Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Én nem tudom te melyik szerverrõl beszélsz, de amin régebben nyomtuk kábé 1 hete töküres.
Na mindegy, majd összeszedem ami kell. <#wave>

\"Heroes never die. They just reload.\"

csuszi
ricsi: nem küldted el a parancsokat. plz. utána intézem a servert, de ha nem törõdünk vele, a kutya se fog rá járni...
csuripi: egész sokat fejlõdtél, jól lõttél tegnap.

MJ rulz Pink Team The Only One

én is szeretnék a barátod lenni, vagy legalábbis az ismerõsöd..mindig is szerettem volna olyan valakit ISMIZNI aki csak p90-el tolja meg dt meg sa..

amúgy a plusz 90% mit takar? 20 kill 80 death? csak kérdem.<#taps><#bohoc>

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

hi!
xfire-benvan olyan az eszközöknél hogy,"egyéni szerver felvétele"-oda beirod Ip-t,vagy consolból "/connect ip"!
Asszem jól irtam.<#violent>

16gaborm
Hali

Olyan kérdésem lenne hogy x-fire-el szoktam cátszani a cod 4en,és most szeretnék kiprróbálni egyéb más szervert is amihez megvan az ip.címe csak nem tudom hogy kell használni X-FIREel vagy anélkül....

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

aky93
Hát haver ez elég gáz.
Mi Zommal ezeket csak kcsög classoknak és köcsög perkeknek hívjuk. =)
Szerintem menny inkább no atc -s AK val + stopping power + deep impact, és nem fog mindenki lenézni, utálni, és 90% al több embert lõsz le mivel fele annyit kell AKból fõleg stopping powerrel... =)

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Esetleg silencer helyett GL? Biztos szeretni fognak.

Hassel606
Bravo...<#worship>

tommyg
P90+Double Tap

??????????????

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dick Riddick
Haverok közt nincs is vele gond, de ne nagyon csodálkozz ha egyik-másik szerveren elküldenek a francba.

Zomil
hát ez szuper...

lehetek a barátod?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pacal17
A legjobb:

P90 + Silencer + 3x Frag + Double tap + Steady Aim

Kb 70%-kal több killem van, 60% kal több headshot 😄😄

HTS s3rg1nh00
már mindegy ha játszottál vele

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dick Riddick
Jean, az isten áldja meg a lábnyomodat is, csak originalból állítsd vissza a PAM-os szervert!
Az úr áldjon meg érte. <#worship><#worship><#worship>

Dick Riddick
Már hogy a fenébe ne sértenél meg? <#duhos2>
Nem jártam mostanában szerverközelben, de késõbb megnézem.
Sõt, csak hogy fülig érjen a szád, még a beállításokat is elküldöm! <#nevetes1>

nem lehet, hogy a hangkariddal vagy annak beállításával van valami baja. nemtom csak tipp.

Fatboyz4ever!

Pacal17
Valaki pls

hello.csak ennyi lenne?Akkor köszi kipróbálom.üdv.
davidka003
Rossz serialt adtál meg. Azt kellett volna megadni, amivel eddig is játszottál.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Csõ mindenkinek.Lehet hogy hülye kérdés de azt hogyan lehet megoldani, hogy egy XP újratelepítés után a profilomat bemásoltam a megfelelõ helyre és tört multi serveren kezdhettem elõrõl az egész ranglétra szarságot.De érdekes módon a single playerben minden megmaradt.
Köszi elõre is a válaszokat.vricsi
bigapó
köszönöm és még egyszer elnézést attól akinek nem tetszett a kérésem, de tudtam, hogy itt JÓ embereket találok akik segítenek is😊

mindenkinek jó lõdözést, most 36 órát melózom aztán visszatérek😊

The Matrix has you...

csuszi
nem megy...

mNzJean
Mert a szerver tulaját nem érem el ,olyan mint a fantomas,szerintem az interpol is keresi<#hehe> ,énnekem meg korlátozott a hozzáférésem a szerverekhez.Tehát amit meg tudunk oldani rcon parancsokkal ,vagy adminprogival ,az noproblémo ,de amihez a szerver tulaj kell az már körülményes.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
Pontosan mi történik?

Kfa-nak szólok akkor.

csuszi
na fasza. a surakik meg szarul vannak beállítva. ricsi ha nem sértelek meg, de napok óta szarul üzemel a hc hq server, így nem sok értelme van, leszoknak a népek. hol fagyi a server, hogy iszonyat gázok a beállítások. ha leírod nekem, én server resik után beállítgatom mi merre, de ilyen ingame parancsokhoz én hülye vagyok. mondjuk azt se értem faszé nincs feltöltve egy normális cfg hogy a resi ne nullázzon...

csuszi
kl
órák óta szar a server.

Zomil
a másik megoldás a sony vegas 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hát én mondom, hogy nem beszélek hülyeséget 😊<#taps>

Dick Riddick
<#eljen><#nyes><#nyes><#nyes>

hajlandó vagyok nem elveszni a részletekben...meg különben is kit zavar ha Jean csajokat is intéz párat 😊

Dick Riddick
Akkor nem közösség lenne hanem közösü... szóval érted. <#nevetes1>

csajokat is intézel?<#law><#help>

Dick Riddick
Ezért rakta bele az "off" szót, nyugi, nem tévedt el. <#ravasz1>

Dick Riddick
Nem gond, idõm úgyis csak estefelé lesz.

mNzJean
Azért mert ez egy közösség ,és nem csak a játékról beszélünk ,hanem próbálunk egymásnak segíteni , bármilyen témában.<#wave>

mNzJean
ez kell neked :http://www.muvee.com/en/
keress crackelt verziót ,torrenteken fenn van , nagyon egyszerü és nagyon látványos . Képekbõl zenébõl vidoobol, megcsinálja neked , akár pda, dvd ,vagy mobil formátumra is ,és ki is írja cd-re vagy amire akarod.

Ezt a videót is ezzel csináltam ,képekbõl és ami volt videóbol:

www.gbcclan.hu/jean/uaz4x4/uazvideo.wmv

Már csak azt nem értem ezt miért is itt kérdezed!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

bigapó
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék szépen a hozzáértõ emberektõl, de most ez OFF-os lesz:

Szeretnék egy olyan CD-t készíteni, amit ha berakok egy DVD-lejátszóba, akkor a képek amiket rámásoltam automatikusan elindulnának, változna a képek megjelenése is, még jobb lenne, ha közben valamilyen aláfestõ zene is szólna. Az ACDSee slideshowban tud ilyet, csak azt nem tudom, hogy ezt CD-vel is meg lehet-e oldani? Ha tudtok megoldást szívesen hallgatom (olvasom) 😊

elõre is köszönöm.

The Matrix has you...

mNzJean
Intézkedem ,de csak holnap tudjuk megcsinálni.

Dick Riddick
A szervert át kellene rakni original-ból.
Dobd már át ha arra játsz. Thx.

Snexi
1-2x nyomtam zombie-n,rohadtul nem jön be.Inkább hc,de az egésznap<#violent><#nyes>

mNzJean
195.56.77.22:28964 zombie
este késõn mi is szoktunk zombulni ,nagyon nagy annyit szoktunk röhögni, haverokkal érdemes kipróbálni.

Zomil
tudtok mondani jó zombiszerver ip-t?

kiprobálnám 😊

Na visszatértem. Pls ajánljatok egy HC szervert, törtet, ahol belebotolhatok régi ismerõsökbe is. Igérem egy héten belül lesz origim.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Pacal17
OFF:

Hogy kell az X-Fire ben bekapcsolni az "élõbeszédet"? (live chat vagy mittudom én). Mert ha valakit fel akarok hivni, akkor az sajna nem lehetséges, mivel szürke a telefon ikon, és azt irja hohgy ki van kapcsolva...

On

Knife
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hol tárolja a CoD4 a banlistát? Sajnos olyan ember is bannolva lett a szerverünkön akit nem kellett volna, és szeretném kivenni belõle.
Elõre is köszi a segítséget!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Lunatic83
thx, igen, az a dal van alatta

kicsit javítottam a videón, mert néhány vágás nem lett jó, de most már úgy ahogy elmegy....

letöltés itt...

Xbox Live: Lunatic HUN

Jim Morrison
Rolling Stones: Painted Black! UGYE?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Jó vid! le is töltöm a mobilomra<#nevetes1>
Mi a zene címe?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Juhéjj emberek! A totalbéna szervert újra kibõvítették 64 slotosra, sõt a zombik bõvültek kutyával is! Nagyon pörgõs lett!
Aki szereti ezt a modot,az menjen és öljön mindnekit halomra,függetlenül attól,hogy melyik oldalon áll!