Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tiltja például a játék a map bugok használatát?
Mert hát alig van olyan map ahol ne lenne 1-2.
És sokan ki is használják!
Azt sem tiltják a szabályok, hogy magasabb helyekre ugorjanak fel emberek, ahová speciel én nem tudok. A meglepetés elõnye pedi ugye... nem kevés.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Amugy meg 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. Ha óvatosan közlekedsz, okos beállásokkal, fedezékkel, akkor máris kemper vagy,
2. Ha rush van, futsz, ugrasz és zúzod le a népet, akkor bolha vagy és idegesítõ.
A 3. kategória a publik lámák, akik természetesen a fent említett két dolog miatt sírnak megállás nélkül, mivel gyakorlat hiányában még nem sajátították el egyik módszert sem.
Összegzés:
A multi fps játékok arról szólnak h lelõdd az ellenséget, olyan eszközökkel amit a játék nem tilt. Akinek az nem tetszik, lehet panaszkodni a játék íróinak hogy módosítsanak a dolgokon. Pl ugrálás közben nincs lövöldözés, fáradtság jelzõ és akkor nincs folyamatos pattogás, stb...De tudom javasolni a single-s részt is ahol ilyen problémák nem merülnek fel.
M9 rulez.
Én is pár napja figyeltem, mióta nyomjuk a pisztolypárbajokat RPC-n.
Fejre (!!!) két lövés az 1911-el 20 méterrõl, desert-el 50-rõl 1 lövés testre, és pontosabb is.
Nevetséges. <#taps>#taps>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De ugrás és ugrás között is van különbség, fps függvényében.
Én a kombinált harcmodort szeretem, fekvés, ugrás, fedezék, guggolás, mindegyikbõl egy kevés. De a bolha-style csak az ember agyára tud menni.
A sarkon beugrósdi viszont mûködik, vanank helyek ahol nem is tudsz másképp benézni, ha csak futsz halott vagy. Fõleg SD-ben és HQ-ban.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A többi fegyver eltörpül mellette, pontosságban és tûzerõben is.
Eddig elvbõl nem használtam, de ha mindenkinél desert lesz, nekem is át kell állnom rá.
fuck mmo's..i.,
élet a legjobb méreg
The Matrix has you...
Külföldön is egyre többen érzik magukat nikkelbolhának. Úgy fordulnak be egy sarkon, hogy közben ugranak...és egyáltalán nem érzik magukat hülyének. Lassan Én is kezdem felvenni sajnos ezt a stílust, mert máshogy nem tudod õket kinyírni...neked is ugrálnod kell, hogy egy szintben legyen a fejük veled😊)
Tegnap RPC-n fent voltunk 4-6-8-an és nyomtunk egy fun-pistol versenyt😊 Nekem nagyon tetszett, megdöbbentõen jó fegyver a desert eagle...
The Matrix has you...
Persze én még a régi stílust tanultam meg(quake 1, elsõ UT, cod uo), ahol közelharcban alap, hogy beleugrok a szájába, jobbra-balra elmozgok, hasalok, végig célra tartva. Én ezt élvezem. 😊
KL
Mai tapasztalatok....reggel obinet szerver...GL -el leszednek 1 m rõl....mindenki pattog, ugrál végignéztem a pályán és csak ugráló embereket láttam. Annak idején a jó öreg MOHAA -t ilyenkor hagytam abba.
Átmentem egy német HC szerverre, olyat jót játszottam, beszarás....senki nem szól be, senki nem Kempel, senki nem ugrál, senki nem GL ezik....
Délután azért felnézek a RPC -re....ott is jó a csapat. Már.
Egyébként errõl az ugrálós, pattogós játékstílusról mi a többség véleménye??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
valaki széjjel lõhetné a búrám😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Vista alatt a pontok elvesztése ezzel lehet kapcsolatba:
http://lacy.hu/vista/20
písz!
Fatboyz4ever!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
N0 TXT TLK PLZ!4!
Boron kollega ötletét érdemes lenne kipróbálni, persze hogy nincs fent senki ha keresõben nem lehet megtalálni.
Egyébként meg van warez topic.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
set sv_gamespy "1"
az elõbb említett pl:
sets _Location "Hungary"
KL
Ha itt nincs semmi, vagy nincs benne a hun szöveg, akkor ASE bebukta.
Xfire lehet, hogy már ip cím szerint szûri ki nem tudom.
KL
www.czekoart.hu
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Jean, a Suraki TDM alakul át, vagy egy ez uj szero lesz?
www.team-gigabyte.com