Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Az a rusynet egy szégyen. Egy normálisabb statra már szavaznak is ki(100+ kill és 30- halál).

Kíváncsian várom a JCSR szerót. 😊

Boron Power
Ha TFT monitorod van, akkor most azért látsz mindent élesen, mert valószínûleg a monitor fizikai képpont mennyiségének megfelelõ felbontást választottál.

Korábban alacsonyabb felbontáson voltál, ami ugyan elmossa TFT-n a szöveget, de nagyobb FPS-t ad.

Állíts a felbontáson.

Üdv!

KL

csuszi
várlak szeretettel😄

MJ rulz Pink Team The Only One

HD JOHNNIE
Kíváncsian várom!<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Bocsánat barátom látom már lekéstem😞
Rusyneten voltam, mert ott volt élet. Minnyá akkor egy stat is hirtelen 😊
Azt vettem észre, h csak reggel tudok produkálni normálisabb statot 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
ugye nogunsway és sniper fix is van? 😊

jah meg cb perks alatt a bandoliert és stopping powert érted csak ? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
nana😄 ccc. nincs az a buxa aki miatt kihagynám a napi egy óra gammát, nem szabad ellámulni, kell a napi tréning😉

mNzJean
amúgy ha minden jól megy ma idnul az új serverünk , Jcsr & Heg High Skill Traning Zone néven ,cb perks, no frag ,no flash , TDM , fullos pb, stream stb ,ha megy majd beteszem az ip-t is.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Mi van te még élsz ? <#hehe>Azt csicsergik ts-n ,hogy amióta gyanus nõügyekbe keveredtél ,nem is játszol <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
gyere inkább lõjünk egyet surakin vazze

HD JOHNNIE
Már majdnem feltettem egy hülye kérdést az acut reggeli kv hiányom miatt<#vigyor0> Köszi 😊

Zomil
igaz ha perks on van akkor az is van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Deep Impact?

\"Heroes never die. They just reload.\"

Az ASE-s gyereknek üzenem, hogy ne a program files-ba tegye az ASE-t. Én ugyanígy jártam.
Csakk tedd valahová, mondjuk c:\Games könyvtárba.
Ha ott kicsomagolta,akkor indítsd el a progit. Lehet nem fogja felismerni a CoD4-et. Ne aggódj. www.game-monitor.com ot behozod és kiválasztod a szereverek ip címét és port-ját. Az ASE-ban meg beállítod mondjuk a sima Call of Duty ra a CoD4-et és mondjuk a Favourites mappájába berakod a szervereket inserttel. Ott majd kiválasztod, hogy melyik játékhoz, milyen ip cím és milyen port kerül. Plusz még hogy melyik helyre rakja.
Jó játékot! Remélem tisztán leírtam mindent 😊. Elsõre bonyolult,de én így tolom. Ha nem sikerül megcsinálnod,akkor használj X-fire-t
EnZsolt
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy miért tûnhetett el az x-fire keresõjérõl az RPC szerver, illetve hogyan lehetne megint láthatóvá tenni, mert úgy néz ki ez is lehet magyarázat a hiányzó emberekre 😞 Újraindítás nem segített. Elõre is köszi!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Zomil
balndolier, stopping <=ha perks off és általában perks off-ban megy a war 😄

perks on-ban van van : sleight of hand, és extreme condi +-ba

HD JOHNNIE
Srácok lenne egy kérdésem, mindjárt kettõ is 😊
Az egyik, hogy melyek azok a perkek amelyek a CB szerint elfogadottak? Vki eccer már leírta, csak nem találom.
A másik, hogy mikor indulna az a specko suraki szerver amirõl a minap írt vmelyik JCSR tag?

zzeN
jó, megvan kösz

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

berlinboy6329
Csak nyomkodjad,majd elindul egyszer....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

még valami lemaradt a találat jelzõt is ki kéne kapcsolni hogy kell ? és ennyi 😊 kösz
Hello HardCore modban hogy, mivel kell levenni a respawn time-ot??
"u can still pres install if u r feeling crazy" lol <#nyes> Sajnos segíteni nem tudok, max Xfireben. 😞

zzeN
felraknám ismét a cod4 miatt az ase-t, de amikor rakja ezt írja ki:

régen jó volt, de most?!<#szomoru1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dick Riddick
Ha nincs telepítve szedd le, bár én nem használom, mivel régi vasam van.
Szóval szedd le és nézd át a beállításokat.

Dick Riddick
A driver-hez tartozó Control Center kell neked, megtalálod a start menüben vagy a vezérlõpultban is.
Szépen böngészd át a beállításokat, ha kell módosítsd.

berlinboy6329
Soha nem volt CCC-m mégis ment rendesen...Fasse tudja mi baja van...Cod2 megy rendesen,de ez fos...Akármit csinálok..Kx project driver(hangkari) meg nem hiszem h fogná annyira..Teljes tanácstalanság...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tálcán az óra mellett, ATI VGA-nál Catalyst Control Centert kell keresni, ha nincs akkor nem avval van a gond. Nvidia kártyánál meg Nvidia Control Panel, azthiszem, de ez sem biztos hogy van.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Kimásolod az ip-t, játék elindít, konzol lehív nullás gombbal, connect ip.
Pl.:
connect 10.10.10.10

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

berlinboy6329
Azt hol is lehet megnézni,hogy be van-e kapcsolva vmi?mert a játékban ugye én mindent minimumra vettem,de a driverben hol is van ezek a dolgok?

Sziaztok!

El tudná mondani valaki, hogyan tudok csatlakozni egy szerverhez ha már tudom az ip címét.Nekem sehogy se sikerül,próbáltam all seeing eye-t, de nem akar sikerülni.Így próbáltam server->New Server->ip-t beilleszt.De a progi nem látja telepített progi ként a COD4-t.Mit csinálok rosszul?
Dave00
igen igen te voltál😊sry hogy enm emlékeztem rád😞😊

Zomil
igen én voltam fenn 😊

Baszki, tényleg, fennvoltam. Valami rémlik. Nemtom mértnem emlékeztem. Hew zoom volt fenn.

Textúra beállítások q3 motornál befolyásolják a szövegeket. Vedd le a text. minõségét.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dick Riddick
Este leszek én is! <#violent>

Dick Riddick
Hát igen, nem mindig a legújabb verzió a legjobb...

És csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz, valószínûleg be van kapcsolva az élsímítás és / vagy az anizotróp szûrés.
Magyarázná az fps-ek alacsony számát is.

Nézd át a videókártya beállításait a segdprogramjában és a játékban is.

Egyidejû írás???

Dave00
okok!Koccy te is fent vtál én Baron meg még vki volt csak már nem tom a nevét😊

Kik voltak fenn?

newszepiking
na, akkor ha minden igaz, este jövök!!<#eljen>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Dave00
jaja tegnap is fél 11tõl voltunk<#boxer><#mf1><#gonosz2>

HTS s3rg1nh00
nézz szét a driverben,nehogy az force-oljon a játéknak valamit(high beállítások,AA/AF...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

newszepiking
naggyon jó<#mf1>
éjszaka - 11 tájtól szokott lenni valaki?

Ma este felnézek én is az RPC re.....adok a szátoknak😄 - vicc volt -

Remélem összejön a régi HSF banda....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dave00
HC TDM😊

newszepiking
RPC-n mi megy? SG,vagy TDM?
még nem voltam ott.
majd ma éjszaka....

berlinboy6329
Ködzi a helpet...Rájöttem mi volt a baja..A videókari driver...Csak a gyárival volt hajlandó elindulni,ami a 6. valahanyas verzió..Se a 7.11-el se a 7.12-vel nem indult....

Viszont lenne most egy hatalmas problémám:

most,hogy megy a játék,vmi nem jól van...TÛÉLESEK A BETÛK!!!!És ez nem tetszik...Valamiért a CoD2-nél jött elõ,nem tudom mit csináltam,de rettentõ homályos lett a betû mikor kis szünet után(1-2hét)elindítottam..Most,hogy mindent tökéletesen el tudok olvasni,zavar..Nem az,hogy el tudom olvasni,hanem hogy mielõtt Winfos lett telepítve 25-30 átlag FPSem volt..És akkor homályos volt minden(chat szöveg,menüszöveg...)Most,h rendben a szöveg olyan helyeke,ahol 24-28 FPS-em volt most 9-10!!!!FPSem van..Hogy lehtne növelni?Biztos,hogy nem gamehiba,hanem vmi más,mert ugyanolyan beállítások mellett tolom,mint einfos telepítés elõtt,mikor a 24-28FPS em volt...Ez mitõl lehet?

u.i:Az egyidejû írás mit csinál?

Dave00
Remélem ma este már többen leszünk RPC-n😊

csuszi
ez amúgy hogy is jön ide?😊

EnZsolt
Az eredetit is patchelni kell tudtommal, de szóljatok ha nem. A patch pedig ingyenes és hozzáférhetõ bárki számára, egyedül a patchváltó program lehet ami nem, de nem hinném.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Szega87
inkább vegyétek meg eredetiben, támogassátok a magyar eSportot, sajnos eléggé hozzászoktak a fiatalok, hogy minden ami fenn van a neten azt lelehet tölteni ingyenesen <#ejnye1>