Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Sziasztok!
Ezt írja ki amikor multiban akarok játszani!
1.5-ös frissítésem van, PB frissítve és bekapcsolva!
Légyszi aki tud megoldást, az gyorsan válaszoljon, mert fontos lenne!
Köszi!
Üdv.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
teccik érteni?? mikó a zoxigén a huszonezer vagy nemtudom...
The Matrix has you...
Csirke: a LS a Last Stand és gyakorlatilag is tilos használni 😊
Lemike: Biztos megy, mert én is evvel tolom, van hozzá egy Celeron 2,7-es proci meg 1,5 Giga DDR1-es RAM. 800*600, minden low és nyomja az 50-70 fps-t.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cod4-ben kb 8-at lövök 1 másodperc alatt desertel és ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül. Sztem átlagban ennyit lõnek az emberkék. Egérrel kicsit könyebb kattintgatni. xD
szerintetek ez a video kártyával élvezhetõ a játék?
segitseget kernek!h tudom felpatchelni a gamet?
segit esetleg azon h RPG 7-tel telibelovom a BMP-2 hatso ajtajat(ha jol tudom ebben uzemanyag van)es a fule botjat se mozgatja...?vigan lovoldoz tovabb...
1 ilyen szerkentyu ugy fujna el szegeny vekonypancelzatu kis szarost--akarhol talalom el--h nehany horpadt badoglemezen kivul nem sok maradna belole...
amugy KIRALY a game...
elore is kosz a segitseget!
Seven-Four-Seven--Heavy
Easycodról repültem én is 😄
Egy szánalmas fos server. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
írd be a consoleba: /cl_maxpackets 60, mert ennek az értéknek már sok szerveren 60 és 99 között kell lennie by:BigReaper
Vagy, ha arra gondolsz, hogy ezt írod be és kivág, akkor tedd alacsonyabba, esetleg magasabba.
-=MF=- Klán HARDcore server | Powered by
viw's hardcore server PB kitesz->konzolba:/cl_maxpackets 60
szerverek adminjának MSN vagy xfire címét mert nem tudom milyen oknál fogva de mind a háromról kibannoltak ha tudja valaki valamelyiküknek az elérhetõségét kérem privátba írja már meg köszönöm.
ui.: érdekelne, h miért van a bannerban a nagy sg szavazótopic... mégis ki a francot érdekel?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
asszem már volt ide linkelve, de annyira durva, hogy megint beraktam. a végén aki nem értené, 6 lövés, újratöltés, ismét 6 lövés mindössze 2.99 másodperc alatt!!!
bárki megirigyelné cod4-es tudását😊))
The Matrix has you...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."