Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Na ott majdnem beírtam nekik hogy merre hány méter!
Rátapintottál a lényegre, csak nem AIM-ezel? <#nevetes1>#nevetes1>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
A történet lezárása kiemelkedõ volt, a pisztoly-csúsztatós részre gondolok. Állítom az egyik legjobb befejezés volt amit játékokban eddig láttam. Imádom ha nincs HappyEnd...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
<#ravasz1>#ravasz1>
Nekem jobban bejön mint a régebbi. <#nyes>#nyes>
Ideje lenne nekem is egy gif-et készíteni, bár így elsõre asszem csak egy animáció nélkülit...
Bár ez sértõ a montázsokra nézve.
Szedj le egy új crack-et a single részhez, asszem rossz amit adnak hozzá.
Ha angol maradt, lehet hogy rossz könyvtárba tetted.
Amúgy kellem kis fordítás lett.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Régebben végigvittem,egy ideig hanyagoltam a single részt, most megint végig szeretném vinni. Valami ötlet?
Trance&Friends nothing more..
Mire veteranon el bírtam futni a BMP-ig, te jó ég...
meglepett egy övéhez hasonlóval😊