Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
cod 4 be is vannak ilyen cfg fájlok?
hallottam hogy cod2 be be lehet állítani egy csomó grafikai dolgot, a cod4 be is be lehet?
1280*1024 be low minden, 1 normal(kell mert kidob a pb) és igy 100 körül mozog az fps-m. ezt szeretném még növelni valahogy 😄
a h0rdások okosok is meg nem is hüjék
És ott van a régi jó barát, a google is.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Még sulis idõkben egyik barátom a QWE nevet használta. Egyszer megkérdeztem tõle mit jelent a név. Erre rámutatott a billentyûzetre. Azóta nem töltöttem IQ tesztet.
Jean: Elfoglalt hetem volt, ma délután/este beszélhetnénk. <#phone>#phone>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
asdasdasadsd
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Azt is szeretem, hogy nem az megy fönt, hogy hülye csaló, csak mert lelövöm, hanem pölö tegnap egy srác azt mondta(nem fizettem neki érte), hogy "tök jó a hordásokkal játszani, mert ügyesek" hát ez azért jobban esik az embernek, mint egy hülye csaló kick/bann kombó..asszem...😊
Az ilyent az origi sem szûri meg.
Viszont tegnap igen jól ment a cucc, fullon volt 12.30 óta. Nagyon úgy néz ki eredetin hagyjuk.
KL
legalább ott nem pamognak a kis lamik, hogy " mé lõttél leee?"
dzsén "mi" nem akarunk a 3 surakira ilyen tcfc féle statlapot tolni?
MJ rulz Pink Team The Only One
tudna valaki segitenik!! Az lenne a kérésem, hogy hogy lehet online-on játszani a COD4- el (multiplayer), mert mindig kiir valamit a cd-keyrõl
pedig van iw3mp is.
vagy ha valaki tudna segíteni az segítsen már.
elõre is megköszönném!!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A COD4 Aftermath pályát túl lehet valahogy élni?
Nagyon kérlek aki tudja hogy lehetséges dobjon egy privit.
Most játszottam végig azt a pályát 40-edszer, de nem jötem rá hogy lehet.
Pedig elvileg lehet...
THX!
fontos lenne
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ricsárd majd x-firén keress.Van egy jó ötletem.
gondoltam mielött hülyének nézem megnézem...és tényleg csak auto assign van ha kilépek spectatorba akkor is...
szoval fogtam és leszartma a csávót, ilyen emberekkel kár foglalkozni aki minden kör végén mikor vesztünk beirja, h "istenem" 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
többi játék mellett is olcsónak számít. legtöbb 10-15 ropi.
átlag ember 1.5 napi keresete. és ezért játszhat vele 1-3!!!!évig.
9 rugó. egy átlag buli manapság 10 alatt nincs meg. most ne menjünk bele a cigi pia mozi buli stb dolgokba, mert igenis 9 rugó manapság nem pénz.
és kap érte jogtiszta programot, cheat mentes játékot, bárhová csatlakozhat, nem bassza ki a pb global miatt, nem fog a segge alatt laggolni a játék. hát csak ennyi.
szrtm olcsó😉
Csuszi a 9000Ft az nem drága mai magyar keresetekhez képest? Vagy csak sok online shop nem írta át olcsóbbra? 😊
na mindegy, sehol máshol nem csinálta, csak kíváncsi voltam.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem eemlééékszeem...
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
a model detailt-t vedd vissza normal-ra vagy a dynamic lights-ot normalra, a pontos hibaüzi jobb lenne 😊