Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cod4-et kiválasztani és talál sokat.
Battlelog: Purga5
Nem mondom.
Állat az ember... <#bdead>#bdead>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Eddig nincs találat.
Elérési útvonal, ország, szûrõk beállítva.
Csak eredeti játéknál mûködik, vagy kifelejtettem valamit?
sokkoló...
ja, azt megjegyzem, hogy ha valaki így keresi az ellenséges snipert, mint a képen abból nem lesz hosszúéletû keresõ...
The Matrix has you...
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
U.S. Army Spc. Tommy Banks, a sniper with 2nd Battalion, 7th Cavalry Regiment, 4th Brigade Combat Team, 1st Cavalry Division, scans for enemy snipers at the Nineveh ancient ruins in Mosul, Iraq, April 4, 2007
A halál csupán a kezdet...
Az össze magyar szervert kilistázza sok adattal, lényegében egy ASE, de COD játékokra kifejlesztve.
Itt.
HC módban van értelme a Stopping Powernek, nem gondoltam volna, de így van. Ez az egy lövés egy ember az esetek 50%-ra igaz. Nagyban befolyásolja a távolság, a szerelék, a tereptárgyak és a szerencse is. Sokszor komikus hogy csak sebzõdik az ellen, de el tud sprintelni.
Csak ennyi.
By
Ha van olyan IP-d ahol HC van, nem szokott üres lenni, nem TDM és a banda is jó, kérlek oszd meg velem.
És én is úgy látom, hogy a kedves játékostársak bármelyik játékmódból tudnak TDM-et varázsolni.
Kedvencem amikor mindenki otthagyja a táskát, tesznek rá egy nagyot.
Igen, volt benne a távcsõbõl-távcsõbe téma, nem is sikerült, pedig a végén már csõbõl csõbe lõttek. Sok a távcsõben az optikai lencse, domború-homorú felület, elkeskenyedik a csõ átmérõje, csavarok, stb...
Abból amit írtál úgy gondolom nem láttad a folytatást:
Sokaknak nem tetszett hogy modern távcsõvel próbálkoztak, ezért újratesztelték. Az eredeti sztori szerint vietnámban esett meg a dolog, szereztek ugyanolyan távcsövet, ami viszonylag egyszerû konstrukció volt, 3 vagy 4 lencsés ha jól emlékszem. Kb. 10 méterrõl tényleg fejbe tudta lõni Bustert, elsõ lövésre (asszem).
Úgyhogy egy profi lövész tényleg meg tudhatta csinálni.
Remélem nem lessz OFF... <#eljen>#eljen>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MJ rulz Pink Team The Only One
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
-=KGB=- csuszi: hát te ki vagy?
danko0411: franki
-=KGB=- csuszi: hcg vag yhgc vagy valami lyesmi?
danko0411: azt kérdezném hogy nincs e wh-d 😛
-=KGB=- csuszi: sose volt.
-=KGB=- csuszi: rühellem a csalókat....
-=KGB=- csuszi: értve?
danko0411: de akkor hogyhogy ilyen jó a statod még 55-ös se vagy.
okos a srác😊
Csináljátok utána 😊
akkor kalapszar az is 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én az S&D-t szeretem, ott aztán kell gondolkodni, pláne ha az adott szerveren HC MOD van 😉
A Sabotage is jó....viszont HQ szerverbõl is van jó sok
kellene pár sabotage , meg még domination server is . de nem éri meg elinditani mert azt a kutya sem szereti , mivel ott már kell kicsit gondolkodni xD
The Matrix has you...
amugy sztem nagyon nagy film : Ellenség a kapuknál / a zajcev féle , sniper párbaj .
#19612: Sajnos nem értek hozzá, de jó tudni ezeket
The Matrix has you...
The Matrix has you...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
The Matrix has you...
Mert én egyet nem látok és érdekelne :/
Lehet hogy ez a válasz <#wink>#wink>
nekem csak megütötte a szemem egy gif animáció. Egész pontosan a Ryan közlegény megmentése címû filmbõl van, mikor a német csipást az amcsi úgy nyírja ki, hogy a távcsövön keresztül lövi fejbe (szemen😊 ).
Aki nézi a Mythbusters-t a Discovery-n, az tudja, hogy ez elvileg nem lehetséges, mert a távcsõben elhelyezett optikát nem képes átütni a golyó.
Abba ne menjünk bele, hogy milyen optikát használtak a kísérletben, ezenkívül milyen fegyvert használtak, nem emlékszem, de szerintem sem a fegyver, sem az optika nem volt 2.vh-s.
na most megfejelem a dolgot azzal, hogy nemrégiben olvastam egy könyvet, Mesterlövészek Egy lövés-egy halál címmel. Nem regény, hanem hiteles dokumentumokból vett leírások vannak benne (többek közt Zajcev is). Ebben szerepelt egy olyan történet amikor egy amcsi lelõtt egy ellenséges csipást, mégpedig ilyen módon.
Ki mit gondol errõl? kicsit offos téma, de remélem még belefér😊
The Matrix has you...
az elég sokmindent elmond😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"