Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
(11554 új üzenet)

Jól beindultatok vazzeg. 😄 Pedig asszem márciusba benéztem ide.

Qwerty4

aricsi
Kira vid,fel is raktam mobilomra,van még ilyen?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Üdv!
Olyan emberke jelentkezését várom aki rendelt már COD4 servert innen
Kösz elõre is!

Hassel606
Jéééé, a gazdink életjelet adott! <#worship>

hát vmi másik zenével esetleg...
<#eljen>
Lunatic83
off

3GP Call of Duty 4 video mobilra...
sorry, kicsit unatkoztam ezért készítettem ezt a videót, amit 3gp formátumban is megosztok, egy ismert(?) cod4 videót dolgoztam kicsit át, mert az nem tetszett... a fájl kicsit nagy lett (3M😎, de a jó felbontásnak ára van 😉

további jó xp gyûjtögetést 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Nagyon jó ez a TCFC szeró, csak legalább 3 map kellett mire megszoktam a HC után. De jó a játék.

Fatboyz4ever!

Zs0lt1
nemtom nekem is ma törölte cod4 a fullos statomat. cca pár hét és újra megvan a fullos stat, csak g3cire idegesítõ.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

császtok! miért van az hogy fel tettem a batlefield2 õt oszt kiirta nekem a COD4 multi hogy level 1. pedig 55ös levelen voltam és már csak az arany shotgun hiányzott. aki tudna válaszolni az legyen szives PÜ ben irja meg mert nem tudok fennt maradni. csõ

Rocky

aky93
Hello emberek!
Nem voltam egy hétig, mi lett a HC HQ - val?

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Dick Riddick
Igazság szerint beállítottam volna én is miniadminban, de fogalmam sincs hol kell. Ha egyáltalán lehet.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Igen, a hiba az én készülékemben van /de rühellem az ilyet <#vigyor5>/.
Bekevertem a kettõt.
Jean most a 61-es végzõdésû szervert ajánlotta fel, azon van PAM, csak még original. Azt alakítgatom majd.

Jean: Én egy napja baromságot írogatok neked, sorry. A lényeg ne legyen original a szerver.

Morfi
Ha nyilvános egy szerver szerintem az azt jelenti hogy bárki felmehet rá, feltéve ha a feltételeknek megfelel. Mert ha nem nyilvános akkor az ember nem is tud róla.

csuszi
ki hát😄
public: nyilvános. kódellenörzés: original. és szerintem nem original a suraki. vagy ha igen, akkor már vágom miért nincs senki órák óta.
ja és ricsi: aki a 30 seces spawnt berakta az... vissza 40-re, vagy értelmetlen az egész. szinte folyamatosan lehet védeni a hq-t.

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Public módban nincs kódellenõrzés, nem?
Javíts ki ha tévedek. /Ki is fogsz, mi?/ <#nevetes1>.

csuszi
ricsi egyelek meg. tudod mi az a public?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Dick Riddick
Problémás a dolog?
Ugyanis még mindig nem public. <#nemtudom>

Dick Riddick
Írja egy órakor.
Te sem vagy egy hajnali fazon. <#nyes><#nyes>

psf = fps (lol)

reggel van még 😄

FPS bekapcsolás: /cg_drawFPS 1

PSF kikapcsolás: /cg_drawFPS 0

Pb no,baszhatod.

azaz csak új pályás szerver
Dick Riddick
Thx. <#integet2>

CUSTOM MAPos Szeró:

RuSYNet TDM FREE Server _v2
82.141.159.81:24450
leonforce
sziasztok!
az FPS-t hogy tudom kiiratni?
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

aricsi
Ázzeg mikor jön már a variety map pack vagyis a 1.6 patch? Legalább egy dátumot mondhatna a iw.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Zs0lt1
oka, kössszé!

HTS s3rg1nh00
hasraütésszerûen azt mondom,próbáld 60-al vagy 100-al

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zs0lt1
haller!
nemtom hanyadik szerver dobott már ki azért, mert a cl_maxpackets-em 30-ra van állítva. Sajnos fingom sincs mennyinek kellene lennie. Tud vki segíteni? Kössz!

Boron Power
Hi!

Pedig obi sd-n eddig nem nagyon adminoltak.

Sztem tök ugyanannyi mindenhol.

Üdv!

KL

mNzJean
Mingyárt megcsinálom.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
bemész a menüben a beállitásokhoz és kikapcsolod...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Realdanee
Sziasztok!

Valaki tud nekem mondani consol parancsot a "sync every frame" kikapcsolásához? sürgõs és fontos lenne

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Hello

Úgy néz ki, ha a tcfc átáll véglegesen origira, akkor nekem is bekell ruháznom. Ez vmi összeesküvés ellenem 😊
A másik használható szerverrõl az obinetes sd-rõl meg most folyamatosan kickelnek.
"sga többet ne gyere vissza" ezt üzente nekem vmi sPIN nevû gyerek, pedig játszottam ott már vmi 30 órát.

A játék árában vannak különbségek a különbözõ boltokban, vagy mindegy hol veszem?
Dick Riddick
Át kellene még tenni a szerót publicra.
Nem találtam a beállítást a miniadminban, ha egyáltalán benne van.
Bár a servervar-ok felérõl azt sem tudom micsoda. <#nemtudom>

Boron Power
A szerót átraktuk sima perkekre(nincs 3.).

A webstat újraindult, most hogy végleg origi marad a szerver.

Üdv!

KL

http://www.webstats.obinet.hu/

RuSYNet TDM FREE Server
82.141.159.81:28960

<#gun><#violent><#gun>
Hali.
Azt én is megnézném,ha adnál ip-t.

Szia Hassel mester,

És elárulod nekem annak a szerónak az IP jét??😊

Örök hálám

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Attila8805
Ip?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Snexi
Lol xD

Hassel606
Na, ma jártam olyan szerveren, ahol pl. van hangtompító a sniper fegyvereken! 😊 Illetve az single-ben található red dot irányzék is fellelhetõ. A csipánál a zoom mértékét be lehet állítani. Teljesen más hangrendszer, egyenruha minták. És még sok más érdekeség.😊 Szóval nagyon hangulatos!

sgkukac
Feltetema cod4 et,király volt minden addig amíg elnem inditotam😄
Belépek a menübe...és egyszer csak kilépa gamebõl és egy kis 5x5 s fekete ablakot fel ba...sz a jobb felsõ sarokba XD
Najó mind1 tultetem magamat biztos hogy nicsn fel pacht-elve...
Felpacht eltem szokásos 1.5ig 😄
És ugyan az....karimal minden oké...stb...nah erre mondják hogy pekh? 😊

elég gyenge idegrendszerû..inkább szomorú mint vicces..😞

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

Morfi
Aranyos 😄 Mit szedhet azóta az illetõ? <#buck>

Dick Riddick
Még nem volt meg.

"A hurkatõtõvel megy a gyerek baz*meg!!!"

"Tessék, emeletesházba csíter!!!"

Ezen jót röhögtem. A régi PC bulik hangulata... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

bannerban egy...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

aricsi
csõ arcok, azt szeretném kérdezni hogy tudtok e mondani olyan magyar szerókat ahol csak eredetivel lehet játszani(mer nekem az van,megjelenés óta),vagy ezt valahonnan magamtól is megnézhetem hogy melyik szeró nem crackes? Arra gondoltam megyek origi szeróra pubolni,hátha kell az ember,eddig ilyen 32slotos fgjm,meg a mi pub szerónkra jártam( crackes).üdv: *|GdP|* GuNn3r

mNzJean
Tudom , de most megint jót röhögtem rajta.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
rééégi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"