Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Publik ember is lehet pro, és klános is lehet nem pro (pl:én), de lehet publikus nem pro és klános is pro, de jóval nagyobb számban van pro klános, mint publik pro játékos, ugyanis aki már pro szinten játszik, azok azért keresnek maguknak valami csapatot is.

Running
A 3 suraki szerver 3 különbözõ szerverrõl fut?

mNzJean
Valamiért a configból nem olvassa be a rules-t , ha kézzel beírom akkor semmi nem válltozik , próbáltam 0 , 1 ,-1 el de semmi válltozás.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Azért van lezárva mert még nem teljesen jó ,majd ha minden okás akkor leveszzük a passt.

KL , köszi kipróbálom.

Sadist
"de a vélemények alapján az itteni publicosok nem pro-k"

A jövõ heti lottószámokat majd priviben, köszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boron Power
Ha meg eredetileg jó volt a szeró, és te nem a config file-t bütykölted, akkor egy sime szerver restart vissza állítaná.

KL

Boron Power
Ha a választható gránát perk maradt benne, akkor szerintem ezek a parancsok kiveszik:

set perk_allow_specialty_fraggrenade 0
set perk_allow_specialty_specialgrenade 0

KL

Net az 8 megás t-online,router van de vezetékkel,driver 169.25 omega, más szerveren nem vettem észre szaggatást. Töredezettség mentesítés havonta min 1 alkalommal, de jobbára 2 hetente 1.

Meghát az is számit mi a játék! Nekem a lányágybavivõs játékban nagyon bejön a mellbimbósimogató meg a zsákolás! 😄

Fatboyz4ever!

BEAST
hatooo, en klanos vagyok/voltam vagymi ... de igazabol ennek nem sok koze van ahhoz hogy ki mit elvez egy jatekban :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez sem lehet kocka! Sokat nézte a Taxisofört! 😄 "Te hozzám beszélsz!" 😄

Ja egy kérés: Mindenki akinek van véleménye, legyen meleg, mert különben megdõl Running eszmefuttatása! 😄

Fatboyz4ever!

SötétBarom
Ehhez a kiváló szerverhez meg lehet tudni a passwordot, vagy ez ilyen nagyon elitista sznobszerver? 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nem vagy véletlen Wifi-n? Mert azzal is lehet szívni, ha nincs jól megcsinálva!
Szu: zsír volt a video! Allah Akhbar!

Fatboyz4ever!

EnZsolt
Esetleg netszolgáltató? Mert nálam nem akad, igaz minden minimumban van most már 800X600 és 8 megás net. Talán driver csere, nálam még a töredezettségmentesítés is szokott csodát tenni 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kitartottam volna tovább is, csak 3/4 8-kor értem haza melóból,és fáradt voltam. Csak azt nem tudom miért szaggat állandóan a játék.

EnZsolt
Nem vagy te egy kicsit homofób? <#vigyor0>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

<#eljen>

Nem a szövegértéseddel van a baj hanem azzal hogy mindig magadból indulsz ki, vannak akiknek az játékélmény fontosabb a gyõzelemnél, nem bizonyítani akarnak a játékban hanem kikapcsolódni és zavarja õket pár dolog amit te természetesnek és elfogadhatónak tartasz.

Szóval ez a véleményed? <#hehe>

mNzJean
Tegnap este még addíg buzeráltam a servert<#email> amíg sikerült elcseszznem ,úgyhogy valamiért benn vannak a gránátok ,délután összehívok egy válságstábot oszt megpróbáljuk megcsinálni ,hogy este a sok kis kocka tudjon hol ugri-bugri-zni<#hehe>

Dick Riddick
Ezt az amatõr vs. pro dolgot nagyon szeretem, és most nem is a topicra gondolok fõleg.

Szerintem már csak én vagyok amatõr, és rajtam kívül mindenki elit...

Meglátásom szerint a 2 tábor sokkal inkább három, sõt inkább négy, és még az összetételük is változik.

<#pias>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Running
Szerintem mindenki akinek véleménye van, az meleg!<#idiota>

EnZsolt
Értem én, hogy mit írtál, csak az a baj, hogy faszságot. Ez a véleményem. És ne félj mindenki szokott hülyeségeket beszélni, ahogy én is és te is. Szóval ennek semmi köze ahhoz, hogy ki pro (szerintem itt senki sem az) és ki amatõr (itt már senki sem az, aki több hsz-t írt és felment az említett szerverekre). Egyszerûen különbözõ véleményünk van és nem mindig ugyanaz a két tábor.

csuszi
na a célom hogy felkerüljön a tápic a top ten-be, írok is még egy hsz-t. szal megyek a surakira, mer önzõ parasztok (fõleg jean😊) és lezárták az új ûbersoldier serverúk, marad a régi tdm. aki akar jöjjön oszt lõjön pofán.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
és fuji bazdmeg mondom hogy ne ugráljáááá

csuszi
de. de a vélemények alapján az itteni publicosok nem pro-k és a klánosok még ha nem is prok, de legalább nem beszélnek hülyeségeket. érteni kell amit írok😉

EnZsolt
Publicos nem lehet pro? Klános nem lehet amatõr? Azért ezt te sem gondoltad komolyan. És szeretném megköszönni azoknak, akik tegnap fenn voltak RPC-n és végre lehetett normálisan játszani és többen. Csuripiörülök, hogy kitartottál annak ellenére, amit az elején mûveltünk 😊

csuszi
oszt az új ûberserver faszé van lezárva? jean nyisd ki ígérem nem fogok sokat ugrizni😞

csuszi
érdekes hogy bármilyen téma felmerül akkor a 2 tábor mindig ugyanaz. publicosok vs klánosok. azt hiszem nem kell nagy ész hozzá hogy elkülönítsük a véleményeket amateur vs pro-ra.
lehet lebaszni kedves publicosok.
fuji akkora egy láma vagy hogy megnyomod a jump gombooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

HD JOHNNIE
Az a ktz gyerek vagy ki tényleg odabaszósan nyomta a csipával<#wow2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Running
Najó tényleg hagyjuk ezt az ugribugri témát, mert aki folytatja, az meleg! <#idiota>

Szerver:
Nagyon király volt a szerver JEAN, elég jól átjött a DIGNITAS TDM szerver hangulat. Az a k-betûs hüje nevû snipa nagyon jól tolta. Nekem volt néha pici lagom, de az nem volt annyira veszélyes.
Mapok közül a cb-s mapok fognak futni? Szerintem ilyen Bog, shipment, a hajós térkép totál fölösleges lenne rá.

Fujiryu
Egyébként nézz meg pár értelmesebb fragmoviet és abban látod hogy hiába pattog az ember összevissza és hasal le 2 méter magasan, simán le lehet lõni mielött a földre érne(javaslom a duck & covert abban van pár ilyen lövés)...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Na megint egy zseni aki sokat BF2 publicozott...Sztem az a baj hogy kilóg a hitbox...<#nyes>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sadist
Pedig bizony a játék volt elcseszve. Vagy te minek neveznéd azt, hogy 2 méter magasra lehet ugrálni? Ha meg a kis nyuszimuszi hasravetette magát, akkor egybõl olyan pontosan tudott lõni csak úgy csípõbõl, mint aki már alapból feküdt, és ironsighttal lõtt. Meg a hitboxok is rútul el vannak csúszva, fõleg ugrálás és hasravetõdés közben.
Pedig jó játék lenne, csak az infantry része egyszerûen el van cseszve a bugos hitboxokkal és a rossz ironsightal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"Ha valaki belelép közelre az arcomba, akkor szintén ugrok hátra vagy oldalra ... Utána pedig fekszek egybõl. Szerintem ez nem ugribugri"

Akkor mi? 😄
Taktikai kitérõmanõver? 😄😄😄😄😄😄😄

Sadist
Quake? Ugyan már. MARIO!!! 😄

Dick Riddick
És lelövik az elsõ sarkon mert nem tud nézelõdni... <#violent><#gun>

Amúgy a videó 10-es! <#eljen>

most találta egy jókis videót...

küldeném azoknak akik panaszkodnak a nagyon gyorsan tüzelõ pisztolyosokra (és G3) mondván hogy ilyet életben nem lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=Og9ccsb1v6o&feature=related
Dick Riddick
És a szerver megy a favoritok közé.

Ez lesz az egyetlen sima IP. <#nevetes1>

Dick Riddick
HC-s vagyok, meg is látszott az eredményemen.

Viszont nagyon tetszett a szerver és a beállítások, bár hiányzott a deep impact.

Nincs heli, légitámadás, egész felüdítõ volt. <#eljen>
HC-ben is be kellene vezetni ezt. <#eljen><#eljen><#eljen>

HD JOHNNIE
Grat a jó szerverhez!

Köszi a jó gammet srácok! Megy a favoritba 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

AntiHero
hmm tök jaóó vót. Szeressük<#smile><#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mNzJean
Nah kisérleti jelleggel elindult: TDM , Pam , no frag ,no flash , PB.

193.224.143.17:28961
Lehet tesztelni.<#email>

AntiHero
Ne is, inkább öljük le egymást😄

Itt az este zárjuk le a témát, ha valakit megsértettem vagy valakinek a játékmódját kritizáltam, attól bocsánatot kérek.

Ne menjünk haraggal lefeküdni😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

AntiHero
<#levele><#zavart2><#wow3>

Dick Riddick
A MOHAA-s kiugrunk a harmadikról puskával és közben lövünk hat fejest dologra gondolsz? Hát az egy jelenség volt, csak repülõ emberekkel lehetett találkozni. Megnéztem volna a második világháború "Sztálingrád ostroma" címû jelenetet MOHAA módra. <#nevetes1>

Mellesleg az sem semmi hogy kidobnak a HC szerverrõl, mert lelõtted a jumpoló embereket. Nem tudtam megértetni velük hogy elõtte õk nyírtak ki föntrõl, és hát ugye csak mennék már építeni a fõhadiszállást... mert hát csak az lenne a lényeg...
Hát nem!
Úgyhogy le is léptem.

De azt azért nem szeretném hogy mindenki csak ugráljon, de nem is látom hogy afelé haladnánk. Bár egy ember biztos nem fog csak ugrálni, az 50-60 fps-emmel a súlypontemelkedésem nem haladja meg a 30 centit. <#gonosz3><#vigyor>

HTS s3rg1nh00
õt is le lehetett lõni(messzirõl láttad a mozgását,direkt a másik irányba mentél és seggbõl elkaptad😄DD)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Na azért tegyük hozzá a teljesség kedvéért h atwe-t te legfeljebb 20-ból 1x ha lelõtted, fordítva meg 20-ból 20x. A pontosság kedvéért akkor azt az egyet is véletlenül bemakkoltad. Hehe. Persze itt most nem degradálom le a játéktudásodat, de az tényszerû, hogy atwe gusztustal jól tudott bf2-zni, és olyan mozgásokat produkált, h az embernek felfordult a gyomra tõle. De hát ez már csak egy ilyen világ.