/vagy látogatottabb magyar szervereken?
Esetleg fegyver módozatok? (hangtompítós sniper vagy több egyszerre használható kiegészítõ a fegyverekre)
Ha vannak e fórumon szerver üzemeltetõk mondják már el mi újság van ezügyben......
Köszi az infókat.....
mono lenne benne a hangkari , biztos hogy stereo.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jah, újrapakoltam a játékot, nem javult meg... 😞
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
mert nekem is volt ilyen, de el volt szakadva a füles vezetéke
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
<#nyes>#nyes>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nah akkor pontosítok! Winampon belül, ha az EQn tekerem a balra jobbot, most meghallgattam fülessel, akkor is lehet hallani mindkét oldalon, csak amelyikre ppen tekerem, akkor azon az oldalon mondjuk 50%al erõsebben! Ha a hangkari programjaban tekrem a Hanghullámot, ugyanezt az eredményt érem el, viszont ha ugyanitt a Mastert huzom balra jobbra, akkro teljesen leveszi a hangot a nemkivant oldalrol, szal tényelgesen csak a bal v jobb szól!
Újrateszem a játékot! hátha....
www.team-gigabyte.com
Battlelog: Purga5
A PB kivág errõl a szerverrõl, (iOBiNet CoD4 WAR (tdm) 1.4 Server #1) Cvar c_picmip=3 hibaüzivel, már frissítettem a PB-t de nem segített.... mit kell átírni?
Köszönöm!
cseréltem drivert legújabbra, cseréltem directx-et, leteszteltem, szofveresen fut a hang, szól, megy mikrofon is! egyszerüen nemtom mi lehet vele, márcsak arra gonolok, h újrarakom a gamet, CDkulcsom megvan, mivel erdeti, csak eltom menteni valahogy a save gamet, de egyenlõre még várok, hátha hangkari, baj!
Ja megnéztem biost, nemlátok semmi hanggal kapcsolatosat!
www.team-gigabyte.com
Az operációs rendszeren is túl...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
e teljesítmény fülön tedd nincsre!
www.team-gigabyte.com
Az operációs rendszeren is túl...