Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Bárcsak esze is lenne...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Fatboyz4ever!
Ez a gép most kb 400 000 forintba berül, nem kis áresés. Most is az egyik legerõsebb a piacon.
A 200-250 000-es kategóriában igenis vannak játékra is használható darabok, majdnem mindegyik erõsebb mint amin én szoktam játszani. Az integrált megoldásokkal vigyázni kell, és a nagy verziószámú, de kis teljesítményû grafikus megoldásokkal, pl.: 7300, 8400-as sorozatok.
Vannak igazi gyöngyszemek is, meg kell õket találni. <#eljen>#eljen>
öszintén szolva jó laptop jó teljesitménnyel nincs 200k-ért az ilyen gépek mint pl asus 300-400 körül vannak, vagy pedig netezésre ott van a 150k-s kategoriás acerek msi-k, asus-ok, amik ugyan nem erösek de megbizhatóbbak és régebbi game-ek azért futnak rajta
szoval nagyn kell vigyázni a laptop vásárlással, mert könnyen pórul járhat az ember és drága idejét szervizbe járással töltheti
szvsz laptop nem játékra való, föleg nem a mai játékokra, viszont ha semmiképp nem oldható meg egy asztali gép akkor bizony meg kell fizetni rendesen egy fullos laptopot!
ezt sok-sok olvasgatás/utánajárás után mondom
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Ég az arcom mint annak a rendje. Na mindegy, tegyük fel hogy helyesen olvastam, ebben az esetben jó a vicc... <#confused>#confused>
Sikerült kapnom egy permbant, úgy 2 perce.. Nem tetszett nekik a 22:2es stat..
Istenem a gyökér mindenit :c
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szõke modellnénik helyett van két darab Hansjürgen és Dietrich névre hallgató hermafrodita hímszajha. Cseh serialok megvannak, egy darab Business Software Alliance által szignált idézéssel együtt, a tárgyalás hatodik hó 15-re datálva.
Remélem megfelel. <#nyes>#nyes>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Úgyhogy ott az esetek 95%-ban rohangálok a kis mp5ömmel...Csak ritkán van war,ha meg van akkor vagy olyanokat fogunk ki akikre 1 órát kell várni mert belépnek de nincsenek kész,az egyik eszk mire megkajál a másikra rájön a hátvágányinger,mire az kulázik egyet addigra a harmadiknál hazaér a család stb...Vagy kifogunk olyanokat hogy szinte már nevetségesen egyértelmü hogy valami molyolást csináltak a játéktéren annyira cheatszag van...És van pár meccs ami meg tök kultúrált,vagynerünk vagynem nagyon nemérdekel minket csak játszadozunk,néha meg annyira szét van esve a csapat amikor minenki meló után feljön warozni hogy röhögünk azon amit lemûvelünk olyan klánok ellen akiket elötte elvertünk😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért mert ti fizetitek a szervert meg karbantartjátok, foglalkoztok vele, már ti vagytok az urak? hát nem!
Igenis akik fejeseket osztogatnak egymásnak, joguk van kisajátítani a szervert. Adjátok is át az összes jelszót.
Még ilyet! <#nevetes1>#nevetes1>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
az a legjobb
Fatboyz4ever!
Én vagy azt írom: KABBE 😄, vagy azt hogy nyomi!
Elsõ annak aki szépen lelõ és ismerem, és érti miért írom és hahotázik.
A második az idiótáknak, akit az adminnak már rég ki kellett volna dobnia!
KB ennyi!
Béke=Béka!
Fatboyz4ever!
UA van velemi folyton!
Az a baj, hogy tényleg egy két szerver van ami használható, különben chat off és megyek csak úgy lõni!
Fatboyz4ever!
Ilyen az ha szabin van az ember. <#nyes>#nyes>
Hétvégén pl magyar szeróra szinte fel sem megyek, mert ott az OVIPOWAH!
TIK=Tisztelet a kivételnek!
písz!
Fatboyz4ever!
Anyáznak a szerveren, adminnak nem tetszik. Szól hogy elég. Megint megy az anyázás, admin beírja aki folytatja az anyázást repül. Utána jön egy heli, lelövi az admint. Az elkezd hápogni, hogy kidobja aki még egyszer küld egyet. Beírom neki gondoltak-e rá már hogy kiszedjék a helit és a légicsapást? Puff, ki is dobott, vissza sem tudtam menni a szervere.
Na nem is próbáltam többször.
Három hónapig boldog gazdája voltam az eredetinek is, most bátyó nyomul Írhonban vele.
Azzal sem értek egyet hogy külföldi szerókon nem káromkodnak. Mondjuk azoknak az 50%-a magyar <#smile>#smile>. Azért ott is tudják adni a másiknak az érzést. Engem az zavar hogy van egy jó szerver, járok is fel rá, aztán egy idõ után egyre jobban telelesz barmokkal. Van pár darab kiváló IP-m is, õrzöm õket mint az életemet.
Az igazi az, mikor a szerver adminja anyázik! Az a csúcs!
A legtöbb klán megválogathatná a tagjait, mert szégyen!
Respect a kivételnek! 😄
Fatboyz4ever!
Csak megjegyezném a tisztelt adminoknak, nem egy német és angol szerveren láttam már, hogy a játékos anyit írt be : FUK U
A következõ kiírás alul az volt, hogy kicked banned xy player.
Egy szerver kúltúráltságát az adminoknak kellene rendezni, nincs figyelmeztetgetés. A szerver kiírja mik a szabályok, aki nem tartja be rögtön repül. Nincs ejnye bejnye meg ákom-bákom.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
És mellesleg éppen nagyon beteg voltam, törött csuklóval játszottam és a fény is megrekedt egy termikus zsebben.
Különben szép ststok. <#eljen>#eljen>
Ráadásul a középmezõnyben vagyok, 1 killre 3 halál jut.
És meglepõ hogy mennyi "klános" arc van köztük.
A bevált szerverek IP-it nemsokára kirakom bekeretezve a falra.
Nuke-ot mindenkinek!
Nemám valami kis taktikai töltetet, hidrogénbombát, legalább 100 megatonnásat!
A perkeket pedig el is felejthetjük. <#eljen>#eljen>