Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már vmi a JCSR féle szerverbõl???? 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Kb. 3-4 en vagyunk fent maximum fõidõben.
Jó szórakozás a kp, de egy idõ után már unalmas.
Pár napja csak néhány ismerõs arc van fent, meg pár E.V.O.-s.
Ezek az E.V.O. emberkék meg különben sem igazán szimpatikusak, a kedves beszólásaik, sõt úgy láttam még a pisztolyt is görgõzik.
Ha dévedtem elnézést.
A lényeg hogy inkább egy bejáratott szerveren kellene találkozni, ez így nem jó. <#levele>#levele><#schmoll2>#schmoll2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
de nem leverhetetlenek,ezt számtalan bfes aranyom mutatja ahol a scorelist úgy folytatódott mögöttem,h."JCSR..."<#nezze>#nezze><#love11>#love11>
(nemám beleköt,hogy nyuszizom a jeepeseket...csak poén,akinek nem esne le<#law>#law>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
amúgy tök jó így ~1000 nappal késõbb visszanézni,amikor már (hogy fogalmazzam meg,hogy ne tudj belekötni?) hidegvérûbb vagyok<#hehe>#hehe>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Azt próbáltam leírni, hogy egy konkrét mapon körülnézve....csak ezt láttam. Elgondolkodtam, hogy ez egy jelenség kezdete -e?
És minderrõl a MOHAA szomorú sorsa jutott eszembe amikor ugráló emberekbõl lettek repülõ emberek stb stb.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
(nem Fuji,nem kérek képeket az anyázásaimról<#mf1>#mf1>)
Tudod mit, elfogadom, hgy te vagy a
szuperpattogósradaralattiegybõlfejbelövõsnindzsaharcos.
Én maradok az én szintemen a játék tekintetében és ezek után felnézek rád és minden háromnagybetûs harcosra.
Szeretem az ilyen mondatokat, olyan szepen visszautnek amikor legkozelebb kritizalsz valakit csupan azert mert olyasmit hasznal amit te lamasagnak tartasz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindegy, izlések és pofonok.... amúgy Beast hsz -val tudok legjobban azonosulni, idegesítõ a sok pro emberke pattogása, elveszi a normális játékos kedvét a játéktól. Búj fedezékbe, hasalj le, használj stunt gránátot ha belsõ tereket tisztítasz, ne ugrálj föl-le.
Halj meg férfiként.....
Azon meg csak mosolygok, hogy a nap végére le is vagyok buzizva mert a HC módot és a hangtompítós assault fegyvereket.
Arról a játékosról mit mondanátok, aki normál szerveren, egy Class -ba tömöríti az összes lúzer perket: juggernaut, last stand, martyrdrom stb. és még ugrál is...na ezt hogy követed le? Szánalom, hogy egy tár kell egy emberbe....
Na kidühöngtem magam, legyetek jók, játszatok sokat.....
Ja és ha már buzi vagyok akkor: puszi csacsi fiukák😊
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
És óvatosan hasalj le játék közben, nehogy meglepjen valaki hátulról. <#law>#law><#nyes>#nyes>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azt szeretném kérdezni hogybiztos a gépem gyengesége miatt lehet-e az a probléma hogy amikor tölti be a játék a tréning utáni pályát kidob mindig azzal hogy a játék indító exéje hibát észlelt
a gépem: egy 1.66Ghz-es AMD Athlon proci, 1giga RAM, és egy Nvidia 7300 GT
256 mb-os ddr2
tudom gyengus de a tréning akkor hogyhogy elindul???
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ha valaki belelép közelre az arcomba, akkor szintén ugrok hátra vagy oldalra, hogy ne fejbe, vagy mellbe lõjjön, hanem mondjuk lábon. Utána pedig fekszek egybõl. Szerintem ez nem ugribugri, közelharcban nem tartom oda az arcom, hogy nyugodtan lelõjjenek.
Idáig ilyen még cod-ban nem is hallottam, hogy az ugrálást ítélnék el(rusht, kempet igen). Ez valami BF-es speckó?
Egyébként akkor lennék faszagyerek, ha egy bokor aljából egy pixelt nézve le tudom nyomni a gombot, ha épp belép elém valaki?
(ez az egész publicra vonatkozik, ami tisztán szórakozás, waron nyilván mindenki a helyét védi)
KL
Nagyon várom már, h az új suraki szerver feléledjen és megkíméljem magam a vérlámáktól. Azért mégis jobb olyanokat szidni akiket ismer valamennyire az ember.😊)) Ja és kapásból jó lenne, ha Steve és Peti mindig fél életerõvel játszhatnak, fele sebzéssel és fele reflexel, najó az összes HEG-es mehet ebbe a kategóriába, rosszul jönne ki ha kivételek lennének, a már említettek.😛
ui: Zoomit se hagyjátok ki, bosszantó egy figura.😊) Más most nem jut eszembe.😊)
Oda kell figyelni, mert könnyen le tudják követni a hangot.
De van mikor kell rá, sd-ben jó ha van.
74U rosszabb lesz tõle jóval, kipróbáltam és tényleg gáz.
aztán szépen rájöttem, h tok felesleges mert a legtöbb esetben csak elcseszi a fegyvert 😊
pl. megörjit mikor vki mini-ak-ra képes hangtompitot rakni, nélküle le lehet löni a másik a pálya másik feléröl, hangtompitoval viszont...
ráadásul m16-nak a lényege h távolra erös legyen, nos hangtompito pont ezt az elönyt veszi el töle 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1-2-re még red dot elmegy, de sztem az is felesleges 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hangtompítós fegyverrel 3 lövés, vagy a nélküli fegyverrel 1?
Arról nem is beszélve, hogy a Colt pontatlanabb lett mikor tompítót tettem rá.