Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az erdõs map izgis lesz!RPC=>Csak én vagyok a serveren?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
egyébként igen,a vgaval van a gond,mégpedig azt gyanítom,az az 512 mega ram DDR2-es...helyette én vennék 1 512es 8800gt-t aztán játszanék...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
most jó de meddig? tök para igy eredetit venni 😞
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
3Gb Ram (eredetileg 4Gb csak a windowsom 3-at enged meg)
Geforce 8600Gt 512Mb-os videókártyám van a gépemben. És minden a lehetõ legnagyobbra van beállítva grafikában és laggol nagyon. 18-30 Fps a Max játék közben! Valaki tud valamit amivel kicsit feljebb tornászhatnám az fpst? Mert én úgy tudom, hogy egy ekkora gépen már úgy kéne suhannia max grafikán,mint a kisangyal. Lécci, ha valaki tud segítsen!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De csak akkor látszik ha be/kilépsz a játékból.
Látom segítõkészek itt az emberek 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Úgy értem ha csak emberre lövök.
Vagy pedig csak és kizárólag a falak átütésére használható?
\"Heroes never die. They just reload.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Mit is mondjak... Kemény! <#eljen>#eljen>
Nem voltam biztos benne hogy jó ötlet-e legnehezebben elkezdeni, de megérte. Két rész maradt meg az emlékezetemben, az egyik a pripjaty rész vége, akkor aztán szidtam aki csak eszembe jutott. K*rva nehezen tudtam csak megcsinálni, 57-ig számoltam a rám dobott kézigránátokat, ötösével hullottak mellém.
A másik résznél az ellenséges vonalakon keresztül kellett futni az evakuálási ponthoz, na azt nem embereknek tervezték! Olyan szinten sprinteltem végig rajta, hogy a csapatom két perc (2 perc!) alatt ért utol, az ellenséges katonák háta mögött két méterre rohantam, futva tüzelve, hihetetlen jó volt. Szerintem más megoldás nincs is <#gonosz3>#gonosz3>
Egyedül az örökös szkriptelés zavart, egy idõ után igencsak idegesítõ.
A másik dolog a mentés hiánya. Nem igaz hogy így kell a játékidõt hosszabbítani. És rövid volt, nagyon rövid! A történetet is sokkal jobban ki lehetett volna bontani.
De ennyit negatívumnak, máskülönben az egész egy hihetetlenül pörgõs játék, heteket el lehetne vele tölteni. Az ellenfelek is jól nyomták, nem unatkoztam egy percet sem, sõt! A Flying Fortress fedezõsdi pedig csillagos ötöst érdemel, de annyira rövidre sikeredett!!!
100/95 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Heroes never die. They just reload.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
szerk: látom közben észrevetted 😄
Rain: kb 10centivel kéne feljebb olvasni!!!!!!!!!!
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
a helyes link: http://cod4list.cybermind.hu/
http://cod4cracked.cybermind.hu/?
Azt miért csináljak belépek egy szerverre Xfire-el és betölti a game-et és kb 2mpig bent vagyok a csapatválasztás menünél és kidob "server Diconnect"üzivel!!
PunkBuster frissítve!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
The Matrix has you...
Fatboyz4ever!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]