Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
KL , köszi kipróbálom.
A jövõ heti lottószámokat majd priviben, köszi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
KL
set perk_allow_specialty_fraggrenade 0
set perk_allow_specialty_specialgrenade 0
KL
Fatboyz4ever!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ja egy kérés: Mindenki akinek van véleménye, legyen meleg, mert különben megdõl Running eszmefuttatása! 😄
Fatboyz4ever!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szu: zsír volt a video! Allah Akhbar!
Fatboyz4ever!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szerintem már csak én vagyok amatõr, és rajtam kívül mindenki elit...
Meglátásom szerint a 2 tábor sokkal inkább három, sõt inkább négy, és még az összetételük is változik.
<#pias>#pias>
\"Heroes never die. They just reload.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
lehet lebaszni kedves publicosok.
fuji akkora egy láma vagy hogy megnyomod a jump gombooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Szerver:
Nagyon király volt a szerver JEAN, elég jól átjött a DIGNITAS TDM szerver hangulat. Az a k-betûs hüje nevû snipa nagyon jól tolta. Nekem volt néha pici lagom, de az nem volt annyira veszélyes.
Mapok közül a cb-s mapok fognak futni? Szerintem ilyen Bog, shipment, a hajós térkép totál fölösleges lenne rá.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Pedig jó játék lenne, csak az infantry része egyszerûen el van cseszve a bugos hitboxokkal és a rossz ironsightal.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Akkor mi? 😄
Taktikai kitérõmanõver? 😄😄😄😄😄😄😄
Amúgy a videó 10-es! <#eljen>#eljen>
küldeném azoknak akik panaszkodnak a nagyon gyorsan tüzelõ pisztolyosokra (és G3) mondván hogy ilyet életben nem lehet.
http://www.youtube.com/watch?v=Og9ccsb1v6o&feature=related
Ez lesz az egyetlen sima IP. <#nevetes1>#nevetes1>
Viszont nagyon tetszett a szerver és a beállítások, bár hiányzott a deep impact.
Nincs heli, légitámadás, egész felüdítõ volt. <#eljen>#eljen>
HC-ben is be kellene vezetni ezt. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszi a jó gammet srácok! Megy a favoritba 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
193.224.143.17:28961
Lehet tesztelni.<#email>#email>
Ne menjünk haraggal lefeküdni😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mellesleg az sem semmi hogy kidobnak a HC szerverrõl, mert lelõtted a jumpoló embereket. Nem tudtam megértetni velük hogy elõtte õk nyírtak ki föntrõl, és hát ugye csak mennék már építeni a fõhadiszállást... mert hát csak az lenne a lényeg...
Hát nem!
Úgyhogy le is léptem.
De azt azért nem szeretném hogy mindenki csak ugráljon, de nem is látom hogy afelé haladnánk. Bár egy ember biztos nem fog csak ugrálni, az 50-60 fps-emmel a súlypontemelkedésem nem haladja meg a 30 centit. <#gonosz3>#gonosz3><#vigyor>#vigyor>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D