Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
<#eljen>#eljen>
3GP Call of Duty 4 video mobilra...
sorry, kicsit unatkoztam ezért készítettem ezt a videót, amit 3gp formátumban is megosztok, egy ismert(?) cod4 videót dolgoztam kicsit át, mert az nem tetszett... a fájl kicsit nagy lett (3M😎, de a jó felbontásnak ára van 😉
további jó xp gyûjtögetést 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Fatboyz4ever!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Rocky
Nem voltam egy hétig, mi lett a HC HQ - val?
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Bekevertem a kettõt.
Jean most a 61-es végzõdésû szervert ajánlotta fel, azon van PAM, csak még original. Azt alakítgatom majd.
Jean: Én egy napja baromságot írogatok neked, sorry. A lényeg ne legyen original a szerver.
public: nyilvános. kódellenörzés: original. és szerintem nem original a suraki. vagy ha igen, akkor már vágom miért nincs senki órák óta.
ja és ricsi: aki a 30 seces spawnt berakta az... vissza 40-re, vagy értelmetlen az egész. szinte folyamatosan lehet védeni a hq-t.
MJ rulz Pink Team The Only One
Javíts ki ha tévedek. /Ki is fogsz, mi?/ <#nevetes1>#nevetes1>.
Ugyanis még mindig nem public. <#nemtudom>#nemtudom>
Te sem vagy egy hajnali fazon. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
reggel van még 😄
PSF kikapcsolás: /cg_drawFPS 0
82.141.159.81:24450
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
nemtom hanyadik szerver dobott már ki azért, mert a cl_maxpackets-em 30-ra van állítva. Sajnos fingom sincs mennyinek kellene lennie. Tud vki segíteni? Kössz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valaki tud nekem mondani consol parancsot a "sync every frame" kikapcsolásához? sürgõs és fontos lenne
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Úgy néz ki, ha a tcfc átáll véglegesen origira, akkor nekem is bekell ruháznom. Ez vmi összeesküvés ellenem 😊
A másik használható szerverrõl az obinetes sd-rõl meg most folyamatosan kickelnek.
"sga többet ne gyere vissza" ezt üzente nekem vmi sPIN nevû gyerek, pedig játszottam ott már vmi 30 órát.
A játék árában vannak különbségek a különbözõ boltokban, vagy mindegy hol veszem?
Nem találtam a beállítást a miniadminban, ha egyáltalán benne van.
Bár a servervar-ok felérõl azt sem tudom micsoda. <#nemtudom>#nemtudom>
A webstat újraindult, most hogy végleg origi marad a szerver.
Üdv!
KL
http://www.webstats.obinet.hu/
82.141.159.81:28960
<#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun>
Azt én is megnézném,ha adnál ip-t.
És elárulod nekem annak a szerónak az IP jét??😊
Örök hálám
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Belépek a menübe...és egyszer csak kilépa gamebõl és egy kis 5x5 s fekete ablakot fel ba...sz a jobb felsõ sarokba XD
Najó mind1 tultetem magamat biztos hogy nicsn fel pacht-elve...
Felpacht eltem szokásos 1.5ig 😄
És ugyan az....karimal minden oké...stb...nah erre mondják hogy pekh? 😊
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
"A hurkatõtõvel megy a gyerek baz*meg!!!"
"Tessék, emeletesházba csíter!!!"
Ezen jót röhögtem. A régi PC bulik hangulata... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...