Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Necsináljátok már, mûködnie kell!
Cod4-et kiválasztani és talál sokat.

Battlelog: Purga5

jaja , nemsok harci tapasztalatom van <#pardon1>
Dick Riddick
azért jó videó volt!

\"Heroes never die. They just reload.\"

bigapó
jah, a legnagyobb a világon...

The Matrix has you...

Dick Riddick
Elég kemény volt.
Nem mondom.

Állat az ember... <#bdead>

Hassel606
Nekem is nulla a talált szerver...Valami infó a használatról? 😊

Dick Riddick
Kipróbáltam, beállítottam a szûrõket, de semmi eredmény.
Eddig nincs találat.
Elérési útvonal, ország, szûrõk beállítva.
Csak eredeti játéknál mûködik, vagy kifelejtettem valamit?

bigapó
Youtube-on van egy pár frankó videó mesterlövészes találatokról Irak-ban. Juba - Sniper from Iraq
sokkoló...

ja, azt megjegyzem, hogy ha valaki így keresi az ellenséges snipert, mint a képen abból nem lesz hosszúéletû keresõ...

The Matrix has you...

csadam
uhh lehet hogy hogy ezt a másik topicba kellet volna írnom? Ha igen akkor sry.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

csadam
sziasztok nem tudnátok nekem segiteni abba hogy miért van az hogy ha a singelt elinditom akkor kb félperc amig betölti de ha a multit inditom el akkor meg kb 2perc amig betölti.Ha lenne valami ötletetek akkor légyszi segitsetek persze ha ezen eggyátalán lehet valamit csinálni.Elöre is köszi.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Fenrir
Van úgynevezett Counter-Sniper osztag pl az USA hadseregében is aminek pontosan az a feladata, hogy az ellenséges mesterlövészeket/orvlövészeket semlegesítse.

U.S. Army Spc. Tommy Banks, a sniper with 2nd Battalion, 7th Cavalry Regiment, 4th Brigade Combat Team, 1st Cavalry Division, scans for enemy snipers at the Nineveh ancient ruins in Mosul, Iraq, April 4, 2007

A halál csupán a kezdet...

Nem csak neked, de mindenkinek tudok ajánlani egy programot, belehet állítani hogy csak magyar, vagy külföldi szervereket listázzon!
Az össze magyar szervert kilistázza sok adattal, lényegében egy ASE, de COD játékokra kifejlesztve.

Itt.

Dick Riddick
És egy megjegyzés a végére:

HC módban van értelme a Stopping Powernek, nem gondoltam volna, de így van. Ez az egy lövés egy ember az esetek 50%-ra igaz. Nagyban befolyásolja a távolság, a szerelék, a tereptárgyak és a szerencse is. Sokszor komikus hogy csak sebzõdik az ellen, de el tud sprintelni.

Csak ennyi.

By

Dick Riddick
Sajnos sok jó szerver elnéptelenedik, fõleg ha HC-s.
Ha van olyan IP-d ahol HC van, nem szokott üres lenni, nem TDM és a banda is jó, kérlek oszd meg velem.
És én is úgy látom, hogy a kedves játékostársak bármelyik játékmódból tudnak TDM-et varázsolni.
Kedvencem amikor mindenki otthagyja a táskát, tesznek rá egy nagyot.

már nincs konzolom , de szerintem pc és konzol is kell ha tényleg játékfüggö valaki .D
Dick Riddick
A Mythbusters a kedvenceim közé tartozik, az egyik leginteligensebb mûsor amit láttam eddig.
Igen, volt benne a távcsõbõl-távcsõbe téma, nem is sikerült, pedig a végén már csõbõl csõbe lõttek. Sok a távcsõben az optikai lencse, domború-homorú felület, elkeskenyedik a csõ átmérõje, csavarok, stb...
Abból amit írtál úgy gondolom nem láttad a folytatást:
Sokaknak nem tetszett hogy modern távcsõvel próbálkoztak, ezért újratesztelték. Az eredeti sztori szerint vietnámban esett meg a dolog, szereztek ugyanolyan távcsövet, ami viszonylag egyszerû konstrukció volt, 3 vagy 4 lencsés ha jól emlékszem. Kb. 10 méterrõl tényleg fejbe tudta lõni Bustert, elsõ lövésre (asszem).
Úgyhogy egy profi lövész tényleg meg tudhatta csinálni.

Remélem nem lessz OFF... <#eljen>

nem feltétlen, boxon megy maxin

Értem, hát nekem sincs boxom, de nem is akarok...Nemtudtam hogy ekkora különbség van a pc-s és a boxos változat közt...lowoknak akkor box kell 😊

csuszi
lassú😄😄😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Sadist
Mert PC-n nincs olyan, hogy egy gombnyomásra a célra ugrik 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csuszi
mert az xbox "aimos" húzza a célkeresztet az ellenfélre, könnyebb sokkal lõni. azért konzolos irányítással elég gáz lenne ilyen segítség nélkül célozni. nekem legalábbis span ezt regélte (neki van xboxa, nekem nincs)

Hmmm...és pC-n miért ne lehetne ugyanezt pl. sok FPS-el?

Múltkor én is játszok TDM-et Countdown mapon és elkéri egy srác az MSN címem, kérdeztem tõle, hogy mit szeretne, mert nem is volt semmi elõzmény...felvettem, erre tõlem is WH-t kért én persze kikértem magamnak, majd másnap írt egy szókimondó email-t, hogy õ biztos benne hogy én WH-zok és mennyek anyámba és hasonlók, a végére meg odírta hogy a címem a SPAM listára rakta, úgyhogy hiába írok neki 😊 röhej

Sadist
XBox...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

csuszi
surakiról a HGC franki nevû xfrién baszogat...
-=KGB=- csuszi: hát te ki vagy?
danko0411: franki
-=KGB=- csuszi: hcg vag yhgc vagy valami lyesmi?
danko0411: azt kérdezném hogy nincs e wh-d 😛
-=KGB=- csuszi: sose volt.
-=KGB=- csuszi: rühellem a csalókat....
-=KGB=- csuszi: értve?
danko0411: de akkor hogyhogy ilyen jó a statod még 55-ös se vagy.

okos a srác😊

Egy kis érdekesség a single részbõl:
Csináljátok utána 😊

az hq . nemtudom eléggé semitmondo játék menet , ha nem ismerösökkel játszol , és nincs a csapatodban minimum 3ember aki nem csak a killre megy
akkor kalapszar az is 😄
Zomil
van ctf, az awe modban😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehet igazad van 😄
Én az S&D-t szeretem, ott aztán kell gondolkodni, pláne ha az adott szerveren HC MOD van 😉
A Sabotage is jó....viszont HQ szerverbõl is van jó sok

de jobb mint az : Orvlövész (Shooter)
az a baj hogy mindenki vagy hentelni (tdm) vagy a másik véglet az sd .
kellene pár sabotage , meg még domination server is . de nem éri meg elinditani mert azt a kutya sem szereti , mivel ott már kell kicsit gondolkodni xD
bigapó
arra meg fõleg nem kell alapozni😊) nagy maszlag az egész, ráadásul nem is így volt 😄D a nevek stimmelnek, meg a város, kábé ennyi a hasonlóság valóság és film közt😊)))

The Matrix has you...

Domination van magyar, csak nem állandóan ez a MOD fut rajta, azthiszem felváltva megy valamivel...

ok , lehet hogy tulzás volt 😊
amugy sztem nagyon nagy film : Ellenség a kapuknál / a zajcev féle , sniper párbaj .
Tényleg nincs, akkor én voltam tudatlan...pedig nem lenne rossz szerintem ha lenne.

#19612: Sajnos nem értek hozzá, de jó tudni ezeket

bigapó
én sem találtam még domination szervert, magyart legalábbis. külföldi viszont van bõvn és jók is😊

The Matrix has you...

bigapó
tulajdonképpen ez a válasz, így van, csak gondoltam megér pár szót. a régi optikák mások voltak, nem ennyire bonyolultak, mint a maiak. elöl és hátul egy lencse, 4-6-szoros nagyítás, 5-600 méteres lõtávon biztos találat, afölött már vérprofinak kell lenni. Ma már a 2km-es lövés sem ritka...akár.

The Matrix has you...

EnZsolt
Ha jól tudom nincs CTF (helyette a Domination), de kövezzetek meg ha mégis van és én még nem voltam rajta 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

bigapó
öö, a második felével nem értenék egyet. minden esetben mikor mesterlövész/orvlövész tûnik fel egy csatatéren vagy bármilyen helyszínen, legelõször mesterlövészeket fognak bevetni ellene. Õk ismerik legjobban, hogy honnan lõhetnek, ez ellen hogy lehet védekezni és hogy lehet majd likvidálni. Ajánlom olvasásra az említett könyvet, kivételesen érdekes mû és mégegyszer mondom, nem légbõlvett infók vannak benne.

The Matrix has you...

Kérdésem lenne, tudtok CTF(Capture The Flag) szervert ami magyar és játszanak is rajta mellesleg?
Mert én egyet nem látok és érdekelne :/

"szerintem sem a fegyver, sem az optika nem volt 2.vh-s."
Lehet hogy ez a válasz <#wink>

ez kb 10 az 1hez hogy megtörénhet , az is 10 az 1hez hogy 2sniper 1másra lö a valo életben .
bigapó
hali!

nekem csak megütötte a szemem egy gif animáció. Egész pontosan a Ryan közlegény megmentése címû filmbõl van, mikor a német csipást az amcsi úgy nyírja ki, hogy a távcsövön keresztül lövi fejbe (szemen😊 ).

Aki nézi a Mythbusters-t a Discovery-n, az tudja, hogy ez elvileg nem lehetséges, mert a távcsõben elhelyezett optikát nem képes átütni a golyó.
Abba ne menjünk bele, hogy milyen optikát használtak a kísérletben, ezenkívül milyen fegyvert használtak, nem emlékszem, de szerintem sem a fegyver, sem az optika nem volt 2.vh-s.

na most megfejelem a dolgot azzal, hogy nemrégiben olvastam egy könyvet, Mesterlövészek Egy lövés-egy halál címmel. Nem regény, hanem hiteles dokumentumokból vett leírások vannak benne (többek közt Zajcev is). Ebben szerepelt egy olyan történet amikor egy amcsi lelõtt egy ellenséges csipást, mégpedig ilyen módon.

Ki mit gondol errõl? kicsit offos téma, de remélem még belefér😊

The Matrix has you...

csuszi

csuszi
clanbase.com ott callofduty4 ott kiválasztod a létrát, aztán nézegeted vagy a recent demos-t (utoljára feltöltöttek), vagy a top klánoknak megnézed a meccseit, aztán leszeded a demokat.

Hassel606
<#hehe>

teddymac
linked van?
<#wow1>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

csuszi
cb

teddymac
Hol lehet letölteni multi war demokat ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Zomil
nemtudom, olyan oldalon ahol az m40-es csipára azt mondják h idézem: "Félautomata gyenge csipa"
az elég sokmindent elmond😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"