Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsian várom a JCSR szerót. 😊
Korábban alacsonyabb felbontáson voltál, ami ugyan elmossa TFT-n a szöveget, de nagyobb FPS-t ad.
Állíts a felbontáson.
Üdv!
KL
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Rusyneten voltam, mert ott volt élet. Minnyá akkor egy stat is hirtelen 😊
Azt vettem észre, h csak reggel tudok produkálni normálisabb statot 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
jah meg cb perks alatt a bandoliert és stopping powert érted csak ? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csakk tedd valahová, mondjuk c:\Games könyvtárba.
Ha ott kicsomagolta,akkor indítsd el a progit. Lehet nem fogja felismerni a CoD4-et. Ne aggódj. www.game-monitor.com ot behozod és kiválasztod a szereverek ip címét és port-ját. Az ASE-ban meg beállítod mondjuk a sima Call of Duty ra a CoD4-et és mondjuk a Favourites mappájába berakod a szervereket inserttel. Ott majd kiválasztod, hogy melyik játékhoz, milyen ip cím és milyen port kerül. Plusz még hogy melyik helyre rakja.
Jó játékot! Remélem tisztán leírtam mindent 😊. Elsõre bonyolult,de én így tolom. Ha nem sikerül megcsinálnod,akkor használj X-fire-t
Nem tudja valaki, hogy miért tûnhetett el az x-fire keresõjérõl az RPC szerver, illetve hogyan lehetne megint láthatóvá tenni, mert úgy néz ki ez is lehet magyarázat a hiányzó emberekre 😞 Újraindítás nem segített. Elõre is köszi!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
perks on-ban van van : sleight of hand, és extreme condi +-ba
Az egyik, hogy melyek azok a perkek amelyek a CB szerint elfogadottak? Vki eccer már leírta, csak nem találom.
A másik, hogy mikor indulna az a specko suraki szerver amirõl a minap írt vmelyik JCSR tag?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
régen jó volt, de most?!<#szomoru1>#szomoru1>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval szedd le és nézd át a beállításokat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Szépen böngészd át a beállításokat, ha kell módosítsd.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Pl.:
connect 10.10.10.10
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
El tudná mondani valaki, hogyan tudok csatlakozni egy szerverhez ha már tudom az ip címét.Nekem sehogy se sikerül,próbáltam all seeing eye-t, de nem akar sikerülni.Így próbáltam server->New Server->ip-t beilleszt.De a progi nem látja telepített progi ként a COD4-t.Mit csinálok rosszul?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
És csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz, valószínûleg be van kapcsolva az élsímítás és / vagy az anizotróp szûrés.
Magyarázná az fps-ek alacsony számát is.
Nézd át a videókártya beállításait a segdprogramjában és a játékban is.
Egyidejû írás???
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
éjszaka - 11 tájtól szokott lenni valaki?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Remélem összejön a régi HSF banda....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
még nem voltam ott.
majd ma éjszaka....
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Viszont lenne most egy hatalmas problémám:
most,hogy megy a játék,vmi nem jól van...TÛÉLESEK A BETÛK!!!!És ez nem tetszik...Valamiért a CoD2-nél jött elõ,nem tudom mit csináltam,de rettentõ homályos lett a betû mikor kis szünet után(1-2hét)elindítottam..Most,hogy mindent tökéletesen el tudok olvasni,zavar..Nem az,hogy el tudom olvasni,hanem hogy mielõtt Winfos lett telepítve 25-30 átlag FPSem volt..És akkor homályos volt minden(chat szöveg,menüszöveg...)Most,h rendben a szöveg olyan helyeke,ahol 24-28 FPS-em volt most 9-10!!!!FPSem van..Hogy lehtne növelni?Biztos,hogy nem gamehiba,hanem vmi más,mert ugyanolyan beállítások mellett tolom,mint einfos telepítés elõtt,mikor a 24-28FPS em volt...Ez mitõl lehet?
u.i:Az egyidejû írás mit csinál?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune