Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én felraktam, de totál elszart mindent. Lehet rosszat szedtem le.
Tudnátok egy müködõ linket adni?
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
rakd fel más meghajtóra 1.4-el és lesz mind2
www.czekoart.hu
Meglehet csinálni vhogy hogy 1.5-ös verzióról visszatudjam rakni 1.4esre anélkül hogy reinstallálnám?
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
A megoldáshoz véleményem szerint telepíts egy megbízható rendszert, elõtte tölts le az új DirectX 9c-t, a legújabb videókártya drivert, az 1-es Framework-öt, alaplapai drivereket (minél újabbakat), és azokat telepítsd fel. Ha ezután mûködik a CoD, a régieket dobd ki.
Én ezt javaslom.
\"Heroes never die. They just reload.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Azóta rájöttem,hogy a Direct3d teszt se fut le a dxdiagban....Hresult:00x00008004f mittudoménmileyen hibával lép ki 3x is...
Winfos elõtt meg ment...Ennek a .NET Frameworknek nem lehet hozzá köze?1-es van most fenn.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
KP volt ezerrel!Jó volt thx gájz
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nem lehet hogy sérült a DirectX amit windows telepítés után raktál fel?
Felraktad a rossz DX-et, azután felülírtad a letöltött 9C-vel?
Ez esetleg lehet gond. Erre sajnos csak egy megoldás van, új rendszer és letöltött új DX.
Nem árthat az alaplapi drivereket is frissíteni.
Ez van:Reggel szar volt a net,ezt felhivni azt felhivni,windows ujrapakol,semmi....Aztán kiderült hogy szolgáltatóhiba..Fasza...Na mind1 játszunk..Cod2...Sötétkép,winfos hang:BAMM!...Miaszar...FEladatkezelõ nélkül ki nem tudtam lépni..Láttam az tálcán,hogy directx error...Jól van mondom..Akkor Cod4...Ugynez,de már láttam mi kínja van:"Directx encountered an unrecoverable error"..Rohadj szét,mondom...
Ezeket csináltam:
-Legújabb DX 9c-t felrak
-vidkaridriver 7.12 felrak(ami winfos telepités elõtt volt fenn és azzal ment)
-hangkari driver frissités
Még csak ugy az ikonra kattintva se indul el...Nem még ASE-val...Mit csináljak?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
utána nézem killcam, csákó 5 emberre ránt 1 másodperc alatt, ez ám a reflex...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Haveromnak a 0-ás gombbal nem jön le a konzol, nem tudjátok mi lehet a gond?
HSF szerverrõl még semmi hír??
Az RPC HC TDM szeró miért halt ki? Mûszaki hiba ott is? Remélem nem azért mert pár hülyegyerek szavazgatott?
Most csak ennyi kérdés jutott eszembe😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Néhány jobb játékos felmehetne erre a szeróra:
82.141.159.81:28960 Rusynet tdm
Nagyon le lettek oktatva, erre elkezdtek csiterezni, végül kiszavaztak.
Esetleg ha szoknák a színvonalat megjavulhatnánkak, vagy elmennek vissza homokozni.
Kösz!
KL
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
www.team-gigabyte.com
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
játékosnevet a multiplayer optionsban, vagy konzolba beírod a kívánt nevet a /name parancs után
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
part 2
Ezen lehet kamillázni igazán.. Olyan rail killek vannak benne, beszarás..
Ezeket percek alatt akármilyen pubserverrõl kicsapatnák 😄DD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem