Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sarapetike
a surakin meg full gl van 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

mNzJean
Hali , nincs köztetek valaki aki az enternetnél van ? Szeretnék regelni egy email címet , nagyon fontos lenne ,elõre is köszi ha valaki tud segíteni ,ha kell perkálok is érte valamennyit.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem jössz vissza velem?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

RPCn vannak playerek,rég láttam ilyet<#zavart1>Lövöldéltem picit aztán inkább eljöttem nehogy elriasszam öket<#eplus2>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Te, ez már egyszerûen aranyosan primitív <#idiota> - az már csak mellékes, hogy süt a photoshop a képrõl ^^.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sarapetike
ott van a bennerben de csak neked Vedd meg vagy cserélj cd kulcsot

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sziasztok!
Ezt írja ki amikor multiban akarok játszani!
1.5-ös frissítésem van, PB frissítve és bekapcsolva!
Légyszi aki tud megoldást, az gyorsan válaszoljon, mert fontos lenne!
Köszi!
Üdv.
Csirke4
😄
Sosem mondtunk ilyen baromságot.
Hát ez lol...kickeltek 1 német szerveren mert tul gyorsan öltem meg azokat akik bespawnoltak(nem kempeltem a spawnt csak haladtam a pályán)Már az is baj ha nem kempelek hanem futkorászom a pályán?<#szomoru1>Még mondja azt valaki hogy minden német normális játékos...

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

EnZsolt
Punkbuster-rel nem tudom mi lehet a bibid 😞 Viszont hogy elindul avval a kártyával tényleg csoda. Ha ilyen mellé berakod a 1650Pro-t szerintem mehet mediumba is.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Csirke4
kérem kapcsojjaki. 😄
Zomil
talán azért, mert csoda,hogy egyáltalán elindul azzal a video karival? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

punk busters el kidob sajna...

bigapó
ezt úgy gondoltam, hogy ha a való életben képes erre, akkor vajon mit csinálhat cod4-ben??

teccik érteni?? mikó a zoxigén a huszonezer vagy nemtudom...

The Matrix has you...

okés megpróbálom errõl jut eszembe hogy ati 9550 ge 256mb os videókarim 1 giga ddr2 es ram és egy AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHz és 800X600 ba és majdnem nekem is minden lowon vagy mediumon van és 15-20 fps em van és nagyon nem tudom miért...

EnZsolt
Próbáld meg a miénket, az is mûködni fog, és ez is HC.

Csirke: a LS a Last Stand és gyakorlatilag is tilos használni 😊

Lemike: Biztos megy, mert én is evvel tolom, van hozzá egy Celeron 2,7-es proci meg 1,5 Giga DDR1-es RAM. 800*600, minden low és nyomja az 50-70 fps-t.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

HTS s3rg1nh00
ezzel biztos,de kell hozzá egy minimum 3Ghz-es P4 meg egy giga ram

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

lemike
shapire x1650 pro AGP
ez lenne az

Csirke4
Mi azaz LS? 😄 A szervernévben elvileg nemszabad.
Csirke4
Ennek köze nincs a cod4hez. 😄
Cod4-ben kb 8-at lövök 1 másodperc alatt desertel és ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül. Sztem átlagban ennyit lõnek az emberkék. Egérrel kicsit könyebb kattintgatni. xD
hát igen csak nekem ez a 3 HC szerver mûködik és én csak a HC-t szeretem vagyis amiket eddig próbáltam csak ezek voltak jók.

Kovács legény
szerintem próbálj meg máshonnan linkelni, vagy írd le a tipust

www.czekoart.hu

lemike

szerintetek ez a video kártyával élvezhetõ a játék?

EnZsolt
Akkor szard le és gyere az RPC-re 😊 nehogymár még te kérdezõsködj, hogy miért bannolt.

öö nem dobnak ki a szerverek mivel be se tudok lépni permanently banned....van az mf en meg az eggyiken a másikon meg szerver by admin bann és azt már megcsináltam amit mondtál és tudtam is játszani de mára már ki lettem bannolva de a viw's hardcore server PB kitesz->konzolba:/cl_maxpackets 60 szeró adminjával most beszélek hogy miért bannoltak

EnZsolt
Mivel ez nem egy valósághû játék és scriptel eseményeken alapszik, így nem hiszem. Miért az reális, hogy belédlõnek 3X-or fedezékbe bújsz és felgyógyulsz magadtól, majd folytatod tovább? Na ugye 😊

Itt fent vannak a patch-ek!
Patch-ek!
Haj rá!

Fatboyz4ever!

leonforce
szevasztok!
segitseget kernek!h tudom felpatchelni a gamet?
segit esetleg azon h RPG 7-tel telibelovom a BMP-2 hatso ajtajat(ha jol tudom ebben uzemanyag van)es a fule botjat se mozgatja...?vigan lovoldoz tovabb...
1 ilyen szerkentyu ugy fujna el szegeny vekonypancelzatu kis szarost--akarhol talalom el--h nehany horpadt badoglemezen kivul nem sok maradna belole...
amugy KIRALY a game...
elore is kosz a segitseget!

Seven-Four-Seven--Heavy

SötétBarom
xDDD

Easycodról repültem én is 😄
Egy szánalmas fos server. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

EnZsolt
Nem tér vissza, csak fel próbálta rakni admintársam a PAM modot és kifagyasztotta a szervert 😊 Aztán inkább gyorsan visszarakta eredetibe, hogy legalább legyen. Majd hétvégén reméljük orvosolható lesz a probláma. Valamelyik JSCR-es admint nagyon szeretnénk, ha segítene, hova tûntetek gyerekek? 😮

EnZsolt
laci,laci nem tanulsz, egyszer már kérdeztél hasonlót, amire ez volt a válasz:

írd be a consoleba: /cl_maxpackets 60, mert ennek az értéknek már sok szerveren 60 és 99 között kell lennie by:BigReaper

Vagy, ha arra gondolsz, hogy ezt írod be és kivág, akkor tedd alacsonyabba, esetleg magasabba.

szeretném megtudni a
Eazycod COD4 1.5 Hardcore
-=MF=- Klán HARDcore server | Powered by
viw's hardcore server PB kitesz->konzolba:/cl_maxpackets 60

szerverek adminjának MSN vagy xfire címét mert nem tudom milyen oknál fogva de mind a háromról kibannoltak ha tudja valaki valamelyiküknek az elérhetõségét kérem privátba írja már meg köszönöm.

kivétel ha a bomba lerakásért kap 10 pontot... és legalább 30 menetes 😊

Dick Riddick
Visszatér a szerver only TDM-be?

\"Heroes never die. They just reload.\"

EnZsolt
Miért mit vártál, majd Photoshopban is mester? <#vigyor2> Nem kicsit feltûnõ a 3-as és a 0 hátterének színkülönbsége. Én ma este nem leszek, de kérlek Supa írd meg a végeredményt, köszi.

Zomil
naja elég gyenge probálkozás, tdm-ben lehetséges is lenne, de mivel sd ezért kizárt 300kill-t összeszedni 😄

ui.: érdekelne, h miért van a bannerban a nagy sg szavazótopic... mégis ki a francot érdekel?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fake... a 3 és a 0 egy alul lévõ statrol lett odaspécizve gyenge paintal

Dick Riddick
#23605-re.

Az elõbb elszúrtam a linkelést.

Dick Riddick

Dick Riddick
/forumkepek/2008_04/scroll_hu_doom.jpg[/IMG

bigapó
Nála jobb nem lehetsz: Link a videjóhoz

asszem már volt ide linkelve, de annyira durva, hogy megint beraktam. a végén aki nem értené, 6 lövés, újratöltés, ismét 6 lövés mindössze 2.99 másodperc alatt!!!

bárki megirigyelné cod4-es tudását😊))

The Matrix has you...

repro
nem jön valaki RPC-re? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dick Riddick
Nem lehet hogy csak ugrat bennünket?

Ja hogy cod4re gondolt?<#buck>Azt hittem helyesirási verseny<#nyes>Ha nem lövik ki a pizsamádat este 9ig gyere fel RPCre,meglátjuk mit tudsz.Csak aztán nehogy rosszakat álmodj mert a csunya bácsik lelövöldöztek a játékban<#hehe>

Running
Ez a gyerek annyira primitív h pl a bf2 fórumról már kiírtottam párszor. Ágyútölteléknek se lenne rossz. valszeg az lenne a legjobb, ha kilõnék az ûrbe mint az Anettkát.

Kovács legény
ez nem cod4 hanem wolfenstein

www.czekoart.hu

BEAST
melyik csiit hozza elo a nacikat mint valaszthato oldalt a cod4ben? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

macskássy
hi enyi.<#sniffles>

EnZsolt
Supa vigyázz, ha olyan jól játszik a gyerek, mint amilyen rosszul ír, akkor könnyen lever. <#hehe>